Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Alcaraz se poigrao sam sa sobom danas.

- numanumaye22
- Kontakt:
Fedja bi ovdje dopustio preokret. Nije jednom.
Preslusao ga k'o kakvog kvalifikanta. Vamos
Sta se jos more pogledat do finala Eura? Pikado, badminton
Nema sta, razvali Carlos Noleta. Jednostavno je trenutno bolji i jos jednom pokazuje da ima potencijal da eventualno u buducnosti prestigne sve rekorde koje je Nole postavio. Ako ne bude povreda, to je vrlo vjerovatno.
Noletov prajm je prosao, ali vjerujem da moze uzeti mozda jos koji GS do kraja karijere.
Noletov prajm je prosao, ali vjerujem da moze uzeti mozda jos koji GS do kraja karijere.
- akisarajevo92
- Kontakt:
tek 21 godina i vec 2 Wimbledona i osvojeni GS na sve tri podloge
Don't believe the hype.
Jedino ovaj mali možda može ugroziti Đokera na GOAT listi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Federer i sad kad vidi Noleta pobjegne u ćošak i moli ga da ga ne tuče po glavi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Super sve je fino dogovoreno, jedno finale Spancima danas, drugo Kate rijesila za stolom. Veceras se vraca kuci 
Publika kriva, pljesak ga podsjetio na bombardovanje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sreca pa se pojavio Carlitos inace bi ovaj jos kupio slemove na bezveznjacima i bezveze se gurao u neke goat price. 
Sviraj sada Nole...qurcu! 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
na kraju najlaksi mec raza na turniru i najlosiji noleta. nije se pojavio. vjerovatno mu je bio plan da stalno izlazi na voleje a tu je odigrao ocajno. cijeli mec ocajni izlasci na mrezu. srecom pa ovakve meceve pratim sa mnogo manje nerviranja otkako je nole pocistio sve relevantne rekorde. steta ali trebace noletu i malo srece ako ce uzeti jos koji slem. a valjda se nece ni rafi posreciti pa da on uzme koji. kako god bravo za raza. nisam imao neka ocekivanja, da je igrao sa medom ili zverkom tu bi se svaki cas mogao ocekivati preokret. obojica bi se raspala nakon propustenih 40-0 pri servisu za pobjedu a raza sam i dalje smatro favoritom ne samo u mecu nego i u 3. setu i u TBu.
Zadnja izmjena: GoatNo1, dana/u 14 jul 2024, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
TheGoldenGOAT
Alcaraz samo ako zdrav ostane visoka mu je granica za broj osvojenih GS titula. Sinner ce biti tu da poneki pokupi (10-ak bi rekao) , a ako se uskoro niko ne pojavi bgm tesko da ovome malom na ovim GS turnirima iko ista moze
Novak da nije imao ovakav zrijeb kakav je imao isapo bi u prvoj sedmici
Novak ove godine nije dobio niti jedam mec protiv top10 igraca ako sam dobro upratio
Novak da nije imao ovakav zrijeb kakav je imao isapo bi u prvoj sedmici
Novak ove godine nije dobio niti jedam mec protiv top10 igraca ako sam dobro upratio
Nek se zahvali operaciji koljena inace bi danas Djokovic osvojio novi GS, ove nove generacije sto dolaze nisu ni do koljena velikoj trojci. Jedan Murray da se pojavio sad imao bi na kraju karijere 25+ slemova.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
KennyKFCLofton
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Bukvalno ga je i prosle godine uzeo u finalu tako da ti prica ne pije vode
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Zasviraj violinu sad smetljaru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.