1:15
Copa America 2024
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Copa America 2024
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Darwin Meta Nunez 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Poklopi ga paša ko Mate Parlov.
Dobro je prošao pa ga i saigrači nisu nagazili. Gledao sam samo prvo poluvrijeme, ali više nego dovoljno da skontam koliko je drvo ovaj frajer.

Dobro je prošao pa ga i saigrači nisu nagazili. Gledao sam samo prvo poluvrijeme, ali više nego dovoljno da skontam koliko je drvo ovaj frajer.
The saddest thing in life is wasted talent.
Zaboravio je tablicu množenja poslije ovog.
Loša organizacija turnira. Ameri zaboravili da im dolaze divljaci igrati lopte.
Nije mu ništa bilo, vratio se poslije ovoga na teren i tješio dijete. Tvrda je to glava.
- JayCatwright
- Kontakt:
Porodica mu je bila na istoj tribini ko navijači Kolumbije, koji su mu napali porodicu, i ovdje se pljuje jer ih lik brani
Naredne sezone 40+ u svim takmičenjima. Jedino je Haaland bolji napadač
Sve ispod će biti podbačaj.JayCatwright je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:12

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je on uletio poslije, kad su žena i djeca već sišli dolje, al da je bilo problema sa nekim kolumbijskim pijandurama koji su bili blizu porodica od urgavajaca da, mislim da je Fedeova mama pala u nesvijest tu isto.JayCatwright je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:12Porodica mu je bila na istoj tribini ko navijači Kolumbije, koji su mu napali porodicu, i ovdje se pljuje jer ih lik brani
Uglavnom ameri se propisno obrukali sa organizacijom, kao i conmebol, ako ovako misle na svjetskom nek odmah odustanu, oni bi pustili srbe i albance na istu tribinu kakvi su

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ima Darwin sve predispozicije da ide na takve brojke osim glave. Trenutno liči na Torresa iz Chelsea.
Ako sredi glavu biće klasa.
Finale je 50-50 sa ovakvom Kolumbijom i Jamesom koji proživljava novu mladost i podsjeća na prajm iz 2014.
Ako sredi glavu biće klasa.
Finale je 50-50 sa ovakvom Kolumbijom i Jamesom koji proživljava novu mladost i podsjeća na prajm iz 2014.
Ima potencijal za 40+, ali kad EPL i LP budu igrali Famalicao, Maritimo i slični.
Udarili Fedeovu mater, pogodili mu dijete flašom. Momci samo isli branit svoje. Nadam se diskvalifikaciji Kolumbijaca
- akisarajevo92
- Kontakt:
Za Darwina nevjerovatno koliko lako ulazi u sanse i koliko ih jos lakse promasuje 

Don't believe the hype.
- JayCatwright
- Kontakt:
Reče lik koji Mainooa sa 10 dobrih utakmica predstavlja kao novog Iniestu. Prošle sezone u ligi je bilo valjda 4-5 napadača sa boljom statistikom od Darwina, ali eto ti mi ispadaš pametan sa tim doskočicama.
Nije mi mrsko s tobom bacit koju, jer si popriličan imač pojma.. kad hoćeš. Ali nemoj Bgt da se trolamo.JayCatwright je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:58Reče lik koji Mainooa sa 10 dobrih utakmica predstavlja kao novog Iniestu. Prošle sezone u ligi je bilo valjda 4-5 napadača sa boljom statistikom od Darwina, ali eto ti mi ispadaš pametan sa tim doskočicama.
Ne zabija mrtve šanse jer je prosječan napadač. Upravo glava čini jednu od najvećih razlika između prosječnog i dobrog igrača (pogotovo napadača). Pa i kad igraš FM-a, ne možeš naći tog famoznog 40+ bez atributa kao Composure, Concentration, Anticipation, itd.
Stvarno ne pratim toliko Liverpool, ali vidio sam da se i u prošloj sezoni nekoliko puta obrukao u velikim prilikama.. nije to slučajno. Kao što sinoć nije slučajno promašio dvije top šanse u prvom poluvremenu.
I nemoj tako yebemu, ne predstavljam ga kao novog Iniestu, jer nije najbolji igrač Engleske, nego kao x faktor - što i jeste. Da Darwin ima 19, vjerovao bih da se i on može razviti u WC igrača.. ovako sa 25, jako teško.
- JayCatwright
- Kontakt:
Mainoo jeste dobar talenat, ali me ne bi čudilo da propadne obzirom da igra u nezdravoj sredini, ako se šta ne promijeni, ali ga ne bi zvao x faktorom, prije bi Palmera tako nazvao za jučerašnju utakmicu npr.scholsey je napisao/la: ↑11 jul 2024, 13:15Nije mi mrsko s tobom bacit koju, jer si popriličan imač pojma.. kad hoćeš. Ali nemoj Bgt da se trolamo.JayCatwright je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:58Reče lik koji Mainooa sa 10 dobrih utakmica predstavlja kao novog Iniestu. Prošle sezone u ligi je bilo valjda 4-5 napadača sa boljom statistikom od Darwina, ali eto ti mi ispadaš pametan sa tim doskočicama.
Ne zabija mrtve šanse jer je prosječan napadač. Upravo glava čini jednu od najvećih razlika između prosječnog i dobrog igrača (pogotovo napadača). Pa i kad igraš FM-a, ne možeš naći tog famoznog 40+ bez atributa kao Composure, Concentration, Anticipation, itd.
Stvarno ne pratim toliko Liverpool, ali vidio sam da se i u prošloj sezoni nekoliko puta obrukao u velikim prilikama.. nije to slučajno. Kao što sinoć nije slučajno promašio dvije top šanse u prvom poluvremenu.
I nemoj tako yebemu, ne predstavljam ga kao novog Iniestu, jer nije najbolji igrač Engleske, nego kao x faktor - što i jeste. Da Darwin ima 19, vjerovao bih da se i on može razviti u WC igrača.. ovako sa 25, jako teško.
Zato sam ja gledao Liverpool, sve utakmice prošle sezone i mogu ti reći da se ekipa patila u napadu kad on ne igra, pa skoro sve utakmice koje je Liverpool izgubio su se desile kada on nije počeo. Ima slab finishing, ali ima dosta drugih stvari, work rate, asistirao je prošle godine preko 10 puta. I ovo što je sinoć promašio nisu bile top šanse, kad već ne trolamo, nemoj ni ti. Urugvaj je imao xG manji od 0,6 sinoć kao čitava ekipa, a on sigurno nije taj xG napucao sa dvije šanse, koje su bile solidne, ništa posebno.
Fair enough. Istina je da je današnji Manchester sve osim zdrava sredina, tako da vrlo lako može završiti kao Djemba-Djemba. Ali jbg, nije mala stvar sa 19 na velikom turniru za repku igrati tako osjetljivu poziciju, i izgledati onako kao on (prvenstveno mislim na prvo poluvrijeme sinoć).JayCatwright je napisao/la: ↑11 jul 2024, 13:19Mainoo jeste dobar talenat, ali me ne bi čudilo da propadne obzirom da igra u nezdravoj sredini, ako se šta ne promijeni, ali ga ne bi zvao x faktorom, prije bi Palmera tako nazvao za jučerašnju utakmicu npr.scholsey je napisao/la: ↑11 jul 2024, 13:15Nije mi mrsko s tobom bacit koju, jer si popriličan imač pojma.. kad hoćeš. Ali nemoj Bgt da se trolamo.JayCatwright je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:58
Reče lik koji Mainooa sa 10 dobrih utakmica predstavlja kao novog Iniestu. Prošle sezone u ligi je bilo valjda 4-5 napadača sa boljom statistikom od Darwina, ali eto ti mi ispadaš pametan sa tim doskočicama.
Zato sam ja gledao Liverpool, sve utakmice prošle sezone i mogu ti reći da se ekipa patila u napadu kad on ne igra, pa skoro sve utakmice koje je Liverpool izgubio su se desile kada on nije počeo. Ima slab finishing, ali ima dosta drugih stvari, work rate, asistirao je prošle godine preko 10 puta. I ovo što je sinoć promašio nisu bile top šanse, kad već ne trolamo, nemoj ni ti. Urugvaj je imao xG manji od 0,6 sinoć kao čitava ekipa, a on sigurno nije taj xG napucao sa dvije šanse, koje su bile solidne, ništa posebno.
Slažem se, fakat ima dosta odličnih karakteristika. Nije da ga ne bih volio imati u ekipi. Samo što mislim da mu je ta nazovi rupa u glavi baš veliki minus i da će to teško popraviti.
Pošteno - nisu bile top šanse, ali je opet morao zabiti bar jednu. Niti je junior niti igrač nivoa Sebastian Abreu.. ipak očekuješ puno više od nekog ko vrijedi 70ak miliona i stremi da bude WC napadač.
Pregledah highlightse, strasna utakmica sinoc bila
Kolombija sa igracem manje citavo poluvrijeme, na neki fanatizam i pogon navijaca sa tribina prosla u fnale. Inace, ako sam dobro razumio komentatora nisu izgubili 2,5 godine
James 6 asistencija
Steta, jer sam navijao za Urugvaj i bio uvjeren da osvajaju ovu Copu. Darwin promasio par odlicnih sansi, kasnije Suarez pogodio stativu. Steta.

Kolombija sa igracem manje citavo poluvrijeme, na neki fanatizam i pogon navijaca sa tribina prosla u fnale. Inace, ako sam dobro razumio komentatora nisu izgubili 2,5 godine

Steta, jer sam navijao za Urugvaj i bio uvjeren da osvajaju ovu Copu. Darwin promasio par odlicnih sansi, kasnije Suarez pogodio stativu. Steta.
Nisu navikli ljudu, ocekuju da su svi civilizovanirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:18Mislim da je on uletio poslije, kad su žena i djeca već sišli dolje, al da je bilo problema sa nekim kolumbijskim pijandurama koji su bili blizu porodica od urgavajaca da, mislim da je Fedeova mama pala u nesvijest tu isto.JayCatwright je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:12Porodica mu je bila na istoj tribini ko navijači Kolumbije, koji su mu napali porodicu, i ovdje se pljuje jer ih lik brani
Uglavnom ameri se propisno obrukali sa organizacijom, kao i conmebol, ako ovako misle na svjetskom nek odmah odustanu, oni bi pustili srbe i albance na istu tribinu kakvi su![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.