FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Kako ocjenjujete Kompanyja

1) odličan
13
65%
2) prosječan
6
30%
3) loš
1
5%

Ukupno glasova: 20

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 11 jul 2024, 13:09

Olmo bi ono pravo legao taman da se pridruži bolničkoj ekipi.Frajer propustio haman 70 utakmica u tri sezone i mi bi ga kao trebali dovesti.Samoubistvo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 jul 2024, 14:56

Prodajes De Ligta da bi doveo onu panjinu Taha :bow:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 11 jul 2024, 15:33

Bundesliga je napisao/la:
11 jul 2024, 14:56
Prodajes De Ligta da bi doveo onu panjinu Taha :bow:
A jos gore ostavljaju Kima :rol: ocito je da prave navijace budalama..a vrhunac svega je dovodjenje Ita..lik ne bi bio pojacanje ni u zagrebackom Dinamu...poslije nek se ne cude sto je odbrana suplja kao sir..gora od prosle sezone

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 11 jul 2024, 15:52

Saurman je napisao/la:
11 jul 2024, 13:09
Olmo bi ono pravo legao taman da se pridruži bolničkoj ekipi.Frajer propustio haman 70 utakmica u tri sezone i mi bi ga kao trebali dovesti.Samoubistvo.
Ja mislim da se ovdje predimenzioniraju te povrede...ukoliko igrac nema neko hronicno oboljenje (a zato valjda sluze medicinski strucnjaci da utvrde) za povrede su vise od 50% krive druge okolnosti, a ne on sam. Izuzetak su neki fajteri koji ne zale ni sebe ni protivnika, ali mi navijaci takve volimo, zar ne. Ne mozes sve stavljati u isti kos sa npr Gnabrijem za kojeg jos dok se priprema da udje znas da ce ga ubrzo iznijeti na nosilima. Sta moze u svijetu azdaha i pripremljenih igraca do maksimuma, ocekivati jedan okrugli, masni bucko???? Indikativno je npr da je jedno vrijeme u Bayernu bilo 14 povredjenih igraca, a npr u Citiju tek poneki iako realno lige su sto se fajta tice nebo i zemlja. Helem, svaki ozbiljan klub koji "puca" na velike trofeje mora imati 2 igraca za jednu poziciju ako ne ista, ono bar sposobna da uskoce. Ja ocjednjujem jako pozitivnim Kingslija Komana i njegovu karijeru u Bayernu, da je samo liga sampiona valjao je para, ali realno momak je dao sve od sebe za klub. Nemam statistiku ali mislim da je odigrao bar 60% mogucih utakmica i sad ako imas jos jednog na toj poziciji jedino mozes biti baksuz da su istovremeno povredjeni. Dakle svi oni koji su imali sutali lopte u klubovima znaju da faktori koji uticu na povrede a izvan moci igraca su: pripreme, doktorski staf u timu, povrsina gdje se trenira (igra), taktika, pozicija....Olmo je za Spansku reprezentaciju ucinio dovoljno na ovom EP da vise nikad ne zaigra, jos ako u finalu napravi neki odlucujuci potez, more komotno u peMziju. Neka i Bayernu donese nekog klempu pa neka onda po godine lezi po bolnicama. Zakljucak: Simons nije los igrac, ali mislim da je "fama" oko njega pretjerana, ja licno bi volio kada bi Bayern doveo Olma ako ce vec dovesti nekog od njih.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jul 2024, 16:00

:tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 jul 2024, 16:16

edo07 je napisao/la:
11 jul 2024, 15:33
A jos gore ostavljaju Kima :rol: ocito je da prave navijace budalama..a vrhunac svega je dovodjenje Ita..lik ne bi bio pojacanje ni u zagrebackom Dinamu...poslije nek se ne cude sto je odbrana suplja kao sir..gora od prosle sezone
Ne mislim ja da je Kim toliko loš. Vjerovatno jedini defanzivac koji ostaje, a da zna igrati odbranu. Rupamecano i Tah ne znaju igrati odbranu, ali ih ostavljaju jer su dobri s loptom u nogama. Što ne znači ništa kad te protivnik pritisne. Znam da Tah još nije došao, ali doći će jer su levati zagrizli za njega. Ito polovnjak. Navikni se na šuplju odbranu, jer defanzivce mijenjaju kao sličice. Koliko defanzivaca prođe kroz Bayern u 10 godina, čovjek bi pomislio da je Ancelottijev Milan u pitanju.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 11 jul 2024, 16:25

Apsolutno je netačno da Upa ne zna igrati odbranu, posle De Lighta najbolje u tom segmentu u Bayernu i jedan od 10 svijetu sto je ovo EP još jednom pokazalo. Njegov najveći problem su greške sa lootom u nogama iako bi to kao trebala biti njegova jaka strana. Jednostavno nekada se preigra, suviše čeka tražeći neki perfektan pas pa zaboravi na protivnike u blizini (City), onda oogreši u pasu što na toj poziciji zna biti kobno. Jedan na jedan je jak ko zemlja, nije ni spor..ja da ga treniram za par mjeseci bi bio bolji od Van Dajka 😂😂😂😂

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 jul 2024, 16:36

Primjeri Upamecanove "vrhunske" defanzive :kafa: Btw većina primjera je bez lopte.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 11 jul 2024, 16:40

Aa ne spominji van dajka, kako mi je taj igrač postao mrzak unazad par godina. Jbga, ostario a ne da sebi reći :mrgreen:
No, sad konačno imamo van martihinju :salut: dobrodošao lepi, treba nam jedan takav.

Na radost većine, Sane bi trebao isto tako na transfer listu. Za mnoge se govori, kao što je poznato da ne nabrajam imena, ali za Sanea ( i Daviesa) više oko tog produžetka.
Stvarno Eberla i ekipu čekaju teški zadaci da ovo riješe najbolje što se može.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 11 jul 2024, 16:44

Kim je jedini igrac koji je dosao u Bayern a koji je gori od bilo kojeg amatera..apsolutno lik veze nema o fudbalu..a definitivno ne zna igrat odbranu jer realno lik uopste nije fudbaler...Tah i Upamecano su Kaiser Franz u prajmu u odnosu na Kima...Kim nema niti jednu dobru karakteristiku..nepokretan, spor, ne zna dodati obicnu loptu..ne zna se postaviti..jedino sto zna biti agresivan i napraviti havariju kao protiv Reala..
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 11 jul 2024, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 jul 2024, 16:44

Eberl je za sada odradio vrhunski posao sa ulaznim transferima. Još ako uspjedne prodati barem 2 uhljeba, to će biti sjajno. Goretzka i krilo ili dva. Recimo Goretzka, Coman i Sane/Gnabry ako se mognu prodati to je fantastično.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 jul 2024, 16:50

Ne slažem se za Kima, ali ajde. Njemu jedino treba malo vremena da se prilagodi jer je fudbal u Bundesligi dosta drugačiji od Serie A. Očekujem dosta bolje partije od njega ove sezone.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 11 jul 2024, 16:53

Ja sam uvjeren da će biti finih izlaznih trasfera, e sad da li će izvući očekivani iznos i da li će baš to biti oni igrači koji su nam najmanje potrebni, odnosno najslabija karika ( Leon, Upa, Sane ili bilo koje krilo ili Davies) ili nepotrebni u vidu de Ligta i možda Kimmicha?
Williams ima klauzulu od 60 miliona, sad će biti meta mnogih velikana. Mnogo se i sa Bayernom povezuje. Može li tu šta biti?
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 11 jul 2024, 16:54

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 jul 2024, 16:57

armando je napisao/la:
11 jul 2024, 16:53
Ja sam uvjeren da će biti finih izlaznih trasfera, e sad da li će izvući očekivani iznos i da li će baš to biti oni igrači koji su nam najmanje potrebni, odnosno najslabija karika ( Leon, Upa, Sane ili bilo koje krilo ili Davies) ili nepotrebni u vidu de Ligta i možda Kimmicha?
Williams ima klauzulu od 60 miliona, sad će biti meta mnogih velikana. Mnogo se i sa Bayernom povezuje. Može li tu šta biti?
Iznos nije bitan toliko realno. Mogu se igrači prodati i ispod cijene, da bi se oslobodile plate, jer ionako slabe vajde od njih ima. Goretzku nek prodaju kako god, samo da se riješe parazita i toksičara već jednom. Sane kao ima tržišnu vrijednost 70 miliona. Kad bi ga prodali za 50, to bi bila premija. Jer je njegov problem u glavi, i sumnjam da će se to ikako riješiti. Coman sam želi da ide, tako da tu ako bude zainteresovanih, najlakše bi moglo doći do prodaje. Može biti sa Williamsom ako se proda Sane.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 11 jul 2024, 17:08

Bundesliga je napisao/la:
11 jul 2024, 16:50
Ne slažem se za Kima, ali ajde. Njemu jedino treba malo vremena da se prilagodi jer je fudbal u Bundesligi dosta drugačiji od Serie A. Očekujem dosta bolje partije od njega ove sezone.
Druze igrac koji se plati 50+ miliona mora odmah da bude upgrade i da doprinese boljem a ne kontra..koliko vremena treba da mu se da 4 godine? Doveden je novi Sarr..lik prosto nece da napusti Bayern jer ima veliku platu a nijedna budala ga nece kupiti...Napoli nam je uvalio škart od igraca i to za masne pare...zamisli kakav si Upgrade napravili..prodali Lucasa Hernandeza a doveli Kima..Hernandez i povriiedjen vise je znacio za Bayern..cak i sa tribina je bio bolji nego Kim

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jul 2024, 17:37

Dilah je napisao/la:
11 jul 2024, 15:52
Saurman je napisao/la:
11 jul 2024, 13:09
Ja mislim da se ovdje predimenzioniraju te povrede...ukoliko igrac nema neko hronicno oboljenje (a zato valjda sluze medicinski strucnjaci da utvrde) za povrede su vise od 50% krive druge okolnosti, a ne on sam. Izuzetak su neki fajteri koji ne zale ni sebe ni protivnika, ali mi navijaci takve volimo, zar ne. Ne mozes sve stavljati u isti kos sa npr Gnabrijem za kojeg jos dok se priprema da udje znas da ce ga ubrzo iznijeti na nosilima. Sta moze u svijetu azdaha i pripremljenih igraca do maksimuma, ocekivati jedan okrugli, masni bucko???? Indikativno je npr da je jedno vrijeme u Bayernu bilo 14 povredjenih igraca, a npr u Citiju tek poneki iako realno lige su sto se fajta tice nebo i zemlja. Helem, svaki ozbiljan klub koji "puca" na velike trofeje mora imati 2 igraca za jednu poziciju ako ne ista, ono bar sposobna da uskoce. Ja ocjednjujem jako pozitivnim Kingslija Komana i njegovu karijeru u Bayernu, da je samo liga sampiona valjao je para, ali realno momak je dao sve od sebe za klub. Nemam statistiku ali mislim da je odigrao bar 60% mogucih utakmica i sad ako imas jos jednog na toj poziciji jedino mozes biti baksuz da su istovremeno povredjeni. Dakle svi oni koji su imali sutali lopte u klubovima znaju da faktori koji uticu na povrede a izvan moci igraca su: pripreme, doktorski staf u timu, povrsina gdje se trenira (igra), taktika, pozicija....Olmo je za Spansku reprezentaciju ucinio dovoljno na ovom EP da vise nikad ne zaigra, jos ako u finalu napravi neki odlucujuci potez, more komotno u peMziju. Neka i Bayernu donese nekog klempu pa neka onda po godine lezi po bolnicama. Zakljucak: Simons nije los igrac, ali mislim da je "fama" oko njega pretjerana, ja licno bi volio kada bi Bayern doveo Olma ako ce vec dovesti nekog od njih.
Nemoj zaboraviti da su ti isti "stručnjaci" potpisli igrača sa pokidanim ligamentima koji se kod nas povrijeđivao i kad pokrešno udahe,naravno pričam o Hernandezu.Nama treba igrač koji osim što poseduje kvalitet i mentalitet pobjednika mora imati zdravstveni karton koji ne liči na štivo Rat i Mir.

Mi imao par igrača koji su skloni povredama Coman,Gnarby,Sane,Mazraoui pa i De Ligt.
Evo čitam i Sane na transfer listi po meni zasluženo sa ovom platom morao je ponuditi mnogo više.Nova opcija Nico Williams. :bale:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 11 jul 2024, 17:39

Od danas je i Sane na prodaju..navodno se ne mogu dogovoriti oko produzenja ugovora...kao zamjena se spominju Nico Williams i Desire Doue

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 11 jul 2024, 17:47

Bajernu očajnički treba jedan golgeter iz drugog plana, neko ko će uz Kejna da isporuci jedno 15 u ligi i 5 u LP uz 10 asistencija. Kao mladi Muller ili Roben/Ribery;

To se očekivalo od Sanea (čiji sam dolazak jako pozdravljao) ali trenutno nije dao ni 50%; Sane je najbolji bio u drugoj sezoni kod Nagelsmana kad je dao neke važne golove u LP na svakom meču je imao bar gol ili bar asist;

Ima mnogo tu posla, treba 2-3 roka da se to posloži.
Dosadilo je gledati kuhara, člana birmingemske klike, pa i Komana. Daj nova lica pa nek budemo i 7. u ligi.

Nego problem je - šta ćemo ako Kompani dobije otkaz u februaru, a oteramo De Ligta uveliko?

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 11 jul 2024, 18:39

edo07 je napisao/la:
11 jul 2024, 17:39
Od danas je i Sane na prodaju..navodno se ne mogu dogovoriti oko produzenja ugovora...kao zamjena se spominju Nico Williams i Desire Doue
A taman je operiso KILU. Još bi mogao i savjetnik doktorima poslati jer sam davno vidio da je kilav.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.