UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
možda će Englezi osvojiti, ali brate ko da će početi rat, srušiti meteorit ili bog zna šta će se već dogoditi ako oni osvoje, šta god bilo, sutra je novi dan, opet će sunce svanuti, i život će ići dalje, tako da ne treba raditi preveliku dramu ako oni osvoje...
zar i ti sine Ivane!?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
E čuj 10.000 ulaznica Špancima i 50.000 Englezima. Na koji fazon?
Volio bih da Španija osvoji jer su išli na pobjedu u svim utakmicama a i igrali zanimljiviji fudbal. E sad, ova zadnja tekma Engleske je nagovještaj nečeg novog. Neka pobjedi bolji, i ako može bez kontroverzi.
Volio bih da Španija osvoji jer su išli na pobjedu u svim utakmicama a i igrali zanimljiviji fudbal. E sad, ova zadnja tekma Engleske je nagovještaj nečeg novog. Neka pobjedi bolji, i ako može bez kontroverzi.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Idealno bi bilo da englezi izgube i to uz neku veliku kontraverzu....a onda upaliti i citati njihovu stampu 

- JayCatwright
- Kontakt:
Engleza cini mi se za sad puno vise u Berlinu ili se Spanci zavlace u coskove.
Tesko bi Englezi podnijeli jos jedan poraz, bit ce vrhunska utakmica. Neka Spanija povede pa da gori.
Tesko bi Englezi podnijeli jos jedan poraz, bit ce vrhunska utakmica. Neka Spanija povede pa da gori.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Pa nisu spanci nikad jaki sa navijacima bili, svakako pola drzave i ne zeli da bude dio iste. Jedva cekam sa Baskija postane nezavisna pa da se moze gledati fin nogomet bez jadnika iz Reala i Barce. 

- JayCatwright
- Kontakt:
Fudbal u banani
Čekaj malo, jesi li to zaista mislio da sam to ja pomislioJayCatwright je napisao/la: ↑14 jul 2024, 14:02
Nemoj da ti ovo vidi armando. On misli da je it's coming home izmisljen od EPLtarda

Mislio sam da si inteligentniji i da fino čitaš ljude. Razočarao si me.
Daću ti drugu šansu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- JayCatwright
- Kontakt:
To si izguglo i konačno skontao, ajde ajde.armando je napisao/la: ↑14 jul 2024, 14:42Čekaj malo, jesi li to zaista mislio da sam to ja pomislioJayCatwright je napisao/la: ↑14 jul 2024, 14:02
Nemoj da ti ovo vidi armando. On misli da je it's coming home izmisljen od EPLtarda![]()
Mislio sam da si inteligentniji i da fino čitaš ljude. Razočarao si me.
Daću ti drugu šansu.
Ne kontam te uopšte. Šta bi trebao da guglam?
Nešto si ti to istripovao, nek ti bude.
Meni je samo smiješno kako se ovdje već 15ak godina brzo digne euforija simpatizera engleske reprezentacije i počnu pisati tu famoznu rečenicu
Još kad vidim, inače uvijek ozbiljnog Asterixa sa Aleluja
Neće mi biti krivo ako osvoje, radi njih samih. Ima tu simpatičnih momaka.
Ali biće mi krivo radi EPLtarda, jer ih je previše.
Nešto si ti to istripovao, nek ti bude.
Meni je samo smiješno kako se ovdje već 15ak godina brzo digne euforija simpatizera engleske reprezentacije i počnu pisati tu famoznu rečenicu

Još kad vidim, inače uvijek ozbiljnog Asterixa sa Aleluja

Neće mi biti krivo ako osvoje, radi njih samih. Ima tu simpatičnih momaka.
Ali biće mi krivo radi EPLtarda, jer ih je previše.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Cini se da je sudjeno da Engleska osvoji.
Cak mislim da bi Engleska rijesila penale u svoju korist.... Mada, dosta zavisi kako ce odgovorit na oluju sa bokova u vidu Williams/Nasraoui dua.
Moglo bi ovo biti i finale svjetskog (osim ako se ranije krizali) ne vidim ekipu koja ih moze izbaciti, cak i ako Zidane preuzme Fra.
Cak mislim da bi Engleska rijesila penale u svoju korist.... Mada, dosta zavisi kako ce odgovorit na oluju sa bokova u vidu Williams/Nasraoui dua.
Moglo bi ovo biti i finale svjetskog (osim ako se ranije krizali) ne vidim ekipu koja ih moze izbaciti, cak i ako Zidane preuzme Fra.
Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 14 jul 2024, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
- JayCatwright
- Kontakt:
90 % ljudi trolla i zaj3bava se s tom rečenicom bukvalno, a ti se upališ svaki put
Deschamps je potvrdjen jos 2 godine...RoninX je napisao/la: ↑14 jul 2024, 15:22Cini se da je sudjeno da Engleska osvoji.
EPLtardima bi to bio highlight decenije, necemo se lagati.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑14 jul 2024, 12:12možda će Englezi osvojiti, ali brate ko da će početi rat, srušiti meteorit ili bog zna šta će se već dogoditi ako oni osvoje, šta god bilo, sutra je novi dan, opet će sunce svanuti, i život će ići dalje, tako da ne treba raditi preveliku dramu ako oni osvoje...
Ti luzeri su i zaboravili sta znaci pobjediti.
Pa skoro citava ekipa Engleske 1966 je vec preselila na ahiret, eto kad su zadnji put osvojili nesto.
Spanci ako uzmu ce malo proslaviti i vec sutra ponovo ispijati kafe na plazama kao da nista nije bilo.
Its coming home braćo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne bi ni grupu prošli da nije dao gol Srbiji.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 14:14Eto Jude je svaku bio presudan pa od njega zavisiShategabri je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:48Španija ima bolja krila i boljeg zadnjeg veznog.godrina je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:41
Ma Spanija je po tom necem imaginarnom "zasluzila" trofej. Ostavili su generalno puno bolji utisak, mislim da ce vecina neutralnih za njih navijat.
Sa druge strane Englezi imaju dobre pojedince, mislim i bolje od Spanaca, mozda ipak navikanije, ali ne izgledaju kao tim.
Cvrsti su nekakvi, nadam se da ce Spanija opet rano povest i sakrit loptu. Igraju ljepse, tehnicki su dosta bolji bili i bilo bi ruzno da sad uprskaju.
Timski svakako daleko bolja ekipa.
Ako Jude nešto ne izmisli, ne piše im se dobro.![]()
Lik se jedva vidio na terenu a ovdje priča kao da on samo igra a drugi gledaju, i to samo jer igra u Realu, da igra u Premu pljuvali bi ga kao i druge![]()
I nakon Slovačke bi pakovali kofere.
Al eto, nije se vidio nego ga pominjem jer igra u Realu

Koševo Zapad
- feniksptica
- Kontakt:
Zadnjih pet EURO takmicenja 3xuzele ekipe koje nisu zasluzile. Zasto se to potencira akobude i tako veceras kao neka velika nepravda..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.