Premijer liga BiH - aktuelno
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pijaćari, niste dobrodošli!
Objasnio razliku.OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:30Vi nikako da shvatite, tjerat cemo opet. Opet cemo gurati za dobrobit kluba kako treba ili ne treba. Bojkotom ili maximalnom podrskom. To smo mi. Ne znam kako i dalje niste shvatili da se mi i vi mnogo razlikujemo. Mi cemo na svaki pokusaj brukanja kluba, pokusaja kradje, lose uradjenog posla, loseg prelaznog roka, pa cak i loše koke u klubu izraziti nase misljenje na ovaj ili onaj nacin. Nas ne mogu kupiti, kao sto je prvo Amar kupovao jug, pa ih sada kupio MEGAMIX. Možeš misliti onako prosuti i prodati trenera bez kojeg bi bio nivo Slobode da on nije osvojio te trofeje.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 12:13Nastavnik fizickog bar za dzabe bio tu, dok ste vi koksera iz Venecuele masno placali, a on samo smrkao i ganjao qurve po Sarajevu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 10:28Ma kone su najvece ublehe lige ubjedljivo. Dovelii trenera fizickog da se uci na njima,Virtuelni i ove njihove forumske lude nam ga prestavljali kao novog Murinja,najavali nekakve zgrade,najvece investicije itd mada sve je to ok za ljude koji podrzavaju zeljkana,to je taj nivo inteligencije da im je i Cera prodao damu za bubrege pa su ga prestavljali na forumu kao mega investitora,njega i njegovog zagonduju Edmonda iz Man Citiya![]()
Da ne pricam o ostalim megapojacanjima i uzdizanje Mirvica, pa na kraju sezone pljuvacina i tjeranje.
I opet ce ista prica biti sutra kad zijanite od Aktobea...![]()
Mi ne saburamo kao vi, ne kupujemo se kao vi, nismo politicka prcija kao vi, djelujemo odmah i zbog toga svega smo vas doveli da vam se smije citava država na šta ste spustili ime kao Zeljo. Klub koji je sve osim konkurentan za bilo sta u BiH. Politicka prcija koja mozda opet nekada bude osvojila nesto, ako im politicki lideri to dozvole i navijaci koji se prodaju za saku spida. Svrsavanje na asfalt kojeg opstina isfinansira... Bla, ospem se na fukare u zivotu.
-Svidjelo se to nekome ili ne, boljelo nekoga ili ne - to je tako !

Jedan grad - dva univerzuma!
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Eno Turkovic Nedo kvazi youtuber im je sve objasnio da im je haos u klubu,da politicari guraju svoje,onda imas ovdje brigadu njihovih dezurnih budala gdje nam basne pricajuOsmaDolazi je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:30Vi nikako da shvatite, tjerat cemo opet. Opet cemo gurati za dobrobit kluba kako treba ili ne treba. Bojkotom ili maximalnom podrskom. To smo mi. Ne znam kako i dalje niste shvatili da se mi i vi mnogo razlikujemo. Mi cemo na svaki pokusaj brukanja kluba, pokusaja kradje, lose uradjenog posla, loseg prelaznog roka, pa cak i loše koke u klubu izraziti nase misljenje na ovaj ili onaj nacin. Nas ne mogu kupiti, kao sto je prvo Amar kupovao jug, pa ih sada kupio MEGAMIX. Možeš misliti onako prosuti i prodati trenera bez kojeg bi bio nivo Slobode da on nije osvojio te trofeje.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 12:13Nastavnik fizickog bar za dzabe bio tu, dok ste vi koksera iz Venecuele masno placali, a on samo smrkao i ganjao qurve po Sarajevu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 10:28Ma kone su najvece ublehe lige ubjedljivo. Dovelii trenera fizickog da se uci na njima,Virtuelni i ove njihove forumske lude nam ga prestavljali kao novog Murinja,najavali nekakve zgrade,najvece investicije itd mada sve je to ok za ljude koji podrzavaju zeljkana,to je taj nivo inteligencije da im je i Cera prodao damu za bubrege pa su ga prestavljali na forumu kao mega investitora,njega i njegovog zagonduju Edmonda iz Man Citiya![]()
Da ne pricam o ostalim megapojacanjima i uzdizanje Mirvica, pa na kraju sezone pljuvacina i tjeranje.
Mi ne saburamo kao vi, ne kupujemo se kao vi, nismo politicka prcija kao vi, djelujemo odmah i zbog toga svega smo vas doveli da vam se smije citava država na šta ste spustili ime kao Zeljo. Klub koji je sve osim konkurentan za bilo sta u BiH. Politicka prcija koja mozda opet nekada bude osvojila nesto, ako im politicki lideri to dozvole i navijaci koji se prodaju za saku spida. Svrsavanje na asfalt kojeg opstina isfinansira... Bla, ospem se na fukare u zivotu.
OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:30Vi nikako da shvatite, tjerat cemo opet. Opet cemo gurati za dobrobit kluba kako treba ili ne treba. Bojkotom ili maximalnom podrskom. To smo mi. Ne znam kako i dalje niste shvatili da se mi i vi mnogo razlikujemo. Mi cemo na svaki pokusaj brukanja kluba, pokusaja kradje, lose uradjenog posla, loseg prelaznog roka, pa cak i loše koke u klubu izraziti nase misljenje na ovaj ili onaj nacin. Nas ne mogu kupiti, kao sto je prvo Amar kupovao jug, pa ih sada kupio MEGAMIX. Možeš misliti onako prosuti i prodati trenera bez kojeg bi bio nivo Slobode da on nije osvojio te trofeje.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 12:13Nastavnik fizickog bar za dzabe bio tu, dok ste vi koksera iz Venecuele masno placali, a on samo smrkao i ganjao qurve po Sarajevu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 10:28Ma kone su najvece ublehe lige ubjedljivo. Dovelii trenera fizickog da se uci na njima,Virtuelni i ove njihove forumske lude nam ga prestavljali kao novog Murinja,najavali nekakve zgrade,najvece investicije itd mada sve je to ok za ljude koji podrzavaju zeljkana,to je taj nivo inteligencije da im je i Cera prodao damu za bubrege pa su ga prestavljali na forumu kao mega investitora,njega i njegovog zagonduju Edmonda iz Man Citiya![]()

Ne shvataju. Uzalud im pises.
- FKS -
"Mi ćemo uvijek izraziti svoje mišljenje na ovaj ili onaj način"
Mišljenje:
Mišljenje:
Muda:
Zaključak:
Stvarnost:

Mišljenje:

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
uglavnom UVIJEK ispred vas

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Onaj crnogorac se polomi jadan pokusavajuci objasniti nama kako da volimo klub.
Veći navijac Sarajeva od pola navijaca sa foruma. Ja mu se ovom prilikom zahvaljujem na sugestijama i prijedlozima, ali i dalje ne shvata da smo korak ispred njih uvijek. Politicka prčija i navijaci za cenera ne mogu u isti koš sa onima koji su se izborili za nešto bez ikakve imovine. Zamislite sta bi imali da smo imali sta ponuditi potencijalnim investitorima osim imena. Pa grupnu fazu LP bi igrali da smo krenuli odakle oni mogu.
,
Ali ne znaju, tu se sva prica završava.
Dva razilicita univerzuma. Dvije razlicite price.
"Smisao Života - Živjeti od Kluba kojeg voliš "
Veći navijac Sarajeva od pola navijaca sa foruma. Ja mu se ovom prilikom zahvaljujem na sugestijama i prijedlozima, ali i dalje ne shvata da smo korak ispred njih uvijek. Politicka prčija i navijaci za cenera ne mogu u isti koš sa onima koji su se izborili za nešto bez ikakve imovine. Zamislite sta bi imali da smo imali sta ponuditi potencijalnim investitorima osim imena. Pa grupnu fazu LP bi igrali da smo krenuli odakle oni mogu.

Ali ne znaju, tu se sva prica završava.
Dva razilicita univerzuma. Dvije razlicite price.

"Smisao Života - Živjeti od Kluba kojeg voliš "
-
- Kontakt:
Jesi čuo da je Mirvić ponudio zamjenu, Ajla i Anela za prostor gdje "mars" na sjeveru, hoće da otvori butik u kojem će prodavati čarape sa likom Tereze Kesovije.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Bekric sa SD-a na tim menadzera, pa na koordinatora OP-a, sta god to bilo
Cime li ih ucjenjuje da mu ne mogu nista?

NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:32Bekric sa SD-a na tim menadzera, pa na koordinatora OP-a, sta god to bilo![]()
Isto ono čime vas ucjenjuje recimo Viveros. Ugovor.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne bih da se petljam u žoharistan iz predgradja,gadljiv sam.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:32Bekric sa SD-a na tim menadzera, pa na koordinatora OP-a, sta god to bilo![]()
No,zapalo mi je u oko da je tvoj alte ego @IsmirMirvic opet bio upravu. Najavio je ovo prije dan-dva.
Fakat ima dobar info. Moram ga vise psovati,zasluzio je

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Cuj isto kao Viveros. Jeste, samo sto je Viveros 10 hiljada km od Sarajeva, a ovaj vama u klubu i navodno rovari. Sta se onda dobija premjestanjem s pozicije na poziciju ne znam.
@Antikloc, nisam vidio to, ali zna Mirvah sve, pogotovo oko sarajevskih klubova.
@Antikloc, nisam vidio to, ali zna Mirvah sve, pogotovo oko sarajevskih klubova.
Jeste, ali je pod ugovorom i morate ga trpiti i ispunjavati obaveze prema njemu, ili dio obaveza.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:41Cuj isto kao Viveros. Jeste, samo sto je Viveros 10 hiljada km od Sarajeva, a ovaj vama u klubu i navodno rovari. Sta se onda dobija premjestanjem s pozicije na poziciju ne znam.
Već sam napisao na našoj temi, očigledno da ima nešto zbog čega ga moramo trpiti do kraja ugovora a on sam neće da ode. Možda neka otkazna klauzula koja bi nas mnogo koštala, ko će ga znati.
U svakom slučaju ljigavac od prvog do posljednjeg dana.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Razlika je da mi dobijamo pare za Kevina i vi placate Bekrica.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
isto tako i on ima obaveze prema nama, jer je pod ugovorom . Ugovor inace potpisu dvije strane ili vise njih.Virtu4l je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:45Jeste, ali je pod ugovorom i morate ga trpiti i ispunjavati obaveze prema njemu, ili dio obaveza.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:41Cuj isto kao Viveros. Jeste, samo sto je Viveros 10 hiljada km od Sarajeva, a ovaj vama u klubu i navodno rovari. Sta se onda dobija premjestanjem s pozicije na poziciju ne znam.
Već sam napisao na našoj temi, očigledno da ima nešto zbog čega ga moramo trpiti do kraja ugovora a on sam neće da ode. Možda neka otkazna klauzula koja bi nas mnogo koštala, ko će ga znati.
U svakom slučaju ljigavac od prvog do posljednjeg dana.

- 1 9 4 6 -
Dobijaju pare za igrača na pozajmici. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- IsmirMirvic
Najavljeno vam je i ovo 
IsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jul 2024, 13:36Ne budite iznenadjeni ako uskoro jedan clan UO Zeljeznicara podnese ostavku, a Gospodin Samir Bekric dobije novu fuknciju u clubu.
-
- Kontakt:
Nije uporedivo.Virtu4l je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:37NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:32Bekric sa SD-a na tim menadzera, pa na koordinatora OP-a, sta god to bilo![]()
Isto ono čime vas ucjenjuje recimo Viveros. Ugovor.
Viveros se može otpustiti uz to da se pozove na trening prvog tima i da ne dođe (jer ne želi doći)
Njegova primanja preuzima klub gdje je na pozajmici.
Mi ga držimo pod ugovorom samo da bi nešto zaradili ako ga ko hoće kupiti.
A vi ste taoc Samira Bekrića, njegovih igrača i njihovih menadžera.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
MirvahIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:54Najavljeno vam je i ovo
IsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jul 2024, 13:36Ne budite iznenadjeni ako uskoro jedan clan UO Zeljeznicara podnese ostavku, a Gospodin Samir Bekric dobije novu fuknciju u clubu.

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Trenutno korisnika/ca: Balorda, feniksptica, kontra, VivaLaLiberta, VolimBiH96 i 35 gostiju.