Bolesnici..
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Al da nijedan osudi i napise nesto protiv njihove narkomanije, nego svako malo dodju ovdje kukaju i naprave zrtvu od sebe. Klasika

Jos ovaj pise “sa kim dijelimo grad”, kakve hinje i pokusaji spina, internet im je bukvalno sve

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Ostro osudjujemo rastjerivanje zemunskih cetalja i njihove brace sa grbavice na dan derbija!!!KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 jul 2024, 17:04Al da nijedan osudi i napise nesto protiv njihove narkomanije, nego svako malo dodju ovdje kukaju i naprave zrtvu od sebe. Klasika
Jos ovaj pise “sa kim dijelimo grad”, kakve hinje i pokusaji spina, internet im je bukvalno sve![]()
![]()
Sa kim oni dijele zrak, a oni prvi poceli sarat nicim izazvani. Kakvi ste vi degeni malo je reci.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Ili ne znaju ili se prave ludi, a mozda su i bas debili.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 jul 2024, 17:04Al da nijedan osudi i napise nesto protiv njihove narkomanije, nego svako malo dodju ovdje kukaju i naprave zrtvu od sebe. Klasika
Jos ovaj pise “sa kim dijelimo grad”, kakve hinje i pokusaji spina, internet im je bukvalno sve![]()
![]()
Smijesno da oni nekoga za nesto proizivaju a tribinu im vodi grupa protiv koje su saopstenja pisali, zbog koje na jednu domacu evropsku nisu isli, al kad te neko gazi na ulici onda ti dobro dodje grupa najobicnijih narkomana i placenika, bar su tako za njih govorili 2018 godine, mozda se nesto u međuvremenu promjenilo.

S kim mi sve zrak dijelimo u ovom gradu... Niko ovde da spomene 2 bombe bačene i da nešto kaže?
Četnici ovakvi onakvi, a isti im ti napravili klub, za vrijeme rata im klub pobjegao kod agresora i oni bio nekom nešto pričali
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Naravno da je ovaj grad otisao u neku stvar kad se tako medjusobno castite. Gdje ces nekoga cetnikom nazvati, a vazi za obje strane. Jeste zdravi jbt, saberite se malo. Ja ne volim strumfa u mahali vidjet, ali nije to cetnik. Cuj cetnik.
-
- Kontakt:
Sto posto. Kad vidim ove novije generacije kako se ponasaju i caste zlo mi bude. Tacno kupe one retardirane beogradske foloveNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jul 2024, 17:58Naravno da je ovaj grad otisao u neku stvar kad se tako medjusobno castite. Gdje ces nekoga cetnikom nazvati, a vazi za obje strane. Jeste zdravi jbt, saberite se malo. Ja ne volim strumfa u mahali vidjet, ali nije to cetnik. Cuj cetnik.
-
- Kontakt:
Standardni pitarski degeni i psovaci. Onaj Stojko neki dan Virtualu psuje "dijete u besici." Ja citam i ne vjerujem, da mi neko milion ponudi ne bih bio u stanju smisliti takvu psovku. Ima ovdje 5-6 ljudi za hospitalizacije, bez zajebancije. Uleti i poneki nas kreten, ne kazem i ne pravdam nista, ali ovo je stvarno jedan drugi nivo kod vas.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Strasan primitivizan jenkod nekoh ljudi. Vise za bolnice i posmatranja. Nevjerovatno na koji nivo se neki ljudi spustaju.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
A sta su po tvom misljenju oni koji se pobratime sa zemunskim cetnicima i koji ih dovedu u seher da skupa navijaju protiv Sarajeva???? Iste one cetnike koji na skoro svakoj utakmici velicaju djenerala drazu i ratka mladica i koji “pjevaju” noz, zica…NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jul 2024, 17:58Naravno da je ovaj grad otisao u neku stvar kad se tako medjusobno castite. Gdje ces nekoga cetnikom nazvati, a vazi za obje strane. Jeste zdravi jbt, saberite se malo. Ja ne volim strumfa u mahali vidjet, ali nije to cetnik. Cuj cetnik.
Ili se naoruza do zuba i ode napasti goloruke komsije koji se tek pocinju okupljati za neko gostovanje i ne nadaju se belaju, Sto je malo blaza varijanta od opkoljavnja grada i granatiranje civila!
Kako nazvati te gnjide? Za mene su oni gori cetnici od onih “pravih”. 100 puta gori!
Nije zaebancija, ozbiljno pitam i pitanje je postavljeno svima koji tako (ispravno) razmisljaju i pisu.
Kako zvati te “ljude” ????
Ne bi da se mijesam u ove teme izmedju vas, ali ne mozes brate dragi generalizovati sve navijace Zeljeznicara, radi odredjenog dijela koji je to uradio. Nisu svi takvi.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑13 jul 2024, 18:27A sta su po tvom misljenju oni koji se pobratime sa zemunskim cetnicima i koji ih dovedu u seher da skupa navijaju protiv Sarajeva???? Iste one cetnike koji na skoro svakoj utakmici velicaju djenerala drazu i ratka mladica i koji “pjevaju” noz, zica…NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jul 2024, 17:58Naravno da je ovaj grad otisao u neku stvar kad se tako medjusobno castite. Gdje ces nekoga cetnikom nazvati, a vazi za obje strane. Jeste zdravi jbt, saberite se malo. Ja ne volim strumfa u mahali vidjet, ali nije to cetnik. Cuj cetnik.
Ili se naoruza do zuba i ode napasti goloruke komsije koji se tek pocinju okupljati za neko gostovanje i ne nadaju se belaju, Sto je malo blaza varijanta od opkoljavnja grada i granatiranje civila!
Kako nazvati te gnjide? Za mene su oni gori cetnici od onih “pravih”. 100 puta gori!
Nije zaebancija, ozbiljno pitam i pitanje je postavljeno svima koji tako (ispravno) razmisljaju i pisu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MocMahale444
esselamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu.
Maksuz Selam za tobetija da dodje tobe aBd inshAllah.
Inace ce ga Allah kazniti.
Maksuz Selam za tobetija da dodje tobe aBd inshAllah.
Inace ce ga Allah kazniti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- svrakino1921
- Kontakt:
Stojko ne seri ziv bio. Vidim da ti je dedo bio cetnik, pa ga vlazis na njih non stop. Ne znam kako si uspio povezat napad izmedju navijaca sa granatiranjem civila. Gnjido !cetvrtomjesto je napisao/la: ↑13 jul 2024, 18:27A sta su po tvom misljenju oni koji se pobratime sa zemunskim cetnicima i koji ih dovedu u seher da skupa navijaju protiv Sarajeva???? Iste one cetnike koji na skoro svakoj utakmici velicaju djenerala drazu i ratka mladica i koji “pjevaju” noz, zica…NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jul 2024, 17:58Naravno da je ovaj grad otisao u neku stvar kad se tako medjusobno castite. Gdje ces nekoga cetnikom nazvati, a vazi za obje strane. Jeste zdravi jbt, saberite se malo. Ja ne volim strumfa u mahali vidjet, ali nije to cetnik. Cuj cetnik.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
- IsmirMirvic
Re: Premijer liTga BiH - aktuelno
Pustimo se takvih gluposti. Takmicite se u dobru!
Mirva, dje su insajderske? Skapasmo.
- IsmirMirvic
Ako mislite na vas club, bice dosta vijesti dobrih za vas do pocetka seasone. Trenutno pregovarate sa odlicnim napadacem iz jedne balticke drzave, kao i sa lijevim bekom koji je afirmaciu stekao u BiH. I sa jednim krilom. Ne znam dokle je sa dogovorima, ali vjerujem da ce biti jos pojacanja u svim clubovima pa i vasem. Pred pocetak je najprometnije.
Vrati nam se na temu neće te više Surreal dirati,i meni je "prijetio" da mu se "javim" na tribini
Kolega desetaru, pošto su te izradili ovi mostarci ako želiš ja ču te počastiti kartom za uzvratnu utakmicu prvog kola kvalifikacija za KL između FK Sarajevo- Aktobe na Olimpiskom stadionu Asim Ferhatović Hase.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 33 gosta.