Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čovjek je uvijek imao prave informacije iz oba tabora. Svaka čast.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kakvi fenomeni, nerealno

Al “ne kupuju se” i nisu “politicka prcija”

Neka im da neko po petobu, ako budu bas istrajni u ovom spinu neko ce im i povjerovati

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako ovaj uvijek ima info iz oba kluba.IsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:54Najavljeno vam je i ovo
IsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jul 2024, 13:36Ne budite iznenadjeni ako uskoro jedan clan UO Zeljeznicara podnese ostavku, a Gospodin Samir Bekric dobije novu fuknciju u clubu.
Nije u stvari ni samo ova dva sarajevska, citavu je ligu poklopio

- IsmirMirvic
Problem je sto ljudi na ovom forum selectivno citaju i misle
I naravno problem su disinformacie koje se ovdje pustaju, namjerno ili ne.
Nebrojeno puta sam pisao kako Sarajevo stoji finansijski i kako funkcionise, ali to je ismijavano iz drugog tabora koji je smisljao neke svoje nebulousne teorije o pranju novca.
Isto tako, kada sam pisao da postoje offers za Al Jabera od preko milion eura, to je bilo ismijavano. Potvrdi Gospodin Jozak, pa vise nije smijesno. Da ne spominjem sta se sve pisalo i izmisljalo dok smo trazili trenera, uprkos upozorenjima sa moje strane.
245 postova, nikada nisam podijelio neprovjerenu ili netacnu informaciju! Ili vjerujte sve, ili ne vjerujte nista. Ne moze samo ono sto odgovara.
By the way, ne dijelim ni deseti dio onoga sto znam—ne bi bilo correctno ni prema klubovima, ni prema njihovim zaposlenim, ni prema navijacima. Vecinom podijelim sto mislim da ima smisla da se podijeli, forum smatram nekom vrstom hobbya.
Sve sto zelim je napredak bh. fudbala, sa FK Sarajevo kao leaderom napretka koji postavlja nove standarde u poslovanju, ali i rezultatima

Nebrojeno puta sam pisao kako Sarajevo stoji finansijski i kako funkcionise, ali to je ismijavano iz drugog tabora koji je smisljao neke svoje nebulousne teorije o pranju novca.
Isto tako, kada sam pisao da postoje offers za Al Jabera od preko milion eura, to je bilo ismijavano. Potvrdi Gospodin Jozak, pa vise nije smijesno. Da ne spominjem sta se sve pisalo i izmisljalo dok smo trazili trenera, uprkos upozorenjima sa moje strane.
245 postova, nikada nisam podijelio neprovjerenu ili netacnu informaciju! Ili vjerujte sve, ili ne vjerujte nista. Ne moze samo ono sto odgovara.
By the way, ne dijelim ni deseti dio onoga sto znam—ne bi bilo correctno ni prema klubovima, ni prema njihovim zaposlenim, ni prema navijacima. Vecinom podijelim sto mislim da ima smisla da se podijeli, forum smatram nekom vrstom hobbya.
Sve sto zelim je napredak bh. fudbala, sa FK Sarajevo kao leaderom napretka koji postavlja nove standarde u poslovanju, ali i rezultatima
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mr. Ismir, react fast, we need a goalkeeper, left wingback, a no.10 and a CB ASAP!IsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jul 2024, 17:31Problem je sto ljudi na ovom forum selectivno citaju i misleI naravno problem su disinformacie koje se ovdje pustaju, namjerno ili ne.
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Mirvah je jedan od najboljih forumasa. Na stranu sto ima informacije, ali uvijek je kulturan i correctan, sto bi on rekao
Mirvah, samo pisi. Pusti ove tvoje budale sto te tjeraju s teme i psuju najodvratnije stvari, to su degenerici isfrustrirani.

Mirvah, samo pisi. Pusti ove tvoje budale sto te tjeraju s teme i psuju najodvratnije stvari, to su degenerici isfrustrirani.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- TurkishAirlines
OsmaDolazi je napisao/la: ↑10 jul 2024, 13:30Vi nikako da shvatite, tjerat cemo opet. Opet cemo gurati za dobrobit kluba kako treba ili ne treba. Bojkotom ili maximalnom podrskom. To smo mi. Ne znam kako i dalje niste shvatili da se mi i vi mnogo razlikujemo. Mi cemo na svaki pokusaj brukanja kluba, pokusaja kradje, lose uradjenog posla, loseg prelaznog roka, pa cak i loše koke u klubu izraziti nase misljenje na ovaj ili onaj nacin. Nas ne mogu kupiti, kao sto je prvo Amar kupovao jug, pa ih sada kupio MEGAMIX. Možeš misliti onako prosuti i prodati trenera bez kojeg bi bio nivo Slobode da on nije osvojio te trofeje.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 12:13Nastavnik fizickog bar za dzabe bio tu, dok ste vi koksera iz Venecuele masno placali, a on samo smrkao i ganjao qurve po Sarajevu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 10:28Ma kone su najvece ublehe lige ubjedljivo. Dovelii trenera fizickog da se uci na njima,Virtuelni i ove njihove forumske lude nam ga prestavljali kao novog Murinja,najavali nekakve zgrade,najvece investicije itd mada sve je to ok za ljude koji podrzavaju zeljkana,to je taj nivo inteligencije da im je i Cera prodao damu za bubrege pa su ga prestavljali na forumu kao mega investitora,njega i njegovog zagonduju Edmonda iz Man Citiya![]()
Da ne pricam o ostalim megapojacanjima i uzdizanje Mirvica, pa na kraju sezone pljuvacina i tjeranje.
I opet ce ista prica biti sutra kad zijanite od Aktobea...![]()
Mi ne saburamo kao vi, ne kupujemo se kao vi, nismo politicka prcija kao vi, djelujemo odmah i zbog toga svega smo vas doveli da vam se smije citava država na šta ste spustili ime kao Zeljo. Klub koji je sve osim konkurentan za bilo sta u BiH. Politicka prcija koja mozda opet nekada bude osvojila nesto, ako im politicki lideri to dozvole i navijaci koji se prodaju za saku spida. Svrsavanje na asfalt kojeg opstina isfinansira... Bla, ospem se na fukare u zivotu.
-Svidjelo se to nekome ili ne, boljelo nekoga ili ne - to je tako !

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
2023. godine je ratnik, a ne svileni akademac.
2024.godine je rumeno zlo.
Kakvi prevrtaneri
2024.godine je rumeno zlo.
Kakvi prevrtaneri
since 1973
By the way -Naserem ti se u ustaIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jul 2024, 17:31Problem je sto ljudi na ovom forum selectivno citaju i misleI naravno problem su disinformacie koje se ovdje pustaju, namjerno ili ne.
![]()

Dobit će za arapa papriku, ljudi mu davali platu a sad će pustiti željezniščara da ga prodaju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jul 2024, 17:36Mr. Ismir, react fast, we need a goalkeeper, left wingback, a no.10 and a CB ASAP!IsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jul 2024, 17:31Problem je sto ljudi na ovom forum selectivno citaju i misleI naravno problem su disinformacie koje se ovdje pustaju, namjerno ili ne.
![]()
E vidiš, nekome je bio rumeno zlo od momenta otkako se vratio u BiH.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mirvaha gospodinaupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:58MirvahIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:54Najavljeno vam je i ovo
IsmirMirvic je napisao/la: ↑09 jul 2024, 13:36Ne budite iznenadjeni ako uskoro jedan clan UO Zeljeznicara podnese ostavku, a Gospodin Samir Bekric dobije novu fuknciju u clubu.![]()
-
- Kontakt:
Jest vala,momacki vam otisao na zimu i odma izbio titulu 2018

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
To im je najmanje prevetanje kakvih su prevetanja imali
Amar Osim - Gospodar families
2 posla za stalno u Megamixu I uvala direktorice u sponzorstva
Parole se dižu

Prođe 20-30 godina LEGENDA
Malo legenda malo ga otjeraju ko kera slično kao A.Osim
Njegovo Ne ga je dovelo da ga ispišaju
Klub koji je sve svoje legende ponizio
Amara
Zubanovića
Domorockog
Odovića
Baždarevića
Da ne nabrajamo... a valja im ovaj što prašak prodaje. Sin mu tamo okupio svitu I za 2 posla za stalno ubiše naciju u pojam.
Bekrić hajd seljak seljak ali oni tako sa svima. Potroše I pljunu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- svrakino1921
- Kontakt:
FK Željezničar danas igra prvi pripremni meč na Zlatiboru, a rival će od 19:30 sati biti Sloboda iz Užica, član drugog ranga fudbala u Srbiji.
Plavima će ova provjera sigurno dobro doći, a svoju minutažu danas bi trebao dobiti i 19-godišnji Elmir Beširović koji je rođeni Tuzlak. Prethodno je nastupao za juniorski tim Osijeka, bio standardan i biće zanimljivo da li će 'osvojiti' stručni štab kluba sa Grbavice.
Plavima se jučer priključio i još jedan nogometaš iz Suadijske Arabije. Abdulmalik Al Jaber je blizu odlaska, biće to milionski transfer za Željezničar, a sada je na treninzima i Saleh Abdullah Al Rakaf.
Ovaj 21-godišnjak može nastupati na poziciji lijevog beka, te lijevog krila, a nastupao je za hrvatski tim Jadran Poreč. Ponikao je u Saudijskoj Arabiji u timu Al Shabab. Jedan kratki period proveo je i u našoj zemlji, tačnije ekipi NK Travnik.
U bazu Željezničara uskoro stiže i Tarik Mraković, mladi fudbaler koji nastupa na poziciji stopera. Rođen je u Norveškoj, bio je i omladinski reprezentativac te zemlje, a Plavi imaju velike probleme sa nogometašima do 21. godine.
Trenutno je 'zaštićeno godište' Azur Mahmić, te omladinci Kolić, Duškaj, Fočo, Šabić...
Mraković će pokušati da izbori mjesto u Željezničaru, odnosno, izbori se za ugovor, a sutra bi trebao stići i krilni napadač iz Makedonije Matej Cvetanoski. Cvetanoski je trenutno slobodan i postigao je načelni dogovor sa Željezničarom.
U Željezničaru su zainteresirani i za člana Zrinjskog Ivana Jukića, Brazilca Santosa Clerismarija, dok je jedna od opcija na lijevom beku Stipo Marković, nekadašnji član Širokog Brijega.
Plavima će ova provjera sigurno dobro doći, a svoju minutažu danas bi trebao dobiti i 19-godišnji Elmir Beširović koji je rođeni Tuzlak. Prethodno je nastupao za juniorski tim Osijeka, bio standardan i biće zanimljivo da li će 'osvojiti' stručni štab kluba sa Grbavice.
Plavima se jučer priključio i još jedan nogometaš iz Suadijske Arabije. Abdulmalik Al Jaber je blizu odlaska, biće to milionski transfer za Željezničar, a sada je na treninzima i Saleh Abdullah Al Rakaf.
Ovaj 21-godišnjak može nastupati na poziciji lijevog beka, te lijevog krila, a nastupao je za hrvatski tim Jadran Poreč. Ponikao je u Saudijskoj Arabiji u timu Al Shabab. Jedan kratki period proveo je i u našoj zemlji, tačnije ekipi NK Travnik.
U bazu Željezničara uskoro stiže i Tarik Mraković, mladi fudbaler koji nastupa na poziciji stopera. Rođen je u Norveškoj, bio je i omladinski reprezentativac te zemlje, a Plavi imaju velike probleme sa nogometašima do 21. godine.
Trenutno je 'zaštićeno godište' Azur Mahmić, te omladinci Kolić, Duškaj, Fočo, Šabić...
Mraković će pokušati da izbori mjesto u Željezničaru, odnosno, izbori se za ugovor, a sutra bi trebao stići i krilni napadač iz Makedonije Matej Cvetanoski. Cvetanoski je trenutno slobodan i postigao je načelni dogovor sa Željezničarom.
U Željezničaru su zainteresirani i za člana Zrinjskog Ivana Jukića, Brazilca Santosa Clerismarija, dok je jedna od opcija na lijevom beku Stipo Marković, nekadašnji član Širokog Brijega.
Steta sto nije Travnik uzeo 1.0 Mio za Saleha.
E vidis, nekome je i sad ratnik. Pojedinacnih misljenja ce uvijek biti, ja pricam o vecini.
since 1973
Trenutno korisnika/ca: delko, Hrammm1921, TylerBurey, VolimBiH96 i 37 gostiju.