Kao što sam ti već rekao, najbolji do sad.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cvetanoski potpisao za Željezničar i odmah poslao jasnu poruku navijačimaBigZlatan je napisao/la: ↑09 jul 2024, 11:42Navijači u euforiji: Još jedno spektakularno pojačanje za Željezničar
Matej Cvetanovski bi uskoro trebalo da postane novo pojačanje Željezničara. Dvadesetšestogodišnji Makedonac igra na poziciji lijevog krila, a posljednji angažman je imao u ekipi Brera Strumica.
![]()
"Moji prvi utisci su odlični. Jedva čekam da zaigram za Željezničar. Igranje u Wwin ligi je korak naprijed za mene

- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
"Kevin Viveros novi je igrač Atletico Nacionala u koji stiže na posudbu od koje će FK Sarajevo zaraditi 150 hiljada dolara."
Ovo je sigurno laz.
Ovo je sigurno laz.

- svrakino1921
- Kontakt:
@Tobe ahbabu jesil to ticetvrtomjesto je napisao/la: ↑12 jul 2024, 03:22Zasluzena pobjeda fc trail worker u prvom pretkolu SERBIA GOLDEN PINE LEAGUE19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:43Nezasluzena pobjeda FK Sarajeva, ali dobro, to je sve fudbal. Ne bi bilo zanimljivo kad bi uvijek jaca i bolja ekipa pobjeđivala
Šta bi sa @ Stojko

- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Bolje od @Zuke parla Bosanski jezik
Samo da pitam je li Mudražija pojačanje ili je to opet "pitarski" hype na ime? Ipak, Cvetanoski...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja mislim da je ovo uz Cvetanoskog dovoljno za 4 mjesto
Pa skoro sigurno za osvajanje kupa voljene BiH
- Meraak1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 10:29
E stvarno si pomahnito

Sve je moguce, svakako imena ne igraju vec timsvrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 10:29
Bitno je da se svi uklope i osjecaju ko kod kuce
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Tanak mršav, isti kao onaj naš Jata što je došao, samo im boja drugačija.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 10:13Matej Cvetanoski novi igrač Željezničara
Makedonski krilni igrač, Matej Cvetanoski (26), novi je fudbaler Željezničara, a potpisao je ugovor na dvije godine.
![]()

-
- Kontakt:
tuzlanskasloboda je napisao/la: ↑11 jul 2024, 20:47jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa
zar i ti sine Ivane!?
Bit će ovo sigurno otvorena borba za titulu, ali djeluje da će to biti trka tri ekipe: Sarajevo, Zrinjski i Borac, prije svega se treba nadati da će prvenstvo biti bar malo regularnije i da se neće otvoreno forsirati jedna ekipa, jer onda apsolutno sve gubi smisao, mislim da Borcu i onim njihovim pravim navijačima to ne treba, imaš dobru ekipu - igraj, budi bolji i nema prigovaranja. Čudno mi je da Zrinjski nije doveo nekog iskusnijeg trenera, ali djeluje da su se oni vratili na onaj svoj "put", za razliku od prošle sezone ne dovode nužno imena, već očigledno igrače u kojima su skauti vidjeli neki kvalitet, tada su i bili najjači. Potpuno zdrava ekipa, dobra sredina, nikad pretjerana euforija, sigurno da su glavni kandidat.
Ne govorim navijački, već objektivno Sarajevo ima apsolutno jasne šanse da se potuče za titulu ove godine, definitivno najbolji trener u ligi, momčad koja se i dalje pojačava, a već sada ekipa sa najboljim veznim redom u ligi, doći će vjerovatno i bolji golman, te bar jedan defanzivni igrač. Ovoj ekipi samo nedostaje stabilnost i povjerenje i ovo nije neka euforična najava - već fakti.
Za četvrto mjesto vjerujem da ide borba Širokog i Veleža, jednostavno Široki se ozbiljno pojačao, a znamo da imaju ozbiljne mlade igrače, bit će oni nagazna mina svakoj ekipi, Velež je napravio najveći downgrade u ligi dovođenjem ovog smiješnog trenera, uz to pojačanja upitna, ali znaju oni igrati fubal, tako da će se sigurno boriti za Evropu. Zanimljiv će biti status Sloge, da li je ono prošle sezone bilo "slučajno" ili će imati ambicije za nešto više.
Željezničar sredina tablice, a nadam se da iz lige lete GOŠK i Radnik.
Ne govorim navijački, već objektivno Sarajevo ima apsolutno jasne šanse da se potuče za titulu ove godine, definitivno najbolji trener u ligi, momčad koja se i dalje pojačava, a već sada ekipa sa najboljim veznim redom u ligi, doći će vjerovatno i bolji golman, te bar jedan defanzivni igrač. Ovoj ekipi samo nedostaje stabilnost i povjerenje i ovo nije neka euforična najava - već fakti.
Za četvrto mjesto vjerujem da ide borba Širokog i Veleža, jednostavno Široki se ozbiljno pojačao, a znamo da imaju ozbiljne mlade igrače, bit će oni nagazna mina svakoj ekipi, Velež je napravio najveći downgrade u ligi dovođenjem ovog smiješnog trenera, uz to pojačanja upitna, ali znaju oni igrati fubal, tako da će se sigurno boriti za Evropu. Zanimljiv će biti status Sloge, da li je ono prošle sezone bilo "slučajno" ili će imati ambicije za nešto više.
Željezničar sredina tablice, a nadam se da iz lige lete GOŠK i Radnik.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Dodje lik i odmah ih trola, kakav gigantBigZlatan je napisao/la: ↑12 jul 2024, 10:07Cvetanoski potpisao za Željezničar i odmah poslao jasnu poruku navijačimaBigZlatan je napisao/la: ↑09 jul 2024, 11:42Navijači u euforiji: Još jedno spektakularno pojačanje za Željezničar
Matej Cvetanovski bi uskoro trebalo da postane novo pojačanje Željezničara. Dvadesetšestogodišnji Makedonac igra na poziciji lijevog krila, a posljednji angažman je imao u ekipi Brera Strumica.
![]()
"Moji prvi utisci su odlični. Jedva čekam da zaigram za Željezničar. Igranje u Wwin ligi je korak naprijed za mene![]()

Pa vama ko god dodje trola vas od Sabrine, Ajle i BH Dinama do Ibricica i Real Madrida hahaha
Real Madrid, a pojacanja iz Surdulice
Opustate se vec nemojte misliti da ste prosli i Torpedo je dobio prosle godine Aktobe 1:2 prvu u gostima, pa je kuci izgubio 1:4
I to puno je vise pokazao nego vi sinoc
Real Madrid, a pojacanja iz Surdulice

Opustate se vec nemojte misliti da ste prosli i Torpedo je dobio prosle godine Aktobe 1:2 prvu u gostima, pa je kuci izgubio 1:4
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Nemoj samo da mi te srce strefi od nervoze. Nego vas nema nigdje 12 godina a jos palamudite? Mi se nismo opustili vec rekli da su ljudi bili bolji pd nas juce,moras da citas i misljenje ostalih a ne jedne osobe. Kad smo vec kod trolanja sjeticemo se Cere Afere mega giga investitora iz Londona kojeg ste branili zivotom,onda red je da se sjetimo i Dikllizica phantoma kojeg su cekali 3 godineNoDi80 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 10:55Pa vama ko god dodje trola vas od Sabrine, Ajle i BH Dinama do Ibricica i Real Madrida hahaha
Real Madrid, a pojacanja iz Surdulice![]()

Slazem se nesto, a nesto i ne
Bilo je bruki kod nas…
Sad ide na bolje nadam se
Pa evo zadnje 4 godine vise Zeljeznicar dogurao u Europi nego Sarajevo
Vi niste jos prosli prvo pretkolo od 2020
S obzirom da vi sve to imate, sto smo se mi nadali da cemo imati, vi nista pretjerano niste uradili s tim milionima
Da je obrnuto mi bi do sad igrali grupnu fazu
Bilo je bruki kod nas…
Sad ide na bolje nadam se
Pa evo zadnje 4 godine vise Zeljeznicar dogurao u Europi nego Sarajevo
Vi niste jos prosli prvo pretkolo od 2020
S obzirom da vi sve to imate, sto smo se mi nadali da cemo imati, vi nista pretjerano niste uradili s tim milionima
Da je obrnuto mi bi do sad igrali grupnu fazu
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Giuseppe1 i 21 gost.