Nista nisi pogrijesio losi smo pravo , a gdje ste vi zanima me ?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nista nisi pogrijesio losi smo pravo , a gdje ste vi zanima me ?
U kojim situacijama si ti vidio da je Sarajevo odlicno postavljeno? Na korneru covjek sam, kod jednog centarsuta iz slobodnog takodjer covjek sam, Samurodov trojicu valja na lijevoj strani, prosao jednog, drugi kasni da ga zatvori pa i treci, situacija pred kraj gdje ide duga lopta i covjek sam u sesnestercu lose prima loptu, eto par situacija gdje su se katastrofa postavljali.RollingPaper je napisao/la: ↑11 jul 2024, 17:38Sarajevo odlično postavljeno, odavno nisam vidio da je naš klub ovako dobro taktički organizovan.
Kako mislis nekvalitetni ? Ovaj Rujkan Samorodov ,Dinamo Zagreb nudi 2 miliona € za njega. A skuplji su od bilo koje ekipe iz BHPL ,cak i od zrinjskog !
Kazem za Sarajevo da nemaju neki kvalitet. Cijena apsolutno nista ne znaci. Eto vidimo koliko su bolji, svaki kontakt im lik svira kao faul. I ovo sto su prisli naprijed u sanse je plod gresaka Sarajeva.Antikloc je napisao/la: ↑11 jul 2024, 17:57Kako mislis nekvalitetni ? Ovaj Rujkan Samorodov ,Dinamo Zagreb nudi 2 miliona € za njega. A skuplji su od bilo koje ekipe iz BHPL ,cak i od zrinjskog !
Nije tacno. Odnosno to su stari podaci, bez apdejta ,to je sa nasa dva ( bivsa ) najskuplja igraca Viveros i Peneranda. Jedina dva fudbalera koja smo imali u timu ali koji su nazalost otisli. Tako da smo sada jeftiniji od Aktobea,od zrinjskog i od Borca.BosniaBoston je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:01Sarajevo 30% više vrijedi na TM od Aktobea, a ravnomjerniji je Željo s njima koji vrijedi 3x manje nego oni nego što su oni danas
Od 99min tekme taj lik se ne gasi 3 yebene sekunde
Istina, ali opet nemate igraca. Odnosno imate ako hocete da se borite za Europu, ali za titulu koju Mirvic najavljuje ne, ni blizu.jurisicduska je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:03Ma dobro Aktobe odigrao 20 tekmi u formi mi se tek sastali. Biće bolje. Jesmo loši ali objektivno je Aktobe najozbilkniji protivnik ove godine do sad.
Ma kakva titula, pusti Mirvica, dobar kokainupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:07Istina, ali opet nemate igraca. Odnosno imate ako hocete da se borite za Europu, ali za titulu koju Mirvic najavljuje ne, ni blizu.jurisicduska je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:03Ma dobro Aktobe odigrao 20 tekmi u formi mi se tek sastali. Biće bolje. Jesmo loši ali objektivno je Aktobe najozbilkniji protivnik ove godine do sad.
ne. po tm penaranda vrijedi 200 milja, a viveros 800. znaci skuplji ste i bez njih dvojice od aktobea.Antikloc je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:04Nije tacno. Odnosno to su stari podaci, bez apdejta ,to je sa nasa dva ( bivsa ) najskuplja igraca Viveros i Peneranda. Jedina dva fudbalera koja smo imali u timu ali koji su nazalost otisli. Tako da smo sada jeftiniji od Aktobea,od zrinjskog i od Borca.BosniaBoston je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:01Sarajevo 30% više vrijedi na TM od Aktobea, a ravnomjerniji je Željo s njima koji vrijedi 3x manje nego oni nego što su oni danas
svemalim1 je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:13ne. po tm penaranda vrijedi 200 milja, a viveros 800. znaci skuplji ste i bez njih dvojice od aktobea.Antikloc je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:04Nije tacno. Odnosno to su stari podaci, bez apdejta ,to je sa nasa dva ( bivsa ) najskuplja igraca Viveros i Peneranda. Jedina dva fudbalera koja smo imali u timu ali koji su nazalost otisli. Tako da smo sada jeftiniji od Aktobea,od zrinjskog i od Borca.BosniaBoston je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:01Sarajevo 30% više vrijedi na TM od Aktobea, a ravnomjerniji je Željo s njima koji vrijedi 3x manje nego oni nego što su oni danas
Provjerio sam,u pravu si. Ali treba uzeti u obzir da nam od cetiri najskuplja igraca ,dvojica igraju prvu zvanicnu za klub Djordjevic i Bubanja a dvojica su po povredom Buljubasic i Renan.svemalim1 je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:13ne. po tm penaranda vrijedi 200 milja, a viveros 800. znaci skuplji ste i bez njih dvojice od aktobea.Antikloc je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:04Nije tacno. Odnosno to su stari podaci, bez apdejta ,to je sa nasa dva ( bivsa ) najskuplja igraca Viveros i Peneranda. Jedina dva fudbalera koja smo imali u timu ali koji su nazalost otisli. Tako da smo sada jeftiniji od Aktobea,od zrinjskog i od Borca.BosniaBoston je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:01Sarajevo 30% više vrijedi na TM od Aktobea, a ravnomjerniji je Željo s njima koji vrijedi 3x manje nego oni nego što su oni danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.