FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ima li kakvih novosti? Nesto tiho ovde
Ćorić ga je trenirao u Širokom tako da je vjerovatno to poveznica.Želja Željezničara prema saznanjima Faktora je Stipo Marković, nekadašnji član Širokog Brijega. Marković nastupa na poziciji lijevog beka, a posljednji klub mu je NK Radomlje. Prije toga je nastupao i za Rudeš te NK Lokomotiva.
Kontakti su već ostvareni i sve će biti jasnije u narednih par dana. Marković je poseban trag ostavio u Premijer ligi gdje je upisao više od 160 nastupa. Sa Širokim Brijegom je dva puta osvajao trofej Kupa naše zemlje.
Marković na stolu ima i ponudu kluba sa Pecare.
-
- Kontakt:
Hvala mu, vjerujem da ima neka ekipa u donjem dijelu srpske lige da ga dovede.
Pogotovo za pare koje trazi, ko da je Modric.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Kakve pare? Nista on toliko specijalno nije trazio zadnji put. Doveli smo kasnije, na polusezoni, skuplje i losije.
Dado je nas i provjeren igrac, znamo sta mozemo ocekivati od njega. Ne mora eto ni on, ali takav tip igraca bi nam legao itekako i ne moze se dovesti za sitne pare.
Dado je nas i provjeren igrac, znamo sta mozemo ocekivati od njega. Ne mora eto ni on, ali takav tip igraca bi nam legao itekako i ne moze se dovesti za sitne pare.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Mogao bi Dado itekako dati ruke, 29 godina, još minimalno dvije godine dobrog fudbala ima u njemu.
Inače nisam za to da se dovodi bilo ko preko 24 godine, ali Dado je naš.
Inače nisam za to da se dovodi bilo ko preko 24 godine, ali Dado je naš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prošlo je Dadino više, hvala mu na svemu od prije ali nam treba više
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trazio je sada puno i to je cinjenica.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑13 jul 2024, 14:30Kakve pare? Nista on toliko specijalno nije trazio zadnji put. Doveli smo kasnije, na polusezoni, skuplje i losije.
Fk Željezničar.
Ja znam samo da se necemo usreciti sa Djoricem, Karjasevicem i Karicem u vezi. Ovdje nema kreativnosti nikakve. Paticemo se u igri. Radovac ok, ali doce povrede i kartoni. Treba nam jos jedan "Radovac." Jedino ako Coric planira Vukoju ili Hirosa spustati nize, mada i Hirosu istice ugovor na kraju godine.
Ako Jaber ode Dado je must, za ove pokemone itekako igračina.
Stipo Marković ako dodje takodjer vrlodobar igrac.
Najtanji smo na krilima i špicu.
Stipo Marković ako dodje takodjer vrlodobar igrac.
Najtanji smo na krilima i špicu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nije on trazio puno,samo mi nemamo para.Pablo11 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 15:05Trazio je sada puno i to je cinjenica.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑13 jul 2024, 14:30Kakve pare? Nista on toliko specijalno nije trazio zadnji put. Doveli smo kasnije, na polusezoni, skuplje i losije.
8 hiljada KM u fudbalu je postalo malo,a to je on trazio na kraju.
Ps. Dado kad bi dosao sad na ovoj roster,bio bi nas najbolji veznjak.
-
- Kontakt:
Dado bi nam legao samo tako.
Daj Boze da mi imamo luksuz da kazemo ne treba nam on.
Dado-AlJaber-Hiros ne zvuci toliko lose
Gore Santos spic Boljevic
Markovic Markokara Mahmic Odinaka
Daj Boze da mi imamo luksuz da kazemo ne treba nam on.
Dado-AlJaber-Hiros ne zvuci toliko lose
Gore Santos spic Boljevic
Markovic Markokara Mahmic Odinaka
Al Jaber ide, Santos ne vjerujem da dolazi. Boljevic na krilo, trebao bi uskoro neki jaci spic da se dovede.
Nije da nemamo para, daleko od toga. Sa Dadom se pregovaralo proslo ljeto, ne znam da li je sad uopste kontaktiran. Ako je fakat osam milja njegov zahtjev sada, to su smijesne pare, imamo mi vec u rosteru placenijih igraca.
Nije da nemamo para, daleko od toga. Sa Dadom se pregovaralo proslo ljeto, ne znam da li je sad uopste kontaktiran. Ako je fakat osam milja njegov zahtjev sada, to su smijesne pare, imamo mi vec u rosteru placenijih igraca.
E cuj Dado 8 milja maraka, vjerovatno stručnjaci misle u netu. Znači haman 100 milja godišnje, plus doprinosi i porezi.
Maksimalno 1.364 KM neto.
Maksimalno 1.364 KM neto.
Naravno da je rijec o neto iznosima. Nije lik sigurno trazio u bruto 8
ako je uopste kontaktiran ovaj put.
Opet kazem, vec imamo placenijih i nisu to neke posebne pare cak ni za ovu ligu. Pa ako je Mekic imao 5, sto ne bi Dado 8? Ponavljam ako je tacno uopste da smo pricali sad i da je toliko trazio.
Hajmo malo realnosti, nece vise normalan igrac nigdje doci na dvije milje, nema toga. Ustvari, doce u Radnik ili Slobodu, jer tamo igraju za takve pare. I garantujem da cemo biti u top 4 ekipe lige po platama, mojne socijale.

Opet kazem, vec imamo placenijih i nisu to neke posebne pare cak ni za ovu ligu. Pa ako je Mekic imao 5, sto ne bi Dado 8? Ponavljam ako je tacno uopste da smo pricali sad i da je toliko trazio.
Hajmo malo realnosti, nece vise normalan igrac nigdje doci na dvije milje, nema toga. Ustvari, doce u Radnik ili Slobodu, jer tamo igraju za takve pare. I garantujem da cemo biti u top 4 ekipe lige po platama, mojne socijale.
Ovo 8 je trazio na ljeto kad smo pricali sa njim.Bumbaclat je napisao/la: ↑13 jul 2024, 17:19Naravno da je rijec o neto iznosima. Nije lik sigurno trazio u bruto 8ako je uopste kontaktiran ovaj put.
On je skoro 8k u eurima imao u srbiji, sumnjam da bi duplo manje pristao kod nas, svakako ne vrijedi te pare, zar ne treba da idemo na zelenu granu zar nismo rekli da treba stati u kraj povratnicima? A najbolji vezni pored Radovca ne bi bio sigurno.Ejnur je napisao/la: ↑13 jul 2024, 18:23Ovo 8 je trazio na ljeto kad smo pricali sa njim.Bumbaclat je napisao/la: ↑13 jul 2024, 17:19Naravno da je rijec o neto iznosima. Nije lik sigurno trazio u bruto 8ako je uopste kontaktiran ovaj put.
Fk Željezničar.
Dado je igracina. A vi ste ka.rine a ne navijaci. Ali je nebitno da li ce doci.