Ma samo ce nas obrukatiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑10 jul 2024, 20:42Ne treba gledat presiroko. Sta se odmah hvatate bh fudbala. Ovo je do Veleza iskljucivo, losi su drama i to je to. Ne vjerujem da su ovi uopste spremni na normalnom nivou za 90 minuta, zabice Velez nekako.
BH klubovi u Evropi 24/25
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
menstrual
Lahko je doći do Evrope kad sklopis pakt sa Vicom, u Evropi padaju maske.
Lose bas, Mujan jbt kao amater, usporen kao baba.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Koji "strucnjak" moraš biti i u duelu protiv ekipe sa Andore staviti Asmira Suljica na lažnu devetku
Ovi brojevi ispod nisu slucajni,zadnjih 5 klubova ovog trenera.

Usput pitanje,dali ste u zadnje vrijeme vidjeli trenera nekog sa losijim PPG?

Ovi brojevi ispod nisu slucajni,zadnjih 5 klubova ovog trenera.

Usput pitanje,dali ste u zadnje vrijeme vidjeli trenera nekog sa losijim PPG?
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 10 jul 2024, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nek su poceli zvizdati odmah.
Umjesto da dignu ekipu svojom podrskom.
Umjesto da dignu ekipu svojom podrskom.
- FKS -
Toliko su losi da sam ugasio stream. Malo vidjeti Borac na djelu, mada ni od njih ne ocekujem bogzna sta...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bas da vidimo kako ce Borac, Sarajevo i Zrinjski odigrati. Za sad Velez, ako se ovo ne promijeni, dzabe njima Puma i sve ostalo.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Preloše , hajde što šanse nisu napravili , nego mi se čini da neće ovi ni fizički pasti do kraja.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Velez totalno fizicki nespreman, dusu daju vec poslije 20 minuta protiv konobara i automehanicara, svaka cast. U drugom nece moci hodati, lagano 0:3 za goste.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
- Kontakt:
Odose porezni prihodi gradjana Federacije BiH, na Tonci Mujana 
A i posjeta poprilicno mrsava za Evropsku utakmicu.

A i posjeta poprilicno mrsava za Evropsku utakmicu.
-
- Kontakt:
Kakve PPG brojke

-
- Kontakt:
Ne znam ni ja zasto se uvijek generalizuje i nesto kuka o nasem fudbalu. Sta mi ostali imamo s ovim? Nista, kao sto nista nismo imali sa uspjehom Zrinjskog i ulaskom u grupe.
Ko iole prati ligu zna kroz kakve turbulencije je Velez prolazio. Njih je Klafuric vodio maestralno, imali su i imaju jako tanku ekipu. Da sam ocekivao da su ovako losi nisam, ali nije vala ni toliko iznenadjenje.
Ionako se igra jos 45 minuta plus revans, moze se svasta dogoditi.
Ko iole prati ligu zna kroz kakve turbulencije je Velez prolazio. Njih je Klafuric vodio maestralno, imali su i imaju jako tanku ekipu. Da sam ocekivao da su ovako losi nisam, ali nije vala ni toliko iznenadjenje.
Ionako se igra jos 45 minuta plus revans, moze se svasta dogoditi.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- akisarajevo92
- Kontakt:
A jes optimistican ovaj na Areni, frajer najavljuje drugo poluvrijeme recenicom "nadamo se da ce Velez otici u Andoru sa nekom zalihom"

Don't believe the hype.
Aaajjj,pravo me sramota u ime lige..Velež se dovoljno sramoti sam za sebe.Pa da su imali pet dana priprema bolje bi izgledali protiv kluba iz Andore..pustite to novi igrači,trener ,sve ispočetka..istina je da smo truba onako kokektivno,pokoji bljesak svske četvrte godine i nema dalje
Borac gubi, Albanci ako znaju povezati tri pasa bice to rutinska pobjeda. Zrinjski je ozbiljna ekipa, Sarajevo ima najozbiljnijeg konkurenta.
- PeppermintSA
- Kontakt:
nivo federalne
David Pavlović >> Aca Stojanović 

I Borac mi je jako neozbiljan da ganja iskorak sa 37 godina starim Vranješom tu u sredini...Napad ništa nisu pojacali sem Karaklajicem iz Zvijezde 09
,doveli su strance na stopere a to im je prosle bio najbolji dio tima rekao bih pa me cudi da su to pojacavali a ne neke pozicije koje im više trebaju.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- invincible1921
- Kontakt:
Hvala na otvorenosti i iznosenju iskrenof stavaSektor10 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 16:52**** ti cetnici mamu balijo smrdljivi. Eto kad vi mozete mozemo i miinvincible1921 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 14:09Borac dočekuje prvaka Albanije, klub moli navijače da ne vrijeđaju protivnika na nacionalnoj osnovi
Navijaci Borca zbunjeni jer nemaju pjesama koje ispunjavaju ove uslove
Sretno albancima protiv laznih prvaka i dodikove cetnicke prcije koja je nista vise od politicke igracke![]()
![]()

=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.