FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

hz033
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 12 jul 2024, 14:17

nedimmmm1337 je napisao/la:
12 jul 2024, 13:49
Ovaj mudrazija , koja je njegova pozocija jel nesto slicno sto je Rahmanovic igro ?
slika
U novi boj ...

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 12 jul 2024, 14:19

Mustafić vrlo vjerovatno operacija ramena...

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 12 jul 2024, 14:22

donDondon je napisao/la:
12 jul 2024, 13:07
pitara je napisao/la:
12 jul 2024, 12:40
Kakav li ce biti komentar ovih turkisha, dondonova i ovih skauta ako se dovedu ova pojacanja koja se ganjaju, je l zavrnuta pipa? Tali li se ko na ovim?
Fino su vam ljudi govorili stanite malo tek je poceli
daBogda ti lupao svoje novce na majice clanske sezonske i isao na utakmice koliko to dondondon radi.

kad nevalja kritikuje se kad valja pohvali se,tako rade razumni ljudi.Ako dodju ovi najavljivani to je onda odlican prijelazni rok a ako ne dodju onda je ovo katastrofalan prijelazni rok ,opusti se :kafa:
A je l razumno kritikovati Mirvica i Letermea i opcenito rad kluba na pocetku prelaznog roka? I to kod nas nije kritika da kazes ovaj ne valja nego odma idu teorije zavjere, gasimo se, zavrnuta pipa, Mirvic kokuz ne da mu Tan para i slično. Znaci kad se poceo trener traziti odmah je krenula pljuvacina, Husref se spominje svaki put kad mi trazimo trenera i opet se zaletite da popljujete sve sto ima veze s klubom jer je neko napisao da se pregovara s njim, pa je bilo ponudili mu 5 hiljada nemamo para i slicno i onda iz vedra neba Zekic koji garant ne radi za 5 milja. Ovi momci koji su dosli na pocetku roka su toliko popljuvani skupa sa svim ljudima u klubu do te mjere da su za Jovica koji je bio vrlo dobar jucer, ovdje automatizmom svi pisali da je najgori.
Lako je tudjim k* koprivu mlatit i biti general poslije bitke, od dolaska Mirvica se sve i jedan potez osim dovodjenja Mirze docekao sa odusevljanjem, svrsavalo se kolektivno ovdje i na Vasoskog i na Dudica i na Rozmana i Ibricica, euforija je bila kad su dolazili redom Vrancic, Penaranda, Mujakic, Kapic, Viveros i slicni pa se opet svrsavalo kad je Rozman iste tjerao, a gasili smo se svaki put kad dodje neki Ðuričković.
Kyeremeha smo prozvali trkacom kokoskom, a za Renana se pisalo kako smo uspjeli dovesti Brazilca koji ne zna igrat lopte. Vrati samo komentare sa poluvremena jucer pa vidi sta se pise, zakucana borba za 5 mjesto, a pdigrali jedno poluvrijeme i ima jos mjesec haman do prve ligaske utakmice.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 12 jul 2024, 14:25

ajdohordas je napisao/la:
12 jul 2024, 14:19
Znači 3 mjeseca out vjerovatno. :roll:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 jul 2024, 14:26

hazarder je napisao/la:
12 jul 2024, 14:25
pravo ga na transfer listu. Ako mislimo nesto vise treba nam mustafic na steroidima.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 12 jul 2024, 14:26

Dok ne potpise Mudrazija ja ne vjerujem.
Nego sto ce fakat takav igrac koji bez problema sto neko napisa moze ici u Cluj, Rapid ili ako ga je vec Dinamo htio, dodje u nasu ligu..
Malo kad razmislis mogu misliti obestecenja za Bubanju i Roberta? Bolje da se ne ide u javnost samo bi im pritisak stavili kad se lose odigra..

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 12 jul 2024, 14:39

hazarder je napisao/la:
12 jul 2024, 14:25
To nam je najbolje pojačanje ove godine.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 12 jul 2024, 14:39

hz033 je napisao/la:
12 jul 2024, 14:17
Ovaj mudrazija , koja je njegova pozocija jel nesto slicno sto je Rahmanovic igro ?
slika
U Lokomotivi je odigrao 27 utakmica prosle sezone i 25 na poziciji AM uz 6 golova i 7 asistencija. Definitivno ga uzimamo (ako dodje) za tu poziciju. Jos mi je nevjerovatno da mi uopste pokusavamo dovesti igraca iz prve NHL lige koji je u top formi.

Mudrazija
Kupresak
I top stoper

Mislim da bi onda samo ostalo da se to poslozi i uigra..

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 12 jul 2024, 14:43

pitara je napisao/la:
12 jul 2024, 14:22
donDondon je napisao/la:
pitara je napisao/la:
12 jul 2024, 12:40
Kakav li ce biti komentar ovih turkisha, dondonova i ovih skauta ako se dovedu ova pojacanja koja se ganjaju, je l zavrnuta pipa? Tali li se ko na ovim?
Fino su vam ljudi govorili stanite malo tek je poceli
daBogda ti lupao svoje novce na majice clanske sezonske i isao na utakmice koliko to dondondon radi.

kad nevalja kritikuje se kad valja pohvali se,tako rade razumni ljudi.Ako dodju ovi najavljivani to je onda odlican prijelazni rok a ako ne dodju onda je ovo katastrofalan prijelazni rok ,opusti se :kafa:
A je l razumno kritikovati Mirvica i Letermea i opcenito rad kluba na pocetku prelaznog roka? I to kod nas nije kritika da kazes ovaj ne valja nego odma idu teorije zavjere, gasimo se, zavrnuta pipa, Mirvic kokuz ne da mu Tan para i slično. Znaci kad se poceo trener traziti odmah je krenula pljuvacina, Husref se spominje svaki put kad mi trazimo trenera i opet se zaletite da popljujete sve sto ima veze s klubom jer je neko napisao da se pregovara s njim, pa je bilo ponudili mu 5 hiljada nemamo para i slicno i onda iz vedra neba Zekic koji garant ne radi za 5 milja. Ovi momci koji su dosli na pocetku roka su toliko popljuvani skupa sa svim ljudima u klubu do te mjere da su za Jovica koji je bio vrlo dobar jucer, ovdje automatizmom svi pisali da je najgori.
Lako je tudjim k* koprivu mlatit i biti general poslije bitke, od dolaska Mirvica se sve i jedan potez osim dovodjenja Mirze docekao sa odusevljanjem, svrsavalo se kolektivno ovdje i na Vasoskog i na Dudica i na Rozmana i Ibricica, euforija je bila kad su dolazili redom Vrancic, Penaranda, Mujakic, Kapic, Viveros i slicni pa se opet svrsavalo kad je Rozman iste tjerao, a gasili smo se svaki put kad dodje neki Ðuričković.
Kyeremeha smo prozvali trkacom kokoskom, a za Renana se pisalo kako smo uspjeli dovesti Brazilca koji ne zna igrat lopte. Vrati samo komentare sa poluvremena jucer pa vidi sta se pise, zakucana borba za 5 mjesto, a pdigrali jedno poluvrijeme i ima jos mjesec haman do prve ligaske utakmice.
Mirvic je usao u svoju cetvrtu godinu kako je u klubu i da naravno da je razumno kritikovati njegov rad.

On je postavio direktoricu koja je rekla 04/22 godine da ce FKS biti najbolji balkanski klub. I nakon Aprila 2024godine apsolutno je pravo da se kritikuje jer svoje obecanje nije ispunio.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 12 jul 2024, 14:45

nokee je napisao/la:
12 jul 2024, 14:26
Dok ne potpise Mudrazija ja ne vjerujem.
Nego sto ce fakat takav igrac koji bez problema sto neko napisa moze ici u Cluj, Rapid ili ako ga je vec Dinamo htio, dodje u nasu ligu..
Malo kad razmislis mogu misliti obestecenja za Bubanju i Roberta? Bolje da se ne ide u javnost samo bi im pritisak stavili kad se lose odigra..
Nema obeštećenja nikakvog, igrači Lokomotive su slobodni da potraže novi klub.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 12 jul 2024, 14:46

TurkishAirlines je napisao/la:
12 jul 2024, 14:43
pitara je napisao/la:
12 jul 2024, 14:22
donDondon je napisao/la:

Mirvic je usao u svoju cetvrtu godinu kako je u klubu i da naravno da je razumno kritikovati njegov rad.

On je postavio direktoricu koja je rekla 04/22 godine da ce FKS biti najbolji balkanski klub. I nakon Aprila 2024godine apsolutno je pravo da se kritikuje jer svoje obecanje nije ispunio.

alo bilde, ne spinuj. Ako si nepismen to je tvoj problem. Koza je izletila ali nije rekla da CEMO BITI NEGO DA ZELIMO BITI!

idi gledaj prijateljsku zeljkana :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Ismir Mirvić je u septembru 2021. godine preuzeo mjesto predsjednika Upravnog odbora FK Sarajevo - TO znaci tek u devetom mjesecu ove godine mu ide treca godina - jos jedna laz u reziji oboljelog megamix istruhlog isprdka.

Dokazani i maliciozni lazov si ti Megamixairlinesu
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 12 jul 2024, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 12 jul 2024, 14:50

Raja tema za CLANOVE (Citaj navijace) FKS je aktivna opeti tamo se prebacite ako ima jos neko da je ostao ovdje da razgovara sa dusmanima djecom i botovima i naglaba u prazno. Vecina nasih navijaca ne pise vise ovdje i tako treba da bude jer ovo je sve osim tema FKS. Ne pecajte se na budale izadjite i nek se samii izmedju sebe raspravljaju botovi sa 4 5 profila.. A mi idemo napunit Kosevo i prolaz daljr abd.... U INAT SVIMA!!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 12 jul 2024, 14:51

nokee je napisao/la:
12 jul 2024, 14:39
hz033 je napisao/la:
12 jul 2024, 14:17
slika
U Lokomotivi je odigrao 27 utakmica prosle sezone i 25 na poziciji AM uz 6 golova i 7 asistencija. Definitivno ga uzimamo (ako dodje) za tu poziciju. Jos mi je nevjerovatno da mi uopste pokusavamo dovesti igraca iz prve NHL lige koji je u top formi.

Mudrazija
Kupresak
I top stoper

Mislim da bi onda samo ostalo da se to poslozi i uigra..
Mudrazija je prihvatio sve uslove. Sve je dogovoreno.
Ceka se samo potpis. :salut:
- FKS -

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 12 jul 2024, 14:51

Ma ta konekcija igrač-trener (nadređeni-podređeni) zna biti nešto baš specijalno. Pogotovo u sportu, ali i generalno u poslovnom životu. Jednostavno se poklope energije, radne navike, ciljevi.. obično je u svemu tome teško naći neko logično objašnjenje.

Trener u klub ne donosi samo fudbalsko znanje. Nego je ovo prvi put da mi stvarno imamo lika koji fakat takav.. i ima nešto za ponuditi mimo taktičkog palamuđenja, demagogije i sitnih interesa.

Zato nam se ovi transferi čine nerealnim. Polako, dok se naviknemo.

Btw, dragi ljudi, Mudražija je babaroga. Nije za Cluj, Rapid, Slovan ili tako nešto.. nego za Bochum, bez zajebancije.
The saddest thing in life is wasted talent.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 12 jul 2024, 14:57

Ja bih ako smijem da kažem da je potpisao.

Hz1946
Kontakt:

Post Postao/la Hz1946 » 12 jul 2024, 15:00

jurisicduska je napisao/la:
12 jul 2024, 14:57
Neka igre počnu :tokralju: :D

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 12 jul 2024, 15:01

jurisicduska je napisao/la:
12 jul 2024, 14:57
Reci ako je istina. :D
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 12 jul 2024, 15:02

Ovaj Mudrazija je preozbiljan igrac, mislio sam da ce u Dinamo. :tokralju:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 12 jul 2024, 15:06

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jul 2024, 15:09

Neka i Hareta na radaru za tamo nekad :mrgreen:

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MaroonBjelave, mosarajvosa83, MSOZ101 i 56 gostiju.