Premijer liga BiH - aktuelno
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
POV: Sjednes u auto predjes 130km, platis kartu 20-30KM da gledas kako te ponižava klub iz Andore
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ljudi iz TSC su rekli da je bitno gde de uzima trava, ne mozes uzmes travu iz Grcke i ocekujes da traje ovde kod nas. Drugacija je klima, nisam siguran ali mislim da je trava na stadionu TSC-a iz Austrije ili Madjarske. Svi koji su travu uzimali iz Grcke su se zestoko zeznuli. Cak su i ljudi iz Zvezde isli kod ovih u TSC po savet i uz TSC najbolji teren je onaj na "Rajku".TefalTava je napisao/la: ↑10 jul 2024, 20:59Za hibridna vlakna a travnati sloj se mijenja svakih tri godine najdalje, eno tsc u srbiji postavio prije tri godine travnjak i ovo ljeto ga mijenja
https://www.****.com/fudbal/vesti/tsc-zna-kako-sa-terenom-pedeset-odsto-engleski-ljulj-ostalo-je-trava-livadarka/485585
Ljudi imaju najkvalitetniji teren na Balkanu i znaju sta rade, svi nasi stadioni sa novim terenima za dvije godine ce biti za zamjenu
nije 130km ali ti dozivljavas jos i gore, jer su ugljevik, gosk i sloga mnogo losiji od prvaka andorehordasDoboj je napisao/la: ↑11 jul 2024, 10:26POV: Sjednes u auto predjes 130km, platis kartu 20-30KM da gledas kako te ponižava klub iz Andore

NEMA NAZAD
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Jel to Velez potpisao trenerovog sina?
-
- Kontakt:
Nije ali nebi bilo prvi put u ligi da trener i sin budu u istoj ekipi bar sto se nase tice

Izgleda da jesu, Marcel Canadi.

Koliko su pojedinci lagali na Klafurica da hoce svoje igrace, dodje ovaj i hladno sina dovede. Svasta.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Da je bar prvak Andoreholyman je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:12nije 130km ali ti dozivljavas jos i gore, jer su ugljevik, gosk i sloga mnogo losiji od prvaka andorehordasDoboj je napisao/la: ↑11 jul 2024, 10:26POV: Sjednes u auto predjes 130km, platis kartu 20-30KM da gledas kako te ponižava klub iz Andore![]()

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
a da, pomijesao sam albance i njih, ali princip je istihordasDoboj je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:38Da je bar prvak Andoreholyman je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:12nije 130km ali ti dozivljavas jos i gore, jer su ugljevik, gosk i sloga mnogo losiji od prvaka andorehordasDoboj je napisao/la: ↑11 jul 2024, 10:26POV: Sjednes u auto predjes 130km, platis kartu 20-30KM da gledas kako te ponižava klub iz Andore![]()
![]()

NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Cuj Marcel Canadi
Ovi iz Andore su nikakvi, ispali bi iz PLBiH. Mislim da Velez itekako moze proci, cak su favoriti. Opet, Velezu treba minimalno po jedan vrh igrac u svakoj liniji u novoj sezoni, tanka im je ekipa bas.

Ovi iz Andore su nikakvi, ispali bi iz PLBiH. Mislim da Velez itekako moze proci, cak su favoriti. Opet, Velezu treba minimalno po jedan vrh igrac u svakoj liniji u novoj sezoni, tanka im je ekipa bas.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Inace prvak Andore je inace kuci izgubio 2:1 od predstavnika Kosova.hordasDoboj je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:38Da je bar prvak Andoreholyman je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:12nije 130km ali ti dozivljavas jos i gore, jer su ugljevik, gosk i sloga mnogo losiji od prvaka andorehordasDoboj je napisao/la: ↑11 jul 2024, 10:26POV: Sjednes u auto predjes 130km, platis kartu 20-30KM da gledas kako te ponižava klub iz Andore![]()
![]()
Btw jutros citam clanak jednog bot novinara navijaca Veleža koji ovaj rezultat brani ovako
.Inter Club d'Escaldes kada bi igrao naše prvenstvo, bio bi u borbi za Top 5 .

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Nermin Bise. Prije 2-3 godine je rekao da neće navijati za Velež više nego za Sarajevo. Javno na FB. Možete li ga ikako vrbovati sada? Možda da pošaljete Poturu da malo zavrcka guzovimamiky_hz je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:50Inace prvak Andore je inace kuci izgubio 2:1 od predstavnika Kosova.
Btw jutros citam clanak jednog bot novinara navijaca Veleža koji ovaj rezultat brani ovako.Inter Club d'Escaldes kada bi igrao naše prvenstvo, bio bi u borbi za Top 5 .![]()

Kaže 75% igrača su Španci, znači nije to bezveze. A Španija u finalu EURA. Poveznica je jasna

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Bili bi u top 5, ali federalne. S tim da bi ih Sloboda, Stupcanica i Bratstvo oducavali od fudbala.
-
- Kontakt:
Fudbal igra svako Borac ispao od ekipe da Farskih ostrva Sarajevo od moldavskog Milsamija ispadali od Zete i Kukesija tako da ovaj remi sinoc ne treba da cudi. Niti je Velez niti je nasa liga na tom nivou da bi mogli protiv bilo koga se proglasavati favoritima. Ovaj Inter je igrao nerijeseno i sa Clujem pa su dobili skotski Hibernian qrac su amateri mi smo amateri ko nas je sve silovao od zavrsetka rata
Kralju ti kao da samo o Veležu čitaš na fbmiky_hz je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:50Inace prvak Andore je inace kuci izgubio 2:1 od predstavnika Kosova.
Btw jutros citam clanak jednog bot novinara navijaca Veleža koji ovaj rezultat brani ovako.Inter Club d'Escaldes kada bi igrao naše prvenstvo, bio bi u borbi za Top 5 .![]()

Yebote nema da ne upratiš šta je ko i gdje napisao

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Shizopitari su u nekom čudnom međustanju, rastegnuti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- hordasDoboj
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:51Nermin Bise. Prije 2-3 godine je rekao da neće navijati za Velež više nego za Sarajevo. Javno na FB. Možete li ga ikako vrbovati sada? Možda da pošaljete Poturu da malo zavrcka guzovimaSpasite nas.
Kaže 75% igrača su Španci, znači nije to bezveze. A Španija u finalu EURA. Poveznica je jasna![]()

-
- Kontakt:
Jel idu horde u Kazahstan?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- hordasDoboj
- Kontakt:
Jok, imamo zabranu od prosle godine.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Giuseppe1 i 20 gostiju.