Djokovic-Alcaraz Wimbledon Final will be the most expensive get-in finals tickets in the history of sports.
Right now, WORST SEAT for Sunday is more than $10,000.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Jel idemo?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ako će @Mogli platiti. Čuo sam da dobro zarađuje.
@mogli je gospodin,al ne placa da gleda srbe 

Meniscus repair recovery time is typically six to nine months depending on the activities of the patient. Most meniscus repair surgeries require two to four weeks on crutches with a knee brace for the first six weeks. Physical therapy starts right away to help the knee regain range of motion.
a tek ovaj

Pre koju godinu je istu povredu imao Fritz upravo na RG i oporavio se, i igrao na predstojećem W.darker10 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 22:05Meniscus repair recovery time is typically six to nine months depending on the activities of the patient. Most meniscus repair surgeries require two to four weeks on crutches with a knee brace for the first six weeks. Physical therapy starts right away to help the knee regain range of motion.
a tek ovaj![]()
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
cuj 10k
Nadam se da će ga Carlitos opet razgulit', **** mu bomba sve odvratno.
- alan_kardec
- Kontakt:
Posle pobede nad Italijanom imao je Nole zanimljivu poruku Alkarasu, ali je jednom izjavom zapušio usta nekulturnoj publici na tribinama.
– Vimbldon je uvek bio moj dečački san, sanjao sam o tome da ovde pobedim. Pričao sam to mnogo puta, ali vredi da se ponovi. Kad sam bio dečak u Srbiji, dok su bombe padale po mojoj zemlji, sanjao sam da igram na najvažnijem terenu na svetu, a to je je ovaj Centralni teren Vimbldona. Pravio sam trofej od raznih materijala u svojoj sobi, gledao sam se u ogledalu i hteo sam da budem šampion. Vizuelizacija je bila snažna i dovoljna da uspem. Imao sam podršku moje porodice i zaista je ovo bilo neverovatno putovanje. I dalje mislim da je ovo jedinstven teren i trudim se da uživam tokom meča, ali na terenu je vreme za posao. Trudiš se da nadigraš protivnika i veoma sam zadovoljan što sam u još jednom finalu, ali ne želim da stanem ovde i nadam se da ću u nedelju da stavim ruke na ovaj trofej – rekao je Đoković.
On je dodao da ne postoji čarobni napitak već da se u sportu uspeh postiže požrtvovanim radom.
– Svi bi hteli da imaju neki tajni napitak koji pomaže šampionu. Tako nešto ne postoji kao bilo kakva tajna. Mnogo sportista smo čuli koji pričaju o velikom radu, a ja sam više pristalica pametnog rada i u mom slučaju je to funkcionisalo. Video sam mnogo šampiona koji su imali sličnosti sa mnom, ali na kraju dana moraš da pretvoriš svoj životni stil u tenis. Imam tim, ali se oslanjam na sebe i sam moram da donosim odluke na terenu. Mnoge stvari su važne i van terena, kao što su kvalitet sna, misli, okruženje… Sve to utiče kakvo izdanje imaš na terenu. Duga priča, ali s druge strane i prilično jednostavna – istakao je Novak Đoković.
Srećno sutra

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma nije se preračunao sigurno, on priča o aviobombama iz 1999.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znači 37. gs finale sa samo 32 godinealan_kardec je napisao/la: ↑13 jul 2024, 14:17Ma nije se preračunao sigurno, on priča o aviobombama iz 1999.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sutra nema kise najvljeno fino i suncano vrijeme, znaci onako kako treba da bude na najvecem turniru na svijetu
Tacno je sve islo na to da cemo gledati reprizu lanjskog finala, nadati se opet epskom finalu
Tacno je sve islo na to da cemo gledati reprizu lanjskog finala, nadati se opet epskom finalu
- BiHSportman
- Kontakt:

Da ne bude da vam nisam rekao.

Jel to se nadas kiši sutra

Sunčano će biti i lagani povjetarac, ako je vjerovati prognozi.
Međutim fakat nisam siguran ima li Alcaraz u sebi to da opet Novaka pobijedi u borbi na servisu i returnu. Ako uđe u loš mode, a ovaj u svoj, moglo bi biti školovanje sa kamatom.
Ne bi trebao zakazati na mentalno-fizičkom planu, ima iskustvo pobjeda jako teških mečeva na slemovima, ali ovo su ipak drugi uvjeti. Dokazao je da može dobiti, ali crne rupe se mogu tolerisati protiv svakoga osim Novaka. I kladionice su ga dobro stavile u status autsajdera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.