FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rokov solidan, drugo poluvrijeme jovic i soldo nije lopta prosla nijednom, djrodjevic skolovan igrac dobar, bubanja odlican,
- OldTownDistrict
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lijepa ljetna noc na kosevu, 23000 i aBd prolazak 

-
- Kontakt:
Jes da sam sanjao 1-3 al i ovo je dobro 

Stvarno lupate, normalan čovjek slavi a Vi "gospodine" pustite vodu
Kazem ja, ni prvo poluvrijeme nije bilo lose uopste al dzaba debilima ne moze niko objasniti, ocekivaju valjda tita taku 90minnokee je napisao/la: ↑11 jul 2024, 18:00Al ocam citam i ne vjerujem. Sta ste ocekivali vi ba?
Prvo igramo protiv bas ozbiljne ekipe koja je vidi se u takmicarskoj formi.
Par igraca kod njih moze komotno u puno jace ekipe.
Mi neuigrani sa nekoliko igraca koji jednostavno nisu taj nivo. Ovo sto smo odigrali prvo pol je skroz solidno s obzirom na sve. Malo vise koncentracije u kontrama gdje se moralo bolje odigrati pas.
Pohvalan je pristup i agresivnost definitivno.
Jovic ovekivano tanak. Djordjevic i Bubanja pojacanja.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mudonja, hvala ti.
Zekic je izvukao apsolutni maksimum u ovom trenutku. Jesmo imali srece, ali smo je zasluzili jer smo odigrali hrabro i pametno.
Mirvah i ostali. Molim vas, kumim, odmaknite se od ekipe, odrijesite kesu i dovedite covjeku prave igrace po njegovim zeljama pa da konacno gledamo Sarajevo kakvo treba da bude.
Uzese polovnjaci i to golcinom na kraju.
Meni je od nasih jedino Andjusic los bio sto je Zekic prepoznao i na vrijeme ga izveo.
Cestitke Zekicu prije svega a onda i ovim "polovnjacima i igracima za Vrbanjuse".
Meni je od nasih jedino Andjusic los bio sto je Zekic prepoznao i na vrijeme ga izveo.
Cestitke Zekicu prije svega a onda i ovim "polovnjacima i igracima za Vrbanjuse".
You are someone else I am still right here
Bravo Zeka. Francis majstorčina i muda za šut.
Bravo momci, odlično drugo poluvrijeme nakon nervoze u prvom.
Ovo je kad imaš trenera giganta, koji ne stvara lažni mahalski hype.
Vidimo se za 7 dana na Koševu aBd

Ovo je kad imaš trenera giganta, koji ne stvara lažni mahalski hype.

Vidimo se za 7 dana na Koševu aBd

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Cestitke na pobjedi. Drugo poluvrijeme puno bolje. Mehmedovic za ono malo vremena odlican. Bubanja top igrac. Golman isto bio dobar, nekako ulijeva sigurnost.. iznenađenje, nema sta!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 11 jul 2024, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Al' moram napisati ovo jer momci pišu sreca...
Ovo je bilo nešto više od srece ovo kao da je sam čin boga koliko im lopta nije htjela u gol.
A mi nismo sekunde kvalitetom ispod njih samo je falilo malo muda i drugo se odigrali mnogo kvalitetnije.
Samo to ne mijenja cinjenicu da smo mogli 3-0 gubiti u prvom..
Ovo je bilo nešto više od srece ovo kao da je sam čin boga koliko im lopta nije htjela u gol.
A mi nismo sekunde kvalitetom ispod njih samo je falilo malo muda i drugo se odigrali mnogo kvalitetnije.
Samo to ne mijenja cinjenicu da smo mogli 3-0 gubiti u prvom..

Ide borba za 4 mjestooooo pljuvaci u rupee
Zekic mangup pravi trener idemo po prolaz pred 20k na kosevu
Zekic mangup pravi trener idemo po prolaz pred 20k na kosevu
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pobjeda g. Zekića
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Treba pljuvati.
Kyeremah majstor, najpodcjenjeniji igrač.
Kyeremah majstor, najpodcjenjeniji igrač.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Svaka cast igracima ali i Zoranu Zekicu postavio je top ekipu, na pocetku tvrdo krsio ove njihove sa strana prvo pol smo malo losiji bili ali drugo
Daj nam snimak pep talka na poluvremenu 

„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Ja poceo da gledam od desete minute, vidim forumasi prozivaju Jovica i Rockova. Od kako sam usao je znam je li jednu pogrijesio Rockov. Jovic solidan koliko je mogao jer smo se branili. Rockov pokupio sve sto je mogao istrcavao tempirao taman. Bubanja pokupio sve sto je mogao. Djordjevic ok. Gulisha treba prvo krilo da bude. On i Keremeh da mijenjaju strane i da ubijaju. Najniza ocjena bi isla Andjusicu. Mi smo najgori dio Fk Sarajeva. Sve cemo popljuvati. Trenerova pobjeda na kraju. Sacekao prvo poluvrijeme da vidi od cega su i rijesio ih u drugom.
Uz jos 2-3 top igraca, tipa Bubanje, kakvu bi tek tada imali ekipu.. valjda Uprava odrijesi kesu, vidjet cemo
Vratilo seAntikloc je napisao/la: ↑11 jul 2024, 17:52Debeli Buda donosi srecu i blagostanje![]()
Zasad nas vadi![]()
Ročko je zalutao u svijet golmana. Mozda kad odraste i naraste bude bolji. Jovic odskace nekvalitetom![]()
Dobro je,pokazujemo karakter,agresivnost,borbenost. Lose strane su neuigranost i nekvalitet. Uigranost ce doci igranjem utakmica a nekvalitet se moze rijesiti sa 5-6 jakih pojacanja![]()

Protivnik stative,mi eurogolove

Treba Tan izgraditi u Sarajevu kip Bude od 10 metara k'o u Bamijanu,pa da krene i grad i klub

Iznenadio sam se da je onaj mali prco moze onoliko nabiti

No,realno,to je ono sto nam je falilo-borba,cvrstina,agresivnost,muska igra. Napravili smo 29 prekrsaja i dobili 5 zutih. Puno cvrsce djelujemo u odbrani nego pod Skijasem.
Dobre izmjene u drugom. Prolazna ocjena za ZZ. Praticemo dalje. Nadati se da cemo sa uigranoscu biti jos bolji.
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Bordo10, broj6, budzak, Google Adsense [Bot], mnon46, mosarajvosa83, propoklopac, vedinjo98 i 80 gostiju.