FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako se proda Buljubašic mi iz akademije nemamo vise igraca za prodaju.
Mozda Čelik,ali ne djeluje mi kao kapacitet da na njemu uzmemo dobru lovu.
Mozda Čelik,ali ne djeluje mi kao kapacitet da na njemu uzmemo dobru lovu.
-
- Kontakt:
- SilaMoc1946

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Moja pretpostavka da ce se krenuti od ponedjeljka
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Joj da je proc Aktobe, gledam ovaj Spartak bas ima lose rezultate, dosta povrijedjenih igraca.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Da naravno. 18 godina za 6-7 dana.
Ne moze u tim godinama radit na brzini i pas igri. Ako nije najkasnije u pionirima to doradio kasno je.
Pozicioniranje moze ako bude htio. .
Hocu reci ne moramo pohvaliti samo zato sto je je mlad i iz akademije. Treba ga forsirati svakako, samo reallnije gledati na sve to i to je to.
Na kraju krajeva on je nama investicija i gledas kad i koliko mozes od nje dobiti...
Ne moze u tim godinama radit na brzini i pas igri. Ako nije najkasnije u pionirima to doradio kasno je.
Pozicioniranje moze ako bude htio. .
Hocu reci ne moramo pohvaliti samo zato sto je je mlad i iz akademije. Treba ga forsirati svakako, samo reallnije gledati na sve to i to je to.
Na kraju krajeva on je nama investicija i gledas kad i koliko mozes od nje dobiti...

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- SilaMoc1946
Ma prolazimo ja sam siguran u to, ova pobjeda nije bila vjetar u leđa već uragan.
Sarajevo ljubavi moja 1946
- belosevic23
- Kontakt:
Nazalost tako je, jos kad ispadnu bekovi on ostaje visoko gdje nema sanse protiv protivnickih krila jer je spor..nas je al sve je tako kako si napisao.. treba se on jos namucit da zacementira prvu postavu kao sto su kovacevic i djokanfeniksptica je napisao/la: ↑11 jul 2024, 22:17??
Je l da ga hvalimo sto je nas domaci iz akademije i sto je mlad i sto mozemo uzeti pare il da realnije sagledamo pricu.
Solidan igrac za BHPremijer lige i to je to. Nema brzinu, nema pas igru, orijentacija u prostoru tako tako....itd itd. Nadam se da nadoc u narednim utakmica da skupi materijala za prodaje al dosta stvari treba popravit al je prestar za to
Ako dodje Mudrazija veliki plus je sto se poznaje sa Bubanjom ne moras ih uigravati. Jel ova Lokomotiva Dinamova ili nasa filijala 

You are someone else I am still right here
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ja bi volio da si upravu. Ali ima tu neka "tajna veza".bordobijeli je napisao/la: ↑11 jul 2024, 22:06Mi smo tu manje bitni, Zekic je ključ a čini mi se da je čvrsto na zemlji da ima gard i petlju da apsolutno kontrolise situaciju u svlačionici. Raja ce se loziti i praviti euforiju to je uvijek tako.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑11 jul 2024, 21:59Nepisano pravilo. Uvijek bolje prodjemo kad se ne nadamo, nego kad ocekujemo. Trenutno polako prelazimo u ovu drugu fazu.
Ako nas ponovo zahvati euforija, puša nam ne gine.
Takva smo sredina da idemo iz krajnosti u krajnost. Mozemo se samo nadati da ce ostati cvrsto na zemlji. Navijaci su vec poceli da lebde. Onda se to prenese na ekipu, i onda se desi ko sa Dudicem, padnemo na nos.
Nije lako raditi u takvoj sredini.
- muhamedhulk
- Kontakt:
ZZ top je ćaća! Ovo je njegova pobjeda, takticki nadmocno uz par propusta koji nisu kaznjeni od strane domacina.
Kerime derime
samo nastavi majstore da resetas 
Kuci potvrditi prolaz, ne sumnjam u trenera da ce ih naspanovati i za uzvrat.
Kerime derime

Kuci potvrditi prolaz, ne sumnjam u trenera da ce ih naspanovati i za uzvrat.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Upravu si apsolutno, al mislim da je Zekic na zemlji. Kad vec spominješ Dudica on je sam pravio euforiju, sam sebe pokopao euforicnim izjavama, pričom o rekordima itd.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑11 jul 2024, 22:34Ja bi volio da si upravu. Ali ima tu neka "tajna veza".bordobijeli je napisao/la: ↑11 jul 2024, 22:06Mi smo tu manje bitni, Zekic je ključ a čini mi se da je čvrsto na zemlji da ima gard i petlju da apsolutno kontrolise situaciju u svlačionici. Raja ce se loziti i praviti euforiju to je uvijek tako.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑11 jul 2024, 21:59Nepisano pravilo. Uvijek bolje prodjemo kad se ne nadamo, nego kad ocekujemo. Trenutno polako prelazimo u ovu drugu fazu.
Ako nas ponovo zahvati euforija, puša nam ne gine.
Takva smo sredina da idemo iz krajnosti u krajnost. Mozemo se samo nadati da ce ostati cvrsto na zemlji. Navijaci su vec poceli da lebde. Onda se to prenese na ekipu, i onda se desi ko sa Dudicem, padnemo na nos.
Nije lako raditi u takvoj sredini.
-
- Kontakt:
I da ne traje toplinski do 20tog i bude kiša do koljena opet bi bilo 12+.

Navijaci smo rezultata i to je to sve ostalo je šuplja.
A rijetko ko na balkanu moze s nama kad nam ide.

Kako ono kazu, " Aktobe je dobio Astanu 1:4..."
Ja par puta pisah ,kakav remi, dva komad je dosta, ali da su podbacili jesu, ipak je bio samo jedan i razocaran sam...
Ja par puta pisah ,kakav remi, dva komad je dosta, ali da su podbacili jesu, ipak je bio samo jedan i razocaran sam...

-
- Kontakt:
Pojma nemam na koju fintu mozemo njega dovest. Danas pobijeda kao i uvijek najaci smo kad nas svi podcijene,fali vezni da stane na loptu i uputi u pravo vrijeme pas. Ako prodjemo ceka nas opet najaci tim kojeg smo mogli izvuci jer kod nas nista nemoze lako. Igraci kao Andjusic nisu za 21 vijeka,vazda potez viska
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 11 jul 2024, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Poceli ste ko mitomani oko svlacionica..
A da su nas klepili hendikepom znamo svi kako bi je ostavili..
A da su nas klepili hendikepom znamo svi kako bi je ostavili..

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bvsic, drzgemboadislic, enzo1, Google [Bot], Hajdeee, itatabisine, johntravolta123, Morpheus, napoleon72, Pena i 90 gostiju.