FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pričao je Zekić na jednom podcastu kako mu je teško palo kad su mu prodali Hajradinovića i Mudražiju kao oni su mu bili nezamjenjivi u Osijeku tada. Nakon toga je i puklo između njega i vlasnika.
Evo nađoh:
Evo nađoh:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mudrazija se povezivao i sa Dinamom, ne znam otkud kod nas, Mirva odrijesio kesu 

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Preporucujem svakome koga zanima kako razmislja Zekic da pogleda cijeli podcast.
Generalno najbolja fudbalska emisija na ovim prostorima, pogotovo kad vodi ovaj s cvikama. Vidim Ibricic je bio zadnji, ne znam je li nas spominjao?
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Samo da se upisem.
Gaziiiiiiii Sarajvooooo
Gaziiiiiiii Sarajvooooo
- JuricaSpindl
- Kontakt:
sa cvikama je gospodin Los, ubjedljivo najgori na podcast inkubatoru, mislim da više i neradi podcaste sa njimaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jul 2024, 01:09Preporucujem svakome koga zanima kako razmislja Zekic da pogleda cijeli podcast.
Generalno najbolja fudbalska emisija na ovim prostorima, pogotovo kad vodi ovaj s cvikama. Vidim Ibricic je bio zadnji, ne znam je li nas spominjao?
Gledao sam ja inkubator sa Ibricicem nije puno govorio o FK SARAJEVU, samo je ponovo istakao da smo najbogati klub u drzavi al da ISMIR NEDA LJUDIMA IZ SPORTS (bivsim igracima) oko sebe vec da je vise okruzen ljudima koji su u sport dosli mimo sporta. Takodje je rekao da je hevaska liga naj jaca da je slovenska na regularnija a da je bosanska liga posle hrvaske maj jaca i da vise novca ima kod nas nego slovenavaca i makedonaca
Srbiju nije spominjao.. TAKODJE je rekao da je simpatisao zelju prije vise al da je po dolasku kod nas davao sve od sebe i da tako svako treba..
Sto se tice danasnje utakmice treba posteno reci nismo puno pokazali, i vrlo malo stvatri smopopravili..
Danas je Double Z POLAZAO zasto uzima 25 k€ mesecno.. SVAKI IGRAC je iskoristen onoliko koliko je mogo dok je isti na 100%, takodje igrace koje je izbacio iz rostera opravdano kako je oruzije rasporedio kako je odlucio da ga koristi kad da ga ne koristi..
Takodje fizicki i psihicki i kondiciono ekipa je vise nego korektna, jedino blentavi beganovic dobio zuti radi price
Realno treba reci ako budemo igrali ko danas u revansu glat cemo ispast..
Moramo se osvjezit i moramo bit pokretljivi u presingu i po izguljenoj lopti
Srbiju nije spominjao.. TAKODJE je rekao da je simpatisao zelju prije vise al da je po dolasku kod nas davao sve od sebe i da tako svako treba..
Sto se tice danasnje utakmice treba posteno reci nismo puno pokazali, i vrlo malo stvatri smopopravili..
Danas je Double Z POLAZAO zasto uzima 25 k€ mesecno.. SVAKI IGRAC je iskoristen onoliko koliko je mogo dok je isti na 100%, takodje igrace koje je izbacio iz rostera opravdano kako je oruzije rasporedio kako je odlucio da ga koristi kad da ga ne koristi..
Takodje fizicki i psihicki i kondiciono ekipa je vise nego korektna, jedino blentavi beganovic dobio zuti radi price
Realno treba reci ako budemo igrali ko danas u revansu glat cemo ispast..
Moramo se osvjezit i moramo bit pokretljivi u presingu i po izguljenoj lopti
Al ga kyera dade 

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- TurkishAirlines
Fali igrac koji zna da podvali loptu, fali zivotom.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Viveros na posudbi u Atletico Nacionalu.
150.000 $ posudba
1,500,000 $ pravo otkupa
Drama
150.000 $ posudba
1,500,000 $ pravo otkupa
Drama
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
A sto lazes za platu zekica? Cemu to?
Pa kad prvi remi bude da stoka airnog zuba pise "uzima 50k za bod sa orasjeem".
Iste lazi ko i za penerandu, koji nije imao 50k
Sve neke mahalske oko plata al ovo odmah napisati kao zekic 25k eura...
Pa kad prvi remi bude da stoka airnog zuba pise "uzima 50k za bod sa orasjeem".
Iste lazi ko i za penerandu, koji nije imao 50k
Sve neke mahalske oko plata al ovo odmah napisati kao zekic 25k eura...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Bordo jutro braćo

Po rezultatima ovo su ocijene nasih igraca sta vi mislite jesu il negdje dodali/oduzeli i ja mislim da je Rockov bio nas najbolji igrac prvih 10tak 15 minuta mu je trebalo da se uspostavi posle je bio sasvim ok.

Po rezultatima ovo su ocijene nasih igraca sta vi mislite jesu il negdje dodali/oduzeli i ja mislim da je Rockov bio nas najbolji igrac prvih 10tak 15 minuta mu je trebalo da se uspostavi posle je bio sasvim ok.
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Kad smo kod Rockova, meni je pravo nesiguran na izlascima. Nekako je u dilemi, pa cesto ostane u medjuprostoru, a to je najgore po golmana, ali i odbranu. Kad golman krene s gola, mora ici do kraja, makar bio i u krivu jer je sve bolje nego ostati izmedju linije gola i igraca. Slicno je radio Sahinovic jedno vrijeme. Najgore u svemu tome je sto je to tesko nauciti, vise je instinktivna reakcija nego naucena. Garantujem da par onih udaraca glavom i prilika ne bi ni bilo da je reagovao bolje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Mudrazija bi bio vrh i to kad bi do revansa bio predstavljen, delirijum i 20-25k na kosevu (nazalost za neke ovdje).
Gledao sam ga protiv Hajduka u Splitu, cini mi se 2 gola zabio, nesto je gestikulirao prema Torcidi itd.. Eben igrac.
@nisaminsajder daj neku analizu
Da se ne lazemo bice baaas zaebano s ovima u revansu, vjerovatno i teze nego prva utakmica. Sad su i oni nas upoznali jer realno nisu nas gdje imali ni gledati prije ove prve utakmice, za razliku od nas gdje smo imali dosta utakmica za analizu.
Ali ako prodjemo nas ceka sigurno laksi protivnik od Aktobea i nekakav put ti se otvara. Baas bi nam znacio prolaz..
Gledao sam ga protiv Hajduka u Splitu, cini mi se 2 gola zabio, nesto je gestikulirao prema Torcidi itd.. Eben igrac.
@nisaminsajder daj neku analizu

Da se ne lazemo bice baaas zaebano s ovima u revansu, vjerovatno i teze nego prva utakmica. Sad su i oni nas upoznali jer realno nisu nas gdje imali ni gledati prije ove prve utakmice, za razliku od nas gdje smo imali dosta utakmica za analizu.
Ali ako prodjemo nas ceka sigurno laksi protivnik od Aktobea i nekakav put ti se otvara. Baas bi nam znacio prolaz..
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 12 jul 2024, 08:26, ukupno mijenjano 2 puta.
bgm sto prije ugovor njemu zavrsiti.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Mudrazija, Kupresak i jos jedan stoper, bi ekipu sigurno ucinili jos kvalitetnijom. Tek u ovako jakim utakmicama se vidi koliko koji igrac moze..
Takodjer i dobra desetka bi legla..
Takodjer i dobra desetka bi legla..
Sad polako i pametno da se spreme za revans, i da aBd prodjemo
-
- Kontakt:
nokee je napisao/la: ↑12 jul 2024, 08:24Mudrazija bi bio vrh i to kad bi do revansa bio predstavljen, delirijum i 20-25k na kosevu (nazalost za neke ovdje).
@nisaminsajder daj neku analizu![]()
Ne znam bas koliko je Spartak Trnava laksi protivnik od Aktobea kad ih prodjemo aBd, ali dobro je jer igramo prvu na Kosevu uz atmosferu sa tribina mozes odigrat dobru utakmicu.
Zavrsit mu ugovor i jos kad mi mogli izganjat te srpske papire valjalo bi nam pravo znam da je prije par mjeseci bila ta prica btw zna li neko imal kakvog pomaka tu?
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Bog zna kakav je tek ovdje ugovor imao kad ide za potencijalnih 1.5mil a nema minute odigrane
Hvala mirvicu na ovim ugovorima, ovo je nezamislivo za sve klubove u BiH, samo neka bude ovakvih igraca pa makar i flopovi bili
NEMA NAZAD