UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Walker u uzoj konkurenciji za najgoreg igraca prvenstva. Definitivno nikakve koristi od covjeka, al zato stete na pretek
zalutali u SF.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ko ne cijeni Salibu ne zasluzuje screenJayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 21:32Daj molim te screenshot da vidim gdje je bila tolika kvota ili opet lazes. Spreman sam pojesti gov.no ako si u pravu

Previse kukavicki je ovo od Holandije.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vise su Englezi zalutali u SF. Nisu se vidjeli do ove utakmice. Svaka reprezentacija bila bolja od njih, pa cak i u grupi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ide sad poznati bunker Garetha dok ne prime gol
Ne postoji dosadniji bek za gledati od Walkera,mislim da lik ima odredjeni procenat lopti koje mora vratiti nazad.Ne mogu drugacije objasniti 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Daj Palmera, šteta da sjedi na klupi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Southgate konačno odustao od svog čuvenog ziheraštva i ekipa odmah prodisala hahahaha. Holanđani čekaju kontre i neku frljoku.
Fantastično prvo poluvrijeme, zadovoljan sam.

Fantastično prvo poluvrijeme, zadovoljan sam.
Valjda je učio u hodu i uvidio greške onog još ružnijeg francuza.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Cuj Holandija zalutala a ovi engleski stakori ni sami ne znaju kako su dosli do polufinala. Kao slag na tortu evo jos i sudijske lakrdije u 1. poluvremenu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Neke ekipe ce se fino pojacati sa Xavijem i Dani Olmom.
Xavi Simons' situation one of the strangest in football. His parent club don't take him serious even though he'd easily be a top 3 player for them and no one apart from Bayern seem to want a player this good that's apparently available on loan. Ridiculous footballer all the same, but I imagined most clubs in need of a #10/#8 would be all over him.
Xavi Simons' situation one of the strangest in football. His parent club don't take him serious even though he'd easily be a top 3 player for them and no one apart from Bayern seem to want a player this good that's apparently available on loan. Ridiculous footballer all the same, but I imagined most clubs in need of a #10/#8 would be all over him.
Naravno da ce ovo biti penal, a ono protiv Spanije nije. Naravno forumska troll banda ce reci da je bio ofsajd protiv Spanije, a to sto iz Uefa svi sute i sam Taylor nista nije reko, isto je normalno. A i sam Taylor je pokazao na terenu da nije Penal, ni Var ni on sam niko nije rekao da je ofsajd bio, ali eto forumska nauka zna bolje od Uefa. Ako Bog da, da se tako i desi BiH, pa da vidimo kako onda vjetar puse. Taylor je evropski gigovic, a ovaj Zwayer je poznati kockar i nevjerovatno da on sudi jos, znaci mafija vodi i nfsbih + Uefa....

Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Upravo ovo, ljudi ne mogu slomiti Dansku, Sloveniju, Slovačku i Švicarsku u regularnom vremenu a eto Nizozemci zalutali negdje.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Vjerovat cu da je odustao od ziherastva tek kad ubaci Palmera

Tokmak Koeman se nece sjetiti da na klupi ima Frimponga, tako da ce Nizozemska ostati o ovom polozaju.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 jul 2024, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Uz ocajnu igru. Nijednu utakmicu nisu odigrali kao ovu dosad. Jbt Srbija ih imala u saci. Da ih nisu previse respektovali, dobili bi ih lagano.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako do 60te ne padne sljedeći, bojim se da će se ovo pretvoriti u patnju.
The saddest thing in life is wasted talent.
Obje repke zalutale jer su ove slabije stavili na jednu stranu žrijeba.Ovaj penal da je bio za Njemačku ne bi ga svirali rekli bi da je prirodan položaj noge.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.