Mi smo tu manje bitni, Zekic je ključ a čini mi se da je čvrsto na zemlji da ima gard i petlju da apsolutno kontrolise situaciju u svlačionici. Raja ce se loziti i praviti euforiju to je uvijek tako.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑11 jul 2024, 21:59Nepisano pravilo. Uvijek bolje prodjemo kad se ne nadamo, nego kad ocekujemo. Trenutno polako prelazimo u ovu drugu fazu.
Ako nas ponovo zahvati euforija, puša nam ne gine.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uuuu jesmo zajebani....

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Auuu Mudrazija e to je vec pravo pojacanje. TOP!
Ali stvarno užasan prenos utakmice, nadam se da je do Kazaka, jer je baš jadno bilo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nidal Čelik!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Robert Mudrazija

On Kupresak i meljemo ligu

On Kupresak i meljemo ligu

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 11 jul 2024, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mudrazija je top igrac, jer sada na toj poziciji imamo Mustafica i Anđusuca, ali nije to to.. konacno pravi igrac u vezi. Jos Kupresaka i dobrog stopera dovesti..
E ako im uzmemo Mudraziju poslije Bubanje ispast ce fakat da smo Dinamo u pravom smislu te rijeci
(ono bratska sto je bila Lokomotiva-Dinamo)

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel keremeh jos trkaca kokos?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Manite se svađe i gledajte da napunimo Koševo.
Ako Mudrazija dodje, onda ocekujem prodaju Buljubasica, Matanovic negdje posudba, Mehmedovica ostavit, kupio me je nakon ulaska. Mustafic povreda opet ruke, ako je obnovio staru povredu onda ga nema opet zadugo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
??
Je l da ga hvalimo sto je nas domaci iz akademije i sto je mlad i sto mozemo uzeti pare il da realnije sagledamo pricu.
Solidan igrac za BHPremijer lige i to je to. Nema brzinu, nema pas igru, orijentacija u prostoru tako tako....itd itd. Nadam se da nadoc u narednim utakmica da skupi materijala za prodaje al dosta stvari treba popravit al je prestar za to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Taktički i formacijski nebi trebalo mjenjati za revanš, ono što se moze popraviti bolja reakcija na njihove duge lopte i kad osvojimo loptu ne pančiti nego malo mirnije odigrati s loptom. Dovoljno za prolaz. Svi na kosevo
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 11 jul 2024, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pozdrav,kad krece prodaja karata
-
- Kontakt:
Nidal Celik prestar za napredak i odrebjene korekcije, sa 17god. Narocito za poziciju stopera, gdje se u danasnje vrijeme pomjerila granica "starenja" igaca dobrano.
Aha, ok.
Aha, ok.
- FKS -
Kad ZZ uvede red

PonosNekoliko sati nakon utakmice jdna od navijačkih stranica Aktobea pohvalila je igrače Sarajeva zbog njihovih kako kažu evropskih manira.
Naime, igrači Sarajeva svlačionicu su ostavili kristalno čistom, kao da nisu ni bili na utakmici, što je naravno za svaku pohvalu.
"Bosanski klub demonstrirao je prelijep primjer poštovanja. Sarajevo je pokazalo svoje evropske manire i ostavili su našu svlačionicu perfektno čistom.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: bvsic, HordasDolacMalta, rimljanin90 i 83 gosta.