Ne stidi se mala

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zbog ovakvih incela ko ovi iznad i sestica misli da je devetka minimalno
Ponajvise zbog Arapa kojima je Ilidza najdraza. Znas li mozda gdje se otvara KFC? Kako bi volio da se vrati Mek ovaj bash mi nije to to.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 16:54sto se Elidza 'razvija', u zadnjih par mjeseci se otvorilo ili ce uskoro otvoriti: KFC, Taco Bell, Burger King, Montana, Bash, Mado, jos jedan Caribou, i to sve u krugu od nekih kilometar
ide jos ubjedljivije prvo mjesto u FBIH sto se tice fiskalnog prometa![]()
Na Ilidžu baš baš rijetko idem, u odrastanju skoro nikako, bilo mi ko otići u Tuzlu, pa mi je tako prva i jedina memorija miris kuhanih jaja ujutro kad krenemo sa školom na Vrelo Bosne.
Ma isto, to mi je primarno sjecanje. Kao i onaj kafic Padrino dok je postojao gdje si se za cenera mogao ubiti ko stoka
KFC ce biti kod KSC-a, onaj poslovni prostor izmedju terminala i Doma zdravljaMaroon1946 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 17:29Ponajvise zbog Arapa kojima je Ilidza najdraza. Znas li mozda gdje se otvara KFC? Kako bi volio da se vrati Mek ovaj bash mi nije to to.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 16:54sto se Elidza 'razvija', u zadnjih par mjeseci se otvorilo ili ce uskoro otvoriti: KFC, Taco Bell, Burger King, Montana, Bash, Mado, jos jedan Caribou, i to sve u krugu od nekih kilometar
Tek što je zakoračila u četrdesete godine, krajem 2021, Annalena Baerbock postaje ministrica vanjskih poslova Njemačke, a već će u narednoj godini njen ured potrošiti 136.500 eura na šminkanje ili, ljepše rečeno, na usluge vizažista. Šminkanje mlađahne ministrice i ostale povezane radnje s ciljem uljepšavanja lica, uredno i pedantno prikazano u financijskom izvještaju njezinog ureda, njemačke porezne obveznike koštalo je nešto manje od 375 eura dnevno.
Najbolji dio grada, u gradu si a nisi, sta ce dole poslije Stupa prema gradu samo beton, nigdje livade, niti su se imali gdje kupat (Bembasa), pa su dolazili na Ilidzu na bazen. Na Zeljeznici lopte, na sastavcima kupanje tamo gdje ono orlovo krilo spoemenik kod tebe na Otesu, kako je to vrilo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 16:54sto se Elidza 'razvija', u zadnjih par mjeseci se otvorilo ili ce uskoro otvoriti: KFC, Taco Bell, Burger King, Montana, Bash, Mado, jos jedan Caribou, i to sve u krugu od nekih kilometar
Ilidža je ili će uskoro postati 3. najveći “grad” u BiH, od broja stanovnika, fiskalnog prometa, sadržaja, mogućnosti…akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 16:54sto se Elidza 'razvija', u zadnjih par mjeseci se otvorilo ili ce uskoro otvoriti: KFC, Taco Bell, Burger King, Montana, Bash, Mado, jos jedan Caribou, i to sve u krugu od nekih kilometar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.