Adis Jašić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Adis Jašić
Odigrao danas cijelu utakmicu u pobjedi 1-0 protiv austrije beca. Dokle je se s njim stiglo?
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Boga mi dobar kako se vratio na teren, ova zadnja je nešto lošija ali ovo ostalo jako dobar. Uglavnom desnog wingbacka igra, mada ga je znao ovaj bacati i na lijevu stranu gdje je isto bio više nego korektan.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Je li ga neko gledao danas? Vidim na rezultatima da je odigrao 90' na poziciji lijevog WB i da je imao daleko najbolju ocjenu u svom timu.
Gledao sam jer je igrao protiv Rapida. Dobro je odigrao, čak je i spasio čist gol u jednoj situaciji.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
-
- Kontakt:
https://****/432521-zmajev ... i-dres-bih
”Reprezentacija saznaje da je Adis Jašić (21) uspješno riješio sve administrativne prepreke i u budućnosti će biti na raspolaganju selektoru Barbarezu.”
”Reprezentacija saznaje da je Adis Jašić (21) uspješno riješio sve administrativne prepreke i u budućnosti će biti na raspolaganju selektoru Barbarezu.”
Mogao bi onda transfer praviti. Tesko da ce ostati, a Austrijanci mu probleme pravili zbog toga.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svaka cast strucnom stabu na Jasicu
Nadam se da moze ostati tamo i da ga nece ****
Vidim sve prijateljske i on i Omic su igrali u prvih 11
Protiv Strasbourga neki dan 0-0 odigrali
Jasic igrao rbw, a Omic presao sa cb na cmf zadnje dvije utakmice
Nadam se da moze ostati tamo i da ga nece ****
Vidim sve prijateljske i on i Omic su igrali u prvih 11
Protiv Strasbourga neki dan 0-0 odigrali
Jasic igrao rbw, a Omic presao sa cb na cmf zadnje dvije utakmice
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Goalgetter
- Kontakt:
Jasic je pred transferom u LASK Linz.
Dobar naredni potez, LASK je trenùtno 3. Najbolji klub u Austriji i igrat ce grupnu fazu nekog evropskog takmicenja ove sezone sigurno
Jašić je završen.
Za Jašića najveći respekt!
Devetnaest godina, možda najveći talenat lige, dobio pretpoziv za seniore Austrije i momak izjavi da je odlučio igrati za BiH.
Onda ga skoro dvije godine Austrijanci sapliću, ucjenjuju, čak su ga i naši iz U21 prozivali, ali ovaj ne odustaje
Devetnaest godina, možda najveći talenat lige, dobio pretpoziv za seniore Austrije i momak izjavi da je odlučio igrati za BiH.
Onda ga skoro dvije godine Austrijanci sapliću, ucjenjuju, čak su ga i naši iz U21 prozivali, ali ovaj ne odustaje

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
i on i huskovic (zajedno sa bracom muharemovic) su bosanci od glave do pete!Horoz je napisao/la: ↑12 jul 2024, 12:47Za Jašića najveći respekt!
Onda ga skoro dvije godine Austrijanci sapliću, ucjenjuju, čak su ga i naši iz U21 prozivali, ali ovaj ne odustaje![]()
EdinjoBos je napisao/la: ↑12 jul 2024, 13:23svaka cast na tome i respekt za njihove roditelje..samo, veliki su upitnici ispred svakog od njih hoce li izrasti u igrace od kojih ce repka hajrovati..Horoz je napisao/la: ↑12 jul 2024, 12:47Za Jašića najveći respekt!
Onda ga skoro dvije godine Austrijanci sapliću, ucjenjuju, čak su ga i naši iz U21 prozivali, ali ovaj ne odustaje![]()
babino je napisao/la: ↑12 jul 2024, 14:09da ali to mozes za svakog mladog igraca svijeta napisatuEdinjoBos je napisao/la: ↑12 jul 2024, 13:23svaka cast na tome i respekt za njihove roditelje..samo, veliki su upitnici ispred svakog od njih hoce li izrasti u igrace od kojih ce repka hajrovati..Horoz je napisao/la: ↑12 jul 2024, 12:47Za Jašića najveći respekt!
i (da moze propasti)
procitaj imena igraca koje je messi prije par godina naveo da bi trebali (iz tadasnjeg pogleda) biti medju boljima na svijetu i pogledaj gdje su sad.
respect, napokon 

- katalinski
- Kontakt:
kakve su njegove mogucnosti na desnom krilu,
da li bi on to mogao iznijeti.
bio bi pun pogodak naci nekog ko bi sa Dedicem pokrivao tu desnu stranu. otvoriti mogucnost i transformacije u 4-4-2.
ovo sa 3-5-1-1 ili kako mi igramo 5-3-1-1 malo skripi
bio bi pun pogodak naci nekog ko bi sa Dedicem pokrivao tu desnu stranu. otvoriti mogucnost i transformacije u 4-4-2.
Ajvatar
- Beduin
- Kontakt:
Imas tu Bajraktarevica sad. Jemamo lijevo krilo.katalinski je napisao/la: ↑12 jul 2024, 19:36kakve su njegove mogucnosti na desnom krilu,
Drago mi je za Jasica, sve i da bude nesto slabiji od Dedica i Jusufa napokon imamo solidne zamjene sa klupe. Nikad nismo imali ovako slatke muke na bekovima, a kroz historiju su nam najtanji dio bili bekovi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Emir Karic moze igrat lijevo krilo igro je par puta za Darmstadt u Bundesligi. Ako je istina da ce Anel Husic zaigrat za nas onda je to još jedna opcija na bekovima.Beduin je napisao/la: ↑12 jul 2024, 19:59Imas tu Bajraktarevica sad. Jemamo lijevo krilo.katalinski je napisao/la: ↑12 jul 2024, 19:36kakve su njegove mogucnosti na desnom krilu,
Drago mi je za Jasica, sve i da bude nesto slabiji od Dedica i Jusufa napokon imamo solidne zamjene sa klupe. Nikad nismo imali ovako slatke muke na bekovima, a kroz historiju su nam najtanji dio bili bekovi.
Jbt, da Džeko, Bico ili Kruna iz nekog razloga se ne odazovu, prosjek godina bi nam bio 21 22. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.