Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Opusteno rodjeni bice para i rezultata
Stas 1-1 igrali dobro je i to s obzirom da ste skroz kasno doveli igrace i trenera
Svi smo mi **** sto se tice tih finansija nazalost
Stas 1-1 igrali dobro je i to s obzirom da ste skroz kasno doveli igrace i trenera
Svi smo mi **** sto se tice tih finansija nazalost
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Šta se dešava sa Slobodom? Sa kakvim sastavom oni kreću u prvenstvo? Ništa još nisam upratio.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Igrali protiv Radnika 1-1
Igraju protiv Krivaje 13.07
Ne znam iskreno jos ocekuju neka imena
Nisam nesto upoznat s njihovim problemima
Nazalost onoliki grad i kanton, jedan od najvecih sportskih kolektiva u drzavi i niko od ne ulaze
Imam osjecaj Bingo kad bi ih preuzeo da bi bili za par godina redovni u borbi za europu
Realno izbaciju igrace stalno,sa skromnim uslovima imaju jednu od najboljih skola
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ma slabo zasad dolaze igraci. Dosli Hrvanovic, Sero i Tallison iz Zvijezde. Pricalo se da Osmankovic dolazi ponovo, ne znam je li i on zavrsen.
Produzeni ugovori sa Muminovicem, Dervisagicem, Hadzibeganovicem, Hadzanovicem i Cvijanovicem koliko se sjecam.
Otisli Delic, Civic i Eric.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Skini se s qrca debilu glupi,prati zlatiborske zore i uživaj ostavi se komentarisanja ozbiljnih klubova,kad ti je klub osvojio zadnju titulu imao si 2-3 godine19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 18:50Opet pisu samo o Zeljeznicaru. Jos im samo fali strucnjak @anex da ostavi neki dubokouman post o stanju u nasem klubu
Bas. Covjek jos ne zna ni imena igraca a vec ga se tjeraVanja8 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 18:53Ja ne znam zasto ovoliku frku dizu u Velezu oko ovog nerijesenog rezultata ?
Ok, igra je bila poprilicno losa, no shodno svim desavanjima prije utakmice,mislim na odlazak Klafurica, nekakva brzopotezna pojacanja,novog trenera,ovaj rezultat je itekako aktivan i u revansu Velez nista nije manji favorit od meca na Grbavici...
Ne shvatam da ljudi Canadija vec zovu ublehom, a covjek samo sto je dosao u Mostar...
Polako ljudi, sta vam je...
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Široki pametno radi,u miru i tišini ali su već sada sklopili dobar roster.Ne bi me iznenadilo da se vrate u sami vrh, među prva tri .Doveli Kožulja,Senića,Zlomislica uz Ćavara ,chinedua,Kpana,Kuprešaka …..Mogla bi ovo biti zanimljiva ekipa pod uvjetom da trener i uprava obuzdaju i usmjere igrače tipa Kožulj i slične kojima se nekad igra nekad ne igra ili im se trenira pa im se ne trenira i tako…
Volim Mostar pa makar i vaki
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kuprešak nije više igrač Širokog.Marko1905 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 21:49Široki pametno radi,u miru i tišini ali su već sada sklopili dobar roster.Ne bi me iznenadilo da se vrate u sami vrh, među prva tri .Doveli Kožulja,Senića,Zlomislica uz Ćavara ,chinedua,Kpana,Kuprešaka …..Mogla bi ovo biti zanimljiva ekipa pod uvjetom da trener i uprava obuzdaju i usmjere igrače tipa Kožulj i slične kojima se nekad igra nekad ne igra ili im se trenira pa im se ne trenira i tako…
Zasad mi Radnik djeluje najslabije.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- TurkishAirlines
Jel bilo kakvih akcija protiv novih navijaca Veleza?KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 jul 2024, 21:32Zasluzena dnevnica![]()
Ostali zainteresovani za botovanje, neka se jave u pp
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- svrakino1921
- Kontakt:

Fudbalski klub Sarajevo slavio je jučer protiv Aktobea u Kazahstanu sa 1:0 i napravio veliki posao pred uzvratnu utakmicu na “Koševu”.
Uzvratna utakmica prvog kola kvalifikacija za UEFA Evropsku konferencijsku ligu između Sarajeva i Aktobea igrat će se na stadionu “Koševo” u četvrtak sa početkom od 21:00, a ulaznice za ovaj meč su već u prodaji.
“Vrijeme je da stanemo uz NAŠ tim i ispunimo tribine Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase”. Budi dio promjene i javi nam koga vodiš na utakmicu?”, saopćeno je iz “Bordo kluba”.

Eeee jadu moj
I djeca moraju platit ulaznicu
Oni su stvarno u finansijskoj krizi
@Virto sve si bio u pravu
Kume samo 50 da sam znao ne bi palio forum uopste, nemoj me ofiratKONTRASVIH je napisao/la: ↑12 jul 2024, 21:32Zasluzena dnevnica![]()
Ostali zainteresovani za botovanje, neka se jave u pp
Zato ste vi u parama, Kod vas ni odrasli ne placaju ulaznicesvrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 22:19
Fudbalski klub Sarajevo slavio je jučer protiv Aktobea u Kazahstanu sa 1:0 i napravio veliki posao pred uzvratnu utakmicu na “Koševu”.
Uzvratna utakmica prvog kola kvalifikacija za UEFA Evropsku konferencijsku ligu između Sarajeva i Aktobea igrat će se na stadionu “Koševo” u četvrtak sa početkom od 21:00, a ulaznice za ovaj meč su već u prodaji.
“Vrijeme je da stanemo uz NAŠ tim i ispunimo tribine Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase”. Budi dio promjene i javi nam koga vodiš na utakmicu?”, saopćeno je iz “Bordo kluba”.
![]()
![]()
Eeee jadu moj
-
Paromlinac
Kad smo vec kod 1946... Da se ne zaboravi :Antikloc je napisao/la: ↑12 jul 2024, 19:25Mrak i magla padaju na Bulevar Vlade Jagodicagodrina je napisao/la: ↑12 jul 2024, 16:44Odbio hrvatskog Dinama, Cluj, Rapid, Bazel. Svaka im cast nema sta.Virtu4l je napisao/la: ↑12 jul 2024, 15:52Sad se i od nekog Mudražije pravi Andres Iniesta. Otišao vani, nabili ga nogom čim su shvatili šta su kupili, a ovi svršavaju na njega pa će se frajer zacijeniti i onda kuku lele kod raskida ugovora. Déjà vu.
Odbio Dinamo da dođe u Sarajevo.Jakirović u suzama.
Da nije mirvah skoro sastancio sa vicom pa nema vise borbe za spas fudbala.
vecna tama se spusta,da nikad vise ne svane
bezumna prigradska stvorenja cvile u strahu i panici
![]()
A nad Kosevom svice zora novog dana
Vratila se 1946-a
Bordo Div se budi !!
![]()
[https://historija.ba/d/694-najveca-pobj ... e_vignette][/url]
Naravno da sam u pravu. Samo zatezanje sa Rožmanom i njegovim stručnim štabom je jasan signal kakva je situacija. Svi ovi igrači koje su doveli igraju za neke prosječne pare, nema tu više rasipanja sa enormnim (za naše uslove) platama. Ne dovode oni bez razloga igrače Lokomotive iz Zagreba, tamo su plate među najnižim u HNL, to je razvojna ekipa koja živi od transfera i TV prava. Slična je situacija i sa ovim srbijanskim drugoligašima i fenjerašima.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 22:19Eeee jadu moj
PR služba im je i dalje najbolji i najefikasniji dio kluba pa se sve hajpa do maksimuma, a istina je da niti jedan od ovih 7-8 igrača koje su do sad doveli nema ni 7-8 hiljada eura mjesečno, ako imaju i toliko.
Ibričić, Rožman i stručni štab su oslobodili dosta sredstava koje sad raspoređuju na ove srbijanske drugoligaše i fenjeraše.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Kuprešak je otišao.Marko1905 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 21:49Široki pametno radi,u miru i tišini ali su već sada sklopili dobar roster.Ne bi me iznenadilo da se vrate u sami vrh, među prva tri .Doveli Kožulja,Senića,Zlomislica uz Ćavara ,chinedua,Kpana,Kuprešaka …..Mogla bi ovo biti zanimljiva ekipa pod uvjetom da trener i uprava obuzdaju i usmjere igrače tipa Kožulj i slične kojima se nekad igra nekad ne igra ili im se trenira pa im se ne trenira i tako…
Njih odbrana zeza, fina ekipa ovako kad se pogleda ali odbrana im nije nešto. Da li će biti nezgodan protivnik? Hoće. Hoće li biti među prvih 6? Vjerovatno.
Samo mi vi niste jasni zašto ste Senića pustili, ono što sam vas gledao nije loš bio.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Zato je Huso pojačanje yebo sve ostale,svi klubovi koji nešto znače igraju evropu i sabiraju bodove za koeficijent a željkan puca prijateljske s braćom na Zlatiboru i zuri u neizvjesnu budućnostVirtu4l je napisao/la: ↑12 jul 2024, 22:37Naravno da sam u pravu. Samo zatezanje sa Rožmanom i njegovim stručnim štabom je jasan signal kakva je situacija. Svi ovi igrači koje su doveli igraju za neke prosječne pare, nema tu više rasipanja sa enormnim (za naše uslove) platama. Ne dovode oni bez razloga igrače Lokomotive iz Zagreba, tamo su plate među najnižim u HNL, to je razvojna ekipa koja živi od transfera i TV prava. Slična je situacija i sa ovim srbijanskim drugoligašima i fenjerašima.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 22:19Eeee jadu moj
PR služba im je i dalje najbolji i najefikasniji dio kluba pa se sve hajpa do maksimuma, a istina je da niti jedan od ovih 7-8 igrača koje su do sad doveli nema ni 7-8 hiljada eura mjesečno, ako imaju i toliko.
Ibričić, Rožman i stručni štab su oslobodili dosta sredstava koje sad raspoređuju na ove srbijanske drugoligaše i fenjeraše.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Paromlinac i 15 gostiju.