Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Vala kopam 2 dana kanalizaciju i cijevi tesko da necu na infuziji zavrsit 

-
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Nema kiše ni na vidiku, najgore godišnje doba ubjedljivo. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Zato kad rokne,ide tornado.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ko vam je kriv kad nemate klimu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat
Nije Dubai pa da je Sarajevo klimatizirano vani konju
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ko vam je kriv, kad nemate Neretvu.
Mala ispravka

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Kukala vam majka, samo se žalite.
Sve bih ja vas postrojio i obavezan vojni rok, minimalno 6 mjeseci.
Zato sada imamo mekušce na sve strane i oni bi sutra da ratuju.
Sve bih ja vas postrojio i obavezan vojni rok, minimalno 6 mjeseci.
Zato sada imamo mekušce na sve strane i oni bi sutra da ratuju.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- JayCatwright
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Majmune brisi ovaj post.JayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:16https://www.klix.ba/vijesti/bih/preminu ... /240710152
Evo ga mekušac umro, kako ga nije stid
Ja ni ne osjetim da je toplo. Posao klima. Auto klima. Stan klima. Moze ici i na 50 stepeni slobodno.
To svakako nije za svakoga, pogotovo ne za 67godišnjaka.
Nije ti mladiću ovo baš dobar primjer.
Nije ti mladiću ovo baš dobar primjer.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovo nije zdravo, ne smijem da zamislim kako bi bilo da zivimo veci dio godine u ovim temperaturama, tipa australije i bliskog istoka i juga amerike, jos na sve to zvekne uraganJayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 17:39Najgore je što je i narednih 12 dana skoro svaki dan 36 +
Ne kontam kako neko ovo moze voliti, ne moze se disati jbt

I ovo je previse, al to su vec posljedice globalnog zagrijavanja, bit ce svake godine sve vruce i vruce i vise nepogoda i nevremena.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JayCatwright
- Kontakt:
Naravno da nije zdravo, ali boomeri poput armanda vole tjerati tvrdoglavost i glumiti da su najpametniji jer imaju preko 50 godinario_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:21Ovo nije zdravo, ne smijem da zamislim kako bi bilo da zivimo veci dio godine u ovim temperaturama, tipa australije i bliskog istoka i juga amerike, jos na sve to zvekne uraganJayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 17:39Najgore je što je i narednih 12 dana skoro svaki dan 36 +
Ne kontam kako neko ovo moze voliti, ne moze se disati jbt![]()
I ovo je previse, al to su vec posljedice globalnog zagrijavanja, bit ce svake godine sve vruce i vruce i vise nepogoda i nevremena.
-
- Kontakt:
A mozda da ugasis malo internet i izadjes na van upitas se sa nekim u pravom svijetu?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:21Ovo nije zdravo, ne smijem da zamislim kako bi bilo da zivimo veci dio godine u ovim temperaturama, tipa australije i bliskog istoka i juga amerike, jos na sve to zvekne uraganJayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 17:39Najgore je što je i narednih 12 dana skoro svaki dan 36 +
Vrucina je milina za zdrave ljude. Bolesnom i dlake na jajima smetaju.
Daleko pametniji od omladine (velika vecina, naravno ima onih sto su citav zivot ostali budale), samo sto nemaju snagu ni izgled vise. Vidjet ces kad zadjes preko 33e, sto se tice procesa razmisljanjaJayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:22Naravno da nije zdravo, ali boomeri poput armanda vole tjerati tvrdoglavost i glumiti da su najpametniji jer imaju preko 50 godinario_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:21Ovo nije zdravo, ne smijem da zamislim kako bi bilo da zivimo veci dio godine u ovim temperaturama, tipa australije i bliskog istoka i juga amerike, jos na sve to zvekne uraganJayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 17:39
Najgore je što je i narednih 12 dana skoro svaki dan 36 +
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 10 jul 2024, 18:30, ukupno mijenjano 2 puta.
- BosniaBoston
- Kontakt:
100%, a i odjevanje lagano
#Punoljetstvo
Svaka cast srbima kako su nasli Hakiju