UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
Ok sve, al miješat Judea i Watkinsa…
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
hljeb te jel moguce da je Saka jos u igri
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Maroon1946 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 22:22Jasta su. Fudbal se igrao od drugog ili treceg stoljeca u Aziji.
The early years. Modern football originated in Britain in the 19th century. Since before medieval times, “folk football” games had been played in towns and villages according to local customs and with a minimum of rules.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
Palmer hladno treba ustati sad i u svlačionicu po stvari i kući.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- numanumaye22
- Kontakt:
Nogometna kuca je u Brazilu, Italiji, Njemackoj. Pa ljudi titulu nisu uzeli 60 godina

Zadnja izmjena: numanumaye22, dana/u 14 jul 2024, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Nema potrebe da oni igraju kad all-time scorer na eurima (dakle > Raula i Ville) ih vodi kao kapiten ka trofeju.numanumaye22 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 22:21Sreca za protivnike pa spancima ovo prvenstvo igra Morata, zamislite samo da im je napadac kao nekad Raul ili Villa![]()
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Shategabri
- Kontakt:
Spanija jednostabvno mora iskoristiti priliku i zabiti ovim englezima jos jedan, jer u suprotnom.lako se moze desiti da ovi sugavi englezi uhvate kakav otpadak u 85 minuti i da se ode u produzetke
numanumaye22 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 22:25Nogometna kuca je u Brazilu, Italiji, Njemackoj. Pa ljudi titulu nisu uzeli 60 godina![]()

Ubaci Palmera yebem ti familiju
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Cijenim te jer si jedini koji voli Moratu.Pogba je napisao/la: ↑14 jul 2024, 22:25Nema potrebe da oni igraju kad all-time scorer na eurima (dakle > Raula i Ville) ih vodi kao kapiten ka trofeju.numanumaye22 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 22:21Sreca za protivnike pa spancima ovo prvenstvo igra Morata, zamislite samo da im je napadac kao nekad Raul ili Villa![]()

Hajd ne zajebavaj. Ne volim ih ni ja ali moderni fudbal potiče iz Engleske. Prva utakmica je bila Engleska - Škotska.Maroon1946 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 22:22Jasta su. Fudbal se igrao od drugog ili treceg stoljeca u Aziji.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko bolestan podatak da spanski klubovi i reprezentacija nisu izgubili niti jedno finale u zadnjih 20 i vise godina, gubili su samo kad su igrali protiv drugog spanskog kluba
Don't believe the hype.
Neee yamal
Puno je on guzove odvalio i širi u leđima od Terija. Kao da će se Joshua-i suprostaviti u ringu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Volim i ja Moratu. Ekstremno koristan igrač.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
+1
Jos Watkins u igri umjesto Kanea...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
Morata jos jednom izasao prije kraja tekme, jbo tog kapitena sto bi rekao autisticni retard
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.