Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ali Novak ubacio 70% prvog servisa i izgubio 3-0. 

Ključaj do US Opena.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašna partija Alcaraza. Pokazatelj da Novak ne može više protiv Sinnera i Alcaraza. Došlo je vrijeme za penziju i ovdje nema veze koljeno jer mu to nije stvaralo problem. Ne pokriva više teren ko prije, nema tu eksplozivnost i gubi kontranapade, svoje najjače oružje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da ti je neko sapnuo prije pocetka meca da ce Novak imati 70% prvog servisa,a Alcaraz samo 59%,sta bi pomislio?

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Druze,ne mozes se oprostiti dok dolazis do zavrsnica GS,a posebno ne kada dolazis do finala,pa makar ih i gubio.Kada krene izlijetati rano onda ok,do tada nema nikakvog smisla.Sta da se desilo da je Alcaraz skliznuo s ivice protiv Tiafoea?,sad bi Novak slavio titulu.Unofficialpage je napisao/la: ↑14 jul 2024, 18:57Strašna partija Alcaraza. Pokazatelj da Novak ne može više protiv Sinnera i Alcaraza. Došlo je vrijeme za penziju i ovdje nema veze koljeno jer mu to nije stvaralo problem. Ne pokriva više teren ko prije, nema tu eksplozivnost i gubi kontranapade, svoje najjače oružje.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
3-1 za Novaka.

Generalno, pisao sam prije meča, očekivao sam da će ući tanko u meč i da neće uspjeti stići zaostatak. Ali momčina je od prvog poena izašao naoštren, savršen meč izuzev onog kad se usrao, ali se briše to.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bolje je da ode dok je vrhu jer je već evidentno da ne može pratiti taj nivo. Bit će još igrača koji ga mogu izbaciti, sad je imao sreće sa žrijebom. Ako je Novaku cilj dolaziti do finala i nadati da se okliznu Alcaraz ili Nole, onda ok ali to nije cilj Novaku, kao ni Rafi.L-Train je napisao/la: ↑14 jul 2024, 19:07Druze,ne mozes se oprostiti dok dolazis do zavrsnica GS,a posebno ne kada dolazis do finala,pa makar ih i gubio.Kada krene izlijetati rano onda ok,do tada nema nikakvog smisla.Sta da se desilo da je Alcaraz skliznuo s ivice protiv Tiafoea?,sad bi Novak slavio titulu.Unofficialpage je napisao/la: ↑14 jul 2024, 18:57Strašna partija Alcaraza. Pokazatelj da Novak ne može više protiv Sinnera i Alcaraza. Došlo je vrijeme za penziju i ovdje nema veze koljeno jer mu to nije stvaralo problem. Ne pokriva više teren ko prije, nema tu eksplozivnost i gubi kontranapade, svoje najjače oružje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- NerminFatic
- Kontakt:
Okani se guslanja. Onakav zrijeb imati: challenger igraci pola tunrira, pa predaja Australca, to je teska sadaka kakvu samo Djoko moze imati. A jedan Rafa u prvom RG naleti na Zvereva. Zamisli da je Djoko u prvom naletio na takav format igraca a ne neke Koprive koji ni ch Bratislavu ne mogu ni finale ufatit.L-Train je napisao/la: ↑14 jul 2024, 19:07Druze,ne mozes se oprostiti dok dolazis do zavrsnica GS,a posebno ne kada dolazis do finala,pa makar ih i gubio.Kada krene izlijetati rano onda ok,do tada nema nikakvog smisla.Sta da se desilo da je Alcaraz skliznuo s ivice protiv Tiafoea?,sad bi Novak slavio titulu.Unofficialpage je napisao/la: ↑14 jul 2024, 18:57Strašna partija Alcaraza. Pokazatelj da Novak ne može više protiv Sinnera i Alcaraza. Došlo je vrijeme za penziju i ovdje nema veze koljeno jer mu to nije stvaralo problem. Ne pokriva više teren ko prije, nema tu eksplozivnost i gubi kontranapade, svoje najjače oružje.
Ovako su za Federera jos 2012. govorili vrijeme je za penziju.
Kakva penzija, lik igra finale i kompetetivan je sa tourom. Moze jos pofino zaraditi, podebljati statistiku i rekorde, a realno i uzeti koju titulu.

Kakva penzija, lik igra finale i kompetetivan je sa tourom. Moze jos pofino zaraditi, podebljati statistiku i rekorde, a realno i uzeti koju titulu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Federer 2012. imao 31 godinu, uzeo WB i 3 mastersa i bio svjetski broj 1, a Djoković ima 37, nijednu titulu ove godine i svojski je naprašen od Sinnera i Alkaraza.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Baš tako. Nek se okliznu Alcaraz i Sinner na jednom turniru, on je automatski prvi favorit za slem. Doduše ozbiljne udarce je primio i ovdje i u Melburnu od mlađih, ali još je on vitalan i sigurno će imati priliku za još koji slem ako se otvori (iako je autsajder i treća violina).
Ali da će morati prihvatiti novu rolu, da.
Je li Carlitos najbolji dvaestjednogodisnjak svih vremena? Rekao bih da niko nije ovako kompletan teniser bio u tim godinama.

Govorim o toj prici. Federera su godinama tjerali u penziju samo iz razloga jer nije bio prvi ni drugi igrac svijeta, iako je logicno bio medju najboljim i kalibar da uz odredjene naklonjene okolnosti uzme titulu. Sto se i desilo.BosniaBoston je napisao/la: ↑14 jul 2024, 19:23Federer 2012. imao 31 godinu, uzeo WB i 3 mastersa i bio svjetski broj 1, a Djoković ima 37, nijednu titulu ove godine i svojski je naprašen od Sinnera i Alkaraza.
Ista stvar je i sa Djokovicem.
Tu su negdje on i Rafa po uspjehu, ali ovaj ima još skoro cijelu godinu.Mogli je napisao/la: ↑14 jul 2024, 19:26Je li Carlitos najbolji dvaestjednogodisnjak svih vremena? Rekao bih da niko nije ovako kompletan teniser bio u tim godinama.![]()
Svaka cast Karlitosu. Uzeo je ovo vrlo lako iako se Nolo prije par dana pomladio za 5 godina.
Meni jaci prospekt od Sinnera. Djeluje dosta ozbiljnije u ovim velikim mecevima. Tako frajer sa 21 godinom ostavi Muzzu iza sebe po gs countu.
Meni jaci prospekt od Sinnera. Djeluje dosta ozbiljnije u ovim velikim mecevima. Tako frajer sa 21 godinom ostavi Muzzu iza sebe po gs countu.
vidim odlicno se razumijes u nacin zrjebovanja. pa nole je bio 2. nosioc a zverev 4. i po tome se nisu nikako mogli sresti prije SF. rafa je bog te pita koji na llisti i moze dobiti bilo kog igraca u bilo kom kolu. mogao je dobiti i sinera i raza i noleta. nole do u prva 2 kola ni teoretski ne moze dobiti top30 igraca na slemu. ne znam odkada pratis tenis ali kada je bila velika 4 nole je redovno u SF na hardu i na W dobijao feda a rafu na RGu. toliko redovno da je to bilo ofirno.NerminFatic je napisao/la: ↑14 jul 2024, 19:20Okani se guslanja. Onakav zrijeb imati: challenger igraci pola tunrira, pa predaja Australca, to je teska sadaka kakvu samo Djoko moze imati. A jedan Rafa u prvom RG naleti na Zvereva. Zamisli da je Djoko u prvom naletio na takav format igraca a ne neke Koprive koji ni ch Bratislavu ne mogu ni finale ufatit.L-Train je napisao/la: ↑14 jul 2024, 19:07Druze,ne mozes se oprostiti dok dolazis do zavrsnica GS,a posebno ne kada dolazis do finala,pa makar ih i gubio.Kada krene izlijetati rano onda ok,do tada nema nikakvog smisla.Sta da se desilo da je Alcaraz skliznuo s ivice protiv Tiafoea?,sad bi Novak slavio titulu.Unofficialpage je napisao/la: ↑14 jul 2024, 18:57Strašna partija Alcaraza. Pokazatelj da Novak ne može više protiv Sinnera i Alcaraza. Došlo je vrijeme za penziju i ovdje nema veze koljeno jer mu to nije stvaralo problem. Ne pokriva više teren ko prije, nema tu eksplozivnost i gubi kontranapade, svoje najjače oružje.
TheGoldenGOAT
-
- Kontakt:
Draj cu nul.GoatNo1 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 20:35vidim odlicno se razumijes u nacin zrjebovanja. pa nole je bio 2. nosioc a zverev 4. i po tome se nisu nikako mogli sresti prije SF. rafa je bog te pita koji na llisti i moze dobiti bilo kog igraca u bilo kom kolu. mogao je dobiti i sinera i raza i noleta. nole do u prva 2 kola ni teoretski ne moze dobiti top30 igraca na slemu. ne znam odkada pratis tenis ali kada je bila velika 4 nole je redovno u SF na hardu i na W dobijao feda a rafu na RGu. toliko redovno da je to bilo ofirno.NerminFatic je napisao/la: ↑14 jul 2024, 19:20Okani se guslanja. Onakav zrijeb imati: challenger igraci pola tunrira, pa predaja Australca, to je teska sadaka kakvu samo Djoko moze imati. A jedan Rafa u prvom RG naleti na Zvereva. Zamisli da je Djoko u prvom naletio na takav format igraca a ne neke Koprive koji ni ch Bratislavu ne mogu ni finale ufatit.L-Train je napisao/la: ↑14 jul 2024, 19:07
Druze,ne mozes se oprostiti dok dolazis do zavrsnica GS,a posebno ne kada dolazis do finala,pa makar ih i gubio.Kada krene izlijetati rano onda ok,do tada nema nikakvog smisla.Sta da se desilo da je Alcaraz skliznuo s ivice protiv Tiafoea?,sad bi Novak slavio titulu.

Stani jesam li ja dobro pročitao da je redovno dobijao Rafu na RG? Pa Rafa ima više RG od 2008 nego svi ostali zajedno.GoatNo1 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 20:35vidim odlicno se razumijes u nacin zrjebovanja. pa nole je bio 2. nosioc a zverev 4. i po tome se nisu nikako mogli sresti prije SF. rafa je bog te pita koji na llisti i moze dobiti bilo kog igraca u bilo kom kolu. mogao je dobiti i sinera i raza i noleta. nole do u prva 2 kola ni teoretski ne moze dobiti top30 igraca na slemu. ne znam odkada pratis tenis ali kada je bila velika 4 nole je redovno u SF na hardu i na W dobijao feda a rafu na RGu. toliko redovno da je to bilo ofirno.NerminFatic je napisao/la: ↑14 jul 2024, 19:20Okani se guslanja. Onakav zrijeb imati: challenger igraci pola tunrira, pa predaja Australca, to je teska sadaka kakvu samo Djoko moze imati. A jedan Rafa u prvom RG naleti na Zvereva. Zamisli da je Djoko u prvom naletio na takav format igraca a ne neke Koprive koji ni ch Bratislavu ne mogu ni finale ufatit.L-Train je napisao/la: ↑14 jul 2024, 19:07
Druze,ne mozes se oprostiti dok dolazis do zavrsnica GS,a posebno ne kada dolazis do finala,pa makar ih i gubio.Kada krene izlijetati rano onda ok,do tada nema nikakvog smisla.Sta da se desilo da je Alcaraz skliznuo s ivice protiv Tiafoea?,sad bi Novak slavio titulu.
Mi nikada odustati necemo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.