RŠD Velež Mostar

Objektivac
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Objektivac » 11 jul 2024, 09:17

User1986, Šikalo is that you?
Cuj najbolji na terenu. Nismo na istoj utakmici bili druze.
Nikad igraca od njega nece biti, jednostavno nema nesto fudbalsko u sebi covjek.

Pršeš imao svoj prime u prvom dijelu prošle sezone, nakon toga opet postao alibi igrac koji ce svaki put najradije udusiti loptu i na kraju kad nema rjesenja vratiti u odbranu.

Rano nam je da sudimo realno, treba Canadiju dat dva-tri mjeseca da poslozi ekipu. Ali Tonćiiii sta uradi sinoc. Cirkus na tribinama, ljudi se smiju od muke. Mogu razumjeti da se spetljas potez-dva, da se desi koji lapsus, ali svaki kontakt ovog momka s loptom sinoc :facepalm:

No dajmo vremena Canadiju, mozda nas demantuje.
Opet ponavljam, najgadnije mi je cuti i vidjeti zvizdanje nasim igracima. Zasto se to ne desi nikad na nasem stadionu? Je li bilo toliko ljudi sa strane sinoc, tih simpatizera bh. fudbala koji su dosli malo podrzati Velez :D

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 11 jul 2024, 09:21

Objektivac je napisao/la:
11 jul 2024, 09:17
Nikad igraca od njega nece biti, jednostavno nema nesto fudbalsko u sebi covjek.

Pršeš imao svoj prime u prvom dijelu prošle sezone, nakon toga opet postao alibi igrac koji ce svaki put najradije udusiti loptu i na kraju kad nema rjesenja vratiti u odbranu.

Rano nam je da sudimo realno, treba Canadiju dat dva-tri mjeseca da poslozi ekipu. Ali Tonćiiii sta uradi sinoc. Cirkus na tribinama, ljudi se smiju od muke. Mogu razumjeti da se spetljas potez-dva, da se desi koji lapsus, ali svaki kontakt ovog momka s loptom sinoc :facepalm:

Opet ponavljam, najgadnije mi je cuti i vidjeti zvizdanje nasim igracima. Zasto se to ne desi nikad na nasem stadionu? Je li bilo toliko ljudi sa strane sinoc, tih simpatizera bh. fudbala koji su dosli malo podrzati Velez :D
Zviždanje našim igračima nakon 40 minuta igre u novoj sezoni je nešto najodvratnije što sam odavno doživio na utakmicama Veleža. Debili bez mozga, trebali su ostati kući.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 11 jul 2024, 09:38

Objektivac je napisao/la:
11 jul 2024, 09:17

Za tebe je bolje da više ne gledaš utakmice, kad već ne znaš ni šta gledaš.

Sambiliong
Kontakt:

Post Postao/la Sambiliong » 11 jul 2024, 09:42

OK, svi smo veoma nezadovoljni i ona "igra" ni na šta ličila nije - realno, mi sa onakvom igrom ne bi dobili ni kantonalnog ligaša nekog..Ipak, mislim da nema mjesta tolikim kritikama jer Čanadi je tu nekoliko dana, ipak je rano da se daju bilo kakve procjene o njemu. Ja sam uprkos svemu optimista i mislim da ćemo mi njih tamo dobiti, malo trebamo zbiti redove jer propuha ima u sredini previše..Mislim da smo se olako odrekli DIne Hasanovića a ni blizu doveli zamjenu, iako ruku na srce je još rano procjenjivati bilo šta. Iskreno se nadam da Mujan neće biti novi Džafić, kao i da će Suljić na klupu a Jevtović biti starter jer je čovjek odličan igrač i sigurno najveće pojačanje od svih koje smo doveli..Vjerovatno nam i Edo fali poprilično, a čak i u onakvom jadu od predstave se vidi da je Hrkač klasa za sve druge. Hajde da malo smanjimo kritike i sačekamo ipak da ne sudimo na osnovu prve utakmice ništa..

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 11 jul 2024, 09:45

Sto se prije shvati da nam je igracki kadar los i da smo doveli igrace na horuk bez ikakvog plana, bit ce vam lakse. Uzalud sirite laznu pozitivu kad znate i sami da ovo ne valja, trener je najmanji problem. Jedina zamjerka je potpisivanje sina, bas retardiran potez trenera i uprave.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 11 jul 2024, 09:49

Sambiliong je napisao/la:
11 jul 2024, 09:42
OK, svi smo veoma nezadovoljni i ona "igra" ni na šta ličila nije - realno, mi sa onakvom igrom ne bi dobili ni kantonalnog ligaša nekog..Ipak, mislim da nema mjesta tolikim kritikama jer Čanadi je tu nekoliko dana, ipak je rano da se daju bilo kakve procjene o njemu. Ja sam uprkos svemu optimista i mislim da ćemo mi njih tamo dobiti, malo trebamo zbiti redove jer propuha ima u sredini previše..Mislim da smo se olako odrekli DIne Hasanovića a ni blizu doveli zamjenu, iako ruku na srce je još rano procjenjivati bilo šta. Iskreno se nadam da Mujan neće biti novi Džafić, kao i da će Suljić na klupu a Jevtović biti starter jer je čovjek odličan igrač i sigurno najveće pojačanje od svih koje smo doveli..Vjerovatno nam i Edo fali poprilično, a čak i u onakvom jadu od predstave se vidi da je Hrkač klasa za sve druge. Hajde da malo smanjimo kritike i sačekamo ipak da ne sudimo na osnovu prve utakmice ništa..
Canadiju se absolutno nema sta reci poslije nekoliko dana treniranja i 1 meca sa ekipom. Cak sta vise Canadi nas je spasio izmjenama jucer.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 11 jul 2024, 09:50

MostarskiSin je napisao/la:
11 jul 2024, 09:45
Sto se prije shvati da nam je igracki kadar los i da smo doveli igrace na horuk bez ikakvog plana, bit ce vam lakse. Uzalud sirite laznu pozitivu kad znate i sami da ovo ne valja, trener je najmanji problem. Jedina zamjerka je potpisivanje sina, bas retardiran potez trenera i uprave.
A sigurno nije losiji od vehabovica i prsesa cak i bolji je ja mislim...a vrijeme ce pokazati.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 jul 2024, 09:51

Samo opušteno momci, vrijeme će pokazati da je odmor Kevelja bio zapravo školovanje za sportskog direktora. Sve za Velež!

slika
A ako neko vidi nesto negativno u sinocnjoj utakmici, nakon ovog teksta https://mostar.live/uoci-revansa-u-ando ... ti-prolaz/ dokazanog Velezovca koji je do jucer mislio da se clanske vade u januaru a prije toga se javno odrekao Veleza i najavio navijanje za Sarajevo (ne znam sto se predomisli), shvatit ce da nije sve tako sivo.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 11 jul 2024, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 11 jul 2024, 09:53

Sinocnja utakmica jako lose odigrana ponavljam da trebaju cezni i napadac pod obavezno doci (vezni da bude neki kreativac odlicno bi bilo) da li ima neki transfer osim sina na vidiku (jako los potez).

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 11 jul 2024, 10:48

killafrommanilla je napisao/la:
11 jul 2024, 09:51
Samo opušteno momci, vrijeme će pokazati da je odmor Kevelja bio zapravo školovanje za sportskog direktora. Sve za Velež!

slika
A ako neko vidi nesto negativno u sinocnjoj utakmici, nakon ovog teksta https://mostar.live/uoci-revansa-u-ando ... ti-prolaz/ dokazanog Velezovca koji je do jucer mislio da se clanske vade u januaru a prije toga se javno odrekao Veleza i najavio navijanje za Sarajevo (ne znam sto se predomisli), shvatit ce da nije sve tako sivo.
Zar nisi rekao da ces se okaniti foruma. Dugo si izdrzo.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 jul 2024, 10:50

MostarskiVelez je napisao/la:
11 jul 2024, 10:48
killafrommanilla je napisao/la:
11 jul 2024, 09:51

slika
Zar nisi rekao da ces se okaniti foruma. Dugo si izdrzo.
Pustit cu tebe i Bisu da komentarisete i da volite Velez na ovaj nacin, aha. Evo samo sekund.

Kako ono sinoc đelnu pa sam sebe citira s istog profila?

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 11 jul 2024, 11:27

Pa valjda mozes skontati ako procitas zadnji 10 postova da minimalno petero ljudi pise sa ovog profila. Nisi valjda toliko ogranicen?

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 11 jul 2024, 11:28

Necu komentarisati utakmicu, svi smo vidjeli svojim ocima sta i kako je izgledalo, al et novi je trener tu twk 8 dana pa cemo sacekati jos par utakmica kada bi trebalo biti jasnije sta i kako.

Mene interesuje sljedece. Da li se meni cini ili su neki postovi od sinoc izbrisani sa ove teme, ako je ko upratio? Ili sam ja sanjao.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 jul 2024, 11:30

MostarskiVelez je napisao/la:
11 jul 2024, 11:27
Pa valjda mozes skontati ako procitas zadnji 10 postova da minimalno petero ljudi pise sa ovog profila. Nisi valjda toliko ogranicen?
I svi zaboravljate h na kraju :mrgreen:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 11 jul 2024, 11:33

Necu uopste komentarisat igru samo cu reci da vjerujem da tamo mozemo odigrat bolje.

Ono sto je dno dna je zvizdanje u 40-oj minuti igracima koji su prvi put zaigrali zajedno u jednoj oficijelnoj utakmici.

Seljačine bolje da kući ostanete pleme vam seljacko :puke:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 11 jul 2024, 11:48

Smatram da onako losu nikako necemo ponoviti, a i mislim da je trener uvidio da Suljic, Mujan i Mlinaric nikako ne trebaju biti u vrhu napada zajedno.

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 11 jul 2024, 11:54

Kako god da je bilo (a bilo je lose), nabijem svakog onoga koji je jucer nakon 40 minuta zvizdao nasim igracima. Samo iz tog razloga ne volim evropske utakmice jer dodje svakakav sljam jednom u zivotu na utakmicu i pravi se navijac i daje sebi za pravo mnogo toga. Takvim seljacinama nije mjesto na nasoj tribini i nadam se da ce ih biti sve manje pa taman nam posjeta svaku utakmicu bila 1500. Toliko.

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 11 jul 2024, 11:55

Mozda Kevelj pise hehehehe. Pita kad ces mu halalit cenera.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 jul 2024, 11:59

Podrska strucnom stabu i igracima :salut:

Nadam se da smo naucili nesto iz ove utakmice i da ce u svakoj narednoj to biti bolje i bolje

Usput ovi ljubitelji i mrzitelji uprava predsjednika podpredsjednika menadzera fudbalski analiticari i familije igraca popustite malo. Ima raje koja Velez gleda samo kao 11 igraca na terenu i kojoj je mucno citati vase komplekse sujete i filozofiranje sa seoskim egom. Eno vam Adema Buca i stadiona pa im u lice recite sta vas tisti

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 11 jul 2024, 12:05

I jos da dodam, kapa do poda za RA. Momci navijali 115 minuta bez prestanka, bez icega bacenog u teren, bez zvizduka svojim igracima kao sto su radila pojedina telad sa istoka i najvaznije sto campobello kaze, 115 minuta navijanja za Velez a ne za uprave, strucne stabove, Kevelje, Hasice itd.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.