Hahaha. I meni je u oko upao taj post. Od njih 8, kaze6 se samo nasmijalohordasDoboj je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:25Jest mi žao onih prijatelja od Evandera i Lucasa sto nece na utakmicu![]()
Odmah za vikend pustit karte![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hahaha. I meni je u oko upao taj post. Od njih 8, kaze6 se samo nasmijalohordasDoboj je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:25Jest mi žao onih prijatelja od Evandera i Lucasa sto nece na utakmicu![]()
A dobro sad, ne igramo protiv Barselone
Dok sam ja sa tim prijateljima isao po utakmicama u ex Yugi, ti u svojoj selendri Doboju nisi imao fudbalsko igraliste, sajam šljivovice vam bio vrh svijeta.hordasDoboj je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:25Jest mi žao onih prijatelja od Evandera i Lucasa sto nece na utakmicu![]()
Drug moj to uopste nisu navijaci FKS.Ni simpatizeri najobicniji cakhz033 je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:38Hahaha. I meni je u oko upao taj post. Od njih 8, kaze6 se samo nasmijalohordasDoboj je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:25Jest mi žao onih prijatelja od Evandera i Lucasa sto nece na utakmicu![]()
![]()
Vjerovatno je to da se plata pokrije, a mozda i nije. Citao samo tako neko pisanje da ce platu preuzeti. Ispadne da je imao preko 20 milja mjesecno
Sajam šljive je kod nas u Gradačcu.Lucas je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:48Dok sam ja sa tim prijateljima isao po utakmicama u ex Yugi, ti u svojoj selendri Doboju nisi imao fudbalsko igraliste, sajam šljivovice van bio vrh svijeta.hordasDoboj je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:25Jest mi žao onih prijatelja od Evandera i Lucasa sto nece na utakmicu![]()
Ozbiljan čovjek, postade mapetovac sa balkonaGalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:45Smanji doživljaj Pantelija i pohvali ekipu. Džaba kralju trubiš i kontriraš vazda. Kako pišeš, čovjek bi rekao da si bio u Akademiji Reala.
Bosniak10 je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:31Choose your character (FK Sarajevo forum)
A) Hvalospjevi koji nakon svake pobjede misle da smo Real Madrid, ne daju da iko riječi kaže nebitno koliko smo loši
B) Navijaci Zelje ili ostalih klubova koji dodju ovdje da nas prcaju kad gubimo
C) Vjeciti pljuvaci kojim nista ne valja, jedva cekaju da izgubimo da se nasladuju
D) Realni navijaci (u manjini)
E) Ozbiljni skauti na nivou Raiole pokojnog, koje svjetski klubovi uskoro dovode
F) Oni sto psuju i prijete zato sto se uvrijede sta ljudi pricaju a svi za isti klub navijaju
Pojedincima se na postovima tacno vidi da im je tesko sto smo danas dobili.Jadnimi je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:55Ozbiljan čovjek, postade mapetovac sa balkonaGalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:45Smanji doživljaj Pantelija i pohvali ekipu. Džaba kralju trubiš i kontriraš vazda. Kako pišeš, čovjek bi rekao da si bio u Akademiji Reala.
Mislio sam na raju sa strane ,navijace drugih klubova koji bi da pogledaju utakmicu uzivo,a puno im dat 10 do 15 km za ulaznicu.
Ne.moram ja na formu napisati da uzivam... Znam ja i za sebe uzivati
fera je napisao/la: ↑11 jul 2024, 21:02Pojedincima se na postovima tacno vidi da im je tesko sto smo danas dobili.Jadnimi je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:55Ozbiljan čovjek, postade mapetovac sa balkonaGalileoGalilei je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:45Smanji doživljaj Pantelija i pohvali ekipu. Džaba kralju trubiš i kontriraš vazda. Kako pišeš, čovjek bi rekao da si bio u Akademiji Reala.
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, nedimmmm1337, ubipara i 34 gosta.