Molim te brate postavi nam link tog foruma gdje pisu da je Mudrazija nas novi igracFRANK RIBERY je napisao/la: ↑12 jul 2024, 09:42Na forumu Dinama pišu da je Mudražija novi igrač Sarajeva, neki su očekivali da će doći u Dinamo.
Strašan igrač koji je debelo iznad naše lige, takvi nam igrači trebaju ako su nam ambicije titula.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zekic je Mudraziji ko "otac", ili bar stariji brat. Dovedemo li ga, velike zasluge idu na racun tog licnog odnosa i medjusobnog postovanje njih dvojice.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ima forum neki supernet ali nisam vidio ni jedan post oko Mudražije mozda ima neki drugiado-hz je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:03Molim te brate postavi nam link tog foruma gdje pisu da je Mudrazija nas novi igracFRANK RIBERY je napisao/la: ↑12 jul 2024, 09:42Na forumu Dinama pišu da je Mudražija novi igrač Sarajeva, neki su očekivali da će doći u Dinamo.
Strašan igrač koji je debelo iznad naše lige, takvi nam igrači trebaju ako su nam ambicije titula.
Volio bi da dodje Robert ali mislim da ce biti jako tesko realno moze igrati u Dinamu a pogotovo moze traziti neki inostrani angazman, ali hajd opet se nadam da bi mogao doci da ga Zekic premunta pa mozda cak i Bubanja.
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
I meni djeluje nerealno, al' i Bubanja je bio pod ugovorom pa je prešao, doduše još se ne zna koliko nas je taj poduhvat koštao al' opet ponavljam, draže mi je da se plati jedan standardan prvotimac iz HNL-a nego 3 potencijalna Jamesa Rodrigueza iz Medellina. Moraju se zvijezde poklopit da se takvim igračima fokus zadrži na napredovanju, nos van bijelog i chuna van lokalnih kuravela.ado-hz je napisao/la: ↑12 jul 2024, 10:57Nikad se nije desilo da igrac iz HNL-a koji je razvalio sezonu, bio stanfardan i koji moze da ode u Basel, Cluj, Rapid, Ferencvaros, Legiju pa i u Dinamo i da ne nabrajam jos ostale klubove koji su po svemu ispred nas dodje u nasu ligu.
Ovo ako se desi nekome se dobro mora čuna izljubiti jer ovo je iznad nivoa nase lige debelo.
Ja zaista ne kontam na koju foru bi ga doveli jer ima ugovor sa Lokomotivom a znamo kako Lokomotiva radi sa igracima i kako ih masno proda.
Hajd da je bio povrijeđen pa da ga pokusamo vratiti u formu, da je bio na klupi i nije igrao, da je neki osrednji igrac Slaven Belupa ili Istre ali dovesti igraca koji je u top 3 Lokomotive je meni naucna fantastika.
Jos jednom ponavljam ovo se nikad nije desilo da top igrac iz HNL-a koji moze da bira gdje da ide dodje u nasu ligu a da je bio standardan i imao top sezonu.
Cuda su izgleda moguca![]()
Ako nekim čudom Mudražija potpiše to će biti isključivo zbog trenera jer je ubjedljivo najbolji fudbal u karijeri igrao kod Zekića.
- SilaMoc1946
Ima li iko kakvu informaciju za ovog Kuprešaka, da nije neko nešto načuo??
Sarajevo ljubavi moja 1946
-
- Kontakt:
Nije to poenta moze mu biti otac ako ima ponude dobre. Inace ti iz Lokomotive odu za dobre pare svi,ovu sezonu su odlicni bili i ako dodje on a tu je i Bubanja uzece se opet pare dobre na njima. Na koliko je Bubanja potpisao?
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 12 jul 2024, 11:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Godinama ja njih šmekam brate. Zamisli kakva je Fiolić magija kad su mu se Kinezi zahvalili nakon što je odigrao 15ak utakmica i raskinuo ugovor.. pa ne znam jel i Hulku pošlo za rukom da ga oplakuju.

A tek Mudražija.. stari bug sa FM-a i hladno igrač za tamo neki Bochum. Joj joj.

The saddest thing in life is wasted talent.
Abraham Nwankwo?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Jedan od najbolji stopera u Sloveniji. bilo bi super ako bude dosao.
Problem 1 broj stranaca još nije povećan službeno kako sam upratio, problem 2 ako će igrati umjesto Čelika, a Buljubašić ode, ko nam je U21?
Alajmović i Mujkić.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Shategabri
- Kontakt:
Nema ni na kakvom forumu, lupanje.ado-hz je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:03Molim te brate postavi nam link tog foruma gdje pisu da je Mudrazija nas novi igracFRANK RIBERY je napisao/la: ↑12 jul 2024, 09:42Na forumu Dinama pišu da je Mudražija novi igrač Sarajeva, neki su očekivali da će doći u Dinamo.
Koševo Zapad
Celik ce igrati 100% u prvi 11.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ovohazarder je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:08I meni djeluje nerealno, al' i Bubanja je bio pod ugovorom pa je prešao, doduše još se ne zna koliko nas je taj poduhvat koštao al' opet ponavljam, draže mi je da se plati jedan standardan prvotimac iz HNL-a nego 3 potencijalna Jamesa Rodrigueza iz Medellina. Moraju se zvijezde poklopit da se takvim igračima fokus zadrži na napredovanju, nos van bijelog i chuna van lokalnih kuravela.ado-hz je napisao/la: ↑12 jul 2024, 10:57Nikad se nije desilo da igrac iz HNL-a koji je razvalio sezonu, bio stanfardan i koji moze da ode u Basel, Cluj, Rapid, Ferencvaros, Legiju pa i u Dinamo i da ne nabrajam jos ostale klubove koji su po svemu ispred nas dodje u nasu ligu.
Ovo ako se desi nekome se dobro mora čuna izljubiti jer ovo je iznad nivoa nase lige debelo.
Ja zaista ne kontam na koju foru bi ga doveli jer ima ugovor sa Lokomotivom a znamo kako Lokomotiva radi sa igracima i kako ih masno proda.
Hajd da je bio povrijeđen pa da ga pokusamo vratiti u formu, da je bio na klupi i nije igrao, da je neki osrednji igrac Slaven Belupa ili Istre ali dovesti igraca koji je u top 3 Lokomotive je meni naucna fantastika.
Jos jednom ponavljam ovo se nikad nije desilo da top igrac iz HNL-a koji moze da bira gdje da ide dodje u nasu ligu a da je bio standardan i imao top sezonu.
Ako nekim čudom Mudražija potpiše to će biti isključivo zbog trenera jer je ubjedljivo najbolji fudbal u karijeri igrao kod Zekića.

Plus ovaj Choco stoper i već to izgleda kao ozbiljna priča.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa gle ako se pogura da Francis dobije srpske papire upada umjesto njega. Bas sam maloprije pisao da bi nam baljalo da on dobije papire
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Bubanjaado-hz je napisao/la: ↑12 jul 2024, 10:57Nikad se nije desilo da igrac iz HNL-a koji je razvalio sezonu, bio stanfardan i koji moze da ode u Basel, Cluj, Rapid, Ferencvaros, Legiju pa i u Dinamo i da ne nabrajam jos ostale klubove koji su po svemu ispred nas dodje u nasu ligu.

-
- Kontakt:
Primjer tog je Bubanjaado-hz je napisao/la: ↑12 jul 2024, 10:57Nikad se nije desilo da igrac iz HNL-a koji je razvalio sezonu, bio stanfardan i koji moze da ode u Basel, Cluj, Rapid, Ferencvaros, Legiju pa i u Dinamo i da ne nabrajam jos ostale klubove koji su po svemu ispred nas dodje u nasu ligu.
Mozda ide i Renan.
Idi radi bvsic, nemoj da te ZZ uhvati s pavlakom
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ajdohordas, amypitar, Bing [Bot], boki86, bosnas_, BungaBum, egocentrik, Evander, maho_sa, nedimmmm1337, SamoDaKazeem, SHZ82, Tarapi, Turo, Vanja8, VolimBiH96 i 183 gosta.