11.07.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
UEFA mafija.Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2024, 11:01FK Sarajevo na dan obilježavanja genocida u Srebrenica igra evropski meč u Kazahstanu protiv Aktobea. Riječ je o duelu prvog pretkola Konferencijske lige.
Tim povodom Bordo tim je planirao igrati sa Cvijetom Srebrenice na dresu, simbolom najvećeg zločina u Evropi nakon Drugog svjetskog rata.
Ipak, UEFA je zabranila upotrebu znaka na dresu te naložila da se simbol Srebrenice prekrije što je saopšteno iz tabora višestrukog prvaka BiH.
Slazem se sa ovim,samo sto po meni Vranjes treba da ima ulogu u Borcu ko Modric u realu,da mentorise mlade igrace i dobija 15 20 min plafon. Problem je sto on u glavi i dalje misli da je nabolji,najljepsi i najpametniji u ekipi (nesto kao dusan tadic u srbiji) i zato je on najveci problem u veznom redu,jer mu je fizika uzas.xinxee je napisao/la: ↑11 jul 2024, 10:39Iskreno Vranješ je igrac trenutno koji moze vise pomoci s klupe nego starter, treba agilnijeg igraca stavit u vezni, ali ima sigurno i do spreme dosta. I slazem se za kartone, gosti su bili pregrubi.delko je napisao/la: ↑11 jul 2024, 10:31Zasluzeni su kartoni bili, pretpostavljam da je Egnatia imala neki vid protekcije u njihovoj ligi pa se to odrazilo i na Evropu. Inace trebalo se iskoristiti bolje prostor nakon crvenog, trebali smo dati bar dva gola ali eto. Po meni tempo s nase strane je bilo usporen a opet ni Albanci nisu neki bili tako da ok. Po meni je ok otici tamo zatvoriti se onako kako Zizovic i inace vodi ekipe i neki lagani prolaz.. zacudio me Vranjes na srednjem veznom, je li ko upratio u pripremama da je igrao toliko povucen? Defanzivno se nije bas snalazio ali i ne treba vise ocekivati od njega u def. zadacima...
Nek se kleči za crnce i nose dugine boje , fuj ....Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2024, 11:01FK Sarajevo na dan obilježavanja genocida u Srebrenica igra evropski meč u Kazahstanu protiv Aktobea. Riječ je o duelu prvog pretkola Konferencijske lige.
Tim povodom Bordo tim je planirao igrati sa Cvijetom Srebrenice na dresu, simbolom najvećeg zločina u Evropi nakon Drugog svjetskog rata.
Ipak, UEFA je zabranila upotrebu znaka na dresu te naložila da se simbol Srebrenice prekrije što je saopšteno iz tabora višestrukog prvaka BiH.
Tacno ali moze se to ispraviti, bitno je proci sto dalje da imas vece sanse za pozitivnim rezultatima. I mi cemo pokusati nerijeseno izvuci u Kazahstanu.TheNoblesMo je napisao/la: ↑11 jul 2024, 08:10Već smo pali na 38mo mjesto, prestigla nas Latvija. Toliko o tome da imamo šanse za top33, dok neki gube bodove kući od Andoraca...
Bas takoTruba1905burazeru je napisao/la: ↑11 jul 2024, 11:15Nek se kleči za crnce i nose dugine boje , fuj ....Shategabri je napisao/la: ↑11 jul 2024, 11:01FK Sarajevo na dan obilježavanja genocida u Srebrenica igra evropski meč u Kazahstanu protiv Aktobea. Riječ je o duelu prvog pretkola Konferencijske lige.
Sumnjam da Velež može ponoviti onako lošu utakmicu a ova Egnatia igra bez 3 igrača u uzvratu još pored toga ne djeluju kao da znaju lopte previše i sa njima tako da mislim da prolaze i jedni i drugi.MortemHz je napisao/la: ↑11 jul 2024, 11:17Tacno ali moze se to ispraviti, bitno je proci sto dalje da imas vece sanse za pozitivnim rezultatima. I mi cemo pokusati nerijeseno izvuci u Kazahstanu.TheNoblesMo je napisao/la: ↑11 jul 2024, 08:10Već smo pali na 38mo mjesto, prestigla nas Latvija. Toliko o tome da imamo šanse za top33, dok neki gube bodove kući od Andoraca...
Ne da Uefa. Kaznjavaju i za parole na tribinama koje budu vezane za Srebrenicu. Barem je tako prije bilo.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 jul 2024, 12:22Ako ne daju cvijet Srebrenice da se nosi neka ide na njihovu dusu. Vazne su namjere Sarajeva Veleza i svih nas koji u srcu nosimo tu nasu najvecu ranu. Da ne nikada vise ne ponovi nigdje
Apsolutno bih se slozio da je velika razlika izmedju nas i vas ,apsolutno. S jedne strane su civilizirani Evropljani a sa druge primitivna balkanska stoka.bagniadiluca je napisao/la: ↑11 jul 2024, 08:49Gledaj čiko, mada mislim da sam stariji od tebe, velika je razlika između vas i nas...Mi se držimo svoga i naš patriotizam naravno da će da vas boli, a to što vi ni nemate kome ni čemu da pjevate to je drugi par opanaka...ponoviću, vi ste za nas totalno nebitni i ne komentarišemo vas, dok je vaša opjednustost na jako visokoj razini...i ovo vezano za komplekse, to je toliko očigledno jer više ste postova imalo oko Borca i skandiranja o Kosovu nego o fudbalu i Veležu koji se obrukaoBeduin je napisao/la: ↑11 jul 2024, 08:42Cekaj, pa vi na utakmicama navijate kako BiH nije vasa drzava i ne treba vam titula (a i dalje igrate ligu i dolazite na utakmice, a u Evropi igrate pod BH zastavom).bagniadiluca je napisao/la: ↑10 jul 2024, 23:46Može se reći da je početak kvalifikacija ispunio očekivanja, te su favoriti za najveći broj puknutih čireva i kompleksa pod plaštom mržnje svega što je Srpsko, te ispoljavanja istog na forumu a Bogami i tješeći jedni druge tako što će se napisati tekst sa što više mržnje prema Srbima, pobjedu odnjeli Pitari...Čestitke iz grada sa Vrbasa ! Neopisiva je divota čitati hronološki komentare, od toga da će nas ubiti ko mraz paprike, do ekstaze u nadi da će se prekinuti utakmica, pa sve do muka i pojedinih padobranaca koji imaju još nešto da dodaju![]()
![]()
Vi velicate na utakmicama kao ratne "heroje" presudjene zlocince, ne mi.
Vi skandirate "noz, ziva, ....", ne mi.
Vi skandirate Kosovo je Srbija, ne mi, albanci ili neko deseti.
Pa ko onda ima komplekse i izljece mrznje pod plastom svega sto nije srpsko? De ti djecko prvo tu Osnovnu skolu zavrsi, nauci vezati pertle i ozbiljnije stvari pa onda mitomanisi.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.