Zrinjski je eto bio, ne znam da su uzeli vise od 500-600K i to za ofanzivnog mladog igracaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:18dogodine moze za 2,5E ako se kvalifikujemo u grupe konferencija i odemo do osmine finala minimalnoAntikloc je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:13Suha zeljasta materija,koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.holyman je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:09
Iz najkorumpiranije i najkriminalnije lige na planeti, iz tima koji redovno zavrsava cetvrti da uzmes igraca za 2.5mil e moras biti mentalno oboljela osoba. Milion eura moja procjena
Do sad si lakse prodavao dok si uzimo duple krune i igrao plejof lige evrope, kurcina sad![]()
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
holyman je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:23I ako muhamed da 29 golovaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:18dogodine moze za 2,5E ako se kvalifikujemo u grupe konferencija i odemo do osmine finala minimalno![]()

-
- Kontakt:
Za ovo sto mi dovodimo i ne treba para. Jer su goli qrac.
Ono sto valja zavrsi u Partizanu i Zvezdi, a ovo malo losije od vrhunskih igraca pokupi Vojvodina, Čukarički i TSC. Znaci ostaje buranija po Surdulici, Kruševcu, Nišu itd koju niko nece al hocemo mi.
-
- Kontakt:
Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Beganovic Djordzevic Bubanja X
Guliashvili
Hamza Francis
Sutra nesto ovako ?
Celik Djurickovic Soldo
Beganovic Djordzevic Bubanja X
Guliashvili
Hamza Francis
Sutra nesto ovako ?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Koga su tusnuli? nisam upratio. A dobro mi vec imamo slicnih transfera. Dal, Kova, Cimirot kad ikad. Ali i da prodjemo do osmine Muhamed mora imati 15 golova i 15 asistencija, da je od tog rijesio sam par utakmica. Tj. = SCi-fiMortemHz je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:24Zrinjski je eto bio, ne znam da su uzeli vise od 500-600K i to za ofanzivnog mladog igracaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:18dogodine moze za 2,5E ako se kvalifikujemo u grupe konferencija i odemo do osmine finala minimalno![]()
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
sutra kao rijetko kad,ne znas na cemu si dok ne odsvira kraj
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Bašić je otišao za te pare ako se dobro sjećam. Malo da ga j'ebeš.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:34Koga su tusnuli? nisam upratio. A dobro mi vec imamo slicnih transfera. Dal, Kova, Cimirot kad ikad. Ali i da prodjemo do osmine Muhamed mora imati 15 golova i 15 asistencija, da je od tog rijesio sam par utakmica. Tj. = SCi-fiMortemHz je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:24Zrinjski je eto bio, ne znam da su uzeli vise od 500-600K i to za ofanzivnog mladog igracaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:18
dogodine moze za 2,5E ako se kvalifikujemo u grupe konferencija i odemo do osmine finala minimalno![]()

Milion i po ojra za Muhameda je ja mislim plafon. Da je kojim slučajem u HNL-u ne bi otišao ispod 3-5.
Uzmite samo da je Dal otisao za 1,3M, a imao je statistiku kakvu je imao, jos su opcenito ti igraci koji zabijaju golove skuplji od ovih veznjaka tipa Buljubasica, ako uspijemo izvuci istu cifru ili koju stoju vise to je elham
-
- Kontakt:
Medije iz Kolumbije pisu da je sve za 95% gotovo. i da ce Kevin sutra potpisati
- pozajmica 1 godina
- novi klub placa 100% njegovu platu
- Sarajevo dobija pare za pozajmicu
- imaju opciju da ga kupe
- pozajmica 1 godina
- novi klub placa 100% njegovu platu
- Sarajevo dobija pare za pozajmicu
- imaju opciju da ga kupe
-
- Kontakt:
Racuna li ko da ce Muhamed imati godinu vise, dakle godina manje za ispravljanje slabosti, da je neizvjesno njegovo zdravstveno stanje (dvije teske ozljede vec ima i dvije lakse)?
Ponavljam, najvece pare cemo uzeti za igraca tipa Čelik, sa 16-17 ako je fizicki spreman gurnuti ga i tad cemo uzeti veliku cifru jer to su igraci s kojim ozbiljan tim moze raditi i napraviti igraca po mjeri. Ovo 21-23 godine, halali huso materi, svaki ili se vratio ovdje ili na nivo ispod nas. Jedini koji je napravio nesto je cimirot, ali njegov limit je bio mnogo veci od napravljenog samo je problem sto je predugo ostao ovdje. Falilo mu je taman godinu-dvije da se ispali u lige 5.
Dala ne racunajte, kada imas u cv dinamo, liverpool, sarajevo, to je vec ogroman plus... A to kod nas ni jedan igrac nema.
Ponavljam, najvece pare cemo uzeti za igraca tipa Čelik, sa 16-17 ako je fizicki spreman gurnuti ga i tad cemo uzeti veliku cifru jer to su igraci s kojim ozbiljan tim moze raditi i napraviti igraca po mjeri. Ovo 21-23 godine, halali huso materi, svaki ili se vratio ovdje ili na nivo ispod nas. Jedini koji je napravio nesto je cimirot, ali njegov limit je bio mnogo veci od napravljenog samo je problem sto je predugo ostao ovdje. Falilo mu je taman godinu-dvije da se ispali u lige 5.
Dala ne racunajte, kada imas u cv dinamo, liverpool, sarajevo, to je vec ogroman plus... A to kod nas ni jedan igrac nema.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
prvo sutra dobijamo 3:1 i puno tezi ce biti revans.
drugo Buljubasic ide mozda kod turaka i to max. 500k plus 15% od slijedece prodaje
trece Oliveira poslije Europe ide max. 500k
i bit ce jos par odlazaka posudbe Igmanu vjerovatno i 1.liga fedracije
moguce da ce doci napadac i krilo
ovo su moja klasicna predvidjanja, nekako mi je logican slijed sta ce se dogadjati
drugo Buljubasic ide mozda kod turaka i to max. 500k plus 15% od slijedece prodaje
trece Oliveira poslije Europe ide max. 500k
i bit ce jos par odlazaka posudbe Igmanu vjerovatno i 1.liga fedracije
moguce da ce doci napadac i krilo
ovo su moja klasicna predvidjanja, nekako mi je logican slijed sta ce se dogadjati
Ma eto jedino bi bio zadovoljniji da ga prodamo negdje mimo Turske, jer evo čist primjer je Kovačević - tim transferom smo otvorili vrata i pokazali Poljacima da mogu naći kvalitetne igrače ovdje (Blagaić, Šahinović).
Ipak, agent mu je Zubanović, tako da od toga nema ništa, samo treba pokušati uzeti što veću cifru.
Ipak, agent mu je Zubanović, tako da od toga nema ništa, samo treba pokušati uzeti što veću cifru.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Samo je bitno da Buljubasic ostane ovu sezonu i da ga povrede zaobidju, turci ce se otimat za njeg
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na prijedlog forumaša, prošle godine sam zaključao temu na 11. juli radi simboličnog obilježavanja genocida u Srebrenici.
Feedback je bio pozitivan međutim sutra igramo utakmicu i ne vjerujem da bi iko želio zaključanu temu.
Imate li neki drugi prijedlog za ovu godinu, možda da pomjerimo za dan poslije?
Ostale teme u nasem podforumu bi bile otvorene za one koji bi htjeli pisati.
Feedback je bio pozitivan međutim sutra igramo utakmicu i ne vjerujem da bi iko želio zaključanu temu.
Ostaviti temu za članove tu nema psovanja i svađe. Ovu drugu zaključati ili ko bude psovao ili vrijeđao na bilo koji način odstraniti ga sa foruma.MortemHz je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:21Na prijedlog forumaša, prošle godine sam zaključao temu na 11. juli radi simboličnog obilježavanja genocida u Srebrenici.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Od 00:00 do otprilike 15:45 zatvoriti temu. Kad izađu sastavi otključaj temu i objavi, pa nek se piše nakon toga.MortemHz je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:21Na prijedlog forumaša, prošle godine sam zaključao temu na 11. juli radi simboličnog obilježavanja genocida u Srebrenici.
Nezgodno jeste, ali šta je tu je, nismo mi birali termin utakmice.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda je tako najbolje. Eto neka se javi još par forumaša pa ću uraditi kako god želite.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:28Od 00:00 do otprilike 15:45 zatvoriti temu. Kad izađu sastavi otključaj temu i objavi, pa nek se piše nakon toga.MortemHz je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:21Na prijedlog forumaša, prošle godine sam zaključao temu na 11. juli radi simboličnog obilježavanja genocida u Srebrenici.
Nezgodno jeste, ali šta je tu je, nismo mi birali termin utakmice.
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ajdohordas, Amidzaa, Armija1987, Bing [Bot], boki86, bordobijeli, bvsic, chamberlain24, ErosViverosViv, Fudo, Galantni, gh0stHZ, Giuseppe1, Gomis99, johntravolta123, Lecler, MaroonWhite1946, MSOZ101, NeSamSafetee, Posejdon, Proximic, relativizam, ristagrad, Riziko, SamoDaKazeem, SilaMoc1946, USB, WeekendOffender i 256 gostiju.