FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Hajde Dado sarni poseri se po velikim navijacima s teme...buđole..
Ali nam je maler ovaj Zlatibor, prošle godine nam isto otkazana tamo prijateljska utakmica (tad zbog vremenskih prilika), pa smo zbog toga odigrali i tada samo jednu pripremnu tamo.
- gegenpressing
- Kontakt:
Trebali smo u Italiju,ali smo dali riječ prošle godine da ćemo kod njih da ih ispoštujemo(jer su nas prošlog ljeta ubacili na foru),jbg
A i ovi arapski mazlumi javili u petak da hoće sutra da igraju.
Brohra ribo se...
Od pripremnih imamo još Zrinjski u Mostaru sad u četvrtak (što je ujedno i generalka Zrinjskog) i 26. jula mi isto imamo generalku. Kontam bil' se mogla još jedna pripremna ubaciti.gegenpressing je napisao/la: ↑14 jul 2024, 10:17Trebali smo u Italiju,ali smo dali riječ prošle godine da ćemo kod njih da ih ispoštujemo(jer su nas prošlog ljeta ubacili na foru),jbg
A i ovi arapski mazlumi javili u petak da hoće sutra da igraju.

-
- Kontakt:
Daj Boze drug ovo za sad je katastrofa, a i igraci koji dodju a ne prodju pripreme sa ekipom ne znam koliko su pojacanja, pola godine ga cekas da pocne nesto igrat.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑13 jul 2024, 22:00Bojudaosinebu je napisao/la: ↑13 jul 2024, 21:53Nemoj plakat doveli smo Husu i Djorica i jos 3 poluamatera ne treba nam santos imamo boljih krila. Seljacka prica posto ti neko klepi igraca onda fol da placem za santosom![]()
Opusti se prika idu pojacanja do pocetka prvenstva.
Idu pojačanja, ali još gora od ovih do sad što su došla 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
A ko se to od ovih novopridoslih moze nazvati pojacanjem? Samo smo dopunili igracki kadar nakon raskida. Rekli su da se pregovara sa ozbiljnim imenima pa da vidimo ko su. Ovo do sada nije ni jedno ozbiljno ime sto smo potpisali, samo prosjecni igraci klubova koji su ispali iz ispodprosjecne lige.Hansestadt je napisao/la: ↑14 jul 2024, 13:57Nemoj zezati, i to zahtjeva odredjenu kreativnost, valja naci manje zvucnija pojacanja![]()
-
- Kontakt:
Idu oslabljenja

Ebo majku, odu jedni, dodje samo druga garnitura istih. Slijedi jos jedna sezona "stabilizacije".
Pročepit će negdje.
Irfoni insajder ima najjace prebačaje i promjene raspolzenja
Jedan dan vrti sa bombama
Drugi dan pak
Jedan dan vrti sa bombama

Drugi dan pak

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
e jbg, ako nisi skontao da se zezam u vezi famoznih pojacanja onda ne znam....Yanichar je napisao/la: ↑14 jul 2024, 14:20A ko se to od ovih novopridoslih moze nazvati pojacanjem? Samo smo dopunili igracki kadar nakon raskida. Rekli su da se pregovara sa ozbiljnim imenima pa da vidimo ko su. Ovo do sada nije ni jedno ozbiljno ime sto smo potpisali, samo prosjecni igraci klubova koji su ispali iz ispodprosjecne lige.Hansestadt je napisao/la: ↑14 jul 2024, 13:57Nemoj zezati, i to zahtjeva odredjenu kreativnost, valja naci manje zvucnija pojacanja![]()
Mi smo samo prosjecan ekipa u ovoj ligi, ne kontam kakva pojacanja zelite?Hansestadt je napisao/la: ↑14 jul 2024, 15:16e jbg, ako nisi skontao da se zezam u vezi famoznih pojacanja onda ne znam....Yanichar je napisao/la: ↑14 jul 2024, 14:20A ko se to od ovih novopridoslih moze nazvati pojacanjem? Samo smo dopunili igracki kadar nakon raskida. Rekli su da se pregovara sa ozbiljnim imenima pa da vidimo ko su. Ovo do sada nije ni jedno ozbiljno ime sto smo potpisali, samo prosjecni igraci klubova koji su ispali iz ispodprosjecne lige.Hansestadt je napisao/la: ↑14 jul 2024, 13:57
Nemoj zezati, i to zahtjeva odredjenu kreativnost, valja naci manje zvucnija pojacanja![]()
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Hoce li neki igrac biti pojacanje ce dokazati na terenu, igrajuci lopte. To je jedino mjerilo.
Da li ovi obecavaju, bas i ne, ali to ne znaci puno dok ne pocne liga. Vise puta se desavalo da dovedemo igraca za kojeg mislimo da ce biti pijacanje, a on krampa. Bilo je i kontra situacija.
Nama treba lijevi bek, mada i to zavisi od arapa i Mahmica odnosno planova za U21, barem jedan napadac i to starter ( to je pod obavezno ) i eventualno krilo u zavisnosti kakav je makedonac, vec spominjani Arap, ostaje li Hiros, hoce li se Sabic gurati na krilo ili sredinu terena.
U svakom slucaju imacemo dosta bolju klupu. To losa/dobra ekipa se dokazuje na terenu. Primjer su pijaCari iz prosle sezone, ekipa nako, a realno super odigrali. Posusje i Sloga takodjer. Ambalaza rotira, ne traba letjeti pred rudu.
Da li ovi obecavaju, bas i ne, ali to ne znaci puno dok ne pocne liga. Vise puta se desavalo da dovedemo igraca za kojeg mislimo da ce biti pijacanje, a on krampa. Bilo je i kontra situacija.
Nama treba lijevi bek, mada i to zavisi od arapa i Mahmica odnosno planova za U21, barem jedan napadac i to starter ( to je pod obavezno ) i eventualno krilo u zavisnosti kakav je makedonac, vec spominjani Arap, ostaje li Hiros, hoce li se Sabic gurati na krilo ili sredinu terena.
U svakom slucaju imacemo dosta bolju klupu. To losa/dobra ekipa se dokazuje na terenu. Primjer su pijaCari iz prosle sezone, ekipa nako, a realno super odigrali. Posusje i Sloga takodjer. Ambalaza rotira, ne traba letjeti pred rudu.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ako nam je Jukić pojačanje, onda smo se pojačali.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Ne znam sta hoces da kazes? Da smo prosjecan klub? Za ovu ligu? Ako si to pomislio rokni se. Sto se ekipe tice njen kvalitet ovisi iskljucivo o sposobnosti ljudi koji vode klub. To sto imamo prosjecnu ekipu je samo dokaz nesposobnosti ubleha koje vode klub u periodu od kako imamo prosjecne ekipe.Pablo11 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 15:37Mi smo samo prosjecan ekipa u ovoj ligi, ne kontam kakva pojacanja zelite?Hansestadt je napisao/la: ↑14 jul 2024, 15:16e jbg, ako nisi skontao da se zezam u vezi famoznih pojacanja onda ne znam....Yanichar je napisao/la: ↑14 jul 2024, 14:20
A ko se to od ovih novopridoslih moze nazvati pojacanjem? Samo smo dopunili igracki kadar nakon raskida. Rekli su da se pregovara sa ozbiljnim imenima pa da vidimo ko su. Ovo do sada nije ni jedno ozbiljno ime sto smo potpisali, samo prosjecni igraci klubova koji su ispali iz ispodprosjecne lige.
Zelimo pojacanja dostojna zeljinog dresa. Ni manje, ni vise.
Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 14 jul 2024, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Ne pricam o Jukicu, mislim da je fula, da budem jasan.
Sta je pojacanje za nekoga ? Dosao Armin Hodzic mladji, lik je fakticki bio bez ozbiljnog fidbala u karijeri, ono malo minuta sto je skupio je odigrao u Slobodi. Znaci za 2.5 godine je odigrao oko 1000 minuta profi fudbala od toga 900 u Slobodi, dodje i prekuca ligu.
Dovedemo Krpica i Aru, hu ha, ovo ono i sta bi na kraju ?
Ja to gledam ovako, samo jedan igrac preko 30 godina, dosta mladih igraca imamo, ne bi trebalo da smo lesevi na terenu. Ako dovedemo napadaca koji ce zabijati golove ili ako Lausevic ili Macic nenadano pocnu da zabijaju golove bicemo zajebani sigurno.
Imam dobar osjecaj, ne znam zasto
Sta je pojacanje za nekoga ? Dosao Armin Hodzic mladji, lik je fakticki bio bez ozbiljnog fidbala u karijeri, ono malo minuta sto je skupio je odigrao u Slobodi. Znaci za 2.5 godine je odigrao oko 1000 minuta profi fudbala od toga 900 u Slobodi, dodje i prekuca ligu.
Dovedemo Krpica i Aru, hu ha, ovo ono i sta bi na kraju ?
Ja to gledam ovako, samo jedan igrac preko 30 godina, dosta mladih igraca imamo, ne bi trebalo da smo lesevi na terenu. Ako dovedemo napadaca koji ce zabijati golove ili ako Lausevic ili Macic nenadano pocnu da zabijaju golove bicemo zajebani sigurno.
Imam dobar osjecaj, ne znam zasto

Najvece ime i najveci brand, zivimo od stare slave, realnost je da smo prosjecan klub, pogledaj rezultate zadnjih godina. Hoces reci da borac,zrinjski,sarajevo nisu ispred nas?MojaMalenkost je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:03Ne znam sta hoces da kazes? Da smo prosjecan klub? Za ovu ligu? Ako si to pomislio rokni se. Sto se ekipe tice njen kvalitet ovisi iskljucivo o sposobnosti ljudi koji vode klub. To sto imamo prosjecnu ekipu je samo dokaz nesposobnosti ubleha koje vode klub u periodu od kako imamo prosjecne ekipe.Pablo11 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 15:37Mi smo samo prosjecan ekipa u ovoj ligi, ne kontam kakva pojacanja zelite?Hansestadt je napisao/la: ↑14 jul 2024, 15:16
e jbg, ako nisi skontao da se zezam u vezi famoznih pojacanja onda ne znam....
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Zahvaljujuci nesposobnim retardima koji su ga vodili i vode tih zadnjih godina. Mi smo najveci klub u drzavi po svim najbitnijim sportskim parametrima. Borac i Zrinjski su politicki projekti, a lavorasi ves masina za pranje para narko kartelima. Zabili ti oni i njihova velicina.Pablo11 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:08Najvece ime i najveci brand, zivimo od stare slave, realnost je da smo prosjecan klub, pogledaj rezultate zadnjih godina. Hoces reci da borac,zrinjski,sarajevo nisu ispred nas?MojaMalenkost je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:03Ne znam sta hoces da kazes? Da smo prosjecan klub? Za ovu ligu? Ako si to pomislio rokni se. Sto se ekipe tice njen kvalitet ovisi iskljucivo o sposobnosti ljudi koji vode klub. To sto imamo prosjecnu ekipu je samo dokaz nesposobnosti ubleha koje vode klub u periodu od kako imamo prosjecne ekipe.
Pročepit će negdje.
Opet citas sto zelis. Mi smo najveci klub i uvijek cemo biti nebitno kakvi su rezultati, govorim ti iz vidjenja igraca da imaju bolje rezultate zadnjih godina i da niko ozbiljan nece doci kod nas i da prestanete se nadati da ce doci mbape i messi.MojaMalenkost je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:13Zahvaljujuci nesposobnim retardima koji su ga vodili i vode tih zadnjih godina. Mi smo najveci klub u drzavi po svim najbitnijim sportskim parametrima. Borac i Zrinjski su politicki projekti, a lavorasi ves masina za pranje para narko kartelima. Zabili ti oni i njihova velicina.Pablo11 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:08Najvece ime i najveci brand, zivimo od stare slave, realnost je da smo prosjecan klub, pogledaj rezultate zadnjih godina. Hoces reci da borac,zrinjski,sarajevo nisu ispred nas?MojaMalenkost je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:03
Ne znam sta hoces da kazes? Da smo prosjecan klub? Za ovu ligu? Ako si to pomislio rokni se. Sto se ekipe tice njen kvalitet ovisi iskljucivo o sposobnosti ljudi koji vode klub. To sto imamo prosjecnu ekipu je samo dokaz nesposobnosti ubleha koje vode klub u periodu od kako imamo prosjecne ekipe.
Fk Željezničar.
Jukić je za ovog Ronaldo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, avalPacidoroP, bvsic, drzgemboadislic, Edo1922, ELDIABLO20, Ferroviere1987, Hrasno15, kogmagie46, Levin, Lewy21, Lokomotifa, Napaceni87, NazorUso, sassari, TefalTava, tiagofaria25, WeekendOffender, zaostrog, ŠTA_JE i 181 gost.