Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Formalno potpisao, on je sa njima odavno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jul 2024, 19:25Kakvu dozvolu otputovao sa ekipom i konkurise za utakmicu prijavljen
Velez ovog nakvog Okekea potpisao prije 3 sata sad u prvi 11,kako to samo Bog zna
Ne mogu se Velež pod vodstvom Klafurića i sad Čanadija uopšte porediti. Prvenstveno jer je Klafurić trenerčina za ovog, a i nisu ništa posebno tim pojačali. A još i Gulash se vratio kod nas.
Bukvalno ovi su bas losi vidi se odma ali i velez je katastrofa
Joj brate ko da ih je guardiola vodio. Sve su to mentalni patuljci ciji je vrhunac prosjecni klub dovesti do Evrope u najlosijim ligama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jul 2024, 21:10Ne mogu se Velež pod vodstvom Klafurića i sad Čanadija uopšte porediti. Prvenstveno jer je Klafurić trenerčina za ovog, a i nisu ništa posebno tim pojačali. A još i Gulash se vratio kod nas.
Zatvoriš do utakmiceMortemHz je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:21Na prijedlog forumaša, prošle godine sam zaključao temu na 11. juli radi simboličnog obilježavanja genocida u Srebrenici.
Feedback je bio pozitivan međutim sutra igramo utakmicu i ne vjerujem da bi iko želio zaključanu temu.
Imate li neki drugi prijedlog za ovu godinu, možda da pomjerimo za dan poslije?
Ostale teme u nasem podforumu bi bile otvorene za one koji bi htjeli pisati.
Guardiola za Čanadija. Generalno govoreći okej trener i ništa više od toga.holyman je napisao/la: ↑10 jul 2024, 21:58Joj brate ko da ih je guardiola vodio. Sve su to mentalni patuljci ciji je vrhunac prosjecni klub dovesti do Evrope u najlosijim ligama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jul 2024, 21:10Ne mogu se Velež pod vodstvom Klafurića i sad Čanadija uopšte porediti. Prvenstveno jer je Klafurić trenerčina za ovog, a i nisu ništa posebno tim pojačali. A još i Gulash se vratio kod nas.
Pa u nasoj ligi od 12 klubova samo 5 ima ambicije za Evropu, od kojih 4 prolazi. Taj klafuric u sarajevu ne bi ni pripreme zavrsio
Sve je to za mene prenapuhano. Od svih trenera koji su ikad prosli kroz nasu ligu izdvojio bih samo jakira i simona kao ozbiljne face. Licno misljenjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jul 2024, 22:02Guardiola za Čanadija. Generalno govoreći okej trener i ništa više od toga.holyman je napisao/la: ↑10 jul 2024, 21:58Joj brate ko da ih je guardiola vodio. Sve su to mentalni patuljci ciji je vrhunac prosjecni klub dovesti do Evrope u najlosijim ligama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jul 2024, 21:10
Ne mogu se Velež pod vodstvom Klafurića i sad Čanadija uopšte porediti. Prvenstveno jer je Klafurić trenerčina za ovog, a i nisu ništa posebno tim pojačali. A još i Gulash se vratio kod nas.
Pa u nasoj ligi od 12 klubova samo 5 ima ambicije za Evropu, od kojih 4 prolazi. Taj klafuric u sarajevu ne bi ni pripreme zavrsio
Jakir nivo iznad svih. Simon se kod nas i nije nešto snašao, ne znam šta da mislim.holyman je napisao/la: ↑10 jul 2024, 22:21Sve je to za mene prenapuhano. Od svih trenera koji su ikad prosli kroz nasu ligu izdvojio bih samo jakira i simona kao ozbiljne face. Licno misljenjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jul 2024, 22:02Guardiola za Čanadija. Generalno govoreći okej trener i ništa više od toga.holyman je napisao/la: ↑10 jul 2024, 21:58
Joj brate ko da ih je guardiola vodio. Sve su to mentalni patuljci ciji je vrhunac prosjecni klub dovesti do Evrope u najlosijim ligama.
Nemojte molim vas ni vas dvojica dociEvander je napisao/la: ↑10 jul 2024, 22:18Je li ikad manje intresovanje vladalo za neku Euro tekmu Sarajeva? Nevezano za rezultat sutra, daj Boze i 10 000 da bude u revansu na Kosevu. U slucaju loseg rezultata, posjeta ce biti potop. Od nas 8, koji smo isli prosle godine protiv Torpeda, sestorica mi se nasmijala kad sam ih pitao idemo li na utakmicu.
Vjerujem da je upravo ovo lgbt uprava i zelila, da otjera navijace, da mogu od kluba raditi sta zele.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 44 gosta.