BH klubovi u Evropi 24/25

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

scudetto89
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 24/25

Post Postao/la scudetto89 » 11 jul 2024, 11:02

Oprostiti ne mozemo, zaboraviti necemo !! :(

11.07.💔💔
04.10.2009 !

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 11 jul 2024, 11:05

Shategabri je napisao/la:
11 jul 2024, 11:01
FK Sarajevo na dan obilježavanja genocida u Srebrenica igra evropski meč u Kazahstanu protiv Aktobea. Riječ je o duelu prvog pretkola Konferencijske lige.

Tim povodom Bordo tim je planirao igrati sa Cvijetom Srebrenice na dresu, simbolom najvećeg zločina u Evropi nakon Drugog svjetskog rata.

Ipak, UEFA je zabranila upotrebu znaka na dresu te naložila da se simbol Srebrenice prekrije što je saopšteno iz tabora višestrukog prvaka BiH.
UEFA mafija.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 11 jul 2024, 11:06

xinxee je napisao/la:
11 jul 2024, 10:39
delko je napisao/la:
11 jul 2024, 10:31
RedBlue je napisao/la:
11 jul 2024, 10:11

Jesi to uopste gledao utakmicu? Vidjelo se koja ekipa nije navikla na evropsko sudjenje, ona koja je dobila 2 crvena i 7 zutih jer im to mesarenje prolazi u njihovoj ligi. Sudija je juce bio perfektan.
Zasluzeni su kartoni bili, pretpostavljam da je Egnatia imala neki vid protekcije u njihovoj ligi pa se to odrazilo i na Evropu. Inace trebalo se iskoristiti bolje prostor nakon crvenog, trebali smo dati bar dva gola ali eto. Po meni tempo s nase strane je bilo usporen a opet ni Albanci nisu neki bili tako da ok. Po meni je ok otici tamo zatvoriti se onako kako Zizovic i inace vodi ekipe i neki lagani prolaz.. zacudio me Vranjes na srednjem veznom, je li ko upratio u pripremama da je igrao toliko povucen? Defanzivno se nije bas snalazio ali i ne treba vise ocekivati od njega u def. zadacima...
Iskreno Vranješ je igrac trenutno koji moze vise pomoci s klupe nego starter, treba agilnijeg igraca stavit u vezni, ali ima sigurno i do spreme dosta. I slazem se za kartone, gosti su bili pregrubi.
Slazem se sa ovim,samo sto po meni Vranjes treba da ima ulogu u Borcu ko Modric u realu,da mentorise mlade igrace i dobija 15 20 min plafon. Problem je sto on u glavi i dalje misli da je nabolji,najljepsi i najpametniji u ekipi (nesto kao dusan tadic u srbiji) i zato je on najveci problem u veznom redu,jer mu je fizika uzas.
Sa druge strane,mozes misliti kakva su ostala pojacanja koja su dosla kada vranjes igra prije njih i to jos na poziciji koja mu nije prirodna.
Ja na zalost ne vjerujem da ce Borac uspjeti odbraniti ovu prednost u albaniji,da ce podleci pritisku i izgubiti

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 11 jul 2024, 11:15

FK Sarajevo na dan obilježavanja genocida u Srebrenica igra evropski meč u Kazahstanu protiv Aktobea. Riječ je o duelu prvog pretkola Konferencijske lige.

Tim povodom Bordo tim je planirao igrati sa Cvijetom Srebrenice na dresu, simbolom najvećeg zločina u Evropi nakon Drugog svjetskog rata.

Ipak, UEFA je zabranila upotrebu znaka na dresu te naložila da se simbol Srebrenice prekrije što je saopšteno iz tabora višestrukog prvaka BiH.
Nek se kleči za crnce i nose dugine boje , fuj ....
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jul 2024, 11:17

TheNoblesMo je napisao/la:
11 jul 2024, 08:10
Već smo pali na 38mo mjesto, prestigla nas Latvija. Toliko o tome da imamo šanse za top33, dok neki gube bodove kući od Andoraca...
Tacno ali moze se to ispraviti, bitno je proci sto dalje da imas vece sanse za pozitivnim rezultatima. I mi cemo pokusati nerijeseno izvuci u Kazahstanu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 11 jul 2024, 11:19

Samo za našu ljubav najveću! :bih:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 jul 2024, 11:21

Truba1905burazeru je napisao/la:
11 jul 2024, 11:15

Nek se kleči za crnce i nose dugine boje , fuj ....
Bas tako :puke:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 11 jul 2024, 11:27

MortemHz je napisao/la:
11 jul 2024, 11:17
TheNoblesMo je napisao/la:
11 jul 2024, 08:10
Već smo pali na 38mo mjesto, prestigla nas Latvija. Toliko o tome da imamo šanse za top33, dok neki gube bodove kući od Andoraca...
Tacno ali moze se to ispraviti, bitno je proci sto dalje da imas vece sanse za pozitivnim rezultatima. I mi cemo pokusati nerijeseno izvuci u Kazahstanu.
Sumnjam da Velež može ponoviti onako lošu utakmicu a ova Egnatia igra bez 3 igrača u uzvratu još pored toga ne djeluju kao da znaju lopte previše i sa njima tako da mislim da prolaze i jedni i drugi.

Mi smo s druge strane nepoznanica, sve u rasponu od 3:0 do 0:3 je moguće. Po kladionicama su oni favoriti ali ne ubjedljivi.

TribuneEst
Kontakt:

Post Postao/la TribuneEst » 11 jul 2024, 12:13

Velez katastrofa. Sve ocekujes neki iskorak a ono Andora prevelik zalogaj.

Borac je bolji od onih albanaca, i mislim da ih prolaze u uzvratu. Albanci bas gruba ekipa, ono dugo nisam vidio...

Uglavnom dobro za BiH koeficijent pobjeda u BL sinoc, jos Sa i Velez da ispostuju.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 jul 2024, 12:22

Ako ne daju cvijet Srebrenice da se nosi neka ide na njihovu dusu. Vazne su namjere Sarajeva Veleza i svih nas koji u srcu nosimo tu nasu najvecu ranu. Da ne nikada vise ne ponovi nigdje

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 11 jul 2024, 12:25

CampobelloDiMazara je napisao/la:
11 jul 2024, 12:22
Ako ne daju cvijet Srebrenice da se nosi neka ide na njihovu dusu. Vazne su namjere Sarajeva Veleza i svih nas koji u srcu nosimo tu nasu najvecu ranu. Da ne nikada vise ne ponovi nigdje
Ne da Uefa. Kaznjavaju i za parole na tribinama koje budu vezane za Srebrenicu. Barem je tako prije bilo.

SPOMEN NA GENOCID ZABRANJENA JE TEMA
A ZA VELICANJE RATNIH ZLOCINACA KAZNE NEMA
DOK DRUGI RADE SVE STO ZELE
KRIMINALCI IZ NYON-A NAMA PRAVDU DIJELE
NEKA KAZNE POSTANU VECE - MANIJACI SREBRENICU ZABORAVITI NECE!

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 11 jul 2024, 12:57

Cuj da prekriju cvijet. Kakvi smetljari, nevjerovatno.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 11 jul 2024, 13:05

Nema ekipe koja vise bruka drzavu od Veleza. S njihovim plasmanima u evropu liga je dodatno oslabila

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 11 jul 2024, 14:01

bagniadiluca je napisao/la:
11 jul 2024, 08:49
Beduin je napisao/la:
11 jul 2024, 08:42
bagniadiluca je napisao/la:
10 jul 2024, 23:46
Može se reći da je početak kvalifikacija ispunio očekivanja, te su favoriti za najveći broj puknutih čireva i kompleksa pod plaštom mržnje svega što je Srpsko, te ispoljavanja istog na forumu a Bogami i tješeći jedni druge tako što će se napisati tekst sa što više mržnje prema Srbima, pobjedu odnjeli Pitari...Čestitke iz grada sa Vrbasa ! Neopisiva je divota čitati hronološki komentare, od toga da će nas ubiti ko mraz paprike, do ekstaze u nadi da će se prekinuti utakmica, pa sve do muka i pojedinih padobranaca koji imaju još nešto da dodaju :opaopa: :rol:
Cekaj, pa vi na utakmicama navijate kako BiH nije vasa drzava i ne treba vam titula (a i dalje igrate ligu i dolazite na utakmice, a u Evropi igrate pod BH zastavom).
Vi velicate na utakmicama kao ratne "heroje" presudjene zlocince, ne mi.
Vi skandirate "noz, ziva, ....", ne mi.
Vi skandirate Kosovo je Srbija, ne mi, albanci ili neko deseti.

Pa ko onda ima komplekse i izljece mrznje pod plastom svega sto nije srpsko? De ti djecko prvo tu Osnovnu skolu zavrsi, nauci vezati pertle i ozbiljnije stvari pa onda mitomanisi. :bih:
Gledaj čiko, mada mislim da sam stariji od tebe, velika je razlika između vas i nas...Mi se držimo svoga i naš patriotizam naravno da će da vas boli, a to što vi ni nemate kome ni čemu da pjevate to je drugi par opanaka...ponoviću, vi ste za nas totalno nebitni i ne komentarišemo vas, dok je vaša opjednustost na jako visokoj razini...i ovo vezano za komplekse, to je toliko očigledno jer više ste postova imalo oko Borca i skandiranja o Kosovu nego o fudbalu i Veležu koji se obrukao ;)
Apsolutno bih se slozio da je velika razlika izmedju nas i vas ,apsolutno. S jedne strane su civilizirani Evropljani a sa druge primitivna balkanska stoka.
Btw ,ponjake ti se na patriotizam. Ponjake se i na Srbiju. Na Kosovo necu,Kosovo je slobodno :mrgreen:

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 11 jul 2024, 15:11

Obje tekme sam otprilike pogledao po poluvrijeme, a i prve su u sezoni, pa nije ni blizu dovoljno za neki zaključak, al eto.

Čini mi se da Veležu treba jedno 5 normalnih igrača za neki nazovi napredak u odnosu na prošlu sezonu, stvarno ne znam u šta se uzdate.. i daj Bože da vam ovaj Canadi ne prođe kao Rožman kod nas.

Komentarisati igru Borca je gubljenje vremena, jer se ljudi ne bave fudbalom (bar ne u ligi). Zato štancaju wunderkindove, pa je desetka konačno otišla u prave ruke, što se sinoć moglo i primjetiti. :zviz:

Bez zajebancije, preloši su ovi Albanci, sramota bi bila da ih nisu dobili. Mada, bez obzira na protekcije, stvarno je neozbiljno ući u sezonu sa Lukićem kao glavnim napadačem i generalno onako sterilnom ofanzivom.
The saddest thing in life is wasted talent.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 jul 2024, 15:18

Idemo Sarajevo U Hendikepu!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 11 jul 2024, 15:38

S obzirom da je cilj Sarajeva ove godine da prezimi u Evropi Aktobe ne bi smio biti problem.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 11 jul 2024, 15:50

Pričam jutros sa igračem Veleža, kaze da su dobili po 1000 e za remi protiv Andoranaca na ime premije. Ako prodju dobice jos po 2000 e. Kaze da baš imaju para i da ih gura Vlada FBiH.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 11 jul 2024, 15:52

Kako li na ovoj temi najviše navijača želje ima 🤣
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 jul 2024, 15:58

Jbt koji su stranci u Aktobeu :crazy:

Sretno Sarajevu, da makar X izvucete :thumbup:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.