NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Pošto vidim, da me prozivaš, pa da i odgovorim. Na ovom forumu sam moderator preko 14 godina. Znači iz perioda kad ti nisi ni znao za ovaj forum. I danas-dan moderiram još neke pdf-e. Konstantno "visim" na pdf-u NBA. Uvijek bio objektivan. Međutim, ti od kad si došao, ne poštuješ moderatore ni sekunde. Čudo je ako
iko od moderatora išta i radi. Ti možeš sve sam. I ako pitaš zašto ovdje, a ne "tamo gdje je mjesto" ovo pišem. Pa ne ulaziš tamo. Jer da ulaziš, ispoštovao bi ono što te moderatori zamole...
iko od moderatora išta i radi. Ti možeš sve sam. I ako pitaš zašto ovdje, a ne "tamo gdje je mjesto" ovo pišem. Pa ne ulaziš tamo. Jer da ulaziš, ispoštovao bi ono što te moderatori zamole...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Malo smo proljudikali. Dali smo si oduška
. Tema je NK Celik. Kao i uvijek, zamolit ću da se držimo teme. Hvala.

Vazda isto, otvori neko svoj forum i ovdje krenu bojkoti, pobune… ni prvi ni zadnji koji sebi trazi reklame preko ovog foruma.
Fino je covjek gore napisao, nek pise ko gdje zeli. Kod nas je forum ovakav kakav je, savrseno je OK da nekom ili nikom takav ne odgovara, srecom postoji uvijek izbor. Isti likovi sazivaju forumase na drugi forum i kritikuju sto ovdje nemaju prostora za pisanje.
Toliko puta vec vidjeno da je postalo dosadno. U 2024. godini isti folovi iz 2014.
Ovdje se pise o Čeliku, ostalo uklanjamo.
Fino je covjek gore napisao, nek pise ko gdje zeli. Kod nas je forum ovakav kakav je, savrseno je OK da nekom ili nikom takav ne odgovara, srecom postoji uvijek izbor. Isti likovi sazivaju forumase na drugi forum i kritikuju sto ovdje nemaju prostora za pisanje.
Toliko puta vec vidjeno da je postalo dosadno. U 2024. godini isti folovi iz 2014.

- jedandevetcetripet
- Kontakt:
Admine napusis nam se kurca
Ko nas mrzi treba znati da ovo nase ludilo nikad nece stati! 1988-1945
Ovaj necu brisati. Krivo mi je sto sam izbrisao jos gore postove od ovog. Gore sam napisao sta sam imao. Nemam namjeru vise oko toga diskutovati. u krajnjem slucaju, krsimo na taj nacin pravila foruma.
- prisonbreak
- Kontakt:
Jos ne razumijem zasto si izbrisao moj post. Sasvim oorektna pitanja.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Zato sto nemaju veze sa NK Čelik.prisonbreak je napisao/la: ↑08 jul 2024, 20:50Jos ne razumijem zasto si izbrisao moj post. Sasvim oorektna pitanja.
Iskreno, kome se piše o Čeliku, ne vidim nikakvu razliku, osim pozitivne.
Ako se dio forumaša dogovori da želi negdje drugo pisati o Čeliku, zdrav razum nalaže da se mi prolagodimo onima koji žele koristiti ovaj forum za ono čemu je namjenjen, otvorimo prostor za navijače drugih 10 klubova iz lige koji su do sad bili van fokusa, diskusije usmjerimo u pravcu svih, a ne jednog kluba u ligi i tako ce opet svima biti zanimljivije, a i drugacije od onog sto vec imate negdje drugo.
Na gubitku su samo oni koji su htjeli koristiti forum za vlastitu promociju i kontrolisati njegov rad za vlastiti interes.
Oni svakako to mogu i negdje drugo, platforma je nebitna.
Zašto brišete postove redom, prihvatite kritiku.
Niste ni na jednoj temi toliko "vjesili" ko sad ovdje iako je bilo raznoraznih vrijeđanja i šta sve ne
Niste ni na jednoj temi toliko "vjesili" ko sad ovdje iako je bilo raznoraznih vrijeđanja i šta sve ne
Posto nisam nasao opciju brisanja profila, a vjerujem i da je nema. Zamolio bih te da to ucinis umjesto mene. Hvala.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Zahtjev za brisanje naloga: Korisnik može zatražiti brisanje svog naloga putem postupka koji je definiran na forumu. Administratori su dužni poštovati ovaj zahtjev i izbrisati korisnički nalog u razumnom roku nakon što je zahtjev primljen.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pravila su tu da se postuju. Posaljes mail i uklonice ti nalog. Dok se ne ukloni nalog, nemoj se prijavljivati.
Djelimicno si upravu. Upravu si da ima svako pravo da se registruje na forum na koji zeli, ali trebas znati da ste nas vi otjerali sa ovog foruma. Narocito znas (ili mozda ne znas) u kakvom se stanju nalazi nas klub? Ovaj forum je sluzio izmedjuostalog i za razne finansijske akcije, finansiranje clanstvom, ma razne aktivnosti gdje nam je trebao, ali moram napisati velikm slovima TREBAO podforum da imamo razne teme radi uplata i brojnosti clanova i cega sve ne.admin je napisao/la: ↑08 jul 2024, 19:30Vazda isto, otvori neko svoj forum i ovdje krenu bojkoti, pobune… ni prvi ni zadnji koji sebi trazi reklame preko ovog foruma.
Toliko puta vec vidjeno da je postalo dosadno. U 2024. godini isti folovi iz 2014.![]()
![]()
Mi jesmo "drugoligas", ali nismo kao neki "drugoligasi" (necu da navodim imena da bih neke omalovazavo). Ne mislim zbog igranja u yugi i to, vec nas klub vodi "carsija" i ovdje su se na ovom forumu davale razna idejna rjesenja koja su se kasnije i sporovodila. Vjeruj ako koji klub treba imati podforume onda je to ovaj. Nas klub ne vodi politicka partija gdje smo mi samo slijepi posmatraci.
I sve to imao ovdje, niko probleme nije pravio, a odjednom da nam m... sibicarske, lopovske, idemo od g.vana i slično. I sad mi supci sto to nismo dozvolili. No, u krajnjem slučaju nije ni bitno. Ko želi pisati o Celiku dobro došao, ko želi vrijeđati administraciju, neće mu poći za rukom. Tema se naravno neće ugasiti, taman da ja sam sa sobom diskutujm. A, ko zna, nije isključeno da se vrate neki stari forumasi ili priključe novi. Nikad se ne zna.FliX je napisao/la: ↑08 jul 2024, 23:35Djelimicno si upravu. Upravu si da ima svako pravo da se registruje na forum na koji zeli, ali trebas znati da ste nas vi otjerali sa ovog foruma. Narocito znas (ili mozda ne znas) u kakvom se stanju nalazi nas klub? Ovaj forum je sluzio izmedjuostalog i za razne finansijske akcije, finansiranje clanstvom, ma razne aktivnosti gdje nam je trebao, ali moram napisati velikm slovima TREBAO podforum da imamo razne teme radi uplata i brojnosti clanova i cega sve ne.admin je napisao/la: ↑08 jul 2024, 19:30Vazda isto, otvori neko svoj forum i ovdje krenu bojkoti, pobune… ni prvi ni zadnji koji sebi trazi reklame preko ovog foruma.
Toliko puta vec vidjeno da je postalo dosadno. U 2024. godini isti folovi iz 2014.![]()
![]()
Mi jesmo "drugoligas", ali nismo kao neki "drugoligasi" (necu da navodim imena da bih neke omalovazavo). Ne mislim zbog igranja u yugi i to, vec nas klub vodi "carsija" i ovdje su se na ovom forumu davale razna idejna rjesenja koja su se kasnije i sporovodila. Vjeruj ako koji klub treba imati podforume onda je to ovaj. Nas klub ne vodi politicka partija gdje smo mi samo slijepi posmatraci.
Kad se poseban podforum vrati mogu se steci uvjeti za povratak vecine forumasa. Trenutno ne postoje uvjeti da se ovdje vode diskusije o Celiku.
Srce, čast i ponos!
Nikad se ne zna. Evo recimo, do ovog trenutka su se trojica banovanih, pokušala prijaviti sa drugim nickom. Samo ip adresa ostala ista. Ti se neće garant vratiti.
Na kraju krajeva, scenario vec vidjen toliko puta. Novi forum je potrebno izreklamirati, a SS je neprijatelj. Nije problem, ako je tako biram biti neprijatelj forumasima zato sto sam spojio neke teme, a ne da cekam da budemo neprijatelj klubu sto (ni)ste pisali o Čeliku, sto ste ili niste objavili ovo ili ono, sto ste napisali kriticki tekst, sto niste napisali kriticki tekst…
Razlog bi se svakako nasao, ni prvi ni zadnji, evo neka bude da je problem sto sam spojio teme na kojim se svakako nije ni pisalo u jednu.
Nekad davno je za jedan klub bila problem neka zastava na avataru, drugima je bila nepremostiva prepreka sto nema live prenosa prijateljske utakmkce (a ljudi koji su pravili novi forum bili tu i nisu htjeli podijeliti 3G da se radi prenos), jedni su se naljutili sto se postovi navijaca drugog kluba ne brisu dovoljno brzo… nadje se uvijek nesto, evo do mene je.
Pričam o pravilima, a sam ih kršim. Tema NK Celik. Samo o Celiku diskusija, možda se i priključim. Cijenim da znam i ja dosta toga
. Ln i jos jednom molba, samo o temi postovi.

- anonymousHD
- Kontakt:
U inat svima Celik ce opet biti sampion
- Crni gavran
- Kontakt:
Ovi sto vrijedjaju i upucuju ruzne rijeci drugim navijacima ili simpatizerima Čelika, nisu nikakvi navijaci Čelika, ja lično nikad neću sa takvim da stojim na tribini i navijam. Takav je meni gori od bilo kojeg navijaca drugog kluba. FUJ za takve
. Niti zele dobro Čeliku niti ikome od nas

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- Crni gavran
- Kontakt:
Usput, zna li neko gdje ode Durmiš?
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.