Lako je dobro izgledati kad imaš lovu.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sta mislis da li ce Jaime uzet vise slemova od Sinnera?
Jaime već sad ima jače noge nego Sinner. Kažu da je talentovaniji nego Carlos u tim godinama.
Koliko smara ovaj Govedarica
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Medvedev after not getting to the ball in one bounce: "fuck you, you piece of shit,"
Alcaraz after not getting to the ball in one bounce: "his point. It was two bounces."
Za onu zajebanciju kada je mogao zavrsiti set na Medin servis treba dobiti samar.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ružna tehnika forhenda vala, teško da će dostići najviši nivo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ako se Sinner ne uozbilji i Bodisa ce prestati pratiti tenis kao Dela.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 jul 2024, 16:59Ružna tehnika forhenda vala, teško da će dostići najviši nivo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tako je obećavalo na početku, a sad Alkaraz igra bolju godinu od njegaMogli je napisao/la: ↑12 jul 2024, 17:01Ako se Sinner ne uozbilji i Bodisa ce prestati pratiti tenis kao Dela.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 jul 2024, 16:59Ružna tehnika forhenda vala, teško da će dostići najviši nivo![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- akisarajevo92
- Kontakt:
zavrsi li ovu godinu sa 5 GS-a pocet cu ozbiljno vjerovati da ce (pre)stici Novaka
Don't believe the hype.
De zapucaj jos koji zicer
Lošije igra nego prošle godine. I RG je osvojio na čista muda. Prošle godine je letio i na RG i WB, a ove godine previše oscilira. To će ga koštati u nedjelju (ako i ovo dobije). US Open je daleko.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 17:07zavrsi li ovu godinu sa 5 GS-a pocet cu ozbiljno vjerovati da ce (pre)stici Novaka
Bas si pesimista,pojacace u nedjelju ako bude potrebeCAGarfia je napisao/la: ↑12 jul 2024, 17:19Lošije igra nego prošle godine. I RG je osvojio na čista muda. Prošle godine je letio i na RG i WB, a ove godine previše oscilira. To će ga koštati u nedjelju (ako i ovo dobije). US Open je daleko.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 17:07zavrsi li ovu godinu sa 5 GS-a pocet cu ozbiljno vjerovati da ce (pre)stici Novaka
Bravo majstore, zadnja tri seta jako dobra. 4. finale slema u vitrini.
Tacno ovaj meda nema nikakvu igru da na travi dobije Carlosa,cak i kad je uzeo prvi set bilo je jasno da ce Alcaraz dobiti.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakva mašina 
Zato uživanje uz Stefana Bendića na RTSu. On, Vlada Mijaljević i Krivokapić doktori tenisa za svakog sa sk.
Odličan Španac ali se osveta već hladi za nedjelju
Mrzim bojac, četnike, lišticu i ustaše 🥰
Ma zanimljivo je da vecinom izgubi prvi set i onda skonta sta mora uraditi da se prilagodi i samelje protivnika onda iduca tri seta, on je j.ebena masina, vec sam rekao dok Jannik skonta kako se igraju ovi GS turniri Carlos ce imati pofino vec ako ne i dvocifren.CAGarfia je napisao/la: ↑12 jul 2024, 17:19Lošije igra nego prošle godine. I RG je osvojio na čista muda. Prošle godine je letio i na RG i WB, a ove godine previše oscilira. To će ga koštati u nedjelju (ako i ovo dobije). US Open je daleko.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 17:07zavrsi li ovu godinu sa 5 GS-a pocet cu ozbiljno vjerovati da ce (pre)stici Novaka
Sve mirise na reprizu proslogodisnjeg finala, a to znaci pripremiti kokice i bezalkoholnu pivu, tj paulaner Weißbier sa limunom
-
bordobijeli
- Kontakt:
Poluprazne tribine, reakcija publike na Djokovicevo obraćanje nakon prošlog meča ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.