FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Denis Ispušlić
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Denis Ispušlić » 30 mar 2011, 21:31

Ta tvoja teorija za vise i nize nadmorske visine vazi samo za delegate FSRS,ali nazalost ne i za obicne navijace,jer ih je jos uvijek ovdje dosta vise koji bi se uzbudili zbog suspenzije Zvezde ili Partizana,nego Borca,a medju njima je i dosta rodjenih Banjalucana,nazalost. Srecom,ovo ne vazi za djecu i tinejdzere,koji su mahom na strani Borca,oblijepljuju citav grad nasim obiljezjima i kite grafitima (koje ti sa visih nadmorskih visina neumoljivo brisu),tako da ce bar u buducem vremenu Borac imati publiku kakvu zasluzuje,a nece ga,kao sada gledati 2000 ljudi u prosjeku,iako gazi sve pred sobom.
Ponosan sam na nase mlade generacije djece koje dolaze i koji ne yebu zvezdu i partizan 2%,cak ih i ne podnose zbog svog pobratimstva sa Firmasima.
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 30 mar 2011, 21:35

jadni ljudi, puše foru koja im se servira a i ne ukljucuju mozak da malo razmisle.
neko je opran skroz, neko samo do pola. svaka cast ovima sto kontaju bar do pola... ulivaju mi nadu da ce nesto nekad na dobro izaci.

a denise, bez obzira za koga navijaš, reprezentacija BiH je tvoja, dok god živiš u njoj, pa makar i nenavijao za nju. rado ću ti elaborirati zašto je to tako, ali ne bih da gušim temu o Borcu oftopicom.

Samo_Slavija
Kontakt:

Post Postao/la Samo_Slavija » 30 mar 2011, 22:29

Jeste li spremni za naš derbi :)) Biće dobra tekma pravo koliko dolazi vas ? Pozdrav prvacima ;)

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 30 mar 2011, 22:33

Te odgovore koliko ljudi dolazi ne mozes dobiti ni ovdje ni bilo gdje drugo,mada se to otprilike moze pretpostaviti. Prosle sezone smo pobjedili tamo,iako smo mi bili malo slabiji negao sada a vi mnogo jaci nego sada,tako da isti ishod ocekujemo i sada,mada ja ne bih bio razocaran ni sa bodom jer ste tamo uzeli i zelju i sirokog i sarajevo.
ŽEPČE 2005.

Samo_Slavija
Kontakt:

Post Postao/la Samo_Slavija » 30 mar 2011, 22:36

Denis Ispušlić je napisao/la:Te odgovore koliko ljudi dolazi ne mozes dobiti ni ovdje ni bilo gdje drugo,mada se to otprilike moze pretpostaviti. Prosle sezone smo pobjedili tamo,iako smo mi bili malo slabiji negao sada a vi mnogo jaci nego sada,tako da isti ishod ocekujemo i sada,mada ja ne bih bio razocaran ni sa bodom jer ste tamo uzeli i zelju i sirokog i sarajevo.
A pobjedom se priljucujemo u borbu za Evropu :)

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 30 mar 2011, 22:38

hoce li biti snimak na onoj vasoj lokalnoj tv sto se moze gledati i ovde na kablovskoj?
ŽEPČE 2005.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 30 mar 2011, 23:00

па ? "-" на &???
у & ' " " % " право $ " СВЕ '...$ потреса у јапану $ " савеза." ? све,а $ ' $ " ",састав,",",$ " те " & се " &!!! " то је ¥ $ $,& су,а то ' $ "," $ " " " " јер су ? & " & " у " $!!!
? $,$ $ ' " за ? & ' " оног & је у " ?.
" о ?,а $ је $ ? & ?! $ $ $ у ? " $ свој посао(ово се $ на $ са спсп.&) " ' $ ружну " " & ? % $ " на тај " - "! ?' ' везе,& опет " $ " за све.....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 30 mar 2011, 23:06

Ti ponovo o politici, pa jel vidiš da su ovdje svi skroz apolitični... :mrgreen:
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 30 mar 2011, 23:28

Sipovac ne moze nista reci jer covjek jedva cita i sa papira ono sto mu se napise,kad god ga vidim na tv,osjecam se nelagodno.
Suput je inteligentan momak,ali poprilicno nezainteresovan za Borac,tako da bi se moralo nacekati da on svrati u klub i iznese svoj stav o bilo cemu. Jagodic,Starcevic i Ljubojevic vuku i za sebe i za ostale,ali dokad?
ŽEPČE 2005.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 30 mar 2011, 23:35

Denis Ispušlić je napisao/la:Sipovac ne moze nista reci jer covjek jedva cita i sa papira ono sto mu se napise,kad god ga vidim na tv,osjecam se nelagodno.
Suput je inteligentan momak,ali poprilicno nezainteresovan za Borac,tako da bi se moralo nacekati da on svrati u klub i iznese svoj stav o bilo cemu. Jagodic,Starcevic i Ljubojevic vuku i za sebe i za ostale,ali dokad?

Vlakanje, ocigledno da ovaj momak nezna o cemu pricas... Ocigledno nije upucen u detalje Borca.

:-D ...

De Vlakanje, sportski je forum. Tema je Borac. Idi na C.Zvezda ili Partizan temu ako te to vise interesuje, ili pak Dejton :-D
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 30 mar 2011, 23:38

$ не % $ " $ $,а " % " ? & " ".

а овај " % "....не ' % $ $ на цз ? пфц $ ' не " " '.? та ? " у $ ' " " на & ? је $ ". $ " се за ? ",а $ не ' % %...опет - " ? & &.....

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 30 mar 2011, 23:58

Sad sam malo pregledao ostale teme pa svugdje se fino piše o klubu koji je u naslovu samo ovdje nikako da se uvede red.

Sa svih strana razni provokatori dolaze ovdje i pišu šta im padne napamet a po pravilu nevezano za Borac.

Mi ovdje s foruma nismo krivi za suspenziju niti vam šta možemo pomoći da se ona izbjegne jer je krivica na svim stranama i sve strane petljaju politiku u ovo, a nama ostaje jedino da sačekamo konačan ishod i prestanite više o tome ovdje imate temu suspenzija.

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 31 mar 2011, 00:09

Ovaj put je situacija specificna i tesko je pisati o Borcu bez osvrta na ovaj mac koji nam visi iznad vrata. Ili da budem jos jasniji,vaznije je da nas prekosutra ne diskvalifikuju nego da pobjedimo Slaviju,tako da imam razumjevanja za @vlakanje i ostale momke koji potezu tu temu,osim naravno zlonamjernih i ovoga koji bi meni nesto objasnjavao za koga ja trebam navijati,ali jednostavno ih iskuliras i odu.
ŽEPČE 2005.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 31 mar 2011, 00:31

Pa o tim zlonamjernim ti i govorim i ne odu baš, tu su non stop iako moderator ih banuje i briše im postove oni dosadni ko buve.

Pitao sam juče jel zna neko kad igramo kup sa Kozarom, niko ništa vjerovatno još nije određen termin

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 31 mar 2011, 09:31

jel moze usluga
interesuje me vas skor sa slavijom jos dok ste igrali 1 ligu RS pa do danas
hvala

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 mar 2011, 20:20

Momci koju licencu je dobio Borac za Evropu,tj.je li samo za tri pretkola ili nesta vise?
I zna li se kada ce poceti najavljena gradnja juga i severa?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 31 mar 2011, 22:22

Nije dobio nikakvu licencu.

Stečeni su uslovi za licenciranje kluba za Evro takmičenja tj. sređeni dugovi a stadion su obišli juče, a licence idu tek kasnije nakon što "prouče" materijal koji su prikupili.

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 31 mar 2011, 22:34

Dejan, BL je napisao/la:Nije dobio nikakvu licencu.

Stečeni su uslovi za licenciranje kluba za Evro takmičenja tj. sređeni dugovi a stadion su obišli juče, a licence idu tek kasnije nakon što "prouče" materijal koji su prikupili.
uglavnom bili su odusevljeni onim sto su vidjeli, receno je da bi uz sasvim male korekcije mogli dobiti i licencu za igranje grupne faze ls mislim da je to licenca C
"JOŠ OD 1926"

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 31 mar 2011, 23:28

Al vam je direktor, il sta vec, nije normalan malo u kameru malo na stranu lik cita od A-Ž sa papira :D :D :D :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 01 apr 2011, 00:23

adnanhz je napisao/la:Al vam je direktor, il sta vec, nije normalan malo u kameru malo na stranu lik cita od A-Ž sa papira :D :D :D :D
Nego, ima li kakve nade da vi u BL uzmete makar bod? Moje misljenje je tesko, mozda ako suspendujete jos par igraca i trenera obavezno :)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.