Druze nemam nista protiv lika..sto se mene tice nek bude novi Lucio..ali cisto sumnjam..sve u svemu ne izgleda dobro..ali eto vidjet cemo..Bundesliga je napisao/la: ↑13 jul 2024, 14:02Pa vidim da zbog nekog neobjašnjivog razloga imaš ogroman hejt prema Kimu. Ja ću čovjeku dati šansu, jer je tu tek jednu sezonu. Jedino je imao te velike greške protiv Reala za razliku od Upamecana koji je 100 puta napravio ogromne greške. A usto je i mentalna ameba.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pa eto, daj čovjeku šansu. Ako se ne pokaže, prodat će ga i to je to.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- muhamedhulk
- Kontakt:
edo brat rasista
navalio na kima ko mace u mlijeko 
imace sad svi priliku i vjerujem da ce kim izboriti mjesto startera, pogotovo ako budemo igrali sa 3 nazad. ako nista, ostace u rotaciji. nema logike da ga se olako rijese jer nije dovoden za sezonu nego za duzi period.
p.s. dok su navijaci za ostanak de ligta treba ga odmah prodati
cisto emotivno gledaju kao da je navijac Kluba od malena itd. odmah me na neuera podsjeti gdje sam i sam bio u zabludi da treba svoje forsirati i njega ne dovoditi tad (famozna parola koan neuer). na kraju lik prekuco igricu...
imace sad svi priliku i vjerujem da ce kim izboriti mjesto startera, pogotovo ako budemo igrali sa 3 nazad. ako nista, ostace u rotaciji. nema logike da ga se olako rijese jer nije dovoden za sezonu nego za duzi period.
p.s. dok su navijaci za ostanak de ligta treba ga odmah prodati
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Koliko ja vidim, namjera je prodati one koji se mogu prodati za dobre pare a da momčad ne trpi previše. Otud se onda nameću de Ligt i Coman kao najprirodniji kandidati, de Ligt može donijeti 50 a Coman 40 milki. Istovremeno se oslobađa 16 milki plaće od de Ligta i 15 od Comana i šalje se poruka ostalima da smanje svoja očekivanja kod produljenja ugovora (Kimmich, Sane, Davies...).
- muhamedhulk
- Kontakt:
to je to otprilike. opet ponavljam, nas je, ali hasan je usro motku sa platama i sad novi dvojac to mora regulisati. nije normalno da coman ima 7,5 cistih a hodajuca bolnica...pa nisi Robbery jbt.ledar je napisao/la: ↑13 jul 2024, 14:55Koliko ja vidim, namjera je prodati one koji se mogu prodati za dobre pare a da momčad ne trpi previše. Otud se onda nameću de Ligt i Coman kao najprirodniji kandidati, de Ligt može donijeti 50 a Coman 40 milki. Istovremeno se oslobađa 16 milki plaće od de Ligta i 15 od Comana i šalje se poruka ostalima da smanje svoja očekivanja kod produljenja ugovora (Kimmich, Sane, Davies...).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
A jel normalno da Coman zabija u finalu LP a Lewat samo na 5 razlike?
Platu koju im je dao Brazzo, vrlo vjerovatno nigdje nece dobiti.
Bice jako tesko se rijesiti uhljeba, koji zaradjuju previse a uglavnom su povrijedjeni.
Bice jako tesko se rijesiti uhljeba, koji zaradjuju previse a uglavnom su povrijedjeni.
Sve to stoji, to su igraci koji vrijede i za koje se moze uzeti novac..ali se ne slazem sa ovim oko oslobadjanja plate..jer cemu onda produzenje pod istim uvjetima sa Neuerom i Mullerom?? A obojica imaju preko 20mil€ i zaradjuju kao sto su zaradjivali u prajmu, tako da je tu odmah poslat pogresan signal drugim igracima...po meni je to na startu bila greska..trebalo se Neueru i Mulleru ponuditi po 5mil€, kao sto u NBA imamo veteranske ugovore..a Neuer da je odbio, ima Nübel..svakako se uakoro mora krenuti bez Neuera...mnogi ovdje pljuju po Brazzi a niko da spomene ovo produzenje Neueru i Mulleru a ua to nije Brazzo odgovoranledar je napisao/la: ↑13 jul 2024, 14:55Koliko ja vidim, namjera je prodati one koji se mogu prodati za dobre pare a da momčad ne trpi previše. Otud se onda nameću de Ligt i Coman kao najprirodniji kandidati, de Ligt može donijeti 50 a Coman 40 milki. Istovremeno se oslobađa 16 milki plaće od de Ligta i 15 od Comana i šalje se poruka ostalima da smanje svoja očekivanja kod produljenja ugovora (Kimmich, Sane, Davies...).
Nojera je trebalo odbjebati odmah posle skijanja, vratiti Nubela za 5-6 milliona i to je tp. Milleru ponududiti 3-4 milliona ili neka ide u Arabiju / MLS. Ponovo podvlacim da je sve pocelo od SaneTa i oni ovoga retarda misle ostaviti...jer kad je ono dobilo toliko pare normalno je da i Gnabri, Goretzka, a pogotovo Coman dobiju jer su svi bolji od njega. De Ligt i pored toga sto nije cijenjen od nekih trenera za koje za par sekundi vidis da nisu cisti u glavi, je morao ostati, ne bih rekao jedini ali PRVI od onih koji zadovaljavaju kriterije da budu Bayernovi tj, Mia Sun Mia igraci, nasuprot ovom coravom tzv CIO MIO i k.p. y..o mu Lajpcig i Salzburg m.
Ovo nije tacno.
Puno se pljuje po Kimu zbog one utakmice protiv Reala.
Tu je bez dileme usrao stvar ali svi smo vidjeli koliko tesko mu je sve to palo. Apsolutno sam za da se covjeku da jos jedna sansa u Bayernu .
Upa i Kim su obilježeni zbog Citija i Reala a igrali su solidno jedan period… Kim je grohno povratkom sa Azijskih igara, a do tada je bio jedini zdravi stoper i nije ispistio niti jednu utakmicu… sobzirom da će očito otjerati De Ligta, ovaj dvojac bi mogao i ostati pa ćemo vidjetiBalon je napisao/la: ↑14 jul 2024, 00:47Ovo nije tacno.
Cak je bio prvi azijatski stoper koji je nominovan za Ballon d'Or.
Puno se pljuje po Kimu zbog one utakmice protiv Reala.
Tu je bez dileme usrao stvar ali svi smo vidjeli koliko tesko mu je sve to palo. Apsolutno sam za da se covjeku da jos jedna sansa u Bayernu .
- Centre forward
- Kontakt:
Kim je solidan i odgovoran igrač. Malo ima tu i adaptacije na veliki klub, pa vidjećemo.
Ono što mu se može uzet' kao glavna mana je to da je pravi old skul centarhalf. Spor, i ne kreira igru. Danas se i od defanzivaca očekuje da budu veznjaci, posebno recimo u jednom Bayernu koji kroz sezonu napada 95 posto svojih protivnika.
Ono što mu se može uzet' kao glavna mana je to da je pravi old skul centarhalf. Spor, i ne kreira igru. Danas se i od defanzivaca očekuje da budu veznjaci, posebno recimo u jednom Bayernu koji kroz sezonu napada 95 posto svojih protivnika.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Stoperi i nisu toliko bitni u pravom sistemu, pa onda nema potrebe davati velike plate u tim redovima. Ovo je mislim glavni razlog zašto žele prodati de Ligta, uz to često ima i povrede pa se zna kad Bayo prodaje igrača da to nije tek tako.
Mi smo osvajali LP sa jeftinim Danteom i Boatengom, a kasnije sa istrošenim Boatengom i Alabom.
Ovako su vidjeli da imaju jeftinog Diera koji odigra na istom nivou kao i ovi skuplji, a sad imaju i jeftinog Itoa, tako da je računica jasna.
Ono što bi meni bilo posebno drago da ovo bude istina oko prodaje Sanea, nema od njega hajra, nama trebaju borci i oni koji igraju na tim finim pozicijama.
Zbog toga bih uvijek ostavio Gnabrija, jer je on uvijek bio fajter i puno odbrambeno radio, a bio je naš nadirektniji ofanzivac još od Robena, ako ima nade u njegovu fizičku spremnost, ostale kvalitete su uvijek bile neupitne.
Prodajama de Ligta Comana Sanea Kimiha i Gorecke vraća se balans na plaćama, a ako bih nekog ostavio od njih onda bi to bio Gorecka. Jer uzmimo da je sada Palinja taj zadnji vezni, onda za rotaciju i partnera u vezi ostanu Pavlović, Gorecka i Laimer. To je prqvi bedem, a pošto je to pravi bedem onda treba i neko ultra kreativan, e tu se poseže za Xavi Simonsem koji je pravi biser i neko ko nama u ovoj konstalaciji liježe kao kec na deset.
Naprijed Musiala i Olise, jer Musiali odgovara više da ide u širinu, i on bi trebao biti ono što je bio Riberi, okomit i neko ko ne bježi od duela, a isto je i kreativan.
Nama trebaju kreativna krila, a po snimkama se da naslutiti da je i Olise takav.
U zamjeni ostaju Gnabri, Miler, Tel, Zaragoza i neko od talenata da iskoči.
Dakle klesanje kadra je na najboljem putu, uprava radi lavovski prefinjen posao, i ovo će izgleda proći bez puno pompe, a mi ćemo imati jedan ultra osvježen kadar.
Mi smo osvajali LP sa jeftinim Danteom i Boatengom, a kasnije sa istrošenim Boatengom i Alabom.
Ovako su vidjeli da imaju jeftinog Diera koji odigra na istom nivou kao i ovi skuplji, a sad imaju i jeftinog Itoa, tako da je računica jasna.
Ono što bi meni bilo posebno drago da ovo bude istina oko prodaje Sanea, nema od njega hajra, nama trebaju borci i oni koji igraju na tim finim pozicijama.
Zbog toga bih uvijek ostavio Gnabrija, jer je on uvijek bio fajter i puno odbrambeno radio, a bio je naš nadirektniji ofanzivac još od Robena, ako ima nade u njegovu fizičku spremnost, ostale kvalitete su uvijek bile neupitne.
Prodajama de Ligta Comana Sanea Kimiha i Gorecke vraća se balans na plaćama, a ako bih nekog ostavio od njih onda bi to bio Gorecka. Jer uzmimo da je sada Palinja taj zadnji vezni, onda za rotaciju i partnera u vezi ostanu Pavlović, Gorecka i Laimer. To je prqvi bedem, a pošto je to pravi bedem onda treba i neko ultra kreativan, e tu se poseže za Xavi Simonsem koji je pravi biser i neko ko nama u ovoj konstalaciji liježe kao kec na deset.
Naprijed Musiala i Olise, jer Musiali odgovara više da ide u širinu, i on bi trebao biti ono što je bio Riberi, okomit i neko ko ne bježi od duela, a isto je i kreativan.
Nama trebaju kreativna krila, a po snimkama se da naslutiti da je i Olise takav.
U zamjeni ostaju Gnabri, Miler, Tel, Zaragoza i neko od talenata da iskoči.
Dakle klesanje kadra je na najboljem putu, uprava radi lavovski prefinjen posao, i ovo će izgleda proći bez puno pompe, a mi ćemo imati jedan ultra osvježen kadar.
- Centre forward
- Kontakt:
Doš'o vakat da se mora navijat' za Gordi Albion. Sir ovo mora uzet' da skine to breme sa ledja. Bojim se da bi ga neuspjeh psihički uništio, ono do kraja.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Ovaj Harry postao prava ojebina, i to već prilično dugo… Kao da ga je uništila ona zimska pauza. U prvom djelu kad je došao tvrdio sam da je u rangu Pelea i velikog Ronalda, sada mi se raja smije
100 milja leti van u 60-toj minuti...
Prevarant Soutghate je svakog engleskog igraca ucinio 50% losijim nego sto jesu.
Kane se utopio u sivilo i tjt.
Kane se utopio u sivilo i tjt.
Na prvenstvu 3 gola kao i Olmo koji je top scorer zbog asistencija, a xG reprezentacije na komplet prvenstvuHarry Kane in 2023/24:
• Bundesliga top scorer
• Champions League top scorer
• European Golden Shoe winner
• IFFHS World's best national goal-scorer
Koliki je čovjek peh a perfektna sezonaEngland created less xG at Euro 2024 (6.43) than Croatia (7.10).
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Šta je vama ljudi, pa koliko je Kane kod Tuchela igrao bliže protivničkom golu, a što ga je Sputhgate pretvorio u zadnjeg veznog zato mu se i smiju.
Samo opušteno biće trpanja u novoj sezoni.
Samo opušteno biće trpanja u novoj sezoni.
Trpanje sirotinje nikog ne veseli.
Mora dovesti fizičku spremu, ovako kad kad vidim otvorenih usta odmah u startu meča, ne bude mi dobro.
Nadati se da su ga ta leđa sputavala i onaj konj od selektora, a ne psiha i fizikalije.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.