FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najvise se prodaje u Tursku, ali to u sustini nije ni bitno. Bitno je da se igrac pokaze dobro, pa da otvori vrata novim transferima, a ne obratno. Iskreno i turska liga je previse za nase talente.
krenimo od toga da niko nista iz citave lige ne prodaje, a mi ostvarujemo izlazne i ulazne milionske transfere, pa cemo poslije o tome kome prodajemo i ko je uspioPitaristok je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:23E pa negdje se grijesi, nisam bas strucnjak,holyman je napisao/la: ↑14 jul 2024, 13:35pa kako ce, ne mogu jbg, nasa liga je u rangu andore, naravno da je i odlazak u tursku 10 levela iznadPitaristok je napisao/la: ↑14 jul 2024, 13:25
Najgora referenca je sto niti jedan, osim Kovacevica, tvoj "talenat" nije se pokazao kao takav, sto je totalni minus za prodaju igraca
ali namece se pitanje, jesmo li toliko netalentovana fudbalska nacija il se drasticno grijesi u razvoju djece.
Nema to veze sa rangom lige il sa ucestvovanjem kluba il repke. Evo prodali smo u zadnjih 10god, bubam, 20 igraca. Koliko ih je uspjelo?
NEMA NAZAD
Od nabrojanih samo Kovacevic sto je prosao bolje od ovih sto su otisli u tursku. Sabanovic se donekle snalazio u jakoj konkurenciji. Pidro truba. Dizdarevica nigdje. Kurdic igrao u ligama gorim od turske. Nije ni turska losa u zavisnosti kolike ambicije igrac ima. Fudbalera tamo povuce lagodan zivot jer kod turaka imaju sta pozele i onda im se smanje ambicije za nesto vise. Mene je najvise razoracarao Djokanovic jer sam mislio da u njemu ima kuveta za jace lige sa puno vise trke.Morpheus je napisao/la: ↑14 jul 2024, 15:38Gdje su otišli Kovačević, Šahinović, Dizdarević, Pidro, Šabanović, Kurdić, Herić, itd.?ajdohordas je napisao/la: ↑14 jul 2024, 12:00Da mi je dočekat da prodamo igrača negdje a da nije Turska...![]()
Sto se tice terena para TURSKA JE MEDJU 6-7 liga svjeta sto setice kvaliteta tu su mozda 10-13. Bh liga 100 liga svjeta.. i plus turci placaju najbolje ostete prema nama.. neucjenjuju nas itd..
Recimo Kovacevic je najbolji izdanak bas 600 k€
Dik Dal ode za 1,2 m€
Djokanovic 750
Nihad 600
I na kraju svih krajeva ti iz rizaspora ces se orije prodat u italijansku njemacku ligu nego iz poljske ceske itd.. a da nekazem da ti iz turke nemas potrebe ici u ekipe tipa keln ili nesto pridnu tabele u seriju A ako mozes u besiktas galtu fener.. nit su te ekipe jace nit ce vise platit ostetu (sto nama odgovara za zakutimo igraca sa 15-20%)
A ako igrac eksplodira kao sto je dzeko u walsbugu njemu negone nista manje od citya reala bayerna juventusa
Ili ako hoce odma ogromnu lovu saudiska
Recimo Kovacevic je najbolji izdanak bas 600 k€
Dik Dal ode za 1,2 m€
Djokanovic 750
Nihad 600
I na kraju svih krajeva ti iz rizaspora ces se orije prodat u italijansku njemacku ligu nego iz poljske ceske itd.. a da nekazem da ti iz turke nemas potrebe ici u ekipe tipa keln ili nesto pridnu tabele u seriju A ako mozes u besiktas galtu fener.. nit su te ekipe jace nit ce vise platit ostetu (sto nama odgovara za zakutimo igraca sa 15-20%)
A ako igrac eksplodira kao sto je dzeko u walsbugu njemu negone nista manje od citya reala bayerna juventusa
Ili ako hoce odma ogromnu lovu saudiska
-
- Kontakt:
Da, ok.
Ne prodaje se jer od 95te imas 3 igraca koji su usli u elitu. Dzeko, Dzemo B i Kovacevic, ne sjecam se imal jos koji.
Mislim da je prvi razlog taj sto nemas talenata koji su se pokazali u evropi. Je.bote Gruzija vise igraca pravi od nas.
Ne prodaje se jer od 95te imas 3 igraca koji su usli u elitu. Dzeko, Dzemo B i Kovacevic, ne sjecam se imal jos koji.
Mislim da je prvi razlog taj sto nemas talenata koji su se pokazali u evropi. Je.bote Gruzija vise igraca pravi od nas.
-
- Kontakt:
Za Mudraziju samo u slucaju neke bas nepredviđene okolnosti može propasti. Otisao je da završi papirologiju tj vratio se kuci I treba ga ocekivati PON, UTO. Dogovorio je uslove stavljeno je na papir, sa Lokomotivom je dogovoreno; ne znam šta bi moglo krenuti po zlu. Znate i sami da nije laž jer je izašlo u svim medijima kako našim tako I hrvatskim. Ja njega računam da je naš igrač.
Ganja se štoper ima opcija Andreja Đurića iz Crvene Zvezde njega vec 3 roka pokušavamo dovesti I ima opcija ovog Nwankwa također su licni uslovi dogovoreni ceka se dogovor sa klubovima. Mozda dođu obijica. ZZ nezadovoljan odbranom.
Uz njih 3 čeka se jedna paklena desetka , paker u najboljim godinama i transfer koji bi izazvao dosta kontraverzi.
Toliko mogu reći , ostalo ne mogu. A ima I ostalo. Zavisi od četvrtka. Ide jedno čaščenje ako se prođe pretkolo.
Ganja se štoper ima opcija Andreja Đurića iz Crvene Zvezde njega vec 3 roka pokušavamo dovesti I ima opcija ovog Nwankwa također su licni uslovi dogovoreni ceka se dogovor sa klubovima. Mozda dođu obijica. ZZ nezadovoljan odbranom.
Uz njih 3 čeka se jedna paklena desetka , paker u najboljim godinama i transfer koji bi izazvao dosta kontraverzi.

Toliko mogu reći , ostalo ne mogu. A ima I ostalo. Zavisi od četvrtka. Ide jedno čaščenje ako se prođe pretkolo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Sta reci osim drzati fige da bude tako svejurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:37Za Mudraziju samo u slucaju neke bas nepredviđene okolnosti može propasti. Otisao je da završi papirologiju tj vratio se kuci I treba ga ocekivati PON, UTO. Dogovorio je uslove stavljeno je na papir, sa Lokomotivom je dogovoreno; ne znam šta bi moglo krenuti po zlu. Znate i sami da nije laž jer je izašlo u svim medijima kako našim tako I hrvatskim. Ja njega računam da je naš igrač.

Kad ono kreću suplje "planuo istok" "nema više zapada" itd, je li u ponedjeljak ili
NEMA NAZAD
Pogledaj silne promjene unutar akademije i ko će ti napraviti igrača? Da je se radilo kako treba klub bi sada već ubirao plodove od Tana ali pošto se (je) radilo (radi) nakaradno kako ćeš išta imati?Pitaristok je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:34Da, ok.
Još jedna stvar koju mnogi zaboravljaju jeste da naš igrać treba da bude troduplo bolji od onog sa kim se bori da dođe u klub koji ga želi. Nas koči što nemamo EU pasoš pa će prije igrač iz Slovenije, Slovačke otići u neki bolji klub nego neko naše dijete.
Između ostalog koji su to igrači uradili nešto u klubu u koji su otišli? Kovačević, Varešanović, Cimirot i ne znam više niti jednog da ima nešto karijeru da valja. Ako sam nekog zaboravio nije iz loše namjere nego mi ovi igrači odmah dođu u glavu kad sam nabrajao.
Nažalost ovdje nije jedna tačka koju treba ispraviti nego više njih. Ostaje nam da vidimo kako će se sad akademija posložiti, raduje me činjenica da će se poraditi na kondiciji igrača, još da ishranu regulišemo i još neke sitnice i možemo očekivati neke razultate za par godina od djece koja su sad pioniri.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Posalji tamo na pl forum, da cujem komentar strucnjaka virtuala, dosadno mi malo da me oraspolozijurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:37Za Mudraziju samo u slucaju neke bas nepredviđene okolnosti može propasti. Otisao je da završi papirologiju tj vratio se kuci I treba ga ocekivati PON, UTO. Dogovorio je uslove stavljeno je na papir, sa Lokomotivom je dogovoreno; ne znam šta bi moglo krenuti po zlu. Znate i sami da nije laž jer je izašlo u svim medijima kako našim tako I hrvatskim. Ja njega računam da je naš igrač.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Znaci vratio se kucijurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:37Za Mudraziju samo u slucaju neke bas nepredviđene okolnosti može propasti. Otisao je da završi papirologiju tj vratio se kuci I treba ga ocekivati PON, UTO. Dogovorio je uslove stavljeno je na papir, sa Lokomotivom je dogovoreno; ne znam šta bi moglo krenuti po zlu. Znate i sami da nije laž jer je izašlo u svim medijima kako našim tako I hrvatskim. Ja njega računam da je naš igrač.
-
- Kontakt:
Ma **** ganje.bvsic je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:46Posalji tamo na pl forum, da cujem komentar strucnjaka virtuala, dosadno mi malo da me oraspolozijurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:37Za Mudraziju samo u slucaju neke bas nepredviđene okolnosti može propasti. Otisao je da završi papirologiju tj vratio se kuci I treba ga ocekivati PON, UTO. Dogovorio je uslove stavljeno je na papir, sa Lokomotivom je dogovoreno; ne znam šta bi moglo krenuti po zlu. Znate i sami da nije laž jer je izašlo u svim medijima kako našim tako I hrvatskim. Ja njega računam da je naš igrač.
Ne treba ih dozivljavati uopste.
Nismo slicni ni po cem a sad nisu ni konkurenti ni za sta. Posmatrati ih kao Gosk.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Kako nisu konkurenti, virtual najavio borbu za cetvrto mjestojurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:48Ma **** ganje.bvsic je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:46Posalji tamo na pl forum, da cujem komentar strucnjaka virtuala, dosadno mi malo da me oraspolozijurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:37Za Mudraziju samo u slucaju neke bas nepredviđene okolnosti može propasti. Otisao je da završi papirologiju tj vratio se kuci I treba ga ocekivati PON, UTO. Dogovorio je uslove stavljeno je na papir, sa Lokomotivom je dogovoreno; ne znam šta bi moglo krenuti po zlu. Znate i sami da nije laž jer je izašlo u svim medijima kako našim tako I hrvatskim. Ja njega računam da je naš igrač.
Ne treba ih dozivljavati uopste.
Nismo slicni ni po cem a sad nisu ni konkurenti ni za sta. Posmatrati ih kao Gosk.

-
- Kontakt:
Odgovorio sam već @holyman-uMorpheus je napisao/la: ↑14 jul 2024, 15:38Gdje su otišli Kovačević, Šahinović, Dizdarević, Pidro, Šabanović, Kurdić, Herić, itd.?ajdohordas je napisao/la: ↑14 jul 2024, 12:00Da mi je dočekat da prodamo igrača negdje a da nije Turska...![]()
Nisam mislio bukvalno, ne znam zasto sve bukvalno shvatate pa da vam se mora crtat.
Ali godinama unazad 70% transfera naših završava u Turskoj odakle se vraćaju nazad u BiH ili Balkan općenito.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
A brate , on moze nastupat u cetvrtak pred punim Koševom kad se to aBd zavrsi sve ?jurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:37Za Mudraziju samo u slucaju neke bas nepredviđene okolnosti može propasti. Otisao je da završi papirologiju tj vratio se kuci I treba ga ocekivati PON, UTO. Dogovorio je uslove stavljeno je na papir, sa Lokomotivom je dogovoreno; ne znam šta bi moglo krenuti po zlu. Znate i sami da nije laž jer je izašlo u svim medijima kako našim tako I hrvatskim. Ja njega računam da je naš igrač.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Mislim da je neko slao neki dan da ne mozenedimmmm1337 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 17:08A brate , on moze nastupat u cetvrtak pred punim Koševom kad se to aBd zavrsi sve ?jurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:37Za Mudraziju samo u slucaju neke bas nepredviđene okolnosti može propasti. Otisao je da završi papirologiju tj vratio se kuci I treba ga ocekivati PON, UTO. Dogovorio je uslove stavljeno je na papir, sa Lokomotivom je dogovoreno; ne znam šta bi moglo krenuti po zlu. Znate i sami da nije laž jer je izašlo u svim medijima kako našim tako I hrvatskim. Ja njega računam da je naš igrač.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Šteta , mi od Rahmanovica nismo imali 10ku kako bog zapovjedabvsic je napisao/la: ↑14 jul 2024, 17:09Mislim da je neko slao neki dan da ne mozenedimmmm1337 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 17:08A brate , on moze nastupat u cetvrtak pred punim Koševom kad se to aBd zavrsi sve ?jurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:37Za Mudraziju samo u slucaju neke bas nepredviđene okolnosti može propasti. Otisao je da završi papirologiju tj vratio se kuci I treba ga ocekivati PON, UTO. Dogovorio je uslove stavljeno je na papir, sa Lokomotivom je dogovoreno; ne znam šta bi moglo krenuti po zlu. Znate i sami da nije laž jer je izašlo u svim medijima kako našim tako I hrvatskim. Ja njega računam da je naš igrač.

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- JavierBosnia
- Kontakt:
U Metropolisu neke cike pricaju o nama, podsjetise me na Hadzica i Ibis
nemam pojma ko su, jedan plav drugi crn ima ovdje detektiva istrazit ce
Evo komentara iz price sta sam nacuo
Hare se sigurno vraca iz Amerike na zimu, trebao bi kao proci pripreme sa nama pa ce odluciti dalje
Mirvic kazu gospodin
Julardzija nazad u sloveniju?
Ovaj plavi ce biti na utakmici
Dovest ce ih belgijanac u red
O nekome je prica bila da ce se naci na pola miliona, vjrv KMova (vjrv nasi daju 200, neko trazi 300)
Ajmo detektivi povezite sta

Evo komentara iz price sta sam nacuo
Hare se sigurno vraca iz Amerike na zimu, trebao bi kao proci pripreme sa nama pa ce odluciti dalje
Mirvic kazu gospodin
Julardzija nazad u sloveniju?
Ovaj plavi ce biti na utakmici
Dovest ce ih belgijanac u red
O nekome je prica bila da ce se naci na pola miliona, vjrv KMova (vjrv nasi daju 200, neko trazi 300)
Ajmo detektivi povezite sta
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Moguce da ova najavljena pojacanja zavise od ishoda utakmice u cetvrtak.. kako god, prijeko su potrebna za nesto vise..
Mozda naprave deal, Julardzija nazad u Domzale a taj stoper nama.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: keli, OzmoodPinglewood i 28 gostiju.