Za citavu njihovu historiju na velikim turnirima, dva finala Eura, polufinale i četvrtfinale Svjetskog su itekako ozbiljni rezultati. Možda tebi nisu jer očekuješ nešto više, kada se realno sagleda njihova fudbalska historija, ovo su dobri rezultati.
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
kompa racunaju se trofeji, finale i nekako ali polufinale i cetvrtfinale navodis kao ozbiljan rezultat za takvu 'silu'

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma EPL je precijenjena, treba to priznati. Rice u Spaniji ne bi kostao 20 miliona. Mislio sam i ja da je dobar ali to je bilo zbog tekmi protiv Lutona i slicnih, na ovom prvenstvu je bio katastrofa u svakoj utakmici.
A otkud tebi to da je njihova reprezentacija sila? Njima su grupa i osmina finala bili dometi na svjetskom i pokoje četvrtfinale na euru prije ovog kloca.
Ma koga briga za historiju. Gledas trenutni sastav i prema tome se ravnas, nista drugo tu nije bitno.
Covjek uzimao nekakve Dance, Kolumbijce, Slovake, Svicarce, Ukrajince i uglavnom tako te trostruko slabije i jeftinije ekipe i to uglavnom uz nikakvo nadigravanje nego na guzove, penale i produzetke i sad to kao rezultat.
To je sto je uzeo, a ono sto je izgubio poput Italije i Hrvatske je teska bruka. Ali je dobar rezultat jer su prije bili tarabe. Al u qrcu.
Kajzer10 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 23:40Ma koga briga za historiju. Gledas trenutni sastav i prema tome se ravnas, nista drugo tu nije bitno.
Covjek uzimao nekakve Dance, Kolumbijce, Slovake, Svicarce, Ukrajince i uglavnom tako te trostruko slabije i jeftinije ekipe i to uglavnom uz nikakvo nadigravanje nego na guzove, penale i produzetke i sad to kao rezultat.
To je sto je uzeo, a ono sto je izgubio poput Italije i Hrvatske je teska bruka. Ali je dobar rezultat jer su prije bili tarabe. Al u qrcu.

Nafakaš obični, trenerska ****.
Šteta što ga INEOS ne pokupi

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa guraju se kao sila, zato sam rekao 'sila', al guraju se uvijek medju najvece i favorite. Te kolijevka nogometa, its coming home, pa epl nba najbolja liga, najskuplji igraci...
Ali ove igrace da si pustio bez selektora na turnir odigrali bi bolje, ne znam o cemu se vise treba pricati i cije gole slike ima Southgate da ostane selektor ovoliko. Ekipa je takva da je sve mimo titule fail.
Lik je ugasio napad Kane, Foden, Saka, Jude, Cole. Ova ekipa mora imati loptu da bi igrala, on prepustio loptu svima.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 14 jul 2024, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Southgate je završio svoje, kakav autoritet uopšte možeš imati nakon 2 izgubljena finala. Svjesni su i igrači da su ih individualni momenti bukvalno dovukli do kraja i pored toga što su imali mnogo lakšu stranu žrijeba nisu pokazali ništa. Forsiranje Kanea, Fodena pa i Walkera čitavo prvenstvo je suludo. Trenta je istrpio u jednoj utakmici u nekakvom eksperimentu 6ice i zatim ga zabetonirao na klupu do kraja prvenstva a vjerovatno ga je i poveo samo da skine pritisak javnosti.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
To niko ne spori, provlači se već šest godina, sve već ispričano, ja pričam isključivo o rezultatima kao rezultatima, ovakav niz reprezentacija u historiji nije imala, to ga spašava kod ovih što odlučuju. Inače, da im je do ljepote igranja, dobio bi otkaz još nakon rusije. Sve na sreću i individualni kvalitet, ali šbbkbb da je neko drugi selektor. Možda bi neko s ovim rosterom još u grupi najebao.Kajzer10 je napisao/la: ↑14 jul 2024, 23:40Ma koga briga za historiju. Gledas trenutni sastav i prema tome se ravnas, nista drugo tu nije bitno.
Horor partija Ricea, ni Mainooo nije ništa bolji bio. Bukvalno su se sakrivali po terenu, Rice posebno...
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 15 jul 2024, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Southgate je zasluzio da leti zbog Kanea i Mainooa.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Frajer zamalo ispao od Slovačke i Švicarske da nije bilo late-game heroicsa Bellinghama i Sake, a ima bukvalno na svakoj poziciji sve bolje pojedince od obje reprezentacije.
Uopšteno na svakoj poziciji na terenu imaju vrhunske igrače koji su sama krema svjetskog fudbala (osim eto, možda Guehija i Pickforda), te na klupi slične kvalitete.
Ovo je sigurno ako ne najbolja onda druga najbolja generacija Engleske u zadnjih 35 godina i sramota je kakve se igre pružaju na terenu iz kola u kolo, sramotne su i neke odluke oko sastava gdje dolazi kraj grupne faze a on još nije skontao koji vezni red da koristi. Southgate koči ovu ekipu da ispuni svoj full potencijal, a ne da se brani od Slovačke 20 minuta u produžecima sve sa Ezeom i Sakom na wingbackovima.
Uopšteno na svakoj poziciji na terenu imaju vrhunske igrače koji su sama krema svjetskog fudbala (osim eto, možda Guehija i Pickforda), te na klupi slične kvalitete.
Ovo je sigurno ako ne najbolja onda druga najbolja generacija Engleske u zadnjih 35 godina i sramota je kakve se igre pružaju na terenu iz kola u kolo, sramotne su i neke odluke oko sastava gdje dolazi kraj grupne faze a on još nije skontao koji vezni red da koristi. Southgate koči ovu ekipu da ispuni svoj full potencijal, a ne da se brani od Slovačke 20 minuta u produžecima sve sa Ezeom i Sakom na wingbackovima.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- JayCatwright
- Kontakt:
Ko god tvrdi da ovaj retard na klupi zna išta o fudbalu, taj je isti retard kao i retard sa klupe. Njegovi tzv uspjesi su plod smiješnih protivnika i smiješnog rasporeda.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
U Španiji bi Rice bio kandidat za zlatnu loptu, a ako ćemo gledati turnir onda je cucurella WC, a Olmo 180 miliona.JayCatwright je napisao/la: ↑14 jul 2024, 23:38Ma EPL je precijenjena, treba to priznati. Rice u Spaniji ne bi kostao 20 miliona. Mislio sam i ja da je dobar ali to je bilo zbog tekmi protiv Lutona i slicnih, na ovom prvenstvu je bio katastrofa u svakoj utakmici.
Bio je katastrofalan jer je genije igrao skoro čitav turnir sa dva vezna igrača. Sinoć je u 70oj minuti prevazisao i tu genijalnost pa je probao čak i sa samo jednim veznjakom protiv španije, ostavivši na terenu neku 4-1-5 formaciju kontajuci ući će neka lopta.
Rođen s tobom da budem
- Pensioner26
- Kontakt:
Na stranu Riceove partije, ali i ovih dosta bivših igrača što su postali kvazi analitičari, yedu većinom ****. Van der Vaart nije nikad bio svjetska klasa, šta ima on nekog pljuvati?
Covjek igrao za Totenhem i to je sva smisao ovih njegovih komentara. Nebrojeno puta je davao zajedljive izjave na racun Arsenalovih igraca, al ovi pojedini kvazi intelektualci sa foruma su to promasili nekako.Pensioner26 je napisao/la: ↑15 jul 2024, 10:08Na stranu Riceove partije, ali i ovih dosta bivših igrača što su postali kvazi analitičari, yedu većinom ****. Van der Vaart nije nikad bio svjetska klasa, šta ima on nekog pljuvati?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Pensioner26
- Kontakt:
Bukvalno liječe frustracije što nisu imali zapaženije karijere i veći uticaj individualno. Kada ste čuli nekog od najveće kreme fudbala da sputava i pljuje druge igrače, uvijek ovi nižeg reda.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 5 gostiju.