S24 bez razmišljanja
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Prije par dana sam se isto dvoumio izmedju 24 Ultra - 15 Pro Max i odlucio se za ovaj drugi cisto da i iPhone vec jednom isprobam. Mada sudeci po recenzijama koje sam gledao S24 Ultra ga dere u svemu a jos je i jeftiniji. Inace zadnje 4 godine sam koristio Samsung Note 20 Ultra koji je riknuo nakon sto mu je na bazenu ljepilo popustilo i voda usla

100% sportski i krajnje opušten potpis
Ja bih radije uzeo 14 pro nego 15 obicnu. Sramota je u 2024 sto izbacuju telefone sa 60hz refresh rate.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uzmi apple care+ i miran si što se toga tičeRiNo je napisao/la: ↑12 jul 2024, 06:20Prije par dana sam se isto dvoumio izmedju 24 Ultra - 15 Pro Max i odlucio se za ovaj drugi cisto da i iPhone vec jednom isprobam. Mada sudeci po recenzijama koje sam gledao S24 Ultra ga dere u svemu a jos je i jeftiniji. Inace zadnje 4 godine sam koristio Samsung Note 20 Ultra koji je riknuo nakon sto mu je na bazenu ljepilo popustilo i voda uslaa bio je fakat vrhunski uredjaj, i mogao sam ga komotno jos godinama koristi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nije sramota 60hz već cijena istog.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...

Fala momci na odgovorima neko sam ko koristi android jako dugo mislim da cu ostati na istom tj s24 telefon mi je OK izbor 

Arsenal All The Way !
Hajde da ti s Pixelom 8 malo ubacim crva, dok Samsung u flagshipove ubacuje Exynose nikad ih nikom necu preporuciti, uz fakat sramotu Applea da stedi na ekranima za non-Pro modele ja bih radije i takvog Pixela po cijenu malo slabije baterije nego Samsunga s vjerovatno slabijim prijemom signala i baterijom koja opet nije za neku pohvalu
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ne kuhaj i ovako gledam tel odavno cak sam jedno vrijeme se lozio na onaj redmi note 13pro + 5g ....
Dacu malo jos fore ipak krajnjoj odluci
Dacu malo jos fore ipak krajnjoj odluci
Arsenal All The Way !
Samsung A55 gdje najjeftinije za keš uzeti?
- GermanyUnderground
- Kontakt:
Pa jesil dao dozvolu aplikaciji da ti pristupi fotografijamaGermanyUnderground je napisao/la: ↑13 jul 2024, 23:54
A sto me handri ovo u pm, na viberu ne mogu poslati niti jednu jedinu sliku koju sam ja fotkao, samo ove bezvezne downloade ,ima li rijesenja za ovo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Ima li ko Samsung A55 ??
Zanima me jel se bas primjete puno okviri oko ekrana i kakva je baterija ? I prijem wifi signala?
Da li je 350 eur previse za njega ?
Kamera brzina podrška manje vise....
Zanima me jel se bas primjete puno okviri oko ekrana i kakva je baterija ? I prijem wifi signala?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mob koji zadovoljava sve, sve je dobro, od performansi, ekrana, baterije, kamere itd. Za te novce se dobije dosta i vrijedi sigurno tih para, okviri oko ekrana se ne primjete, ali ergonomija mu je najslabija strana jer ga ima u širinu, i meni dizajnom nije zanimljiv mobitel. To bi mu našao kao minus uz sporo punjenje i nedolazak punjača u paketu, pa ako ti nije bitno možeš slobodno uzeti. Meni lično dizajn i kako mob leži u ruci mi je prva stavka.feniksptica je napisao/la: ↑15 jul 2024, 12:11Ima li ko Samsung A55 ??
Zato bi meni za te pare zanimljiviji izbor bio Honor 90, jer je ergonomski puno bolji lakši i tanji, a ima i puno brže punjenje i punjač u paketu, a i softver mi je zanimljiviji od Samsungovog.
Ako se jos dvoumis definitivno uzmi Samsung, ovaj iPhone je smijesan telefon fakat ne razumijem hype oko njega
Da dosta sam se dvoumio ali ipak ostajem na samsungu S serije ...

Arsenal All The Way !
Da li slučajno neko ima ikakvog iskustva sa Nothing Phone (2a je model koji me zanima)?
Nad Zenicom nebo se pali
i bezbrojni dimnjaci se dižu
iz čelika, vatre i dima
sad Zenica nov život gradi
i bezbrojni dimnjaci se dižu
iz čelika, vatre i dima
sad Zenica nov život gradi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne svidja ti se telefon ili ios
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.