FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ma šta odgovaraš tom debilu. Nema pojma o fudbalu, a još manje o Bayernu. Kao što si rekao, prošle sezone bili u plusu sa transferima. Više prodali nego što su kupili. A i ovog ljeta će otići popriličan broj igrača, siguran sam u to.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Eberl zove svaki dan Simonsa, odlucuje se u narednim danima sve.
Neuer ode mozda u USA.
Olise briljira za Francuze.
Coman indirektno rekao da nece nastupati za Francuze, sokiran je sa minutama koje je igrao, tj. nije dobio.
Sretno Kaneu u finalu!
Neuer ode mozda u USA.
Olise briljira za Francuze.
Coman indirektno rekao da nece nastupati za Francuze, sokiran je sa minutama koje je igrao, tj. nije dobio.
Sretno Kaneu u finalu!
Još kao što @Bundesliga kaže plus u prethodnom prijelaznom roku bez obzira na 95mil€ plaćenih za Kanea, novac nije problem Bayerna, već bespotrebno zauzimanje mjesta u ekipi tipovima koji će biti "zadnje rupe na sviralu", a uzimaju dobar novac. Sljedeće ljeto ode sa platnog spiska i dodatnih 40+mil€ odlascima Neuera i Mullera. Coman je sam skontao da je vrijeme ići, ljudina čovjek, De Ligt također (iako bi ga većina zadržala). Mazra isto ima zainteresovanih strana, na njih trojicu će klub inkasirati ~120mil€ što će uz novac od Zirkzeea i Tilmana pokriti i više od potrošenog na Ita, Palinhu i Olisea. Gdje bi bilo radosti da se još Goretzka i jedan od dvojca Sane (razgovori o produženju će biti i sve ide u smjeru ostanka), Gnabry utope negdje. Pogotovo da Gnabry ne guši malog Tela.Bayern’s €54.5m pre-tax profit in 2022/23 was their largest for four years, underlining the club’s full recovery from the COVID pandemic. They have now been profitable for an amazing 31 years in a row
Bayern’s €744m ongoing revenue was a new club record, overtaking the previous peak of €660m. Using the club's definition, which includes income from player sales, revenue was up to €854m
However, Bayern's wages also set a new high of €416m, which easily surpassed the previous record of €373m, even before Harry Kane's arrival
Bayern are basically a cash machine, holding an incredible €270m in their bank account as at June 2023. They have also been debt-free since 2015[Swiss Ramble]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Bayern prolazi kroz najgore sezone u historiji kluba, a on prica o nekim plusevima
Bayern je uvijek bio u plusu
Bacaju se pare na francuske i nizozozemske prevare
Cak vam je Napoli uvalio pannja za 50 miliona
Leverkuzen za 60 miliona osvojio Europa ligu, kup i bundesligu
Hahaha jebote tvoj plus
Ti fol znas fudbala, brata mi i da potrosis 400 miliona na igrace dobio bih te sa 11 juniora
Hahaha jebote tvoj plus
Ti fol znas fudbala, brata mi i da potrosis 400 miliona na igrace dobio bih te sa 11 juniora
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ovo do sada je odlican prelazni rok.
Dolasci po mjeri sigurno....Olise ako uspije biti zdrav bi mogao biti bas osvjezenje u ekipi od Robena nam.je ta desna strana bas tanka.
Ito solidno pojacanje poznaje ligu i uz malo srece bi mogao biti bitqn igrac.
Palinha moram.reci dok ga ne vidim neznam sta ocekivati...
Sa odlascima Mazrauia Comana i Delihta bukvalno cemo biti na nuli i sigurno mozemo ocekivati jos pqr transfera
Ono sto malo brine je Ganabry i Goretzka koji ocigledno ne zele da odu....a njihove plate bas nisu male.
Xavi Simons je po meni bas potrebno pojacanje i on uz Palinhu u vezi bi bas bio sjajan dodatak i napokon bi imali tog veznjaka koji je tehnicki jak.
Dosta nladih igraca dovodimo i po.meni je to odlicna strategija i ovaj Doue ako je zaista tako talentovan bolje sada dati 40 -45 mil nego za dvije tri godine 70 80.
Ono sto nemogu svatiti je sta ce biti sa Telom jer dolasci Douea i Simonsa definitivno ce i njemu smanjiti minutazu jos ako ostane Ganabry tesko ce se on naigrati Kejn sigurno necw na klupu a desno Olise lijevo Sane bas i nema prostora da igra....Sane koliko god bio los ako produzi ugovor i ostane na 20 mil plate nece sigurno biti na klupi.
Jos da nas obraduju da je Musiala produzio ugovor i netreba vise nista.
Realno ostali bundesligasi slabo ili nista RB tesko da ce biti u vrhu bez pojacanja....BVB isto novi trener ostali bez Mtsena i Sancha evo Giurasy ih izgleda zeznuo s povredom....
Stutgart bukvalno ostaje bez svakog vaznog igraca....
Leverkuzen za sada tiho ....
Ako Company ne bude tvrdoglav kao Tuchel tesko da ce neko da nam uzme titulu naredne sezone
Dolasci po mjeri sigurno....Olise ako uspije biti zdrav bi mogao biti bas osvjezenje u ekipi od Robena nam.je ta desna strana bas tanka.
Ito solidno pojacanje poznaje ligu i uz malo srece bi mogao biti bitqn igrac.
Palinha moram.reci dok ga ne vidim neznam sta ocekivati...
Sa odlascima Mazrauia Comana i Delihta bukvalno cemo biti na nuli i sigurno mozemo ocekivati jos pqr transfera
Ono sto malo brine je Ganabry i Goretzka koji ocigledno ne zele da odu....a njihove plate bas nisu male.
Xavi Simons je po meni bas potrebno pojacanje i on uz Palinhu u vezi bi bas bio sjajan dodatak i napokon bi imali tog veznjaka koji je tehnicki jak.
Dosta nladih igraca dovodimo i po.meni je to odlicna strategija i ovaj Doue ako je zaista tako talentovan bolje sada dati 40 -45 mil nego za dvije tri godine 70 80.
Ono sto nemogu svatiti je sta ce biti sa Telom jer dolasci Douea i Simonsa definitivno ce i njemu smanjiti minutazu jos ako ostane Ganabry tesko ce se on naigrati Kejn sigurno necw na klupu a desno Olise lijevo Sane bas i nema prostora da igra....Sane koliko god bio los ako produzi ugovor i ostane na 20 mil plate nece sigurno biti na klupi.
Jos da nas obraduju da je Musiala produzio ugovor i netreba vise nista.
Realno ostali bundesligasi slabo ili nista RB tesko da ce biti u vrhu bez pojacanja....BVB isto novi trener ostali bez Mtsena i Sancha evo Giurasy ih izgleda zeznuo s povredom....
Stutgart bukvalno ostaje bez svakog vaznog igraca....
Leverkuzen za sada tiho ....
Ako Company ne bude tvrdoglav kao Tuchel tesko da ce neko da nam uzme titulu naredne sezone
Najgore sezone u historiji kluba??NoDi80 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 00:51Bayern prolazi kroz najgore sezone u historiji kluba, a on prica o nekim plusevima
Hahaha jebote tvoj plus
Kakve nebuloze jebote.
Vidim da ove vrućine na pojedinice teško utiču pa sad pišu nebuloze.Kim sa Napolijem se prošetao ligom te na kraju proglašen najboljim stoperom u Italiji ali eto Napoli nam kao uvalio igrača. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nisu to vrućine druže. već lik standardno valja gluposti. Volio bih da dovedu Simonsa.
Ne uticu vrucine nego si ti druze slijep ili veze nemas o fudbalu..Kim je najveci promasaj u historiji Bayerna..50mil€ baceno u vodu..Napoli je uvalio Bayernu škart od igraca..dovoljno je da vidis njegovu kretnju, dodir s loptom, pogubljenost na terenu, katastrofalno postavljanje..i mozes zakljuciti da lik nije fudbaler..pozdrav sa 25 stupnjeva...
I De Ligt je bio jos bolji s Juventusom pa u Bayernu jedna sezona dobra i gotovo
Nije da nisu jedne od najgorih sezona i prosle godine na guzove titula
Nems veze zna Bundesliga njemu je Tah panj za De Lighta i Bellingham za Musialu
Dobra vam transferpolitika nema sta dali Lewu za 40 miliona i doveli Kane za 100, Sommera kupili u januaru za 8 miliona, a u augustu ga prodali za 6.5
130 miliona za De Lighta i Kima
40 miliona za Ito i Zaragazu
105 miliona ta Elize i Palhinha
Doveli milion desnih bekova i dali 30 miliona za onog Boey
Stanisica poslali na posudbu u Leverkusen i trpo vas isti igrac
Sabitzers dali sad placate igraca od 30 godina 50 miliona
Kaze Bundesliga Xavi Alonso treba jesti pure jos dugo i onda Bayern dovede Kompanija za trenera hahahahah
Sve je ok, nemam se sta raspravljati
Nije da nisu jedne od najgorih sezona i prosle godine na guzove titula
Nems veze zna Bundesliga njemu je Tah panj za De Lighta i Bellingham za Musialu
Dobra vam transferpolitika nema sta dali Lewu za 40 miliona i doveli Kane za 100, Sommera kupili u januaru za 8 miliona, a u augustu ga prodali za 6.5
130 miliona za De Lighta i Kima
40 miliona za Ito i Zaragazu
105 miliona ta Elize i Palhinha
Doveli milion desnih bekova i dali 30 miliona za onog Boey
Stanisica poslali na posudbu u Leverkusen i trpo vas isti igrac
Sabitzers dali sad placate igraca od 30 godina 50 miliona
Kaze Bundesliga Xavi Alonso treba jesti pure jos dugo i onda Bayern dovede Kompanija za trenera hahahahah
Sve je ok, nemam se sta raspravljati
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Za razliku od prošlosezonskog prijelaznog roka koji je bio jedan od najgorih u novijoj povijesti kluba (doveden je samo Kenjac a napravljeni veliki deficiti u vezi i na beku), ovaj prijelazni ima glavu i rep, treba vam još samo ofanzivni vezni i da prodajama izbalansirate cash flow od investicijskih aktivnosti.
Treba reći da držanje čistog casha na računu nije baš najmudrija odluka u vremenu hiperinflacije (iako se tako ne govori mi smo zapravo u hiperinflaciji), jer postoje bolji načini čuvanja vrijednosti, npr. kroz investicijske aktivnosti. Real je prije par godina imao cash poziciju 773 milki ojra da bi to sad smanjio na 253. No, uvijek treba upariti asset i liability da se vidi koliko stvarno ostaje kad se podmire sve obaveze (što veći klub to veći troškovi), tako da je najmjerodavniji zbrojeni neto cash flow od operacija, investicija i financijskih aktivnosti.
Treba reći da držanje čistog casha na računu nije baš najmudrija odluka u vremenu hiperinflacije (iako se tako ne govori mi smo zapravo u hiperinflaciji), jer postoje bolji načini čuvanja vrijednosti, npr. kroz investicijske aktivnosti. Real je prije par godina imao cash poziciju 773 milki ojra da bi to sad smanjio na 253. No, uvijek treba upariti asset i liability da se vidi koliko stvarno ostaje kad se podmire sve obaveze (što veći klub to veći troškovi), tako da je najmjerodavniji zbrojeni neto cash flow od operacija, investicija i financijskih aktivnosti.
Znači za tebe nije fudbaler dok su drugi stručnjaci koji prate sve ove parametre koje si naveo kažu suprotno.Najveći panj kojeg imamo je Upamecano koji nas je ukopao milion puta on ti je ok.Pojačaj klimu.edo07 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 12:27Ne uticu vrucine nego si ti druze slijep ili veze nemas o fudbalu..Kim je najveci promasaj u historiji Bayerna..50mil€ baceno u vodu..Napoli je uvalio Bayernu škart od igraca..dovoljno je da vidis njegovu kretnju, dodir s loptom, pogubljenost na terenu, katastrofalno postavljanje..i mozes zakljuciti da lik nije fudbaler..pozdrav sa 25 stupnjeva...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Navedi ili nadji makar jedan parametar koji ce pokazati da se Kim isplatio? Nigdje zvanicno Kim nije proglasen najboljim stoperom u Italiji..te sezone je Napoliju sve islo..evo recimo prosle sezone, 90% ista ekipa ostala na okupu..na kraju zavrsili 10. na tabeli...na kraju krajeva svi mi imamo oci i vidimo...Upamecano jeste kikser ali je u svakom pogledu bolji igrac od Kima...prosto Kim je promasena investicija..dovoljno je reci da je na kraju sezone od prvog stopera postao posljednja opcija a to nije bez razloga...tebe je ocito udarila suncanicaSaurman je napisao/la: ↑13 jul 2024, 13:00Znači za tebe nije fudbaler dok su drugi stručnjaci koji prate sve ove parametre koje si naveo kažu suprotno.Najveći panj kojeg imamo je Upamecano koji nas je ukopao milion puta on ti je ok.Pojačaj klimu.edo07 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 12:27Ne uticu vrucine nego si ti druze slijep ili veze nemas o fudbalu..Kim je najveci promasaj u historiji Bayerna..50mil€ baceno u vodu..Napoli je uvalio Bayernu škart od igraca..dovoljno je da vidis njegovu kretnju, dodir s loptom, pogubljenost na terenu, katastrofalno postavljanje..i mozes zakljuciti da lik nije fudbaler..pozdrav sa 25 stupnjeva...
@Saurman a to sto nas je Kim izbacio iz LP to ce se kao zanemariti? Na jednoj utakmici napraviti onakve kardinalne greske, to cak ni Upamecanu nije uspjelo...
-
Bundesliga
- Kontakt:
Gdje nije uspjelo, pa sezonu prije te je Upamecano direktno izbacio u obje utakmice protiv Citya sa svojim bravurama. Jedan od najgorih dvomeča ikad jednog igrača. Btw nije Bayerna Kim izbacio već Neuer, ali njega se ne spominje jer je Švabo. Kim je za Upamecana Beckenbauer.
Kim je prvu tekmu u Munchenu rijesio u korist Reala (oba im gola poklonio)..bez njega sve bi bilo drugacije...Upa nikad u jednoj tekmi nije kiksao dva puta za razliku od Korejanca koji je nevidjena katastrofa...lik nije nivo Bayerna..Bundesliga je napisao/la: ↑13 jul 2024, 13:46Gdje nije uspjelo, pa sezonu prije te je Upamecano direktno izbacio u obje utakmice protiv Citya sa svojim bravurama. Jedan od najgorih dvomeča ikad jednog igrača. Btw nije Bayerna Kim izbacio već Neuer, ali njega se ne spominje jer je Švabo. Kim je za Upamecana Beckenbauer.
Cak sta vise mislim da je i Jan Schlaudraff se bolje pokazao od Kima...ma Kim je obicno smece od igraca..
-
Bundesliga
- Kontakt:
Gdje nije kiksao, pa čovječe imaš videe na YouTubeu nađi njegov dvomeč protiv Citya. Nije 2 puta kiksao, nego 20 puta. Samo ove sezone ti je u 3 utakmice zaredom dobio crveni karton.
Pa rekao sam Upa jeste kikser ali i kao takav je za 5 klasa bolji od Minđe...Minđa apsolutno nema nista sto ga moze opisati kao fudbalera..spor,nepokretan, los sa loptom, lose pozicioniranje..ljudi ga zaobilaze kao cunjBundesliga je napisao/la: ↑13 jul 2024, 13:55Gdje nije kiksao, pa čovječe imaš videe na YouTubeu nađi njegov dvomeč protiv Citya. Nije 2 puta kiksao, nego 20 puta. Samo ove sezone ti je u 3 utakmice zaredom dobio crveni karton.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pa vidim da zbog nekog neobjašnjivog razloga imaš ogroman hejt prema Kimu. Ja ću čovjeku dati šansu, jer je tu tek jednu sezonu. Jedino je imao te velike greške protiv Reala za razliku od Upamecana koji je 100 puta napravio ogromne greške. A usto je i mentalna ameba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.