Boli a ?Pauk je napisao/la:Kao teniser jedan od najboljih u danasnjem tenisu, ali kao osoba vrlo antipatican i fejk.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Boli a ?Pauk je napisao/la:Kao teniser jedan od najboljih u danasnjem tenisu, ali kao osoba vrlo antipatican i fejk.
Koga nešto ovdje boli? Novak ima veze sa tobom isto kao i sa mnom, pa ti shvati kakva je to veza. Obojici nam je preko Drine. Međutim, meni je drag kao teniser, simpatišem ga iz nekih razloga tebi i sličnima nepoznatim, jer moj vid nije zamagljen.soba 39 je napisao/la:Boli a ?Pauk je napisao/la:Kao teniser jedan od najboljih u danasnjem tenisu, ali kao osoba vrlo antipatican i fejk.
Izdrži,proći ćeVirtu4l je napisao/la:Ne, još nisam vidio da neko tečno, jasno i glasno 'j'ebe mater svom navijaču'. Igraču psuju, nerviraju se, ali uglavnom na sebe.
Супер & " ' то ",$ & " $ ? " ",' " вјеровао ' $ & ? " ",? $ (? " & не " $ ").Virtu4l je napisao/la:Ne, još nisam vidio da neko tečno, jasno i glasno 'j'ebe mater svom navijaču'. Igraču psuju, nerviraju se, ali uglavnom na sebe.
Е $ " " ' ? (а ' ' & " " ? о " " " ' са $) ? " " то ". $ ' ' " & " је ? назвао / & тога % је ' " опсовао,& $ се то $ " $ стране $ ",' " је " "," " % пуно $,Хас,$.То је у ",$ " све " па $ % /,не - се ? '," о &.tm-ovac iz mase je napisao/la:Ja fakat navijam za Novaka, i pratim njega dugi niz godina...Bas ga gotivim, iako sam pripadnik i drugog naroda i druge vjerispovjesti. Ipak mi nisu jasni likovi poput @soba39 i pomalo @drinin vuk koji sve sto se kaze protiv Noleta svrstaju u nacionalizam. Mozda to radite jer vi protiv pojedinih javnih ličnosti imate otklon samo zbog vjere i nacije. Svaka mu cast, ali nekad i mene iznervira, a to nema veze sa nacionalizmom !
Ја ' "!evo za drininog vuka
za misli ti si neki fudbaler kosarkas plivac il sta vec i tak sprijateljis se sa noletom
zove on tebe na mec , sjedis ti u lozi on gubi servira tapka onu loptu ti ustajes na noge tapses rukama govoris mu "ajde brate " a on tebi sav kucni saobracaj spomene
sta bi ti uradio
drinin vuk je napisao/la:Ја ' "!evo za drininog vuka
za misli ti si neki fudbaler kosarkas plivac il sta vec i tak sprijateljis se sa noletom
zove on tebe na mec , sjedis ti u lozi on gubi servira tapka onu loptu ti ustajes na noge tapses rukama govoris mu "ajde brate " a on tebi sav kucni saobracaj spomene
sta bi ti uradioне ? се ' $ % снагу ' ?.
А ", " " ? $ у ? $ $ " % " $ & " за ? ,а она " " " " " ногу " & " " ".Е $ $ ' све то ?,ја " " " у & ?,јер " ? &," у $ & ",$ се у & поена ",& $ " у & ? он " у праву,наравно са & " стране ",јер " % " ? је основа за % & $." $ на & ' " га ? $ се ?,$ " ? ону ¥ црвену " са " %, а " " $ ? " је ? ",$ " се " ?.
Da probaš malo sa antibioticima,prije će proći .Begonja je napisao/la:Je li ono Anderson jednom zguzio Dijaninog sina i to baš u Majamiju?
Samo nastaviti "trpati"$ je napisao/la:$ & "!
' " узет 6 '![]()
![]()
![]()
![]()
$ је " .
7 da nisi malo pretjeraodrinin vuk je napisao/la:" $ не " & " " ?,? ' се $ $ - " & " " " $ трофеј & 4 је загарантован " ? $ " $ ' $ $ 7 $ '.![]()
![]()
![]()
Samo navedi primjer nekog vrhunskog igrača koji to radi. Ne zanimaju me neki Ramos Vinolas i slični.drinin vuk je napisao/la:Супер & " ' то ",$ & " $ ? " ",' " вјеровао ' $ & ? " ",? $ (? " & не " $ ").Virtu4l je napisao/la:Ne, još nisam vidio da neko tečno, jasno i glasno 'j'ebe mater svom navijaču'. Igraču psuju, nerviraju se, ali uglavnom na sebe.
Malo i ovi serendaju.Jeste Nole dosta bolji ali ovo...drinin vuk je napisao/la:% &![]()
![]()
![]()
" - " 1,06 --- 7,26
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.