Pa i tamo da se daju pare kao Jedinstvu pojavili bi se ljudi koji bi sve pokrali i unistili. U Bihacu se sve mora unistitiSoloControTutti je napisao/la: ↑09 jul 2024, 17:36Mislim da se napokon mozemo sloziti svi u necemu, a to je da se bojkotuju tekme, da grad usmjeri budzet i sve zivo na KK Zeljo i da gura ta prica do kraja jer ocigledno tamo rade ljudi koji to rade srcem ali i planski sa nekim sistemom i strukturom.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
U Želji se pare pametno troše!nebeskasila je napisao/la: ↑09 jul 2024, 21:22Pa i tamo da se daju pare kao Jedinstvu pojavili bi se ljudi koji bi sve pokrali i unistili. U Bihacu se sve mora unistitiSoloControTutti je napisao/la: ↑09 jul 2024, 17:36Mislim da se napokon mozemo sloziti svi u necemu, a to je da se bojkotuju tekme, da grad usmjeri budzet i sve zivo na KK Zeljo i da gura ta prica do kraja jer ocigledno tamo rade ljudi koji to rade srcem ali i planski sa nekim sistemom i strukturom.
Dvije tranše su na zimu dobili od Kantona i Grada i svaks marka se zna gdje otišla,evo danas drugo pojačanje zavrsili,krece sa radom Fan Shop,prodaja sezonski karti itd itd,trenutno je Zeljo dimenzija više za Jedinstvo.
Btw ta floskula sve unistiti,pa baci oko na tenis i ekipu koja je stvorila da bIhać bude top destinacija za tenis,ljudi iz Zagreba,Banja luke igraju ligu u Bihać!
Upravo tu floskulu sve unistiti su stvorili grobari Jedinstva da sebe operu i sve izjedance
Ma MNK Djecaci sa Une su dimenzija za Jedinstvo kamo li KK ZeljoLondonRed je napisao/la: ↑09 jul 2024, 22:12U Želji se pare pametno troše!nebeskasila je napisao/la: ↑09 jul 2024, 21:22Pa i tamo da se daju pare kao Jedinstvu pojavili bi se ljudi koji bi sve pokrali i unistili. U Bihacu se sve mora unistitiSoloControTutti je napisao/la: ↑09 jul 2024, 17:36Mislim da se napokon mozemo sloziti svi u necemu, a to je da se bojkotuju tekme, da grad usmjeri budzet i sve zivo na KK Zeljo i da gura ta prica do kraja jer ocigledno tamo rade ljudi koji to rade srcem ali i planski sa nekim sistemom i strukturom.
Dvije tranše su na zimu dobili od Kantona i Grada i svaks marka se zna gdje otišla,evo danas drugo pojačanje zavrsili,krece sa radom Fan Shop,prodaja sezonski karti itd itd,trenutno je Zeljo dimenzija više za Jedinstvo.
Btw ta floskula sve unistiti,pa baci oko na tenis i ekipu koja je stvorila da bIhać bude top destinacija za tenis,ljudi iz Zagreba,Banja luke igraju ligu u Bihać!
Upravo tu floskulu sve unistiti su stvorili grobari Jedinstva da sebe operu i sve izjedance
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Volio bi da Zeljo uspije, da imamo barem jedan klub dobar, na nekom vecem levelu. Da osjetimo mrvu tog sporta u gradu. Od Jedinstva nazalost nista dok ne umru svi ovi iz uprave, ova generacija koja je tu 20 godina..
Vidjecemo kroz par dana sta ce se desiti jer vec debelo kasnimo.
Ne znam da li je Budimlic nasao 100k maraka za Jedinstvo
Vidjecemo kroz par dana sta ce se desiti jer vec debelo kasnimo.
Ne znam da li je Budimlic nasao 100k maraka za Jedinstvo
Kakvog premierligasa, hoce ako grad upumpa 150k KM ove sezone "a nece".LondonRed je napisao/la: ↑09 jul 2024, 11:10Ne moze ulica voditi klub,pogotovo ne klub koji je na aparatima jako dugo,ne moze komsija koji jako voli svog komsiju ici u KB da ga ljeci i dozira ga ljekovima jer nije doktor,ljubav tu nije upitna ali problem je struke i samo se moze napraviti šteta kao sa ovim vjestima o Gogi.
Ljudi ne shvataju posljedice jer nisu naučeni odgovornosti.
Nazalost nema od Jednistva nista ni ove sezone,vjerovatno dno.
Kk Zeljo vec dovodi igrace i pravi tim a liga krece krajem septembra.
Isti grad,isti mentalitet ljudi ali razlika ogromna,grad ce podrzati Zelju i pokusati preko njega dobiti Premijerligaša i to je to...
Ove godine se liga spaja u jedinstvenu A1 ligu sa kantonom Sarajevo koji je bio odvojen prosle godine.
Drugi tim Bosne Sarajevo ce biti u A1 ligi ove godine a momci igraju lete.
Mi ovisimo o strancima, nemas 2-3 domaca igraca koji mogu konkurisati za utakmicu ovog ranga.
Liga ce brojati 12 ekipa i vjeruj mi da Zeljo nece biti medju prvih 6.
Jednostavno Sarajevski kanton i Tuzlanski su puno veci a i ulazu puno vise u kosarku.
Mi moramo kao u nogometu poceti stvarati domace igrace pa onda gledati prema PL u kosarci, jer sve ostalo je kratkog daha.
I sa 100-150k mozes privuci dobrih igraca ali to su ponovo stranci i pitanje je da li ces izboriti promociju.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
LloriS je napisao/la: ↑10 jul 2024, 00:10Kakvog premierligasa, hoce ako grad upumpa 150k KM ove sezone "a nece".LondonRed je napisao/la: ↑09 jul 2024, 11:10Ne moze ulica voditi klub,pogotovo ne klub koji je na aparatima jako dugo,ne moze komsija koji jako voli svog komsiju ici u KB da ga ljeci i dozira ga ljekovima jer nije doktor,ljubav tu nije upitna ali problem je struke i samo se moze napraviti šteta kao sa ovim vjestima o Gogi.
Ljudi ne shvataju posljedice jer nisu naučeni odgovornosti.
Nazalost nema od Jednistva nista ni ove sezone,vjerovatno dno.
Kk Zeljo vec dovodi igrace i pravi tim a liga krece krajem septembra.
Isti grad,isti mentalitet ljudi ali razlika ogromna,grad ce podrzati Zelju i pokusati preko njega dobiti Premijerligaša i to je to...
Ove godine se liga spaja u jedinstvenu A1 ligu sa kantonom Sarajevo koji je bio odvojen prosle godine.
Drugi tim Bosne Sarajevo ce biti u A1 ligi ove godine a momci igraju lete.
Mi ovisimo o strancima, nemas 2-3 domaca igraca koji mogu konkurisati za utakmicu ovog ranga.
Liga ce brojati 12 ekipa i vjeruj mi da Zeljo nece biti medju prvih 6.
Jednostavno Sarajevski kanton i Tuzlanski su puno veci a i ulazu puno vise u kosarku.
Mi moramo kao u nogometu poceti stvarati domace igrace pa onda gledati prema PL u kosarci, jer sve ostalo je kratkog daha.
I sa 100-150k mozes privuci dobrih igraca ali to su ponovo stranci i pitanje je da li ces izboriti promociju.
Ne bih se baš slozio sa tobom,iako nisam ja rekao ovu sezonu premijer liga za 2-3 sigurno da,ove godine sigurno play off.
Pazi zdrzati jednog Raduna je veliko a znamo sta on znaci za ovu ligu,a to ne mozes ako nisi ozbiljna jer je imao ponudu od Igmana te Gorazda koje uslo u Premijer ligu.
prosle godine je haman sve skupa bilo 100.000 tako da nije Zeljo daleko od tvog budzeta,dobra i zdrava priča koja raste iz mjeseca u mjesec
Ne kontam ovo nikako, nema Upravnog odbora, svi u klubu podnijeli ostavke, a na zvaničnoj stranici na Facebooku raspisan konkurs za trenera u omladinskom pogonu.
Kako to, koga ga raspisa?
Kako to, koga ga raspisa?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Jel dobio Hasan zahvalnicu ?
Stojnic je otisao također, ljuudiii moji rasuuloo
-
- Kontakt:
Ja mislim da su do sad otisli svi igraci, samo nema ko objaviti to
kljuc u bravu i da se ne sramotimo vise, smiju nam se svi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nazalost, najbolje rjesenje jeste ugasiti klub. Nema ovo vise smisla.
Ostaće Zarić zbog žene ,opet dobro.
Kako ste naivni pa na finjaka se čistit prostor za Emira
Igraci već dogovoreni,pripreme dogovorene,ovo je predstava za javnost...
Kako ste naivni pa na finjaka se čistit prostor za Emira

Igraci već dogovoreni,pripreme dogovorene,ovo je predstava za javnost...
ako je Emir dogovorio sve, ne sumnjam da je vec dogovorio i utakmice neke i sudije
isto tako dogovorio kako ce to sve vratiti duplo u svoj dzep
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ne znam zbog cega Emir toliko zeli u klub?
Koji razlog ima? Da opet moze blokirati racune, da opere pare ili da uspije napraviti nesto sa klubom.. sta tacno
Koji razlog ima? Da opet moze blokirati racune, da opere pare ili da uspije napraviti nesto sa klubom.. sta tacno
Politika, pare, dogovori iza kulisa... ja tebi, ti meninebeskasila je napisao/la: ↑10 jul 2024, 17:35Ne znam zbog cega Emir toliko zeli u klub?

Ja se samo bojim da na kraju ni ovaj pomoćni teren neće biti po standardima 105x68 metara što bi bilo ravno katastrofi.
BTW Ima li kakvih informacija?

Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Ma da bude 60 sa 40 samo da se zavrsi 

Husein Poturalic je 90% novi igrac Jedinstva.
Imran Bilic je valjda na nekoj probi u Turskoj nizoj ligi, ako ne prodje obecao se vratiti.
Amara Jusica zelio Celik dovesti ali izgledada da ce ostati kod nas.
Alibegovic i Stojnic napustili klub, Alibegovic u Rudar Prijedor Stojnic u Slobodu Bos. Novi.
Imran Bilic je valjda na nekoj probi u Turskoj nizoj ligi, ako ne prodje obecao se vratiti.
Amara Jusica zelio Celik dovesti ali izgledada da ce ostati kod nas.
Alibegovic i Stojnic napustili klub, Alibegovic u Rudar Prijedor Stojnic u Slobodu Bos. Novi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.