Znači od završena 3 igrača neće doći ni jedan što su insajderi najavljivali. Zvanične info iz kluba su zakon, ostalo sve je nula bodova.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam reako da nece. samo kazem oni traze oko 400.000 €. ali nasi nude oko 150.000 + %.
Ma cim brat @ado_hz najavljuje pojacanja, odmah gasi forum...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zivkovic se pominjao kao SD, da li ce biti sta od toga ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
2024 godina, ljudi kupuju placeve na mjesecu, roboti hodaju ulicama, sve živo napreduje........mi trece i četvrto pretkolo najslabijeg evropskog klupskog takmičenja, ne možemo igrati na največem stadionu u državi, jer nema uslova
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Kad Kyle Walker ovako centrira, šta da mi od bekova očekujemo haha
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- belosevic23
- Kontakt:
Joj sjecam se protiv Radnika u Bijeljini, Slavko Petrovic im bio trener, centrira Ahmad u kazneni prostor, ode parbola u vasionu, njihovi se sa centra vratili kazneni dok je lopta pala...
Ali znao je nekad i dobro zafrljaciti...
Znaci mozemo ocekivati Mudraziju, Kupresaka, jednog stopera i eventualno jos jednu desetku
Puno je to opet promjena za jedan rok ali vjerujem ZZ.
Da konacno i mi krenemo pravim putem, zazelio sam se trofeja
Puno je to opet promjena za jedan rok ali vjerujem ZZ.
Da konacno i mi krenemo pravim putem, zazelio sam se trofeja
Bog Bosna i Bošnjaci
Tako nesto svi prizeljkujemo. Dovodjenje provjerenih igraca ce podici kvalitet ekipe u borbi za titulu. Dosta je u ekipi prosjecnih igraca, treba biti realan.. Najavljena pojacanja su u rangu Bubanje cak i bolji..a to bi znacilo da se ne kriju sampionske ambicije kluba.
To se Esad Plavi i Crni dogovarali oko koncerta ,po 500km da uzmu pa ce nazad u Sloveniju jer ovdje nema para ocekivali više stranacajurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2024, 20:38Jest. To ti je taj plavi. Ne znam kako Gorana Vlaovica ne mozes da prepoznas a crni ti je Boris Zivkovic
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ako su tu Zivkovic i Vlaovic, to znaci da je Mudri nas. Oni ga zastupaju !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Čuj Furundzija nekom potreban. Rustemovic za njega Rodri lično i osobno
-
ajdohordas
- Kontakt:
Jest ako ti pratiš badminton.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑15 jul 2024, 00:41Čuj Furundzija nekom potreban. Rustemovic za njega Rodri lično i osobno
Ma bolan nije poenta u tome ko se snašao, ko se izgubio.keli je napisao/la: ↑14 jul 2024, 16:32Od nabrojanih samo Kovacevic sto je prosao bolje od ovih sto su otisli u tursku. Sabanovic se donekle snalazio u jakoj konkurenciji. Pidro truba. Dizdarevica nigdje. Kurdic igrao u ligama gorim od turske. Nije ni turska losa u zavisnosti kolike ambicije igrac ima. Fudbalera tamo povuce lagodan zivot jer kod turaka imaju sta pozele i onda im se smanje ambicije za nesto vise. Mene je najvise razoracarao Djokanovic jer sam mislio da u njemu ima kuveta za jace lige sa puno vise trke.Morpheus je napisao/la: ↑14 jul 2024, 15:38Gdje su otišli Kovačević, Šahinović, Dizdarević, Pidro, Šabanović, Kurdić, Herić, itd.?ajdohordas je napisao/la: ↑14 jul 2024, 12:00Da mi je dočekat da prodamo igrača negdje a da nije Turska...![]()
Cemu takvo misljenje o Julardziji? Korektan igrac za sirinu u veznom redu. Ok, prosle sezone bas isforsiran od strane Rozmana ali momak definitivno nije los igrac. I sada protiv Aktobe kada je usao zapoceo je napad kod naseg gola iz poprilicno nezgodne situacije. Da je veznjak kojem treba dati lidersku rolu u veznom redu, nije, ali imati ga na klupi ili nekad eventualno za starter sasvim okej. Gluposti su reci za njega da je katastrofa igrac.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Znam da neko pojma nema čim krene sa ovakvim postovima.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑15 jul 2024, 00:41Čuj Furundzija nekom potreban. Rustemovic za njega Rodri lično i osobno
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Bing [Bot], laznokrilo, nedimmmm1337, Vanja8 i 29 gostiju.