R.B
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Domžalizacija se nastavljabvsic je napisao/la: ↑12 jul 2024, 15:47PeppermintSA je napisao/la: ↑12 jul 2024, 15:37Ovaj nigerijski štoper je ZVIJER. Ako i njega dovedemo, strah me i pomisliti kakvi ćemo biti.
Stvarno izgleda mocno

Roberto Baggio nema ko drugi biti, da se ne zamarate ostali nema na čemustrahmeipomisliti je napisao/la: ↑12 jul 2024, 16:35R.B

-
- Kontakt:
Nama štoper kroz sezonu neće biti problem i da ostanemo na ovom što imamo jer Mujkic i Jovic to mogu pokriti ako su suspenzije, a ova stoperska trojka iznosi to fino.
Moraju riješiti lijevu stranu, jer s Jovicem, na postavljenu igru i kada treba napasti, mi nemamo šta tražiti.
Eh sad vrijedi li to riješavati ako računamo da će se Kapetanović vratiti pa da se on gura, pitanje je.
Dodatno ovaj Nigerijac je 4 stranac, dakle neko mora ići.
Da li je to Renan, vrlo izvjesno da su prodati i on i Buljubasic cim se trazi i dodatni veznjak.
S tim da ih sad na izvoz ima, vjerujem da ce se jos neko poslati ili na posudbu ili prodaja.
Jer vec sada ima previse igraca, da nista ne dovodis moras se rijesiti 1-2 jer ovo na platnoj listi ne moze bas izdrzati ni stabilniji klub.
Moraju riješiti lijevu stranu, jer s Jovicem, na postavljenu igru i kada treba napasti, mi nemamo šta tražiti.
Eh sad vrijedi li to riješavati ako računamo da će se Kapetanović vratiti pa da se on gura, pitanje je.
Dodatno ovaj Nigerijac je 4 stranac, dakle neko mora ići.
Da li je to Renan, vrlo izvjesno da su prodati i on i Buljubasic cim se trazi i dodatni veznjak.
S tim da ih sad na izvoz ima, vjerujem da ce se jos neko poslati ili na posudbu ili prodaja.
Jer vec sada ima previse igraca, da nista ne dovodis moras se rijesiti 1-2 jer ovo na platnoj listi ne moze bas izdrzati ni stabilniji klub.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Ma meni na R.B pada na um samo Rijad Bajić 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- TurkishAirlines
Zna se da nisi plaho bistar i da tebi objasnjavati razliku izmedju "ulazi u cetvrtu godinu na celu klub" i "cetiri godine u klubu " nije potrebno.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 jul 2024, 14:46TurkishAirlines je napisao/la: ↑12 jul 2024, 14:43Mirvic je usao u svoju cetvrtu godinu kako je u klubu i da naravno da je razumno kritikovati njegov rad.pitara je napisao/la: ↑12 jul 2024, 14:22
A je l razumno kritikovati Mirvica i Letermea i opcenito rad kluba na pocetku prelaznog roka? I to kod nas nije kritika da kazes ovaj ne valja nego odma idu teorije zavjere, gasimo se, zavrnuta pipa, Mirvic kokuz ne da mu Tan para i slično. Znaci kad se poceo trener traziti odmah je krenula pljuvacina, Husref se spominje svaki put kad mi trazimo trenera i opet se zaletite da popljujete sve sto ima veze s klubom jer je neko napisao da se pregovara s njim, pa je bilo ponudili mu 5 hiljada nemamo para i slicno i onda iz vedra neba Zekic koji garant ne radi za 5 milja. Ovi momci koji su dosli na pocetku roka su toliko popljuvani skupa sa svim ljudima u klubu do te mjere da su za Jovica koji je bio vrlo dobar jucer, ovdje automatizmom svi pisali da je najgori.
Lako je tudjim k* koprivu mlatit i biti general poslije bitke, od dolaska Mirvica se sve i jedan potez osim dovodjenja Mirze docekao sa odusevljanjem, svrsavalo se kolektivno ovdje i na Vasoskog i na Dudica i na Rozmana i Ibricica, euforija je bila kad su dolazili redom Vrancic, Penaranda, Mujakic, Kapic, Viveros i slicni pa se opet svrsavalo kad je Rozman iste tjerao, a gasili smo se svaki put kad dodje neki Ðuričković.
Kyeremeha smo prozvali trkacom kokoskom, a za Renana se pisalo kako smo uspjeli dovesti Brazilca koji ne zna igrat lopte. Vrati samo komentare sa poluvremena jucer pa vidi sta se pise, zakucana borba za 5 mjesto, a pdigrali jedno poluvrijeme i ima jos mjesec haman do prve ligaske utakmice.
On je postavio direktoricu koja je rekla 04/22 godine da ce FKS biti najbolji balkanski klub. I nakon Aprila 2024godine apsolutno je pravo da se kritikuje jer svoje obecanje nije ispunio.
alo bilde, ne spinuj. Ako si nepismen to je tvoj problem. Koza je izletila ali nije rekla da CEMO BITI NEGO DA ZELIMO BITI!
idi gledaj prijateljsku zeljkana![]()
![]()
Ismir Mirvić je u septembru 2021. godine preuzeo mjesto predsjednika Upravnog odbora FK Sarajevo - TO znaci tek u devetom mjesecu ove godine mu ide treca godina - jos jedna laz u reziji oboljelog megamix istruhlog isprdka.
Dokazani i maliciozni lazov si ti Megamixairlinesu
Labud u punom svom znacenju rijeci

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ukoliko Mudražija zaista potpiše za nas, i dogovori se ovaj crnac štoper iz Slovenije (što bi nam bilo veće pojačanje i od Bubanje i od Mudražije jer nam tu najviše gori), ISKRENO ne bih imao ništa protiv prodaje Renana radi mjesta stranca, jer ne sumnjam u to da bi doveli adekvatnu zamjenu za njega
Nakon toga nam još ostane LWB (Jović je JAKO solidan igrač za rotacije samo što je ovdje dočekan na nož) i imamo vrhunsku ekipu, napokon
Nakon toga nam još ostane LWB (Jović je JAKO solidan igrač za rotacije samo što je ovdje dočekan na nož) i imamo vrhunsku ekipu, napokon
Zekic nema bas tako dobrro misljenje o jovicu al eto, vi bolje znate ... 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja nešto mislim da ako se Renan proda da možda nikoga neće dovesti jer imamo Kyeremeha, Hamzu i Ristića ali eto ako je neko ko ne bi bio stranac imalo bi logike itekako prodati ga onda jer bi oslobodili mjesto strancu i usput zaradili s obzirom da je imao dobru sezonu iza sebe a ko zna da li bi ove sezone mogao biti bolji ili gori pa da spadne potražnja za njim.
Kako god vjerujem da se pravi fina ekipa i da se na sve razmišlja
Kako god vjerujem da se pravi fina ekipa i da se na sve razmišlja

Za prvi krug pojacanja ocjena 3/10
Za ovaj drugi krug 10/10
Za ovaj drugi krug 10/10
Znala, ne znala, dupla je legla...
Ma Ramon Mierez je u pitanju
Mislim da je riječ o domaćem igraču. Ostaje nam da ispratimo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Maroon1946
- Kontakt:
Moze li ovaj Mudrazija igrati rolu ala Rahman ili je malo defanzivniji? Sta uradi covjek Hajduku...
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel moglo ljepše od gola u 90’?
Objektivno gledajući Aktobe je bolji protivnik jučer bio, ali imali smo sreće pa nisu ona 2-3 zicera ušla.
Igra ništa posebno, pogotovo prvo poluvrijeme gdje smo bili ko raštimani orkestar. Drugo poluvrijeme se vidi da je Zekić uvidio probleme i adekvatno ih riješio, pa je utakmica bila egal. Na kraju smo bili nagrađeni jer smo izašli čvrsto i sa mudima, što je do sad često znalo izostati( Sloga 3:0, protiv kona 3:0… ).
Sve u svemu, gol zlata vrijedan, u revanš visoko izaći i tražiti drugi gol za mirniji nastavak meča.
Mudražija bi nam legao strašno dobro, koliko znam nije baš svaki detalj dogovoren, ali je podosta blizu.
Abrahama nisam gledao, ali ovo što sam čitao o njemu ljudi ga hvale.

Objektivno gledajući Aktobe je bolji protivnik jučer bio, ali imali smo sreće pa nisu ona 2-3 zicera ušla.
Igra ništa posebno, pogotovo prvo poluvrijeme gdje smo bili ko raštimani orkestar. Drugo poluvrijeme se vidi da je Zekić uvidio probleme i adekvatno ih riješio, pa je utakmica bila egal. Na kraju smo bili nagrađeni jer smo izašli čvrsto i sa mudima, što je do sad često znalo izostati( Sloga 3:0, protiv kona 3:0… ).
Sve u svemu, gol zlata vrijedan, u revanš visoko izaći i tražiti drugi gol za mirniji nastavak meča.
Mudražija bi nam legao strašno dobro, koliko znam nije baš svaki detalj dogovoren, ali je podosta blizu.
Abrahama nisam gledao, ali ovo što sam čitao o njemu ljudi ga hvale.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka