Tako je tebra obicni prolaznici kroz klub kao u svakom gdje su se uvijek stavljali licni interesi ispred klupskih. Nije to samo u nasem klubu nego u svakom. Nije moj domen osim podrske igracima i strucnom stabu. Osjecao bi se retardiran da se kao navijac bavim prelaznim rokovima predsjednicima igracima i ko ih dovodi. Uriniram ih sve. Samo LezveVeeemooo je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:05I jos da dodam, kapa do poda za RA. Momci navijali 115 minuta bez prestanka, bez icega bacenog u teren, bez zvizduka svojim igracima kao sto su radila pojedina telad sa istoka i najvaznije sto campobello kaze, 115 minuta navijanja za Velez a ne za uprave, strucne stabove, Kevelje, Hasice itd.
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Tako je, najobičniji prolaznici koji ostavljaju za sobom pustoš i ispadanja u niže rangove. Što onda lijepiš prvi ti vijesti o čitačima, o posebnoj firmi za marketing, o terenu u Blagaju, što nam pišeš da je predsjednik na odmoru ali kako čujem da je i tu poslom (a nije), ako te zanima samo teren?
Jedino gore od laži je selektivna istina, a to je ono što konstantno neki od vas žele da nametnu. Ako ćemo hvaliti posebnu firmu za marketing, onda možemo kuditi i lošu transfer politiku kluba. Ili je selektivna istina jedini kriterij za komentarisanje?
Znam da vam idem na qrc ali to me samo hrani i samo ću jače udariti da vam pokušam otvoriti oči. Jer znam da sve što govorim je istina, isto kao što je istina da je firma za marketing posebna odličan potez. Samo istina i samo VELEŽ. Crni cigan kao predsjednik ali da radi u interesu Veleža isključivo.
Jedino gore od laži je selektivna istina, a to je ono što konstantno neki od vas žele da nametnu. Ako ćemo hvaliti posebnu firmu za marketing, onda možemo kuditi i lošu transfer politiku kluba. Ili je selektivna istina jedini kriterij za komentarisanje?
Znam da vam idem na qrc ali to me samo hrani i samo ću jače udariti da vam pokušam otvoriti oči. Jer znam da sve što govorim je istina, isto kao što je istina da je firma za marketing posebna odličan potez. Samo istina i samo VELEŽ. Crni cigan kao predsjednik ali da radi u interesu Veleža isključivo.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ja sam uvjerenja da ćemo ove sezone imati bolju ekipu od prošlogodišnje sa dovoljnom širinom kvalitetnih igrača.
Sinoćna predstava vrlo loša. Ekipa neuigrana, nespremna..sasvim razumno za nove igrače, za domaće baš i ne. Nadam se ostanku Oreča, momak vrijedi milion.
Ovoj ekipi je potreban klasični napadač, kao Haskić.
Sinoćna predstava vrlo loša. Ekipa neuigrana, nespremna..sasvim razumno za nove igrače, za domaće baš i ne. Nadam se ostanku Oreča, momak vrijedi milion.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Pripreme su tek zavrsile ima novih igraca nekoliko isto kao trener koji nije mogao igracima ni imena upamtiti a ne njihove kvalitete i koliko mogu. Pustiti dva tri mjeseca da vidimo kuda ce sve ici jer stvarno je nevjerovatno da su neki sinoc tjerali trenera i igrace koji su neki dan doslimozak je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:32Ja sam uvjerenja da ćemo ove sezone imati bolju ekipu od prošlogodišnje sa dovoljnom širinom kvalitetnih igrača.

killafrommanilla je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:28Tako je, najobičniji prolaznici koji ostavljaju za sobom pustoš i ispadanja u niže rangove. Što onda lijepiš prvi ti vijesti o čitačima, o posebnoj firmi za marketing, o terenu u Blagaju, što nam pišeš da je predsjednik na odmoru ali kako čujem da je i tu poslom (a nije), ako te zanima samo teren?
Budi malo vise duhovitiji da mi te lakse citati.
Selektivno ili ti nametnuto razmisljanje je specijalna problematika ovog foruma.
Placena ili ti motivisana klapa.
Da je stanje katastrofalno? Nije.
Da je stanje bajno? Itekako nije.
Smijemo li kritikovati za dobro kluba, za neke, odredjene promjene? Itekako da hocemo i da smijemo.
Prije nego bude kasno a jos uvijek nije ali moglo bi….biti
Druže naporan si postao, ali stvarno.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:28Tako je, najobičniji prolaznici koji ostavljaju za sobom pustoš i ispadanja u niže rangove. Što onda lijepiš prvi ti vijesti o čitačima, o posebnoj firmi za marketing, o terenu u Blagaju, što nam pišeš da je predsjednik na odmoru ali kako čujem da je i tu poslom (a nije), ako te zanima samo teren?
Znamo svi da ne voliš Kevelja, i to je ušlo u zapisnik, svi znamo tvoj stav i to je tvoje pravo. Valjaš jednu te istu priču nonstop.
Pričaš o lošoj transfer politici, a prva utakmica ove sezone? Valjda se o tome priča na kraju sezone, kada se sumiraju rezultati.
Neki su bili razočarani i prošlom sezonom i transfer politikom pa su se ušutili na kraju kada smo ostvarili sve zacrtane ciljeve.
Nevjerovatno zvuči da je tebi nevažan novi teren u Blagaju, čitači na stadionu, tribina, krov...
Ja se iskreno nadam da je ovo zadnja godina da zbog evropskih utakmica idem u Sarajevo. Grbavice i puta mi je pun k.rac, pa jutros ko ošamućen na posao teturam.
Prioritet broj 1 mora biti završetak stadiona i Velež u Evropi.
Tek tada će se mnogima otvoriti oči, i mnoge stvari će doći na svoje.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Samo me zanima kako si se sjetio da staviš nickname mozak...mozak je napisao/la: ↑11 jul 2024, 13:05Druže naporan si postao, ali stvarno.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:28Tako je, najobičniji prolaznici koji ostavljaju za sobom pustoš i ispadanja u niže rangove. Što onda lijepiš prvi ti vijesti o čitačima, o posebnoj firmi za marketing, o terenu u Blagaju, što nam pišeš da je predsjednik na odmoru ali kako čujem da je i tu poslom (a nije), ako te zanima samo teren?
Znamo svi da ne voliš Kevelja, i to je ušlo u zapisnik, svi znamo tvoj stav i to je tvoje pravo. Valjaš jednu te istu priču nonstop.
Pričaš o lošoj transfer politici, a prva utakmica ove sezone? Valjda se o tome priča na kraju sezone, kada se sumiraju rezultati.
Neki su bili razočarani i prošlom sezonom i transfer politikom pa su se ušutili na kraju kada smo ostvarili sve zacrtane ciljeve.
Nevjerovatno zvuči da je tebi nevažan novi teren u Blagaju, čitači na stadionu, tribina, krov...
Ja se iskreno nadam da je ovo zadnja godina da zbog evropskih utakmica idem u Sarajevo. Grbavice i puta mi je pun k.rac, pa jutros ko ošamućen na posao teturam.
Prioritet broj 1 mora biti završetak stadiona i Velež u Evropi.
Tek tada će se mnogima otvoriti oči, i mnoge stvari će doći na svoje.
Ko kaže da je nevažno? Referiram se na ove što kad je nešto loše kažu mene zanima samo Velež i 11 igrača, a kad se otvara firma za marketing na 4 teme se zalijepi isti post. Treba biti realan u svemu, ja priznam i pohvalim dobar potez, vi ne kritikujete užasne. O tome se radi.
Što si slagao ljude na forumu da je otišao na odmor zbog Veleža? Ja tebe mogu etiketirati sada kao plaćenika i bota ali neću jer nisi, samo si bezmozak. Bise ti je prototip navijača Veleža, o čemu dalje da raspravljamo. Samo odgovori što si slagao kad je potpredsjednik jučer rekao da je Kevelj bio na odmoru? I kakav je odmor kad nemaš trenera SVOJOM krivicom? Smatra li se to predsjednik malo krivim za odlazak trenera, pa se malo sklonio?
Taj tvoj Bise da je navijač Veleža ovo bi ga upitao. I još X pitanja.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
A sta te navodi da imas takvo misljenje? Po cemu si zakljucio da cemo imati bolju ekipu?mozak je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:32Ja sam uvjerenja da ćemo ove sezone imati bolju ekipu od prošlogodišnje sa dovoljnom širinom kvalitetnih igrača.
Bolan šta će Kevelj biti kriv za odlazak Klafurića?
Lik dobio 5x veću platu TSC-u, a ti i dalje misliš da se emotivno ispraznio u Veležu i da mu je nešto zasmetalo.
Zbog iznenadnog odlaska Klafurića, izgubili smo 10 dragocjenih dana na pripreme kao i na dovođenje igrača.
Vjerovalo se da će Klafurić dovesti dogovorene igrače i da će se nastaviti daljni rad. Njegov odlazak je bio toliki šok da se još nismo oporavili, a trebat će još vremena sigurno.
Iz dobrog izvora je da odlazak Kevelja u Tursku nije samo dio odmora, a to znaju i forumaši koji su trenutno u Telegram grupi koja je vrlo živahna sa puno informacija koje se ovdje ne pišu jer im nije mjesto ovdje.
Nickname je nebitan, a lično vrijeđanje je samo stvar odgoja i element sugovornika u nedostatku argumenata.
Na forumu sam preko 15 god, i imam isto pravo kao i ti, pisati i kuditi. Svi smo mi različiti, neko je pozitivac, neko negativac. Ja volim izvići najbolje iz svega, ti očigledno voliš iznjeti sve, tu se razlikujemo je.i ga.
Stobom bi kafa bila interesantna
Lik dobio 5x veću platu TSC-u, a ti i dalje misliš da se emotivno ispraznio u Veležu i da mu je nešto zasmetalo.
Zbog iznenadnog odlaska Klafurića, izgubili smo 10 dragocjenih dana na pripreme kao i na dovođenje igrača.
Vjerovalo se da će Klafurić dovesti dogovorene igrače i da će se nastaviti daljni rad. Njegov odlazak je bio toliki šok da se još nismo oporavili, a trebat će još vremena sigurno.
Iz dobrog izvora je da odlazak Kevelja u Tursku nije samo dio odmora, a to znaju i forumaši koji su trenutno u Telegram grupi koja je vrlo živahna sa puno informacija koje se ovdje ne pišu jer im nije mjesto ovdje.
Nickname je nebitan, a lično vrijeđanje je samo stvar odgoja i element sugovornika u nedostatku argumenata.
Na forumu sam preko 15 god, i imam isto pravo kao i ti, pisati i kuditi. Svi smo mi različiti, neko je pozitivac, neko negativac. Ja volim izvići najbolje iz svega, ti očigledno voliš iznjeti sve, tu se razlikujemo je.i ga.
Stobom bi kafa bila interesantna

- GrimReaper
- Kontakt:
Pa mozda po tome sto su do sad pokazali u ovih 150 minuta da je dovedeno nekoliko igraca koji su bolji od onih sto su prosle godine bili tu. Kao recimo Okeke, Jevtovic, Isa dok recimo jos nismo vidjeli ni Savica ni Souzu ni Lausa ( Iako smo lausa vec gledali ali hajd stavit cemo ga u ovaj kos) te i sama igra se primjecuju obrisi da bi moglo biti napadackog, tranzicionog, brzog fudbala. To sto je Damir zajedno sa SS i ovim igracima tu 15 dana opet se pocinje nazirati taj sistem.MostarskiSin je napisao/la: ↑11 jul 2024, 13:44A sta te navodi da imas takvo misljenje? Po cemu si zakljucio da cemo imati bolju ekipu?mozak je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:32Ja sam uvjerenja da ćemo ove sezone imati bolju ekipu od prošlogodišnje sa dovoljnom širinom kvalitetnih igrača.
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
-
- Kontakt:
Je li stvarno mislis da doticni zna da Klafuric ima tacno 25k eura u TSC?mozak je napisao/la: ↑11 jul 2024, 13:55Bolan šta će Kevelj biti kriv za odlazak Klafurića?
Stobom bi kafa bila interesantna![]()

Ne otišao je iz ljubavi prema umjetnom klubu, u kome su mu svi slučajno prijatelji. @killa mislio sam da smo prošli neki zajednički jezik, a ti opet po starom. Dodajte lika na telegram, i nek se ne gasi sa negativom, al nemoj više ovdje Bgt... Dođi da zajedno tersamo 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
To ti je predsjednik rekao da se emotivno ispraznio. Znači, laž. Problema na relaciji Kevelj-Klafurić je bilo 10 dana prije toga zbog uplitanja u transfer politiku koju si prepustio tom istom Klafuricu i još nekih par stvari. Uglavnom, nebitno, možda bi lik otišao i da je sve uredu bilo. Nebitno totalno da li je otišao ili nije, bitno je što se konstantno lažemozak je napisao/la: ↑11 jul 2024, 13:55Bolan šta će Kevelj biti kriv za odlazak Klafurića?
Stobom bi kafa bila interesantna![]()
Kakav je odmor 10 dana pred evropske tekme u situaciji gdje nemaš trenera i uvališ vruć krompir Rahimiću koji je sam priznao da mu je bilo teško zbog toga što ne govori bosanski baš tečno? I to je odmor, kakav crni Velež, sve su to laži i obmane. Pobjegao jer je usrao i sa Stefom i sa trenerom. I vratio se na velika vrata, govorom na godišnjaku i sa još 4 govora, jer Puma potpis nije mogao propustiti

@GrimReaper možeš i meni poslati snimak s obrisima napadačkog fudbala, tranzicionog, brzog od sinoć, ta tekma mi se gleda. Ona što sam ja gledo je bila sve suprotno od toga
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Pa tu i ne treba poseban zaključak.MostarskiSin je napisao/la: ↑11 jul 2024, 13:44A sta te navodi da imas takvo misljenje? Po cemu si zakljucio da cemo imati bolju ekipu?mozak je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:32Ja sam uvjerenja da ćemo ove sezone imati bolju ekipu od prošlogodišnje sa dovoljnom širinom kvalitetnih igrača.
Sinoć nije bilo dosta igrača u ekipi, a transfer lista nije završena.
Sinoćna slika nije pravi pokazatelj realnog stanja.
Prvih 5-6 prvenstvenih kola će pokazati sliku Veleža i trenersku palicu novog trenera.
Vratimo se temi.
-
- Kontakt:
Evo ovako kad ne mislite stati sa tom pricom o razlogu odlaska Klafurica i kad lazima branite Kevelja u tom sucaju sa njim.mozak je napisao/la: ↑11 jul 2024, 13:55Bolan šta će Kevelj biti kriv za odlazak Klafurića?
Kriv je jer je lagao i njega i sve nas sa svakom izjavom da je kompletan sportski dio prepusten Klafuricu jer se on i uprava ne razumiju u fudbal.
Vjerovalo se da ce Klafuric dovesti dogovorene igrace? Jeste kako da nije pa mu je Kevelj rekao da ne moze vise on dovoditi koga hoce, i rekao mu broj koliko on moze izabrati igraca a koliko ce mu dovesti Kevelj(onaj koji se ne razumije u fudbal kako nam rece)
Sok je bio samo za neupucene, za Kevelja sigurno nije bio sok, sasvim prirodna reakcija covjeka kojeg su slagali i koji nece da bude nicija marioneta i da mu neko bira igrace a u javnost se plasira skroz druga prica da uprava nema nikakve veze sa dovodjenjem igraca i da je sva odgovornost na Klafuricu.
Ako ne zelite da se pise svasta ovdje, a imalo bi se puno pisati vjeruj mi, bar prestanite izmisljati neke stvari jer ce uvijek biti neko da odgovori, pa se bojim da nekom ne prekipi citati sranja pa krene pisati stvari koje nisu za pisanje.
Ja se slažem da stvari nisu sjajne po pitanju Kevelja i koliki je narcis lik ali to ne bi trebalo stavljati u prvi plan. Jbg nigdje stvari nisu ideala pa ni kod nas
Pišite sve što vam padne napamet, sve mahalske priče. Olaksajte sebi dusu, spasite klub, grad, državu, nećete valjda dozvoliti da Kevelj sve uništi. Ako vas nekoliko to ne uradi ko će, neće sigurno ovi što bi da budu samo navijači.
-
- Kontakt:
Hoćemo brate moj
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.