Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Bravo majstore, zadnja tri seta jako dobra. 4. finale slema u vitrini.
Tacno ovaj meda nema nikakvu igru da na travi dobije Carlosa,cak i kad je uzeo prvi set bilo je jasno da ce Alcaraz dobiti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakva mašina 

Ma zanimljivo je da vecinom izgubi prvi set i onda skonta sta mora uraditi da se prilagodi i samelje protivnika onda iduca tri seta, on je j.ebena masina, vec sam rekao dok Jannik skonta kako se igraju ovi GS turniri Carlos ce imati pofino vec ako ne i dvocifren.CAGarfia je napisao/la: ↑12 jul 2024, 17:19Lošije igra nego prošle godine. I RG je osvojio na čista muda. Prošle godine je letio i na RG i WB, a ove godine previše oscilira. To će ga koštati u nedjelju (ako i ovo dobije). US Open je daleko.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 17:07zavrsi li ovu godinu sa 5 GS-a pocet cu ozbiljno vjerovati da ce (pre)stici Novaka
Sve mirise na reprizu proslogodisnjeg finala, a to znaci pripremiti kokice i bezalkoholnu pivu, tj paulaner Weißbier sa limunom

-
- Kontakt:
Poluprazne tribine, reakcija publike na Djokovicevo obraćanje nakon prošlog meča ??
Kakvo je stanje s našim teniserima ovim ispod 17-18 godina? Ti to pratiš.
Kriminalno, jedini iole solidan Ivan Biletić iz Kiseljaka, ali to ti je da igra kvalifikacije futuresa, pa ako bude uporan, nekad se upiše na ATP listu. Puno jači od njega su išli na college.
Ima jedan od 12 godina solidan, Adian Kurtćehajić iz Tuzle, ali za pravi boom se treba brzo maknit odavde, inače ništa.
Čovjek bez ozbiljnog servisa, bez ikakvih prodornih loptica sa tendencijom da siluje slice dođe do polufinala slema. Pritom, skupio je jako puno gemova protiv najboljeg returnera svih vremena.
Drug @Zaniolo banovan pa cu ja da kazem. Opao je kvalitet tenisa.

Dobro,svi smo bili svjesni da je Musetti nedostojan rival.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Musetti nije los uopste danas. Pogotovu na servisu. Popravio je ozbiljno igru na travi.
SF Stutgarta, F Kvinsa, i sad SF na W.
SF Stutgarta, F Kvinsa, i sad SF na W.
Pa i Carlos je imao setnju od zreba. Naivan je svako ko je mislio da na travi Meda njega moze ugroziti.CAGarfia je napisao/la: ↑12 jul 2024, 20:17Mickey mouse žrijeb. Dva levata, Popyrin, mentalni bolesnik Rune, De Minaur se povrijedi na meč lopti pa preda i Musetti koji ga nema s čim dobiti. Faktički niko ga do finala nije ugrozio.
Van samog vrha nema vise toliko dobrih igraca kao pre 10tak godina.
Najvise ga je onaj britanac napatio realno
Lorenzo je morao dobiti drugi set , ovako je sad samo privodjenje kraju
Hajde barem ce nam finale biti zvucno, opet je Alcaraz isko smo govorili lagan zrijeb imao puno puno ozbiljnije protivnike na travi od Novaka
Meni je Alcaraz favorit jeste da je to kazna za reci kad je Novak sa druge strane mreze na Wimbldonu ali eto meni djeöuje da je spremniji i pogotovo ako bude otvoren krov Alcaraz ima vise sanse

Lorenzo je morao dobiti drugi set , ovako je sad samo privodjenje kraju
Hajde barem ce nam finale biti zvucno, opet je Alcaraz isko smo govorili lagan zrijeb imao puno puno ozbiljnije protivnike na travi od Novaka
Meni je Alcaraz favorit jeste da je to kazna za reci kad je Novak sa druge strane mreze na Wimbldonu ali eto meni djeöuje da je spremniji i pogotovo ako bude otvoren krov Alcaraz ima vise sanse
Kakvu bolan šetnju?
Frajera dva poena dijelila da izleti u trećoj rundi od Tiafoea, Humbert jako opasan protivnik gdje je lagano moglo u 5 otići, historijat mečeva sa Paulom zna se kakav je.
Sve što valja od tenisera je u polovini Sinnera bilo, nemoj sad izmišljat gluposti. Svaki od ovih protivnika Alcaraza od treće runde je opasniji nego Musetti na travi. Da je šljaka, drugačije bi bilo.
Frajera dva poena dijelila da izleti u trećoj rundi od Tiafoea, Humbert jako opasan protivnik gdje je lagano moglo u 5 otići, historijat mečeva sa Paulom zna se kakav je.
Sve što valja od tenisera je u polovini Sinnera bilo, nemoj sad izmišljat gluposti. Svaki od ovih protivnika Alcaraza od treće runde je opasniji nego Musetti na travi. Da je šljaka, drugačije bi bilo.
To je vise do nivoa Carlosa koji nije bas na tom nivou za sad kao prosle godine nego do tih protivnika. Cuj Tiafoe,Humbert... Paul mu generalno ne lezi ali je frajer odigrao ocajan mec u QF.
Slazem se za Novakov zreb, ali do Carlosa je ponajvise sto nije lakse prolazio svoje protivnike.
Slazem se za Novakov zreb, ali do Carlosa je ponajvise sto nije lakse prolazio svoje protivnike.
Je li realno koji je jad Djoković? 
Ali cuj ga, opet mitovi o bombama nad glavom.

Ali cuj ga, opet mitovi o bombama nad glavom.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.