Cekaj, odakle ovi postovi na moj racun? Ne kontam. Jel ti se svidja breskvica pa si se upecao ili?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Re: Re: Chat
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Je li se kad kome desilo da kad nesto vidi ili kad o necemu misli da mu to iskace kao reklama negdje na mrezi? Razumijem kad pricas o necemu ili kad trazis nesto na googleu ili posebno kad si u fazi da nesto zelis kupiti, ali kod mene nije jednom bila situacija da mi iskacu reklame kad mislim o necemu ili vidim...kako li je to moguce?
-
19vendetta87
- Kontakt:
5G, sigurno si vakcinisan protiv koroneSheyi je napisao/la: ↑13 jul 2024, 19:01Je li se kad kome desilo da kad nesto vidi ili kad o necemu misli da mu to iskace kao reklama negdje na mrezi? Razumijem kad pricas o necemu ili kad trazis nesto na googleu ili posebno kad si u fazi da nesto zelis kupiti, ali kod mene nije jednom bila situacija da mi iskacu reklame kad mislim o necemu ili vidim...kako li je to moguce?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja sam tako jednom razmišljao o životu u Sjevernoj Koreji, i odmah ujutro otvorim tiktok i izlaze mi propagandni uradci od nekog sjevernokorejskog vladinog računaSheyi je napisao/la: ↑13 jul 2024, 19:01Je li se kad kome desilo da kad nesto vidi ili kad o necemu misli da mu to iskace kao reklama negdje na mrezi? Razumijem kad pricas o necemu ili kad trazis nesto na googleu ili posebno kad si u fazi da nesto zelis kupiti, ali kod mene nije jednom bila situacija da mi iskacu reklame kad mislim o necemu ili vidim...kako li je to moguce?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nema potrebe da tripujete, skoro da ne postoje šanse da ste targetirani kao individua (ne jer je nemoguće, nego zato što se ne isplati).
Sve to je rezultat ogromnog broja različitih faktora.. u suštini - samo dobar marketing, ništa drugo.
Sve to je rezultat ogromnog broja različitih faktora.. u suštini - samo dobar marketing, ništa drugo.
The saddest thing in life is wasted talent.
- Marsal
- Kontakt:
Suosjećam, danas sam bio cijeli dan na otvorenom na baušteli. Maloprije se vratio kući, trenutno čekam red za kupanje.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Vozio se kuci i mislio o nekoj masini sto sam trebao kupiti i kad sam dosao kuci na ig mi reklame o tome izbacujeSheyi je napisao/la: ↑13 jul 2024, 19:01Je li se kad kome desilo da kad nesto vidi ili kad o necemu misli da mu to iskace kao reklama negdje na mrezi? Razumijem kad pricas o necemu ili kad trazis nesto na googleu ili posebno kad si u fazi da nesto zelis kupiti, ali kod mene nije jednom bila situacija da mi iskacu reklame kad mislim o necemu ili vidim...kako li je to moguce?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- GermanyUnderground
- Kontakt:
Koliku platu ima prosječan radnik u BHTelecomu?
- VensanKasel
- Kontakt:
Sad će ti @Marsal objasniti .GermanyUnderground je napisao/la: ↑13 jul 2024, 20:30Koliku platu ima prosječan radnik u BHTelecomu?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Koja je poenta ovih samouslužnih kasa u BBI kad nikad ne rade
Mora da si prvo vidio reklamu al nisi obracao paznju. Sigurno random bacali reklame i ti poceo razmisljati o njimaSheyi je napisao/la: ↑13 jul 2024, 19:01Je li se kad kome desilo da kad nesto vidi ili kad o necemu misli da mu to iskace kao reklama negdje na mrezi? Razumijem kad pricas o necemu ili kad trazis nesto na googleu ili posebno kad si u fazi da nesto zelis kupiti, ali kod mene nije jednom bila situacija da mi iskacu reklame kad mislim o necemu ili vidim...kako li je to moguce?
Kakav agregat imas? Jer gore u Minnesoti nestane struje kad su teske zime. Neam struje vec 6i dan, uzeo ovaj agregat sto sam naso (raja pokupovala jebga), 3500 running watts, radi k'o doxa, frizider, svijetla, tv, fan, klima, masina za ves, sve fercera a ne trosi puno, 4 gallona za 12 sati (zavisno sta mi je sve ukljuceno).
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nemam. Ne znam da nam je ikad nestalo struje vise od 2-3 sata.alemsa je napisao/la: ↑13 jul 2024, 21:34Kakav agregat imas? Jer gore u Minnesoti nestane struje kad su teske zime. Neam struje vec 6i dan, uzeo ovaj agregat sto sam naso (raja pokupovala jebga), 3500 running watts, radi k'o doxa, frizider, svijetla, tv, fan, klima, masina za ves, sve fercera a ne trosi puno, 4 gallona za 12 sati (zavisno sta mi je sve ukljuceno).
6 dana jbt? Moracu pogledati da uzmem nesta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.