FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
- Maroon1946
- Kontakt:
Pa nije toliko lose u pravu si. Idemo na kontre i imali smo 2 ok napada pogotovo onaj sut Catakovica. Ljudi su uzdigli Aktobe ko da je Real Madrid a realnost je da se moze proci pogotovo na Kosevu. Iskreno lici mi na ekipu koja ce se boriti za cetvrto mjesto, ko zna ima jos vremena za pojacanja.scholsey je napisao/la: ↑11 jul 2024, 17:52Uzeći u obzir da je prva službena utakmica novog trenera, koji je tu 20ak dana, u gostima protiv solidnog protivnika (jačeg nego i Veležov i borčev) u takmičarskoj formi - ovo je i više nego solidno.
Ne serite plaho. Da ovako ostane, tjeraćemo kad se vrate.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Gojkovic
Gojak
Besic
Čatić
Vukotic
Cimirot
Hasic
Dino Hotic
Fiolić
Kad budes Mirvicu odrijesii kesu i dao 3x vise ovim igracima nego sto imaju platu tamo gdje su igrali bice nekog hajra.
Pa ti se mozda i vrate te pare kroz Evropu
Pa ti se mozda vrate te pare jer ces uz ovakve igrace napraviti jos boljeg Buljubasica i jos Buljubasica.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Rogić kakav god da je morao je početi.
Za Julardžiju ko god šta govorio lego bi nam sad sa svojom trkom i zna povući loptu.
U principu sve sto smo i ocekivali i znali, ne znam čemu sad kuknjava i pljuvanje na novo ispočetka, kao da smo prije ove tekme bili top ekipa.

- betrezengorbachev
- Kontakt:
Ma znali smo izgubiti i od dosta slabijih na Kosevu, tako da sve je moguce. Nego kontam, pozelio sam se Koseva i utakmica, pa bar da je aktivan rezultat i da probamo na ho ruk proci dalje. Mada ne ulijeva nadu ova ekipa nikako, ne za Europu, nego generalno i za BiH prvenstvo. Tanko skroz.10.Skoro je napisao/la: ↑11 jul 2024, 17:50Ja imam osjećaj i da dobijemo ovdje da bi na Koševu izgubili i ispali. Ovi imaju par ozbiljnih igrača npr desetka, ovaj Ekvadorac, Romero...betrezengorbachev je napisao/la: ↑11 jul 2024, 17:46Da je nekako prezivjeti i otici neporazen, na Kosevu bi to bilo bolje. Jbg, nije da nismo znali da su pojacanja tanka i da nemamo ekipu za nesto vise.
Rockovu fali utakmica, i dalje smatram da je dobar golman, ali treba mu vremena da se vrati.
Ne znam sta ste ocekivali, ovo je ok obzirom da su jaci od nas, da su uigrani, i da mi jos nismo zavrsili odlaske/dolaske !
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

-
- Kontakt:

Eto trebalo bit 3 0 za nas do sad, sat prije utakmice svi molili boga da izgubimo 1 razlike
- TurkishAirlines
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- skullcrusher
- Kontakt:
Nikad losiji prijelazni rok i skauting.
Prvo igramo protiv bas ozbiljne ekipe koja je vidi se u takmicarskoj formi.
Par igraca kod njih moze komotno u puno jace ekipe.
Mi neuigrani sa nekoliko igraca koji jednostavno nisu taj nivo. Ovo sto smo odigrali prvo pol je skroz solidno s obzirom na sve. Malo vise koncentracije u kontrama gdje se moralo bolje odigrati pas.
Pohvalan je pristup i agresivnost definitivno.
Jovic ovekivano tanak. Djordjevic i Bubanja pojacanja.
- TurkishAirlines
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, aqarius, bavaracmujo, Beli98, boki86, bordobijeli, budzak, Cwirek, EastMadness, Fudo, fukara87, Google Adsense [Bot], Hamagara, HariTz, itatabisine, Jadnimi, johntravolta123, kanarinac, klasik, Kockoglavi, kogmagie46, Komercijala19, laznokrilo, leo1946, lumani, macahz, Maroon1946, MaroonBjelave, mnon46, mosarajvosa83, Mostarska, muhamedhulk, Napapijri, NazorUso, Oerde, Posejdon, r3m1, Rajvosa4ever, ristagrad, ronaldo99, samoFKS, Serha, SHZ82, StevieG8, strahmeipomisliti, THEC, tuitamo, USB, Velo6, VolimBiH96, Wlad55, zagorski i 558 gostiju.