Jasta igrace se Ramazanski i Bozicni turniri jer liga vise nema smisla.AlemC85 je napisao/la:Kako stvari stoje od 1. aprila će se igrati prijateljski turniri na male golove bez prečke, stativa, linija i sudija.......... vjerovatno i bez trenera i vjerujte ovo nije prvoaprilska šala...............
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Samo jedan klub Velež Mostar
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ova liga vec odavno nema smisla, i drago mi je na neki jebn nacin sto je uefa napokon poduzela neke mjere,
kad tad moramo pameti doci !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
do pameti i do para .. tesko , ikad ..Titova-Juga je napisao/la:Ova liga vec odavno nema smisla, i drago mi je na neki jebn nacin sto je uefa napokon poduzela neke mjere,
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
- Titova-Juga
- Kontakt:
oldbridge je napisao/la:do pameti i do para .. tesko , ikad ..Titova-Juga je napisao/la:Ova liga vec odavno nema smisla, i drago mi je na neki jebn nacin sto je uefa napokon poduzela neke mjere,
kad tad moramo pameti doci !![]()
![]()
DaBogda se i to cudo desilo vec jednom : D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Mozes li majke ti obijasniti meni laiku povezanost izmedju tvog nicka i veleza svi se busate u nesto a svako malo ispoljavate nesto sto nema veze sa nogometom.Titova-Juga je napisao/la:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Mozes li majke ti obijasniti meni laiku povezanost izmedju tvog nicka i veleza svi se busate u nesto a svako malo ispoljavate nesto sto nema veze sa nogometom.Titova-Juga je napisao/la:
Zaista nemam namjeru trositi prste na tebe.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Tako sam i mislio, obijasnio bi ti kad bi imao sta reci ovako to sto si napisao i jeste najpametnije i najbolje sto moze neko kao ti.Sretno i da dodjes pameti kad tad.Titova-Juga je napisao/la:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sta fali liku u avataru?pile87 je napisao/la:Tako sam i mislio, obijasnio bi ti kad bi imao sta reci ovako to sto si napisao i jeste najpametnije i najbolje sto moze neko kao ti.Sretno i da dodjes pameti kad tad.Titova-Juga je napisao/la:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Titova-Juga
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Tako sam i mislio, obijasnio bi ti kad bi imao sta reci ovako to sto si napisao i jeste najpametnije i najbolje sto moze neko kao ti.Sretno i da dodjes pameti kad tad.Titova-Juga je napisao/la:
Vidim bistar si neki mladic, sve znas, niko ti nista ne treba ni govoriti, pa cu ponovo sutiti jer sam preglup da vodim bilo kakav razgovorom sa tvojom licnoscu.
Samo molim te, ucini i ti meni jednu uslugu, sljedeci put kada te nesto interesuje, prvo i sam barem malo vise saznaj info o tome sto te interesuje i pocni da jedes pravu hranu sem drobe.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Stone Island
- Kontakt:
Tema je FK Velež.
Jučer, ko o čemu Pika o poštenju 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hahaha, nosi ga đavodzenan01 je napisao/la:Jučer, ko o čemu Pika o poštenju
Sretno Abidal :´(
Nekad 30 000 navijaca veleza pod bjelim brijegom..danas nakvi nultrasi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
bosanac napolitano
- Kontakt:
a kad mi neko pocne pricat zrinjski klub sa slavnom historijomMOZAK je napisao/la:Nekad 30 000 navijaca veleza pod bjelim brijegom..danas nakvi nultrasi
[youtube][/youtube]
SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!
Gori ste vi što ikako spominjete taj vještački klub. Bola, znaju svi ko smo mi a ko su oni. Džaba im sve !
ROĐENI DO GROBA !
ROĐENI DO GROBA !
Who dares, wins !
- drH(za PES 6)
- Kontakt:
Hajmo se ljudi dogovoriti da se na ovoj temi nespominje to ime i da se njihova tema bojkotuje, nisu zasluzili uopste da se o njima raspravlja!
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-
Bola ćao.Modricluka je napisao/la:Klub vam je nestao kad i jugoslavija jer je bio i ostao umjetna tvorevina kao i ta propala drzava!
Niste vi V od Veleza prije rata,vec blijeda kopija,nesto slicno da nasa drzava promjeni ime u Jugoslavija
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
LOPATA je napisao/la:Bola ćao.Modricluka je napisao/la:Klub vam je nestao kad i jugoslavija jer je bio i ostao umjetna tvorevina kao i ta propala drzava!
Niste vi V od Veleza prije rata,vec blijeda kopija,nesto slicno da nasa drzava promjeni ime u Jugoslavija
Ma bola, znas staje s ovim. Njegov tata i sad navija za Velez pa mu reko "sine, de otidji na forum i vidi sta ima novo s mojim Rodjenim", pa on, da poslusa starog, dosao da vidi, procita i da ode starom reci sta ima novo.
Zato je ovde svako drugi dan i cita nase clanke.
Taka je situacija kod pola ovih nultrasa.
Luka, pozdravi starog i cire mu Forza Velez od raje!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Jbg, mora slušat starog, on je od svoje plate davao za ROĐENEMostaracVelezovac je napisao/la:LOPATA je napisao/la:Bola ćao.Modricluka je napisao/la:Klub vam je nestao kad i jugoslavija jer je bio i ostao umjetna tvorevina kao i ta propala drzava!
Ma bola, znas staje s ovim. Njegov tata i sad navija za Velez pa mu reko "sine, de otidji na forum i vidi sta ima novo s mojim Rodjenim", pa on, da poslusa starog, dosao da vidi, procita i da ode starom reci sta ima novo.
Zato je ovde svako drugi dan i cita nase clanke.
Taka je situacija kod pola ovih nultrasa.
Luka, pozdravi starog i cire mu Forza Velez od raje!
Vama ili zidu ... zamislite da ih nema, tema su Rođeni a ne neko deseti.
Who dares, wins !