BH klubovi u Evropi 24/25

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

zaostrog
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 24/25

Post Postao/la zaostrog » 13 jul 2024, 02:06

Za državni koeficijent bi bilo fantastično da nekako svi iščupaju prolaz dalje.

Latvijci se direktno kolju s Faranima, i to je dobro. I dalje im je svima težak žrijeb, osim jednog para. U svakom slučaju, povoljno. Finci su isto u ****, a jedino Island ima povoljan žrijeb dalje, mada bi mogli poispadati. Irci su polovični, još izvukli Gibraltarce, ali u 2. kolu imaju haman pa užasan. Niko od ovih neće skupiti Bog zna puno bodova.

Najveći problem za sada je Kosovo, koje ima lagane protivnike, dobro stoji. Odnosno, ukoliko Sarajevo ostvari još barem 0-2-1, Velež 0-1-2, Zrinjski recimo 2-1-1, te Borac 2-0-3, a što ne mislim da je nerealno (čak može i više), siguran sam da ćemo biti 35. na listi. To nam još ne donosi puno, ali bliže smo. Za 33. mislim da nam treba više od 1.000 na ovo (odnosno, da Sarajevo recimo prođe i Aktobe i Trnavu, da Velež i dalje prođe Andorce, da Zrinjski možda čak i dvije prepreke preskoči, a i Borac dogura možda i do grupa).

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 13 jul 2024, 05:53

Marko1905 je napisao/la:
12 jul 2024, 13:47
fks74 je napisao/la:
12 jul 2024, 12:21
RollingPaper je napisao/la:
12 jul 2024, 09:22

Nisu nikad u historiji dozvolili nijedan takav simbol da se stavlja na dresove. Pa odma bi htjeli i Jevreji za svoje holokauste, Srbi bi trazili za Jasenovac, pa bi Hrvati trazili za Blajburg itd.
Zar nisu u Blajburgu ustaše zijanile ?
Pa ako u ustaše računaš i stare žene i djecu,bolesnike i ranjenike iz bolnica onda jesu.A i oni koji su bili stvarno ustaše su trebali valjda prvo biti osuđeni da bi bili kažnjeni ali se zločincu iz Kumrovca žurilo da ih pobije što prije i bez suđenja.
Znam da će se javiti cotini sljedbenici ,samo ću napisati jedan primjer koji je zadokumetovan i dokazan : “Huda jama” ,na granici Slovenije i Austrije ,više od 1400 većinom živih ljudi zazidani u rudniku i ostavljeni da živi skapavaju pod zemljom.Još je na sotine takvih većih i manjih jama od Blajburga do Makedonije.
Pa ti si ziv primjer da nisu svi pobijeni :mrgreen: Nije ih pobio Drug Tito,nego hrvatski i slovenski partizani :mrgreen:
Btw u Hudoj jami su pravedno kaznjeni Kocevski Njemci i ostali domaci izdajnici iz Slovenije,nije tu bilo ustasa. :mrgreen:
Odluka UEFE za slucaj sa Sarajevom je potpuno ispravna. Politici nije mjesto u sportu.

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 13 jul 2024, 10:52

zaostrog je napisao/la:
13 jul 2024, 02:06
Za državni koeficijent bi bilo fantastično da nekako svi iščupaju prolaz dalje.

Latvijci se direktno kolju s Faranima, i to je dobro. I dalje im je svima težak žrijeb, osim jednog para. U svakom slučaju, povoljno. Finci su isto u ****, a jedino Island ima povoljan žrijeb dalje, mada bi mogli poispadati. Irci su polovični, još izvukli Gibraltarce, ali u 2. kolu imaju haman pa užasan. Niko od ovih neće skupiti Bog zna puno bodova.

Najveći problem za sada je Kosovo, koje ima lagane protivnike, dobro stoji. Odnosno, ukoliko Sarajevo ostvari još barem 0-2-1, Velež 0-1-2, Zrinjski recimo 2-1-1, te Borac 2-0-3, a što ne mislim da je nerealno (čak može i više), siguran sam da ćemo biti 35. na listi. To nam još ne donosi puno, ali bliže smo. Za 33. mislim da nam treba više od 1.000 na ovo (odnosno, da Sarajevo recimo prođe i Aktobe i Trnavu, da Velež i dalje prođe Andorce, da Zrinjski možda čak i dvije prepreke preskoči, a i Borac dogura možda i do grupa).
Plus dodaj da se nama briše najveći koeficijent sllijedeće sezone od država oko nas, zato moramo over sezone što više bodova skupiti.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jul 2024, 13:03

Valjda bude 2 1 0 i u revanšu ili barem 1 2 0 + Zrinjski koji je favorit kolo poslije ovog. Mogla bi biti solidna godina u Europi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 jul 2024, 13:11

Najvise me strah Veleza da ne ispadnu jer nisu ni u Sarajevu bili uvjerljivi do sredine drugog poluvremena. Ali eto uzet cemo u obzir da je prva utakmica mog imenjaka na klupi Veleza :mrgreen:

Borac ocekujem prolaz. Ovim fale 2 igraca zbog crvenih, a i tarabe su bili u BL. Ako gledamo samo fudbal na toj utakmici, zasluzeno ih je Borac dobio. Jos se bune na faule i zute, a imali duplo vise faulova od Borca. Jedino sta ih moze syebati je docek i igra domacina na noz. Ovo ostalo je sve na strani Borca.

Sarajevo puno toga rijesilo u Kazahstanu. Mislim da prolaze uz navijace. Cak mislim da im nece ni u revansu Aktobe gol dati. Zekic je majstor za umrtviti igru i igrati na rezultat.

Zrinjski je protiv bilo kojeg od ova 2 tima favorit i trebaju proci pretkola u kojima su nositelji. Naravno ako ne dobiju nekog bas jakog nenositelja u trecem pretkolu, gdje ce nadam se biti.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 13 jul 2024, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 jul 2024, 13:14

Može ova godina itekako biti dobra. Prvo Sarajevo ima fine šanse da izbaci Aktobe pa se potući i sa Spartakom. Ako prođemo ta dva kola u 3. smo nosioci.

Borac velike šanse ima za drugo kolo gdje realno ispada ali ide u 3. EL. Ko ga tu čekam nemam pojma ali opet imaju minimalno PO KL ako samo prođu ovo prvo kolo.

Zrinjski isto prolazi lagano a nadati je se da može i u 3. izvući nekog laganog protivnika.

Velež prolazi dalje ali ispadaju u 2.

Sve u svemu mislim da možemo imati 3 predstavnika u 3. kolu u Europi. A Sarajevo i Zrinjski uz malo sreće i do PO pogotovo Sarajevo ako izbaci Spartak u 2. pretkolu ima otvoren put za PO. Dok Borac mislim da će svakako igrati PO KL.

Za Zrinjski stvarno nemam pojma koga mogu izvući u 3. Ali se nadam da će i oni doći do PO.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 13 jul 2024, 13:32

H8Z7 je napisao/la:
13 jul 2024, 13:14
Može ova godina itekako biti dobra. Prvo Sarajevo ima fine šanse da izbaci Aktobe pa se potući i sa Spartakom. Ako prođemo ta dva kola u 3. smo nosioci.

Borac velike šanse ima za drugo kolo gdje realno ispada ali ide u 3. EL. Ko ga tu čekam nemam pojma ali opet imaju minimalno PO KL ako samo prođu ovo prvo kolo.

Zrinjski isto prolazi lagano a nadati je se da može i u 3. izvući nekog laganog protivnika.

Sve u svemu mislim da možemo imati 3 predstavnika u 3. kolu u Europi. A Sarajevo i Zrinjski uz malo sreće i do PO pogotovo Sarajevo ako izbaci Spartak u 2. pretkolu ima otvoren put za PO. Dok Borac mislim da će svakako igrati PO KL.

Za Zrinjski stvarno nemam pojma koga mogu izvući u 3. Ali se nadam da će i oni doći do PO.
Cekaj prvo da zavrsimo prvo kolo i da ekipe prodju, mi vec kombinujemo ko nam dolazi u grupe a nismo jos nista prosli. Ajmo realno pricati, rezultati prvog pretkola su dobri ali moglo je biti i drugacije.
Kao prvo Borac je dobio 1:0 i to jedva, cijelo drugo poluvrijeme s igracem vise ali opet ce ovima faliti 2-3 standardna igraca i nadam se nekom remiju.
Sarajevo ostvarilo fantastican rezultat ali ruku na srce moglo je biti i 3:0 za Aktobe, pogodili su deset puta okvir gola tako da ja ne bih Aktobe tek tako otpisivao za uzvrat.
Velez katastrofa, sa Andorcima su strijepili do zadnjeg momenta sta ce biti i veliko je pitanje da li prolaze uopste u 2 pretkolo.

Ako se sve poslozi i prodju sve ekipe mislim da Velez ispada odmah jer su bas tanki.
Sto se tice Borca iako ispadnemo od PAOK-a, idemo u trece pretkolo lige evrope gdje nismo nosioci ali ekipe koje su tamo nosioci su smijesne i nisu nista bolji od nas (svi osim Steaue), ali valjda necemo njih bas izvuci :D

Sarajevo ide na Spartaka koji je po meni mozda i slabiji protivnik od Aktobe, jer su se jedva izborili za mjesto u Evropi, na pripremama su igrali bas lose tako da treba tu traziti sansu.
Zrinjski se polako uigrava, gledao sam utakmice na pripremama ispocetka su lose izgledali a recimo protiv Zorye su vec bili sasvim ok tako da realno od Zrinje se moze i najvise ocekivati jer su najorganizovanija ekipa u ligi.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 13 jul 2024, 13:47

delko je napisao/la:
13 jul 2024, 13:32
H8Z7 je napisao/la:

Cekaj prvo da zavrsimo prvo kolo i da ekipe prodju, mi vec kombinujemo ko nam dolazi u grupe a nismo jos nista prosli. Ajmo realno pricati, rezultati prvog pretkola su dobri ali moglo je biti i drugacije.
Kao prvo Borac je dobio 1:0 i to jedva, cijelo drugo poluvrijeme s igracem vise ali opet ce ovima faliti 2-3 standardna igraca i nadam se nekom remiju.
Sarajevo ostvarilo fantastican rezultat ali ruku na srce moglo je biti i 3:0 za Aktobe, pogodili su deset puta okvir gola tako da ja ne bih Aktobe tek tako otpisivao za uzvrat.
Velez katastrofa, sa Andorcima su strijepili do zadnjeg momenta sta ce biti i veliko je pitanje da li prolaze uopste u 2 pretkolo.

Ako se sve poslozi i prodju sve ekipe mislim da Velez ispada odmah jer su bas tanki.
Sto se tice Borca iako ispadnemo od PAOK-a, idemo u trece pretkolo lige evrope gdje nismo nosioci ali ekipe koje su tamo nosioci su smijesne i nisu nista bolji od nas (svi osim Steaue), ali valjda necemo njih bas izvuci :D

Sarajevo ide na Spartaka koji je po meni mozda i slabiji protivnik od Aktobe, jer su se jedva izborili za mjesto u Evropi, na pripremama su igrali bas lose tako da treba tu traziti sansu.
Zrinjski se polako uigrava, gledao sam utakmice na pripremama ispocetka su lose izgledali a recimo protiv Zorye su vec bili sasvim ok tako da realno od Zrinje se moze i najvise ocekivati jer su najorganizovanija ekipa u ligi.
Dosta stvari si pogodio, ali hajdemo redom.
Sarajevo je moglo i izgubiti ali na sreću nismo, imamo pozitivan rezultat i igramo kući gdje ćemo igrati ispred cca 15 do 20k naših navijača, znamo kakvi su a ma klupi imamo dobrog trenera, uvidio je kakvi su i zna šta možemo očekivati od njih. Ništa nije gotovo ali će biti potpuno drugačije nego tamo. Istog sam mišljenja da je Spartak slabiji protivnik od Aktobea, ali u slučaju prolaska u 3. pretkolo preuzimamo njihov koeficijent pa ćemo biti nosioci u 3.

Borac nisam gledao nisam bio u prilici pa ne znam, ali njima nedostaju dva igrača iz prve postave, vi imate rezultat a i čitavi ste. Biti će tvrda utakmica ali ćete ih proći. Drugo kolo već računam da ste ispali bez ljutnje ikakve. Sad sam se sjetio da si jučer napisao protiv koga možete igrati u 3. pretkolu, samo Steaua je jak protivnik ali ni ostali nisu mačiji kašalj, ozbiljnim pristupom možete proći u PO EL tako da već imate grupu KL.

Zrinjski stvarno nemam pojma koga mogu očekivati u 3. pretkolu, ali drugo prolaze pa Velšani dobili Bravo koga god da dobiju idu dalje. Uz dozu sreće mogu i oni 3. proći.

Velež max. ovo prolazi i završavaju priču u Europi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 13 jul 2024, 15:35

delko je napisao/la:
13 jul 2024, 13:32
H8Z7 je napisao/la:

Dva puta su pogodili okvir gola. Dva, 2,Two,Zwai,Duo. Pusti se mitomanije. Mada ljudi su bolji od nas i apsolutni su favoriti na Koševu. Negdje 70-30 za njih. No,uz malo sportske srece ,poneku kontru,moze se proci. Vi ste kriticni,sto se tice prolaza. Bolji ste igracki od onih kostolomaca. Steta sto je tekma otisla u ostrinu i politiku. Ne dajte se prepasti tamo,izdrzati provokacije ,kako fizicke,tako verbalne i od strane igraca,sluzbenih lica a i publike i prolaz nije upitan.
Velez sigurno prolazi,uzece one amatere pet razlike tamo. Mada na koga idu,pitanje je ,da li se isplati prolaziti. Ubice ljudi jedno lijepo sjecanje i jedan mit,koji je mogao zivjeti za generacije koje dolaze.
Squadra della ustascia ne bih komentarisao. Zelim im samo dugu bolest i tesku smrt :mrgreen:

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 13 jul 2024, 16:01

Sarajevo nadam se da prolaze na Kosevu, Borac x realnost, Velez tesko da ce se ponovit igra sa Grbavice.
Gledam nesto za nositeljstvo Zalgiris nositelj u svakom pretkolu konferencijske :crazy:

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 13 jul 2024, 19:55

Gledajući prve utakmice rekao bih da je borac 60:40, a Paok je nemoguća misija, sve ostalo zavisi od žrijeba. Sarajevo je i dalje 50:50, s tim da ova Trnava nije bolja od Aktobea, čak šta više...Velež ako prodje lažne špance bit će dobro, a AEK se neće ponoviti. Zrinjski ima finu šansu za prolaz dalje.

Trenutne prognoze:

Velež 2 kolo
Sarajevo, Zrinjski, Borac plej off CL

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 14 jul 2024, 03:48

Sretno jedinom BH predstavniku u Europi, FK Sarajevu.
Ove 3 politicke igracke nisu fudbalski/nogometni klubovi.

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 14 jul 2024, 08:37

Aktobe je ima par šansi I nije htjela lopta u gol. E sad šta ako ih otčepi na Koševu?

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 14 jul 2024, 10:28

Antikloc je napisao/la:
13 jul 2024, 05:53
Marko1905 je napisao/la:
fks74 je napisao/la:
12 jul 2024, 12:21

Zar nisu u Blajburgu ustaše zijanile ?
Pa ako u ustaše računaš i stare žene i djecu,bolesnike i ranjenike iz bolnica onda jesu.A i oni koji su bili stvarno ustaše su trebali valjda prvo biti osuđeni da bi bili kažnjeni ali se zločincu iz Kumrovca žurilo da ih pobije što prije i bez suđenja.
Znam da će se javiti cotini sljedbenici ,samo ću napisati jedan primjer koji je zadokumetovan i dokazan : “Huda jama” ,na granici Slovenije i Austrije ,više od 1400 većinom živih ljudi zazidani u rudniku i ostavljeni da živi skapavaju pod zemljom.Još je na sotine takvih većih i manjih jama od Blajburga do Makedonije.
Pa ti si ziv primjer da nisu svi pobijeni :mrgreen: Nije ih pobio Drug Tito,nego hrvatski i slovenski partizani :mrgreen:
Btw u Hudoj jami su pravedno kaznjeni Kocevski Njemci i ostali domaci izdajnici iz Slovenije,nije tu bilo ustasa. :mrgreen:
Odluka UEFE za slucaj sa Sarajevom je potpuno ispravna. Politici nije mjesto u sportu.
Ispričavam se ostalima,nije ovo mjesto za ovakvu temu ,ali moram da odgovorim ovom komunjarskom jazavcu koje mu je smješna ljudska muka i podržava zvjerstva koja su učinjena bez suda i suđenja i na nevinim ljudima.On i njemu slični Tzv. antifašisti sa ovakvim izjavama i razmišljanjima su u stvari veći fašisti i od ustaša i četnika zajedno.
Vrlo smješno , kažeš pravedno kažnjeni?? Kako bilo ko može biti pravedno kažnjen bez suđenja i živ zakopan.Po troje svezani i jedno upucano u glavu a drugo dvoje gurnuto živo u jamu.Sve sto sam napisao je dokazano u istrazi a ti očito po staroj udbaškoj metodi (vjerovatno ti je otac ili dedo bio njihov kadar pa ih braniš) ponavljaš laž dok ne postane istina.Za tvoju informaciju Mehmedalija Alić iz Srebrenice ,čovjek koji je preživio pokolj u Srebrenici i tamo izgubio pola obitelji ,je vodio iskapanja u Hudoj jami .Pročitaj njegove izjave bit će ti puno jasnije papčino.
Volim Mostar pa makar i vaki

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 14 jul 2024, 10:38

Da nije bilo komunista i Tite danas ne bi postojala niti Hrvatska niti Hrvati.

NDH je bila nesposobna organizacija, kojoj je bilo pitanje vremena kada ce nestati, sta vise nikad ne bi ni postojala da nije bilo Talijana i Njemaca.

Prostor Hrvatske bi danas bio podijeljen između Talijana i Mađara.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 14 jul 2024, 11:06

Marko1905 je napisao/la:
14 jul 2024, 10:28
Antikloc je napisao/la:
Marko1905 je napisao/la:

Ispričavam se ostalima,nije ovo mjesto za ovakvu temu ,ali moram da odgovorim ovom komunjarskom jazavcu koje mu je smješna ljudska muka i podržava zvjerstva koja su učinjena bez suda i suđenja i na nevinim ljudima.On i njemu slični Tzv. antifašisti sa ovakvim izjavama i razmišljanjima su u stvari veći fašisti i od ustaša i četnika zajedno.
Vrlo smješno , kažeš pravedno kažnjeni?? Kako bilo ko može biti pravedno kažnjen bez suđenja i živ zakopan.Po troje svezani i jedno upucano u glavu a drugo dvoje gurnuto živo u jamu.Sve sto sam napisao je dokazano u istrazi a ti očito po staroj udbaškoj metodi (vjerovatno ti je otac ili dedo bio njihov kadar pa ih braniš) ponavljaš laž dok ne postane istina.Za tvoju informaciju Mehmedalija Alić iz Srebrenice ,čovjek koji je preživio pokolj u Srebrenici i tamo izgubio pola obitelji ,je vodio iskapanja u Hudoj jami .Pročitaj njegove izjave bit će ti puno jasnije papčino.
A vidi humaniste ,nisam ga prepoznao :mrgreen: Gdje su vama sudjenja bila od 1941 do 1945 ?? Gdje su sudjenja za zrtve Jasenovca,za Jevreje Sarajeva ,za zrtve Maxa Luburica ?? Gdje su bila sudjenja kad su Njemci pola Slovenije raselili i potrpali u logore ??
Dosla maca,cao,cao :mrgreen: Sto bi stara komunisticka izreka rekla - Dubina misli ,jednog fasiste se mjeri iskljucivo metkom :mrgreen:
Da ,se vratimo na temu,dodji u Sarajevo,protiv Aktobea,da vidis sta je utakmica i sta je atmosfera,jednom u zivotu :mrgreen:

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 14 jul 2024, 19:42

Antikloc je napisao/la:
14 jul 2024, 11:06
Marko1905 je napisao/la:
14 jul 2024, 10:28
Antikloc je napisao/la:

A vidi humaniste ,nisam ga prepoznao :mrgreen: Gdje su vama sudjenja bila od 1941 do 1945 ?? Gdje su sudjenja za zrtve Jasenovca,za Jevreje Sarajeva ,za zrtve Maxa Luburica ?? Gdje su bila sudjenja kad su Njemci pola Slovenije raselili i potrpali u logore ??
Dosla maca,cao,cao :mrgreen: Sto bi stara komunisticka izreka rekla - Dubina misli ,jednog fasiste se mjeri iskljucivo metkom :mrgreen:
Da ,se vratimo na temu,dodji u Sarajevo,protiv Aktobea,da vidis sta je utakmica i sta je atmosfera,jednom u zivotu :mrgreen:
Druze aklocu, ti nikako da pravilno procitas postove ovog forumskog postovaoca lika i nedjela NDH-a ... ne misli on na svoje heroje, idole, dokazane ratne monstrume Pavelica, Luburica, Tudzmana vec na njihove familije, strine, amidze, dajdze, tetkove koji su samo godinama (p)odrzavali njihovu monstruoznost i ni po cemu nisu zasluzili da budu ikako kaznjeni ... mozda koja vaspitna indijanska vatra i kec iz vladanja na polugodistu i to je to ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 14 jul 2024, 20:54

Sarajevo ako treba da strepi od revansa sa Aktobe i da se boji ovih slovaka (cini mi se )neka onda odma predaju i da ne igraju onda dzaba, ako ce nam takva dva tima bit wauu o kakvim se onda "grupama "prica.

Zelim da vjerujem da je Velez samo imao los dan i nista vise, u sledecem kolu 80 posto ispadaju svakako(realno).
Grom nece dva puta u isto mjesto :mrgreen:

Borac je na 50-50 i uz ozbiljan pristup mogu proci, sta reci za Paok....

Skim igra Zrinja uopste prve dvije nisam upratio ocam :mrgreen:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 14 jul 2024, 20:57

FKBilder je napisao/la:
14 jul 2024, 20:54
Sarajevo ako treba da strepi od revansa sa Aktobe i da se boji ovih slovaka (cini mi se )neka onda odma predaju i da ne igraju onda dzaba, ako ce nam takva dva tima bit wauu o kakvim se onda "grupama "prica.

Zelim da vjerujem da je Velez samo imao los dan i nista vise, u sledecem kolu 80 posto ispadaju svakako(realno).

Zasto mislis da strepimo i da se bojimo ?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 jul 2024, 20:57

FKBilder je napisao/la:
14 jul 2024, 20:54

Pobjednik meca Bravo Ljubljana-Connah's Quay (Wales). Connah's dobio prvi mec u Ljubljani 1-0.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.